Mooche, Favour8 en KeyChord - a cappella matinee - Best

 

28-01-2018

A capella matinee: middag vol vocale verrassingen

Drie vocale ensembles op zondag 28 januari in ’t Tejaterke

Vocal group Mooche organiseert op zondag 28 januari in ’t Tejaterke in Best een a capella matinee: een middagconcert vol a-cappellazang, samen met Favour8 en KeyChord. Het is al de derde keer dat deze groepen met elkaar zo’n programma verzorgen en inmiddels is wel gebleken dat die samenwerking een afwisselende middag vol vocale verrassingen oplevert!

 

Favour8 is een zanggroep van vier dames en vier heren uit de “grotere regio Eindhoven’ (Best, Nuenen, Veghel, Eindhoven). De groep bestaat inmiddels zo’n tien jaar en heeft een breed a-cappellarepertoire. Dat loopt uiteen van populaire nummers uit de vorige eeuw tot hits van nu, zoals bijvoorbeeld nummers van Pentatonix, in bewerkingen voor vier tot acht stemmen. Favour8 wisselt luchtigere, vlotte nummers graag af met gevoelige ballads om zo hun brede kunnen te laten zien.

 

KeyChord repeteert in Sint-Oedenrode en bestaat uit vier ervaren muzikale heren in pakkende pakken die ook al bijna tien jaar samen optreden. Het kwartet zoekt contrasten met gevoelige ballades, oorstrelende easybeats en opzwepende uptempo songs. KeyChord zingt graag en veel, altijd a cappella, vooral close harmony en Barbershop, een beetje pop, een snufje gospel, maar altijd met plezier en bovenal recht uit het hart. De groep bewerkt bestaand repertoire en vertaalt het naar verrassend originele optredens waarbij bovendien ook nog wat te zien valt, want show… daar staat KeyChord garant voor.

 

De zes zangers van Mooche (Best, 2012) hebben ook de luxe van eigen arrangeurs in hun midden. Met hun unieke combinatie van Nederlandse, Ierse en Belgische stemmen brengen de drie dames en drie heren mooie, grappige en soms zelfs ontroerende vocale popmuziek, ballads, rock en jazz. Dat alles bovendien op een hoog niveau: Mooche eindigde al meerdere keren in de top drie van het Nederlands Festival voor Vocale Ensembles.

 

De drie vocale top-ensembles staan te popelen om het publiek een mooie muzikale middag te bezorgen!

 

Locatie: 't Tejaterke, Best

Aanvang: 14:30 uur (zaal open: 14:00 uur)

Entree: €10

 

Kaarten zijn te bestellen via mail: info@mooche.nl of martyvanderstaak@onsbrabantnet.nl.

 

 
25-02-2018 - Concert - Scratch Brahms Requiem - Renkum
28-04-2018 - Concert - Quintella - Cup of Tea - Oss
27-05-2018 - BALK - BALK festival Noord
29-09-2018 - Concert - VPS KeK - Oss
Delen: