Koop nu je kaartjes voor Velvet Voices!

 

13 juni 2017

ZA 8 JULI | 19:30 uur | Philharmonie, diverse zalen | Haarlem

Nog maar een paar kaarten beschikbaar!

 

Velvet Voices

Deze concertavond tijdens de 9e Koorbiënnale in Haarlem, wordt een hele bijzondere. De vier groepen die de avond "Velvet Voices" vorm geven, zijn stuk voor stuk uniek. Zij zullen u de veelzijdigheid van de menselijke stem laten ervaren in al zijn facetten, van lyrische sopranen tot drumstellen en ruige gitaren. 'Ongedwongenheid' en 'verrassend' zijn de sleutelwoorden van de avond. Het publiek krijgt de mogelijkheid van de ene naar de andere zaal te wandelen om de diverse optredens te zien en in de pauze is er een mooi glas wijn en kleine hapjes.

 

Velvet Voices wordt geopend door door drie prachtige vocal groups van eigen bodem: MAZE, Divina en The Amsterdam Vocals.

 

Leveleleven (The Real Group & Rajaton)

LevelelevenDe hoofdact van de avond biedt u twee groepen voor de prijs van één: Leveleleven is een samensmelting van twee Scandinavische topgroepen: The Real Group uit Zweden en Rajaton uit Finland. Zij trekken los van elkaar al volle zalen, maar voeg de elf zangers en zangeressen samen en je hebt een fenomeen in huis! Loepzuivere stemmen en prachtige harmonieën, maar ook strakke beats, een groot gevoel voor humor en een smakelijk vleugje zelfspot. Leveleleven zingt nummers zowel als groot ensemble, als in kleinere bezetting.

 

De concerten van de Nederlandse ensembles duren 20 minuten en de grote finale is het concert van Leveleleven, die bovendien vóór aanvang van hun optreden een workshop geven in de vorm van een korte sing-along.

 

Er is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Koop ze hier ►

 

 
Delen: