Webredactie en de nieuwsbrieven van BALK: Christiaan Deurloo.

 

Ik ben sinds juli 2018 de webredacteur voor BALK, hoewel ik de titel contentdirigent leuker en treffender vind. Ik houd me o.a. bezig met de inhoud van de website, Facebook en het verspreiden van de nieuwsbrief. In '99 begon ik met zingen bij theatergroep LEF! uit Haarlem. In 2006 stapte ik over naar vocal group Close-Up uit Alkmaar. Daar zong ik voor het eerst close harmony en a cappella. Met een kleine pauze heb ik daar bijna 10 jaar gezongen, en recent ben ik overgestapt naar The Amsterdam Vocals.

 

Input is welkom

Input voor de website en de nieuwsbrief is altijd welkom! Je helpt de redactie enorm als je de input op handzame wijze stuurt aan redactie@balknet.nl. Een begeleidende foto of link naar website of YouTube is meer dan welkom.

 

Agendaberichten

Heb je een aankondiging voor een concert, festival of ander evenement, laat het ons weten! Stuur een bericht naar de redactie met daarin duidelijk vermeld waar het om gaat, waarom, waar en wanneer het plaatsvindt en liefst een begeleidende foto.

De informatie ontvang ik graag als tekst in een mail of een bijlage, zodat deze eenvoudig gekopieerd kan worden. Liever geen pdf-bestanden van bijvoorbeeld flyers of uitnodigingsbrieven.

 

Word correspondent voor BALK

Schrijf je graag en vind je het leuk om naar festivals en concerten te gaan en/of boeken en CD's te bespreken? Meld je dan aan als correspondent. BALK betaalt je entree en eventuele reiskosten (in overleg). Lees er meer over op de pagina contact

 

Privacyverklaring

BALK hanteert rondom de verwerking van persoonsgegevens een privacybeleid volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG). Dit betekent dat BALK vertrouwelijk omgaat met de persoonsgegevens van koren, vocale groepen en muziektheatergezelschappen die bij BALK zijn aangesloten. Iedereen die meent dat BALK de privacy van personen schendt of vragen daarover heeft, kan mailen naar administratie@balknet.nl. Dat geldt ook voor beeldmateriaal op de website of in nieuwsbrieven. Je kunt eventueel ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door het redactieteam van BALK met de grootst mogelijke zorg samengesteld, met als doel de aangesloten koren en zang- en theatergroepen, alsmede alle andere belangstellenden zo goed mogelijk te informeren.

BALK aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van op deze website opgenomen berichten van derden.

 

Heb je ideeën of verbeterpunten? Die zijn altijd welkom. Mail dan de redactie!

 

 

Delen: