3 oktober: A Night On Broadway, maar dan in Enschede

 

03-10-2020

Een avondje Broadway, maar dan gewoon in Enschede... Met A Night On Broadway nemen Muziekvereniging Wilhelmina uit Glanerbrug en Music All Enschede de bezoeker mee op een spetterende musicalreis.

 

Samen presenteren zij een concert met musicalklassiekers als The Phantom of the Opera, Beauty and the Beast, Les Misérables. Swing en zing mee met tijdloze musicalhits.

Het orkest is het hart van de musical. Vol enthousiasme speelt het groot harmonieorkest van Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug tijdens deze reis het beste van Broadway. Ze worden gerekend tot een van de beste blaasorkesten van Nederland. Onder leiding van dirigenten Fried Dobbelstein en Hans Schippers maken ze op een zo hoog mogelijk niveau muziek. Het orkest trekt zowel amateur- als professionele muzikanten aan, en dat al meer dan 100 jaar lang!

 

Music All Enschede bestaat 70 jaar! Om dat te vieren geeft de musicalvereniging een spetterend concert. Het is een musicalreis door de tijd, met een knipoog naar Broadway. Zo komen liedjes uit voorgaande producties voorbij - musicalklassiekers van formaat - en maken ze een uitstapje naar de toekomst. Eén ding is zeker: ook de komende 70 jaar maken ze met veel energie kwalitatief hoogstaande amateur-musicalproducties voor iedereen. Hun artistieke leiding is in handen van muzikaal leider Leo Bekendam, repetitor en pianist Tasco Silva en regisseur Nadieh Tigchelaar.

 

Wie: Music All Enschede en Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug
Wat: A Night On Broadway (musicalconcert)
Locatie: Muziekcentrum Enschede, Wilmersbergzaal
Datum: 3 oktober 2020
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 17,50 excl. € 2,50 boekingskosten per bestelling. Inclusief: garderobe, koffie/thee vooraf en een pauzedrankje

 

 

 

 
12-06-2020 t/m 13-06-2020 - Musical - Muziektheater Servus brengt Addams Family naar Almelo
31-10-2020 t/m 01-11-2020 - Muziektheater - 'Te Gek': nieuwe productie van 'het Maaslands'
06-03-2021 t/m 07-03-2021 - Concert - Zanggroep Dirk zoekt #GELUK
Delen: