Succesvolle bijeenkomst regionale BALK vrijwilligers

 

Wie vertegenwoordigt BALK in jouw regio?

BALK kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers in de verschillende regio’s. Op vrijdag 5 september hebben we al deze organisatoren van regionale festivals uitgenodigd.

Het doel van de bijeenkomst was om de verschillende vrijwilligers met elkaar in contact te brengen en samen met het bestuur en bureau van BALK van gedachten te wisselen over de toekomst van de regionale festivals en overige activiteiten van BALK. Van vrijwel alle festivals waren er mensen aanwezig, evenals het BALK-bestuur en Bureau. Onderwerpen die aan bod kwamen; hoe ga je om met de financiën, PR, wie benader je voor workshops, hoe krijg je voldoende vrijwilligers voor je festival, wat kan BALK (nog meer) betekenen voor jullie? We hebben een aantal nieuwe ideeën gelanceerd zoals het inrichten van een speciaal podium voor jeugd op een regionaal festival.

 

Wordt ook BALKenier!

BALK krijgt als organisatie veel vragen om deel te nemen aan provinciale vergaderingen van korenorganisaties, om (jubileum)concerten bij te wonen en plaatselijke korenfestivals te bezoeken. We kunnen echter door de grootte van onze organisatie niet op al deze uitnodigingen ingaan. We hebben tijdens de bijeenkomst een oproep gedaan of de aanwezige vrijwilligers deze taak op zich zouden willen nemen voor een regio. We zijn ontzettend blij, dat we voor de regio’s Overijssel, Flevoland, Brabant, Gelderland, Twente en Utrecht vertegenwoordigers namens BALK hebben gevonden. We zijn nog op zoek naar mensen, die zich in Limburg, Noord/Zuid-Holland, Zeeland, Friesland, Groningen zou willen inzetten voor BALK.

Heb je interesse? Dan kan je je aanmelden bij het BALK bureau administratie@balknet.nl en ontvang je nadere informatie over wat de taak inhoudt.

 

We gaan na een succesvolle bijeenkomst uit elkaar met de belofte de bijeenkomst eens in de 2 jaar te blijven organiseren.

 

Vrijwilligers, bestuur en bureau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boven (vlnr):

Ben Mooiweer (Oost), Koen Faber (Oost), Henriëtte de Bruijn (West), Rob Didden (DBGA)

Midden (vlnr):

Thea van Geleuken (Oost), Anja Meijnders (Amusing), Marcelle Hermsen, Peter Klut (West), Thomas Hessels, Annemarie Klut (West), Joop Dekker

Onder (vlnr):

Ruut te Velthuis, Paul Sijben (Centraal), Herman Klut (West), Gerrit Hiddink (Oost), Dianne Huberts en Arthur Kuilboer (DBGA)

 

Delen: