Webredactie en de nieuwsbrieven van BALK: Annemarie Homan.

 

Annemarie HomanWebredactie: Annemarie Homan

Ik ben sinds augustus 2012 de webredacteur voor BALK. Ik houd me o.a. bezig met de inhoud van de website en het verspreiden van de nieuwsbrief. In 1992 zong ik voor het eerst close harmony en a cappella bij Dekoor Close Harmony (waar ik bovendien mijn man heb leren kennen) en sindsdien ben ik eraan verslaafd! Ik heb in de jaren daarna het geluk gehad bij andere getalenteerde groepen te mogen zingen zoals Be Sharp! en Vocalicious.

 

Kopij

Kopij voor de website en de nieuwsbrief is natuurlijk altijd welkom! Je helpt de redactie enorm als je je kopij op handzame wijze stuurt aan redactie{at}balknet.nl. Een begeleidende foto is meer dan welkom!

 

Agendaberichten

Heb je een aankondiging voor een concert, festival of ander evenement, laat het ons weten! Stuur een bericht naar de redactie met daarin duidelijk vermeld waar het om gaat, waarom, waar en wanneer het plaatsvindt en liefst een begeleidende foto.

De informatie ontvang ik graag als tekst in een mail of een bijlage, zodat deze eenvoudig gekopieerd kan worden. Liever geen pdf-bestanden van bijvoorbeeld flyers of uitnodigingsbrieven.

 

Word correspondent voor BALK!

Schrijf je graag en vind je het leuk om naar festivals en concerten te gaan en/of boeken en CD's te bespreken? Meld je dan aan als correspondent! BALK betaalt je entree en eventuele reiskosten (in overleg). Lees er meer over op de pagina contact

 

De BALK-correspondenten Anja Lam, Ruben Smits en Hans Koelemij gaan regelmatig op pad voor actuele berichtgeving over concerten, CD's enz.

 

 

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door het redactieteam van BALK met de grootst mogelijke zorg samengesteld, met als doel de aangesloten koren en zang- groepen, alsmede alle andere belangstellenden zo goed mogelijk te informeren.

BALK aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van op deze website opgenomen berichten van derden.

Ideeën en verbeterpunten zijn altijd welkom. contact >>

 

 

Delen: