Decibel Hattem - Kerstmarkt Inloopconcert - Hattem

 

15-12-2017

Decibel Hattem zingt tijdens de Kerstmarkt in Hattem

Op vrijdag 15 december zal Decibel Hattem m.m.v. harpiste Martine Dubois, een inloopconcert verzorgen o.l.v. gastdirigente Beatrix Boersma, in de Christelijk Gereformeerde Kerk, Korte Kerkstraat 8 in Hattem.

 

Een gezellig sfeervol winter festijn! Vrolijk verlichte straten en etalages. Kramen met prachtige kerst- en kadoartikelen. Op de Markt en in de straten koorzang en muzikale optredens. Tijdens deze Kerstmarkt zingt Decibel Hattem traditiegetrouw in de Chr. Geref. Kerk. Wilt u even uitrusten, opwarmen of gewoon komen luisteren? De deur staat wijd open. De Korte Kerkstraat staat in de directe omgeving van de Kerstmarkt. Volg de bewegwijzering!

 

Decibel zingt in dit concert zowel kerst- als winterliedjes. Het zijn kerstnummers als The Little Drummer Boy, Hark! The Herald Angels Sing, Rudolf, the Red Nosed Reindeer en Winter Wonderland.

 

Aan dit concert zal harpiste/zangeres Martine Dubois meewerken. Harpspelen is al meer dan 25 jaar haar grote passie. Harpmuziek sluit zich gemakkelijk aan bij thema’s of sfeer. Tijdens dit kerstconcert kunt u ervaren dat de harp voor een sfeervolle aanvulling zorgdraagt.

 

Het kerstconcert staat o.l.v. gastdirigente Beatrix Boersma uit Kampen. Dirigent van totaal van elkaar verschillende koren in de wijde regio, muziekdocent aan het Muzisch Centrum Emmeloord en aan het Centrum voor de Kunsten Quintus in Kampen.

 

Locatie: Chr. Geref. Kerk, Hattem

Aanvang 20:00 uur, zaal open 19:45 uur

Toegang gratis!

 

Voor concertbezoekers is er na het concert warme glühwein of chocolademelk met een traditioneel Decibel hapje.

Voor meer info zie ook: www.decibelhattem.nl en www.godsbosnimf.com (harpiste Martine Dubois).

 

 
17-12-2017 - Concert - Angels - Winterwende - Alkmaar
28-04-2018 - Concert - Quintella - Cup of Tea - Oss
27-05-2018 - BALK - BALK festival Noord
Delen: