Popkoor Zinder - A Mee Zing Zinder Event - Zaltbommel

 

23-09-2017

Op zaterdag 23 september organiseert Popkoor Zinder in het nieuwe Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 een verrassende, gezellige, muzikale en smakelijke dag voor iedereen – vrouwen én mannen – die van zingen houdt.

 

Het programma start om 10:00 uur met koffie of thee. Daarna stelt het popkoor zich op bijzondere wijze aan de deelnemers voor. Tot aan het lunchbuffet is er een muzikaal programma waaraan iedereen meedoet. In de middag zijn er verschillende workshops, waarin de deelnemers toewerken naar een zinderend slotakkoord. Hiervoor kunnen zij vanaf 15:30 uur hun familie en vrienden uitnodigen. De muzikale finale duurt tot ongeveer 16:00 uur. Daarna is er de gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Familie en vrienden betalen geen entree, eventuele drankjes zijn voor eigen rekening.

 

Ticketservice

Door de goede samenwerking tussen Van der Valk en Popkoor Zinder kost deelname aan het programma (van 10:00-16:00 uur) slechts €15 per persoon! En dat is inclusief koffie, thee én een uitgebreid lunchbuffet. Iedereen die van pop- en rocksongs houdt (van Queen tot De Dijk en van Acda & de Munnik tot Coldplay), 18 jaar of ouder is en dit event ook wil meebeleven, bestelt een ticket via www.popkoorzinder.nl.

 

Locatie: Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Aanvang: 10:00 uur

Entree: €15 voor deelnemers, publiek: gratis!

 

 

 

 
04-11-2017 - BALK - BALK TOPfestival 2017
Delen: