Aanmelden Stemgroep is geen gender
Op 20 april 2024 verzorgt Sven Keet de workshop Stemgroep is geen gender namens BALK en KBZON. Daarin leer je om vanuit een breder perspectief naar je functie als zanger of muzikaal leider te kijken. Daarmee vergroot je de artistieke ruimte  en de inclusie binnen het koor. Ook bespreekt hij de theorie achter de transgenderzangstem, de transitie daarvan en hoe je deze kunt begeleiden. Daarnaast worden de sociale aspecten van transgender en-of non-binaire koorzangers benoemd. Sven brengt deze theorie in de praktijk met een zangsessie.

Sven Keet (28 jaar) is dirigent, arrangeur, zanger, beatboxer en docent aan het conservatorium van Amsterdam. Op zijn 21e ging hij in transitie van vrouw naar man. Zijn stemdaling verliep soepel met de hulp van logopedie en zanglessen. Inmiddels zingt hij als tenor in MAZE. Sven heeft veel ervaring met stemdaling en zanglessen aan transgender leerlingen. Het is zijn missie om genderrollen in koren te verbreken en de koorwereld inclusiever te maken. Hij is dirigent van Playground, dat hij opstartte in 2018, en van SONAR. Graag neemt hij je mee in de tips & tricks bij het werken met de transgender zang- en spreekstem!

Stemgroep is geen gender
  • Wanneer: zaterdag 20 april 2024, 10.00 tot 13.00 uur
  • Waar: Q-Factory, Amsterdam
  • Deelnamekosten: € 55,-, incl. koffie/thee
  • Aanmelden kan t/m: 3 april 2024  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam + achternaam *
Adres (straat + huisnummer) *
Plaats *
Postcode *
Telefoonnummer *
Voorwaarden

Je kunt je deelname annuleren tot twee weken na jouw datum van aanmelding. Daarna wordt je aanmelding definitief en is restitutie helaas niet meer mogelijk i.v.m. de kosten die BALK moet maken voor de reservering van de workshoplocatie. Mocht de inschrijftermijn verlengd kunnen worden, en je meld je aan binnen twee weken voor de workshopdatum van jouw keuze, dan is de aanmelding direct bindend. 
*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy