Korenlint

Op zaterdag 9 en zondag 10 september organiseerde de Federatie Haarlemse Koren voor de 19e keer het Korenlint. Met de tropische temperatuur was het het warmste Korenlint ooit! Dat weerhield het publiek er niet van te komen luisteren naar de vele koren in de stad. Bekijk het programma, de informatie over de deelnemers en de locaties.
We kunnen alvast verklappen dat de 20e editie op 14 en 15 september 2024 plaatsvindt met vele extra's. Houd daarom deze website in de gaten!

Logo Open Monumentendag

Routes, netwerken en verbindingen

Het Korenlint vormt al sinds 2001 een huwelijk met de Open Monumentendagen. In vele monumenten klinken de koren die aan het Korenlint meedoen, maar er zijn ook andere monumenten open.
Het thema in 2024 is ‘Routes, Netwerken en Verbindingen’, wat ruimte geeft aan ontelbare mogelijkheden voor creatieve programmeringen. Een thema dat mooi past bij het Korenlint, waar je als bezoeker ook routes uitstippelt om van het ene naar het andere kooroptreden te gaan, en als koor verbindingen legt met andere koren en mogelijk nieuwe leden.
www.openmonumentendag.nl.

Federatie Haarlemse Koren

De Federatie Haarlemse Koren is organisator van het jaarlijkse Korenlint. De Federatie zet zich op verschillende manieren in voor de belangen van de amateurkoorzang.
Meer informatie