Opera Gelderland-Oost - Opera in de kerk - Doesburg

 

06-05-2017

OPERA IN DE KERK

Opera Gelderland-Oost (OGO) geeft op zaterdag 6 mei een concert in de Gasthuiskerk in Doesburg onder de naam Opera in de kerk.

 

Koor en solisten brengen in wisselende samenstellingen operamelodieën ten gehore van beroemde componisten als Mozart, Donizetti, Bizet en Verdi. U kunt genieten van klassiekers uit onder meer Orphée et Euridice, Carmen en De Parelvissers. De bekendere melodieën worden afgewisseld met nieuw repertoire uit de opera's Thamos en Faust.

 

Sopraan Marjo HarmsenMarjo Harmsen

Gastsoliste is de sopraan Marjo Harmsen. Zij is woonachtig in Doetinchem. Marjo Harmsen zingt een breed repertoire van opera, musicals en klassieke en religieuze liederen. Ze heeft een aantal jaren gestudeerd aan de Schumann Akademie. Daarnaast volgt ze regelmatig masterclasses. Ze zingt solistisch, maar is ook verbonden aan het Gelders Opera en Operette Gezelschap, Duo Amoroso en het kwartet Let Us Wander. Ze is zangcoach en geeft stemvorming aan koren. Tevens is ze dirigente van het koor Liberate uit Gaanderen.

 

Zoals altijd staan koor en solisten onder leiding van dirigent Frank Litjens. Onze vaste pianiste Floor Lanz zorgt voor de muzikale begeleiding.

Het concert wordt concertante uitgevoerd, dat wil zeggen zonder regie en decor. De Gasthuiskerk is een aantal jaar geleden verbouwd tot een modern theater.

 

Locatie: Gasthuiskerk, Doesburg

Aanvang: 20:00 uur

Entree: €15,00

 

Kaartverkoop via de website van de Gasthuiskerk, https://www.gasthuiskerkdoesburg.nl/agenda/?maand=2017-05-6, bij de VVV Doesburg en voorafgaand aan het concert bij de kerk

 

Foto-onderschrift: sopraan Marjo Harmsen,

 

 
13-05-2017 t/m 16-05-2017 - Concert - Pandora Werktheater - A Dozen Angry Lives - Amsterdam
13-05-2017 - BALK - BALK festival West 2017
25-06-2017 - Festival - KoorEvent - Goch (D)
04-11-2017 - BALK - BALK TOPfestival 2017
Delen: