Slotwoord Den Bosch Goes A Cappella

Dit bericht ontvingen o.a. wij bij BALK op 9 april 2018 in onze mailbox:

Beste A Cappella Liefhebbers,

Na tien prachtige edities Den Bosch Goes A Cappella hebben we besloten dat het mooi is geweest. Wat is er mooier dan stoppen op je hoogtepunt. Wij kunnen terugkijken op tien prachtige festivals. Het ene festival nog unieker dan het andere, met onze jubileumeditie van afgelopen jaar als absoluut hoogtepunt.

Jullie vragen jezelf wellicht af waarom we dan stoppen met de organisatie DBGA. Daar kunnen we kort over zijn. De rek is eruit! Ons doel was om te blijven vernieuwen en alle mogelijke variaties van a cappella zang onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek. Wanneer we terugkijken op de afgelopen tien edities, dan mogen we zeggen dat we veel van onze doelstellingen hebben behaald. We willen voorkomen dat we in herhaling vallen en het laatste krijgen we om verschillende en uiteenlopende redenen niet langer voor elkaar. Het laatste wat we willen is dat het festival een langzame dood sterft. Vandaar dat we nu graag stoppen, nu het festival bij iedereen als een mooie herinnering voort kan leven.

Tot eind dit jaar blijft de website nog online, zodat iedereen die dat wil nog voldoende tijd heeft om de foto's van de gewenste edities te downloaden. Vóór 25 mei 2018 worden alle persoonlijke data van mensen op de maillijst en oud-deelnemers vernietigd.

Graag willen wij alle deelnemers, workshopleiders, jury, vrijwilligers, bezoekers, partners en eenieder die het festival een warm hart toedraagt of op andere wijze de afgelopen tien edities met het festival verbonden is geweest hiervoor hartelijk bedanken. Het was ons een waar genoegen en we hopen jullie nog vaak tegen te komen in zingend Nederland.

Muzikale groet,
Ien, Marian, Marike, Peter & Rob

 

www.denboschgoesacappella.nl

 


(Publicatiedatum: 10-04-2018)
 
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: