Vocaal Theater Groep UniCorno

Vocaal Theater Groep UniCorno is opgericht op 18 augustus 2015 om meer te zijn dan alleen een koor: méér theater, méér contact met het publiek en méér aandacht voor elke zanger(es). De uitvoeringen vinden zoveel mogelijk plaats met eigen solisten en een eigen mis en scène.
UniCorno is voor alle leeftijden en richt zich op het zingen van licht-klassieke en veelal bekende werken uit het repertoire van opera, operette en musical, bij voorkeur in theatrale setting. De meeste werken zingen wij in de originele taal.
Onze optredens zijn zowel in theaters, als op locatie, zoals in zorginstellingen, tijdens festivals of bij speciale gelegenheden.

Balk-logo

Wij zijn aangesloten bij Stichting BALK, de landelijke Bond voor Amateurmuziektheater en Lichte Koormuziek.

We zijn een gemêleerde groep, zowel qua achtergronden, als qua leeftijden. Iedereen vanaf 16 jaar oud is welkom om lid te worden. Wie dat overweegt, kan vier aaneengesloten weken gratis en vrijblijvend repetities bijwonen. Zo is de sfeer als aspirant-lid te proeven en leren we elkaar kennen.
Wie besluit lid te worden, betaalt eenmalig inschrijfkosten en maandelijks contributie. De inschrijfkosten bedragen 10 euro en de contributie 16,50 euro per maand (of 198 euro per jaar). Jeugdleden (16 of 17 jaar oud) zijn goedkoper uit: zij betalen 7,50 euro om zich in te schrijven en 10 euro per maand of 120 euro per jaar.
We bieden ook de mogelijkheid om projectlid te worden. Dat kan voor een traject naar een productie, of als het niet mogelijk is de repetities regelmatig bij te wonen. De kosten bedragen dan minimaal 75 euro per jaar (informeer naar de mogelijkheden).

Steun ons

Frank Hoebe

We zingen niet alleen voor elkaar, we gaan ook graag het podium op. Het organiseren van concerten kost echter geld – veel geld. Ook het huren van repetitieruimte gaat niet voor niets. We hebben in Frank Hoebe een professionele artistieke leiding die wij voor zijn werk betalen.
We maken dus aardig wat kosten. Omdat we de drempel om lid te worden financieel zo laag mogelijk willen houden, kunnen we met alleen de contributie niet groot uitpakken. Draagt u Vocaal Theater Groep UniCorno een warm hart toe en zou u dat willen uiten in klinkende munt? Dan zijn er verschillende manieren om ons te steunen.

Logo Sponsorkliks

Ten eerste is er de mogelijkheid om bij online winkelen gebruik te maken van Sponsorkliks. Dat kost u niets meer, maar levert ons een leuk extraatje op. Het is heel eenvoudig: volg deze koppeling naar de website van Sponsorkliks en zoek de winkel waar u iets wilt kopen. De rest gaat vanzelf en zoals u gewend bent.

Een andere manier is om donateur te worden. Vanaf een jaarlijkse gift van 10 euro of driejaarlijks 25 euro behoort u bij onze fanclub. Als dank kunt u enkele keren per jaar de UniCourant, onze nieuwsbrief, in uw digitale postbus verwachten en krijgt u vrij entree tot ons kerstconcert in december. Soms zijn er andere voordelen en/of acties.

Wie een ruimere beurs heeft, kan overwegen sponsor te worden. Sponsoren dragen financieel bij aan de realisatie van een theaterproductie. In ruil daarvoor krijgen ze advertentieruimte in de UniCourant, programmaboekjes en op onze website.

Onze sponsoren

Meidoornlaan 44, 1613 VK Grootebroek, 0228-325017