Win een BALK Kerstpakket met jullie mooiste foto en ontvang Zang Pur Sang!

 

Win een BALK Kerstpakket met jullie mooiste foto en ontvang Zang Pur Sang!

BALK stelt ook dit jaar weer drie kerstpakketten beschikbaar voor evenzoveel koren. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. En oh ja... dit jaar krijgen de eerste 30 inzenders bovendien het prachtige boek Zang Pur Sang - Zestig jaar lichte koormuziek in Nederland toegezonden!

 

Wat vragen we dit keer van jullie? Simpel: zend ons de mooiste recente foto toe van jullie koor, vocal group of muziektheatergroep. Stijlvol, kunstig, grappig of origineel... stuur vooral díe opname in die jullie groep het beste 'vangt' en waar je het meest trots op bent. Vertel in maximaal 150 woorden waarom jullie voor deze opname kiezen. De foto hoeft niet in kerstsfeer genomen te zijn (maar het mag wel).

 

En er is meer: de eerste 30 inzenders krijgen sowieso een exemplaar van het boek Zang Pur Sang - Zestig jaar lichte koormuziek in Nederland van Thomas Hessels en Harm Peter Smilde toegezonden. Is dat een mooie aanloop naar kerst of niet?

 

Het spreekt vanzelf dat deze actie alléén openstaat voor leden van BALK.

 

Hoe werkt het?

* Stuur een recente foto in (gemaakt in 2022) per e-mail met een minimale bestandsgrootte van 1,5 mb naar redactie@balknet.nl

* Stuur de foto in vóór woensdag 14 december 2022, 12.00 uur.

* Stuur een bijlage mee in Word en vermeld daarin:

  • naam van koor, vocal group of muziektheatergroep mét BALK-bondsnummer (te vinden op BALK-facturen of via jullie inlog op www.balknet.nl);
  • e-mailadres en tel.nr. van de contactpersoon voor deze actie;
  • in maximaal 150 woorden waarom jullie specifiek déze foto insturen;
  • het fysieke adres waarnaar het BALK Kerstpakket (bij winst) en het boek Zang Pur Sang (als je bij de eerste 30 hoort) gezonden moet worden.

* Inzending van de foto betekent dat je (groep) toestemming geeft voor publicatie op de sociale media van BALK en dat de foto rechtenvrij door BALK gepubliceerd mag worden; BALK is niet aansprakelijk voor eventuele claims van derden na publicatie.

* Vermeld, indien nodig, de naam van de fotograaf voor een fotocredit.

* We stellen het op prijs als de 3 prijswinnaars van het BALK Kerstpakket na ontvangst een foto toesturen met het ontvangen pakket die gebruikt mag worden voor de sociale media van BALK.

* Inzendingen die niet compleet zijn, vallen buiten deelname.

* Over de uitslag van de fotowedstrijd wordt niet gecorrespondeerd.

 

 

 

 

 


(Publicatiedatum: 14-11-2022)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: