Dirigent van popkoor of vocal group? Doe mee aan de Community of Practice!

 

Dirigent van popkoor of vocal group? Doe mee aan de Community of Practice!

Ben je dirigent van een popkoor of vocal group en zou je graag eensJuliette Dumoré ervaringen willen uitwisselen met collega’s? Dan is de Community of Practice van BALK en Koornetwerk Nederland interessant voor jou! We organiseren drie bijeenkomsten over onderwerpen waarover je kunt praten en sparren met collega-dirigenten. Deelname is gratis.

 

De drie bijeenkomsten vinden plaats in het najaar: twee ervan online via Zoom, de laatste als live bijeenkomst in Utrecht. De Community of Practice (CoP) wordt gemodereerd door dirigente Juliette Dumoré.

 

Onderwerpen die in ieder geval aan bod zullen komen zijn: inzingers, flow in je repetitie (bijvoorbeeld via 'icebreakers'), coaching/workshops voor dirigenten en het opzetten van een netwerk van invaldirigenten. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor eigen inbreng van de deelnemers.

 

Deze Community of Practice is een initiatief van Koornetwerk Nederland in het kader van DirigentenContact, en wordt georganiseerd in samenwerking met BALK.

 

Praktische informatie

Data:

  • vrijdag 9 september, 14.30-16.00 uur (online via Zoom)
  • vrijdag 30 september, 14.30-16.00 uur (online via Zoom)
  • vrijdag 18 november, 15.00-17.30 (live in Utrecht).

 

Aanmelden kan via deze link. Deelname is gratis en alle dirigenten van popkoren en vocal groups zijn van harte welkom.

 

DirigentenContact is een initiatief van Koornetwerk Nederland, in samenwerking ZIMIHC, Koorplein Noord-Nederland, Maestro, Stichting Eduvox en Dirigentenwerkplaats Utrecht. Het project wordt gefinancierd door het Fonds Cultuurparticipatie.

 


(Publicatiedatum: 08-07-2022)
 
Delen: