Geef jouw idee financiële kracht!

Wat is De Fondspot?
Mijn naam is Hilda Baptist van ‘De Fondspot’ en ik kan jullie als vereniging of stichting helpen de juiste fondsen te vinden om je project te kunnen realiseren.
Het aanvragen van subsidie bij de juiste fondsen, het beheer hiervan tijdens de duur van het project en de afhandeling van de aanvraag is voor jezelf een tijdrovende klus.

Hier kan ik u bij helpen!
Dankzij jarenlange ervaring in het aanvragen van subsidies voor een grote korenorganisatie in Nederland weet ik de juiste potjes en fondsen te vinden om een aanvraag te doen.
Er zijn talloze fondsen en subsidieregelingen voor kunst en cultuur, evenals op het gebied van maatschappij, welzijn en sport. Als vereniging of stichting zijn er allerlei mogelijkheden om financiële steun te krijgen voor je idee. Hierbij kun je bijvoorbeeld ook denken aan de aanschaf van materialen of instrumenten.
In sommige situaties is het ook mogelijk om als particulier financiële steun te krijgen, bijvoorbeeld voor gehandicapten of ouderen. Bij vragen over mogelijkheden stuur een berichtje via het contactformulier.

De subsidieaanvragen wil ik jullie graag uit handen nemen. Op de pagina dienstenpakket kun je lezen wat hieronder valt. Er is veel mogelijk!

Ben je zelf liever bezig met de creatieve invulling van je idee? Wil je weten wat er mogelijk is in jullie situatie?
Neem dan persoonlijk contact met mij op (mobiel: +31 6 37 281910) of vul het contactformulier in.