Workshop voor dirigenten over podiumpresentatie

 

Workshop voor dirigenten over podiumpresentatie

Koorcoaches Petra Andriessenen Bianca van Dreumel slaan dit najaar de handen ineen en geven op 30 november een eendaagse workshop voor dirigenten: vol tips & tools op het gebied van presentatie, bewegen én zingen met intentie.


Herken je dit als dirigent?

  • Je hebt wel een idee hoe je zou willen dat je koor zich presenteert, maar je weet niet precies hoe je dat voor elkaar krijgt in je repetities.
  • Je hebt net een jury-rapport ontvangen na een festival waarop staat dat er meer 'beweging en intentie' in het koor mag zitten, maar weet niet goed hoe moet je dat zelf voor elkaar kunt krijgen.
  • Je hebt net een workshop gehad van een koorcoach, maar weet niet zo goed hoe je 'the magic' kunt vasthouden om jouw eigen koor in beweging te krijgen én te houden tijdens je repetities.

 

Met een actief dagprogramma vol tips & tools op het gebied van regie, beweging en zingen met intentie krijg je handvatten om met je eigen koor aan de slag te gaan. Ook hierover sparren met je collega's levert je veel op! De workshop biedt je verder inzichten waar jouw koor staat en geeft je veel concrete tips over hoe je meer beweging krijgt in je koor.

 

Wanneer: vrijdag 30 november 2018
Tijdstip: 10.00 uur - 17.00 uur
Locatie: Akoesticum Ede

Kosten: €250,- incl btw, koffie/thee, een uitgebreide lunch en materiaal/checklists
Deelnemers: min. 8 - max. 12

Aanmelden: www.koorinbeweging.nl/workshop-dirigenten.

Meer weten: www.koorcoach.nl en www.koorinbeweging.nl.

 

 


(Publicatiedatum: 19-09-2018)
 
Delen: