Vrijwilligers “De Fendert Zingt” / BALK festival Zuid

Tijdens de Fendert Zingt kunnen wij de hulp van vrijwilligers gebruiken om ons festival zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit zowel in de opbouw, op de dag zelf en bij het afbouwen. Je kan je opgeven voor meerdere onderdelen, voor vrijdag en/of zaterdag 24 en 25 mei.

Op- en afbouw team
Op de vrijdag avond voor het festival begint de techniek met het opbouwen van het licht, geluid en het podium. Daaromheen zijn onze vrijwilligers bezig met het leggen van de vloer, het wegzetten van stoelen en tafels voor het publiek en de jury, en nog veel meer. Op zaterdag avond breekt het team ook de zaal weer af.

Gastvrouwen en heren team
Tijdens het festival zelf begeleiden gastvrouwen en heren de koren van inzingruimte, naar kleedkamer, naar het podium etc. Zo bieden wij onze deelnemers een stressvrij en vooral leuk festival.

Zaalwachten
Wij zetten bij zowel de publieksingang als de artiesteningang zaalwachten. Dit om ervoor te zorgen dat de koren ongestoord kunnen optreden, maar ook zodat het publiek ongestoord kan genieten. publiek wordt alleen binnengelaten als er niet wordt gezongen. Een pluspunt: de zaalwachten kunnen dus ook lekker genieten van de geweldige optredens van het beste wat de regio Zuid te bieden heeft!

Kassa/munten verkopers
Bij de kassa zitten vrijwilligers om toegangskaarten en munten te verkopen aan de bezoekers en deelnemers.

Veel van deze functies zijn af te wisselen met elkaar, vaak zijn gastvrouwen en heren ook af en toe zaalwacht, of verkoper. We proberen het rooster zo te maken dat je nog lekker kan genieten van de muziek. Dit is wel afhankelijk van hoeveel aanmeldingen wij ontvangen. Onze vrijwilligers krijgen een lunchpakketje met drinken, broodjes, een stukje fruit en wat lekkers. Ook krijgen ze een aantal munten om gedurende de dag wat drinken te kunnen halen. Ben je de hele dag aanwezig? Dan mag je ook mee eten met het buffet verzorgd door De Borgh.

Door het invullen van dit formulier geef je toestemming dat wij deze gegevens bewaren in een databank en je voor mogelijke toekomstige edities kunnen benaderen. Heb je verder nog vragen, stuur dan een mail naar merelvermunt@gmail.com 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy