Inschrijving 'Componeren kun je leren'

Marlou Vriens - onder meer artistiek leider van Vocal Group Blueprint - verzorgt in het voorjaar van 2024 een workshopserie voor zangers, dirigenten en componisten die willen werken aan hun ‘componistencreativiteit’.


Marlou gebruikt werkvormen vanuit Vocal Leadership om je muzikale vocabulaire voor compositie en arrangement te vergroten vanuit invalshoeken als tekst, harmonie, melodie, ritme en bodypercussie. Samen met de andere deelnemers ga je aan de slag om je muzikale ideeën uit te proberen en tot klinken te brengen.  


De cursus, die wordt georganiseerd door BALK en KBZON, omvat drie dagdelen op zaterdagochtend plus een afsluitende dag. In de tijd tussen de lessen door werk je thuis de opdrachten verder uit. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Aanmelden kan t/m 6 maart 2024!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Marlou Vriens over 'Componeren kun je leren'
Om meer te horen van de muziek van Marlou ga je naar:
Cursusgegevens

Locatie: ZIMIHC Wittevrouwen, Utrecht

Data: 23 maart start | 6 april les 2 | 20 april les 3 | 15 juni afsluitende dag

Deelnemers: max. 10

Kosten: € 295,- p.p. (incl. lunch op slotdag)

Voornaam + achternaam  *
Adres (straat + huisnummer) *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Voorwaarden

Je kunt je deelname annuleren tot twee weken na jouw datum van aanmelding. Daarna wordt je aanmelding definitief en is restitutie helaas niet meer mogelijk i.v.m. de kosten die BALK moet maken voor de reservering van de workshoplocatie. Mochten we de aanmeldtermijn kunnen verlengen, en je meld je aan binnen twee weken voor de eerste workshopdatum, dan is de aanmelding direct bindend. 
*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy