Servus komt met Sintmusical 'De Speelgoedfabriek'

 

04-12-2022

Muziektheater Servus treedt dit jaar weer op met een vrolijke sinterklaasmusical: De Speelgoedfabriek. Het is een spannend verhaal van zo’n 45 minuten met veel liedjes en leuke dansjes waar jong en oud van kunnen genieten.

 

In De Speelgoedfabriek komen de verlanglijstjes binnen per post, maar ook steeds vaker via social media. Hoofdpiet en de twee technici uit de fabriek zijn hopeloos ouderwets en vinden dit maar niks. ‘TikTok? Instagram? Wat moeten we daarmee?’ Maar als alleen de verlanglijstjes per post worden behandeld, krijgen niet alle kinderen cadeautjes… Gaan ze uiteindelijk met hun tijd mee of blijven ze volhouden?

 

Vanaf 2007 verzorgt Muziektheater Servus uit Almelo voor personeelsverenigingen van diverse bedrijven en organisaties de Sinterklaasmusical. Tijdens de coronatijd kon deze musical twee jaar lang niet doorgaan. Wel bood de vereniging alternatieven, zoals een ‘drive through’-versie (met voldoende afstand). Dit jaar is er dus wel weer een volledige sinterklaasmusical op locatie(s).

Een cast van 15 personen treedt negen keer op in Almelo, Borne, Den Ham en Haarle. Net als een paar jaar geleden is de Sinterklaasmusical dit jaar voor iedereen in het theater te zien.

Muziektheater Servus bestaat sinds 1985 en telt ruim 100 leden. Ieder jaar treedt de vereniging diverse keren op. Op vrijdag 10 en zondag 12 maart speelt de musicalafdeling van de vereniging de muziektheatervoorstelling ‘Creüsa (nimf van de zee)’.

 

Wie: Muziektheater Servus

Wat: De Speelgoedfabriek

Wanneer: zondag 4 december, 13.00 uur

Waar: Theater Hof 88, Almelo

Entree: € 7,50

Kaarten: https://www.hof88.nl/ of aan de theaterkassa

Meer informatie: http://www.servus-almelo.nl

 

 
10-12-2022 t/m 18-12-2022 - Concert - Balkankoor Slavuj treedt op in de Engelse Kerk in Amsterdam
17-12-2022 t/m 18-12-2022 - Concert - De Winterconcerten van Zinge! zijn er weer!
18-12-2022 - Concert - Kerst met Voix Là in Beugen
Delen: