Opleidingen en cursussen

 

BALK (mede-)organiseert regelmatig meerdaagse cursussen en opleidingen. Hieronder een kort overzicht, nadere informatie vind je op de cursuspagina van de betreffende cursus.


Arrangeercursus Nieuwe arrangeercursus BALK begin 2017​

Deze cursus wordt gegeven door Tijs Krammer en is bedoeld voor gevorderde amateurs en voor personen die al een conservatorium-studie hebben gedaan of bezig zijn met zo’n studie.

BALK organiseert deze cursus weer begin 2017, op acht zaterdagen van 13:00 tot 17:00 uur in Theater aan de Slinger in Houten.

Meer informatie vind je op de cursuspagina of kan je opvragen bij het BALK Bureau via administratie@balknet.nl


Basiscursus dirigent Licht Vocaal (BLV)

BALK organiseert regelmatig basiscursussen (ca. 10 lessen) dirigent licht vocaal. Indien je belangstelling hebt voor deze cursus, neem dan contact op met het BALK Bureau via administratie@balknet.nl. Bij voldoende belangstelling zal er een nieuwe cursus worden gestart.


Dirigent Licht Vocaal

Deze opleiding is geschikt voor dirigenten die ruime ervaring hebben met koren in de lichte-muziek (bijv. pop, close harmony, gospel, musical) en voor musici met een conservatorium-achtergrond. De opleiding start in principe om het jaar, in oneven jaren.
Meer informatie is te vinden op de website van de opleiding DLV


Koorregie

Steeds meer koren huren voor hun optredens een externe regisseur in, maar vaak werken ook koorleden of dirigenten zelf aan de presentatie. Om hen hierin te scholen biedt BALK sinds 2009 cursussen en workshops koorregie aan.

Er staat een nieuwe serie workshops gepland voor begin 2017.

 

Meer informatie over locaties, data, en kosten vind je op de cursuspagina of kan je opvragen bij het BALK Bureau via administratie@balknet.nl


 

 

Delen: