Basiscursus Vocal Pop & Jazz

 

In januari 2023 gaat de Basiscursus Vocal Pop & Jazz van start. De vernieuwde cursus is een samenwerking van BALK en de Dirigentenwerkplaats Utrecht.

 

De leergang richt zich op ervaren zingers die méér willen en de ambitie hebben Juliette Dumoré en Ruben Smitsom een koor te dirigeren. Er wordt wel enige theoretische basiskennis verwacht. Je krijgt les in repeteren, dirigeertechniek, arrangeren, zangles en er is aandacht voor gehoortraining en theorie. Verder zijn er feedbackgroepen waarin de deelnemers opnamen van elkaars repetities analyseren.

 

De cursus (voorheen de Basiscursus Dirigent Licht Vocaal van BALK) staat onder leiding van docenten Ruben Smits en Juliette Dumoré. Het curriculum start op 13 januari 2023 en omvat 10 lesdagen (8 vrijdagen en 1 afsluitend weekend op 18/19 maart). Een toelatingstest (kosten € 30,-) vindt voorafgaand aan de cursus plaats.

 

De cursuslocatie is Utrecht. De deelnameprijs is € 495,- maar leden van BALK-groepen en studenten betalen € 350,-. Kijk hier voor meer informatie. Voor inschrijving ga je naar deze pagina.


 

 

 

Delen: