Basiscursus Vocal Pop & Jazz

 

In februari 2021 gaat de Basiscursus Vocal Pop & Jazz van start. De vernieuwde cursus is een samenwerking van BALK en de Dirigentenwerkplaats Utrecht.

 

De leergang richt zich op ervaren zingers die méér willen en de ambitie hebben Juliette Dumoré en Ruben Smitsom een koor te dirigeren. Er wordt wel enige theoretische basiskennis verwacht. Je krijgt les in repeteren, dirigeertechniek, arrangeren, zangles en er is aandacht voor gehoortraining en theorie. Verder zijn er feedbackgroepen waarin de deelnemers opnamen van elkaars repetities analyseren.

 

De cursus (voorheen de Basiscursus Dirigent Licht Vocaal van BALK) staat onder leiding van docenten Ruben Smits en Juliette Dumoré. Het curriculum start op 5 februari 2021 en omvat 8 opeenvolgende vrijdagen (behalve tijdens schoolvakanties) met een afsluitend weekend op 10 en 11 april. Een toelatingstest (kosten € 30,-) vindt voorafgaand aan de cursus plaats op 22 of 29 januari 2021.

 

De cursuslocatie is Utrecht. De deelnameprijs is € 495,- maar leden van BALK-groepen en studenten betalen € 350,-. Kijk hier voor meer informatie. Voor inschrijving ga je naar deze pagina.


 

 

 

Delen: