Zoekertjes

 

Zoeken

Categorie
Provincie
 
   

Koor zoekt zanger(s)

8Zonder zoekt bariton/bas

16-11-2017    Door het vertrek van een van onze bassen zijn we momenteel 7Zonder en dus op zoek naar een bas/bariton die lol heeft in meerstemmig a capella zingen van lichte muziek. We repeteren eens in de twee weken op maandagavond, roulerend bij een van de leden thuis in Utrecht en (wijde) omgeving. Meer info: https://8zonder.wordpress.com/


Ger Palmboom  - gerp62@kpnmail.nl  - 06 15261200
Utrecht

Gezocht: swingende koorleden voor Jazzkoor Enschede

13-11-2017    Het Jazzkoor Enschede is op zoek naar enthousiaste sopranen, mezzosopranen, bassen en tenoren.
We repeteren iedere donderdag van 20:00-22:00 uur en studeren dan meerstemmige stukken uit het jazz-repertoire in en daarnaast bijzondere popsongs.
De helft van het repertoire is a cappella, voor de andere stukken verzorgt pianist/dirigent de begeleiding.
Een aantal keren per jaar verzorgen we een swingend optreden. Check onze website www.jazzkoorenschede.nl voor meer info of kijk op facebook!


Jazzkoor Enschede  - jazzkoorenschede@gmail.com
Overijssel

Gezocht: (lage) alt voor Mateloos vocaal collectief

13-11-2017    Mateloos vocaal collectief in Leeuwarden zoekt nieuwe (lage) alten. Repetities zijn op donderdagavonden; kom vrijblijvend langs voor een proefrepetitie!


Mateloos vocaal collectief  - mateloos@hotmail.com  - 06 42437589
Friesland

A-cappellagroep zoekt alten

12-11-2017    Ben je een echte alt? Zin in zingen op de maandagavond? Dan zoeken we jou! En ja, jou ook! Want Timeless, gemengde a-cappellagroep uit Hellevoetsluis, is op zoek naar twee alten. Noten lezen is geen must, we werken met midi/mp3 files. Kom gerust een keer kijken, luisteren en/of meezingen. kijk alvast even op:
www.vocalgroup-timeless.nl


Suzanne  - susang@verzont.nl  - 0640289291
Zuid-Holland

Vocal Group KIX zoekt een ervaren groovy bas!

12-11-2017    Wij zijn een groep van 10 zangers, waarin elke zanger z'n eigen partij in z'n eentje moet kunnen dragen. We zingen a cappella pop- en rocknummers en treden regelmatig op. We repeteren elke woensdagavond in Amersfoort.
Ben jij een bas die goed kan blenden en die helemaal blij wordt van optreden voor publiek? Kom dan eens bij ons kijken en meezingen! Meld je aan via onze website of Facebookpagina.


Petra van Zijst  - petravanzijst@hetnet.nl  - 06 1088 4105
Utrecht

A-capellakwartet zoekt sopraan

07-11-2017    Enthousiaste sopraan gezocht voor a-cappellakwartet. Ervaring met meerstemmig samenzang. Wekelijks repeteren (ma, wo, of do avond). Zelfstandig muziek kunnen instuderen, noten lezen is geen must, we werken ook met midi/mp3 files. Regelmatig leuk optredens verzorgen. Ook houden we van songs met een knipoog, humor! Regelmatig gecoacht: we streven naar kwaliteit en groei. Repertoire: poppy, jazzy, ballads, up tempo songs. Omgeving Tilburg, Eindhoven, Breda.
Loes, Marion, Greet


Greet Vervoort  - greetvervoort@ziggo.nl  - +31655165387
Noord-Brabant

Theaterkoor the Midway Joy Singers zoekt met spoed BASSEN/BARITONS!

04-11-2017    The Midway Joys Singers is een 50-koppig theaterkoor uit Halfweg-Zwanenburg dat zich enthousiast richt op spectaculaire (theater-)optredens met live band van ons pop- en musical repertoire (o.a. Bruno Mars, Adele, Finding Neverland). We zoeken met spoed 2-3 bassen / baritons, die ons willen komen versterken. Wij repeteren iedere donderdagavond in ons repetitielokaal in Halfweg. Neem contact op voor een kennismaking.


Hans van der Geest  - hans.vandergeest40@gmail.com  - +31652067327
Noord-Holland

Sopranen gezocht

01-11-2017    Vrouwenkoor Furore zoekt enthousiaste hoge sopranen.
Zangervaring gewenst.
We repeteren om de week op zaterdagochtend in
Utrecht (Wittevrouwen). Eerst een uur stemvorming o.l.v. een zangdocent en daarna 2 uur liederen instuderen o.l.v. een dirigent.
Heb je interesse kijk dan op
http://www.vrouwenkoorfurore.nl/ of mail naar holtvonk@12move.nl


Vrouwenkoor Furore  - vicca@hetnet.nl
Utrecht

Herendubbelkwartet Mannenkoorts heeft vacatures

30-10-2017    Mannenkoorts uit Den Haag, Delft en Gouda zingt a cappella een breed, licht repertoire. Momenteel hebben we een vacature voor een lage bas en een hoge tenor. En op korte termijn komt er vanwege een verhuizing ook plaats voor een nieuwe bariton. Ben je geïnteresseerd of weet je iemand? Kijk dan op onze site www.mannenkoorts.nl of op Facebook www.facebook.com/mannenkoorts.


Willem Jager  - willem.jager@hotmail.com  - 0616278117
Zuid-Holland

Raoul Boesten

26-10-2017    Jonge zangers gezocht voor het project Yoik in Den Haag! Op het programma muziek uit IJsland, Noorwegen, Zweden en Estland en het koor staat onder leiding van Raoul Boesten. Het projectkoor richt zich op zangers tussen de 18 en 35 jaar. Repetities en concerten in Den Haag. Meer info over het programma en aanmelden op www.yoik.nl.


Raoul  - raoul@kwintessensprodukties.nl  - 0703614278
Zuid-Holland

Vocalgroup JazzN zoekt zangers m/v omg. Den Bosch

25-10-2017    Opgelet!! JazzN heeft weer ruimte voor nieuwe zangers en zangeressen. Zin om met onze enthousiaste groep mee te zingen onder begeleiding van onze professionele dirigent Annalisa Schmad? Laat het dan aan ons weten en stuur een mailtje naar jazzndb@gmail.com.
Wij repeteren iedere woensdag tussen 20:00 en 22:00 uur in de Muzerije te Den Bosch. Kijk voor meer informatie op onze site: www.jazzn.nl. Zien we je snel?


Anne Lemmers  - jazzndb@gmail.com  - 0638740547
Noord-Brabant

popkoor SOL zoekt vrouwelijke leden

24-10-2017    SOL is een 11-koppig a-capellapopkoor uit Amsterdam. We zoeken nieuwe vrouwelijke leden. Sopraan, alt, het kan allemaal. Ons repertoire varieert van U2 en the Police tot Adele en de Beach Boys. Repetities zijn 3 van de 4 woensdagen in Amsterdam Centrum. Neem contact op voor een kennismaking.


Dina  - solkoor@gmail.com
Noord-Holland

LINK! zoekt tenor!

22-10-2017    Vanwege het stoppen van een van onze tenoren is Zangformatie LINK! met spoed op zoek naar een enthousiaste (lead) tenor.
LINK! is een moderne semi-professionele zangformatie uit Drenthe bestaande uit 11 zangers/zangeressen, onder leiding van Tekke Withaar. Deze enthousiaste groep zingt muziek uit allerlei genres. Van pop-, theater- en wereldmuziek tot klassiek, filmmuziek en luisterliedjes.
Meer informatie of aanmelden? Zie onze website: ‪www.zangformatielink.nl‬ of facebookpagina: ‪www.facebook.com/zangformatielink‬;.


Zangformatie LINK!  - info@zangformatielink.nl  - 0591-223553
Drenthe

Popkoor Firma Vocaal zoekt voornamelijk mannen!

20-10-2017    Firma Vocaal zoekt voornamelijk enthousiaste bassen en tenoren!
Wij zijn een ambitieus en hecht koor uit Weesp. We zingen popsongs en musicalsongs.
Kwaliteit en performance staan hoog in ons vaandel.
Onze dirigent stopt in maart 2018. Met ongeveer 30 mensen gaan we door o.l.v. een nieuwe dirigent.
Kom gerust een keer kijken, luisteren en/of meezingen.
Daarna volgt een afspraak voor een stemtest.
Interesse? We horen het graag!
Email: harten.7@planet.nl
https://www.youtube.com/watch?v=Hi-XSAfGOzM


Hanneke van Harten  - harten.7@planet.nl  - 0618521386
Noord-Holland

Zangers, zangeressen & beatboxers 20-35 regio Zwolle

19-10-2017    BlueBird Voices: een nieuwe vocal group in Zwolle voor ambitieuze zangers, zangeressen en beatboxers van 20-35 jaar. Een muzikaal avontuur met maar één doel: ons luisterend publiek wegblazen met de mooiste klanken en de gaafste performance. Langs diverse kleinere optredens in ons hometown Zwolle werken we toe naar een knallende concertreeks in het voorjaar van 2019. Nieuwsgierig geworden? Kom naar de open repetitie op maandag 6 november. Meer info: www.bluebirdvoices.nl.


Bert Schonewille  - bschonewille@gmail.om  - 0614195677
Overijssel

BANT2.0 zoekt ervaren koorzangers en/of ambitieuze natuurtalenten

17-10-2017    Vocal Group BANT is toe aan vernieuwing en inspiratie, vandaar BANT2.0. Wij willen niet alleen onszelf inspireren maar ook ervaren koorzangers en/of ambitieuze natuurtalenten. Zangers die kennis willen maken met BANT kunnen dit najaar aan onze workshops deelnemen. Wij hebben 5 workshops georganiseerd met diverse muzikanten/vocalisten/theatermakers: Yinske Silva, Sherwin Kirindongo, Sven Figee, Ronald Becker en Sander Buckers.
Voor meer informatie: www.vocalgroupbant.nl of onze Facebookpagina


Vocal Group BANT  - info@vocalgroupbant.nl
Noord-Holland

Zangers voor dubbelkwartet

16-10-2017    Dubbelkwartet in de omgeving Utrecht, zoekt ervaren zangers, met name hoge sopranen, tenoren en bassen. Het repertoire is verkennend, maar de oude muziek heeft nog de voorkeur. We repeteren in Bunnik. Vind je het een uitdaging om in een klein koortje te zingen, zonder dirigent maar met een zangcoach aan de piano, om in te studeren, reageer dan op dit zoekertje!


Meike de Vries  - meike.a.devries@gmail.com  - 06-53685880
Utrecht

Open repetitie-avond Vocalgroup WE uit Rotterdam

16-10-2017    Op woensdag 8 november a.s. organiseert Vocalgroup WE uit Rotterdam een open repetitie-avond. We repeteren van 20:00 - 22:15 uur in het Auris College, Malmöpad 60 te Rotterdam. Inlooptijd: 19:30 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Heb je interesse? Je bent van harte welkom! Voor verdere informatie: www.vocalgroupwe.nl/info@vocalgroupwe.nl


Helma Hekkema  - helmahekkema@outlook.com
Zuid-Holland

Just Us zoekt Hoge Sopraan

16-10-2017    Vocal Group Just Us uit Veldhoven is op zoek naar een hoge sopraan. We repeteren op de dinsdagavond. Heb je interesse om in een heel fijne groep op hoog niveau te zingen, neem dan contact op met onze dirigent Angelo Smulders, 06 46714730


Vocal Group Just Us  - chspierings@onsbrabantnet.nl  - 0650214730
Noord-Brabant

Zingen voor mensen in de terminale levensfase

13-10-2017    Quinta Essentia is een kleine groep bevlogen zangeressen, die zingt bij mensen in de terminale levensfase. Wij zingen tot 4-stemmig a cappella. Het repertoire is gevarieerd: mantra's, sufi, lichte pop en mooie Nederlandstalige muziek.
Wij zoeken zangers/zangeressen met zangervaring.
Noten kunnen lezen is geen must, het vermogen thuis met een opname te kunnen oefenen wél.
De repetities zijn op woensdagochtend in Dieren of Arnhem.
Luister & lees op onze website www.quinta-essentia.nu.


Monique Appels  - info@quinta-essentia.nu  - 06-45477492
Gelderland

vocal group @NOON (Arnhem) zoekt zangeressen

06-10-2017    Vind jij het leuk om deel uit te maken van een groeiende energieke dames vocal group (28-36 jr) en samen te bouwen aan de kwaliteit en identiteit van de groep? Voel je je thuis op het podium? Dan is @NOON misschien wel iets voor jou!
Repetities: wekelijks in Arnhem
Dirigent: Petra Limon
Mail voor meer info naar atnoonvocals@gmail.com.


Petra Limon  - Petralimon1@gmail.com
Gelderland

Popkoor zoekt zangeressen met pit en passie

06-10-2017    Heerlijk samen zingen onder leiding van een enthousiaste en gedreven zangdocent? Dat kan bij Popkoor LEF! Wij zijn een tikkeltje eigengereid vrouwenkoor, gaan voor een veelzijdig repertoire dat steeds wordt opgefrist met nieuwe nummers en oefenen elke donderdagavond in Westzaan. Kom eens bij ons kijken, wedden dat je het leuk vindt? Stuur voor meer info een maltje aan onze secretaris: riadenhollander@gmail.com. Je bent van harte welkom!!


Ria den Hollander  - riadenhollander@gmail.com  - 06-52496297
Noord-Holland

SPOED: Tenoren gevraagd

05-10-2017    Met spoed zoeken wij enkele goede tenoren om ons te ondersteunen bij ons Winterconcert op 10 dec. as. 14:30 uur aanvang. Eventueel tegen een vergoeding.


Zangvereniging Het Musiforum  - info@hetmusiforum.nl  - 0651108620
Noord-Holland

Spelen en zingen in een muziektheaterproductie

01-10-2017    Hou je van zingen en van acteren? Kom dan eens langs op dinsdagavond bij de Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal. Wij zijn volop bezig met de repetities voor de familievoorstelling "Over de Grens" die eind dit jaar in theater 'De Lieve Vrouw' wordt gespeeld. Daarna gaan we aan de slag met een nieuwe voorstelling, die eind 2018 in première zal gaan. Een mooi moment om aan te haken! Aanmelden via pr@muziektheater-totaal.nl.


Amersfoortse muziektheatergroep totaal  - pr@muziektheater-totaal.nl  - 06-52368121
Utrecht

Female vocal group SONAR in Amsterdam zoekt goede stemmen

26-09-2017    De jonge, ambitieuze vocal group SONAR wil groeien en zoekt daarom goede vrouwenstemmen, laag en hoog. We zingen eigentijdse nummers in catchy arrangementen, meestal a cappella. Heb jij een goede stem, een fijne podiumuitstraling en vind je het leuk samen met ons te werken aan een grote show in 2018, kom dan langs op onze repetitie, elke donderdagavond in Bos en Lommer. Mail voor aanmelden of meer informatie naar info@vocalgroupsonar.nl.


Vera Spaans  - vera.spaans@gmail.com  - 06-21590408
Noord-Holland

Starlight Boulevard zoekt mannen voor Big Fish

24-09-2017    Voor onze nieuwe productie Big Fish zijn we op zoek naar nog meer mannen! Groot, klein, bas, tenor; iedereen die kan zingen en affiniteit heeft met theater is welkom. Vind je het leuk om iedere donderdagavond met het ambitieuze Starlight in Utrecht te repeteren met een professioneel artistiek team? Laat ons dan weten hoe we met jou in contact komen.


Starlight Boulevard  - info@starlight-boulevard.nl  - 030 - 8200 345
Utrecht

Getalenteerde vocalisten voor vocal jazz ensemble voor master ‘Vocal Leadership’

19-09-2017    Met ongeveer 12 vocalisten wordt een vocal jazz ensemble gestart a la Touché/New York Voices/Real Group. We zingen met een digitaal geluidsysteem met individuele microfoons.
Vocal leadership
Het concept van het ‘intelligent choir’, zoals ontwikkeld in Denemarken, wordt gehanteerd.
Deelname:
Bij voldoende aanmeldingen zal dit vocal jazz ensemble starten op Artez. Repetities wekelijks op dinsdagavond (of anders, in gezamenlijk overleg) o.l.v. Mathieu Vulto. Er wordt een auditie afgenomen.
Aanmelding: mathieuvulto@gmail.com


Mathieu Vulto  - mathieuvulto@gmail.com  - 06-33055621
Overijssel

Zingen en acteren bij Anatevka in Concert

15-09-2017    Muziektheater Deventer, onderdeel van Deventer Musical, start begin oktober met ambitie en enthousiasme met repetities voor Anatevka in Concert.
Voor dit bijzondere project worden zangers en zangeressen met acteergevoel gezocht voor solistenrollen en ensemble.
De repetities zijn iedere maandagavond.
Op maandagavond 2 oktober is voor iedereen een auditie. Minimale leeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Heb je interesse en ben je geïnspireerd? Geef je op via anatevkainconcert@gmail.com


Muziektheater Deventer / Monique Braam  - anatevkainconcert@gmail.com  - 0622578119
Overijssel

Ben jij die hoge sopraan of lage alt?

15-09-2017    Ben jij die hoge sopraan of lage alt?
Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.
Kijk, bel of mail naar Annelies de Gelder
T 0251-238243
E: info@ladysvoice.nl
W: www.ladysvoice.nl


Lady's Voice  - info@ladysvoice.nl  - 0251-238243
Noord-Holland

Gospelkoor zoekt nieuwe leden.

13-09-2017    Altijd al willen zingen in een gospelkoor? Dit is je kans! Doe mee met een open les en zing mee. Mail naar info@dgai.nl voor meer informatie.
Zien wij jou binnenkort in een van onze lessen in Amsterdam?!
Wazzup Singers is een zangerscollectief met een passie voor het blackgospel muziekgenre en gerelateerde genres die daaruit voortkomen, zoals soul en RnB.


Wazzup  - info@dgai.nl
Noord-Holland

Alt 1 en Alt 2 gezocht voor Kerstproject LES CHORISTES DES PAYS-BAS

12-09-2017    Vrijdag 8 - Zondag 10 december 2017.
Noord Frankrijk, 450 km vanaf Utrecht.
Vijftien prachtige en uitdagende kerstnummers.
Ik zoek twee hele goede, snelle alten, die een beetje kunnen lezen. Er wordt gedurende anderhalve dag gerepeteerd in Deuxnouds aux bois.
Twee concertjes:
Zaterdagavond 9 december 's avonds in Hattonchatel
Zondagmiddag 10 december 's middags in St. Mihiel.
Kosten all in: €150
Wie durft?
Mail naar: info@jetsebremer.nl voor meer informatie.


J. Bremer  - info@jetsebremer.nl

Dubbelkwartet zoekt alt (m/v)

07-09-2017    Dubbelkwartet Times&Tides uit Amsterdam zingt koormuziek voor kleine bezetting, van alle tijden en stijlen. Zonder dirigent. Deels beroepsmusici (instrumentalisten) die uit liefhebberij zingen. Ambitie: muziek mooi zingen en af en toe een concert geven.
Wegens vertrek van een lid zoeken wij een ervaren alt. Wij repeteren om de 14 dagen op woensdagavond. Interesse? Kijk op www.timestides.nl.


Frans Pauwels  - info@timestides.nl  - 06 53234103
Noord-Holland

Het Eilandenkoor (Amsterdam) zoekt zangers en zangeressen

05-09-2017    Het Eilandenkoor bestaat momenteel uit 12 personen en zoekt SAT en B. We zingen meerstemmig kort klassiek repertoire. Repetitieavond maandag van 20 tot 22 uur in het Buurtcentrum De Witte Boei (Wiitenburg)


Frits Wegenwijs  - frits_willem@hotmail.com
Noord-Holland

Haarlems Jazzkoor zoekt nieuwe leden

04-09-2017    Het Haarlems Jazzkoor bestaat uit ongeveer 22 enthousiaste leden, onder leiding van dirigent Bas ’t Hart. Het repertoire bestaat uit een diversiteit aan jazzstandards. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe leden en zijn op zoek naar baritons, 1 alt en 1 sopraan.
Repetitieavond: Maandag 20:00-22:00 uur
Locatie: Laan van Angers 1, Haarlem
Website: www.haarlemsjazzkoor.nl
Informatie bij: haarlems.jazzkoor@upcmail.nl
of bij Josien Haverschmidt, tel. 023-5583369


Haarlems Jazzkoor  - haarlems.jazzkoor@upcmail.nl
Noord-Holland

Stacked damesensemble zoekt hoge sopraan

31-08-2017    Met onmiddellijke ingang voor één seizoen. Hoge sopraan met ervaring met mics zingen en die een lead kan dragen. Bereid om op dinsdagavond in Zevenbergen te repeteren. BALK TOPfestival; Berlijn; Antwerpen; mooie gigs. Eigen soundman. Zingen individueel versterkt. Edgy pop en jazz. 4-8 stemmig a cappella, met een vocal percussionist. Hoge kwaliteit. Veel lol!


Annalisa Schmad  - anna.schmad@gmail.com  - 0654621268
Noord-Brabant

Vocal Vision Zeist zoekt zangers

30-08-2017    Wil je ook het publiek vermaken en ontroeren met a cappella close harmony muziek? We zingen pop, jazz en wereldmuziek en treden ca. 10x per jaar op. Bij de repetities en workshops is veel aandacht voor stemvorming en podiumpresentatie. Kijk voor filmpjes en meer informatie op VocalVision.nl


Bram de Vries  - info@vocalvision.nl  - +31651245577
Utrecht

Vocal group On-Cue zoekt nieuwe ervaren zangers

30-08-2017    Kom kennismaken met On-Cue uit Zwolle! We hebben momenteel in alle stemgroepen plek. On-Cue is een enthousiaste, gezellige en gedreven vocal group met zo'n 20 leden o.l.v. Eline Geerdink. On-Cue zingt vier- tot zes-stemmig en vaak a capella. Het repertoire is heel divers: van pop tot latin en jazz. Artistieke kwaliteit en inzet staan hoog in het vaandel. We zoeken daarom enthousiastelingen met zangervaring die net zo gedreven zijn. www.on-cue.nl


Marloes Zalm  - marloeszalm@hotmail.com  - 0615593371
Overijssel

Welke tenor zoekt ....

25-08-2017    VocalMINT, een a-cappellagroep zingt muziek met een jazzy tintje. Sinds september 2016 werken wij aan ons repertoire (SSAAMMTBB). Wij stellen het erg op prijs als jij je aangesproken voelt ons te komen versterken. VocalMINT brengt de thuis ingestudeerde muziek eens per twee weken, samen met onze vocal coach, tot leven. Wij repeteren in Den Bosch. Voor meer info, mail ons: info@VocalMINT


Will Meijer  - info@VocalMINT  - 0637299795
Noord-Brabant

Tenor gezocht

20-08-2017    Wij zoeken voor ons kwartet: een tenor! We zingen o.a. psalmen, gezangen, taize. Het liefst omgeving Assen/Groningen/Stadskanaal. Heb je interesse of wil je meer info? Stuur een mail.


Onna kloeze  - onnakloeze@live.nl
Groningen

Madame Jeanette uit Den Haag zoekt nieuwe leden!

25-01-2017    Hou jij van zingen? Ben je tussen de 20 en 35 jaar? Heb je enige aanleg voor muziek?
Wij zingen van Beyoncé tot Michael Jackson, zoals we zijn, recht voor z'n raap en staan met plezier op het podium. Kom een keer bij ons langs! We zingen op maandag van 19:15 tot 21:15 in de Daguerrestraat 16. Voor meer informatie kun je maile naar madamejeanette@vokaaltotaal.nl of kijk op: www.vokaaltotaal.nl


Petra van Waarden  - petra@vanwaarden.net  - 0618373488
Zuid-Holland

Zanger zoekt koor

Zoekt u een 1e tenor? (Overijssel/Drenthe/Gelderland)

26-10-2017    Misschien kan ik u uit de muzikale brand helpen.
Ik heb veel zangervaring en schroom ook niet om solo te zingen.
Het liefst zing ik a capella in een mannenkwartet of mannen(dubbel)kwartet. Maar… een echt klein mannenkoor (max. 20 zangers) zou evt. ook nog kunnen.
Aan mijn inzet kan het niet liggen. Thuis oefenen is voor mij een vanzelfsprekendheid.
Ries Wink - Overijssel
m.wink.ries@gmail.com - 0572-393747


Ries Wink  - m.wink.ries@gmail.com  - 0572393747
Overijssel

Sopraan zoekt dubbelkwartet

27-09-2017    Hoge sopraan. Veel zangervaring, klassiek/ jazz en lichte muziek, zoekt dubbelkwartet in omgeving Gooi


Anita kransberg  - Anitakransberg@gmail.com  - 0628375001
Utrecht

Mezzo zoekt (a cappella) zanggroep

20-09-2017    Deze Tilburgse mezzosopraan (35) is op zoek naar een uitdagende vocal group (bij voorkeur a cappella). Ik heb ruim 10 jaar ervaring in een vocal group en heb ook in kleine bezetting a cappella gezongen. Wie heeft er de gouden tip of wil zelfs iets nieuws in het leven roepen?


Linda Mous  - lindamous@gmail.com
Noord-Brabant

Koor zoekt dirigent

A-capellakoor ZILT zoekt dirigent

13-11-2017    Klein koor (ca. 20 leden) in de stad Utrecht zoekt dirigent. We zingen een breed repertoire uit alle tijden, windstreken en stemmingen. Repetities zijn op de donderdagavond. Op onze website www.ZiltZingt.nl vind je meer informatie over ons koor en een uitgebreidere advertentietekst. Reacties aub voor 15 december 2017.


Zilt  - webmaster@ziltzingt.nl
Utrecht

Vacature Dirigent

13-11-2017    Galakoor is een LHBT+ koor voor amateurzangers met ambitie. We zingen grote en kleine koorwerken, van vroeg tot eigentijds klassiek. Standplaats is Amsterdam.
Er is een vacature voor een dirigent die we per 1 maart 2018 willen vervullen. Wij nodigen belangstellenden die voldoen aan de gevraagde kwaliteiten (zie onze website www.galakoor.nl) uit om hun CV vergezeld van een motivatie vóór 27 november 2017 te sturen naar secretariaat@galakoor.nl


Galakoor  - secretariaat@galakoor.nl
Noord-Holland

Popkoor Zuilen zoekt dirigent per 1 febr 2018

06-11-2017    Wij zijn op zoek naar een dirigent die het koor kan inspireren en motiveren. De afgelopen jaren hebben wij onder leiding van onze huidige dirigent een flinke kwaliteitsgroei doorgemaakt en deze trend willen wij graag vasthouden.
Wij zijn een enthousiast 4-stemmig koor met ca. 55 leden, incl. combo en veel gezelligheid. Repetities: donderdag avonden van 20 tot 22 uur in basisschool De Kleine Vliegenier in Utrecht Zuilen.


Popkoor Zuilen  - welkom@popkoorzuilen.nl
Utrecht

Dirigent gezocht

04-11-2017    Popkoor Bravoure uit Velden is op zoek naar een dirigent. Wij zingen moderne eigentijdse muziek en repeteren op donderdagavond. Kun je repetities houden in een ontspannen sfeer maar wel met focus en vaart, ben je een muzikaal leider en heb je een passende opleiding genoten, neem dan contact op met ons bestuurslid Mirjam Allard-Kusters, tel. 06-36060822. Kijk op www.popkoor-bravoure.nl voor meer informatie.


Mirjam Allard  - mirjam.allard@kpnmail.nl  - +31636060822
Limburg

Popkoor Remix Almere zoekt nieuwe dirigent

03-11-2017    Per september 2018 zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste dirigent die ons kan inspireren en motiveren.
Remix bestaat uit ca. 55 leden en ons repertoire bestaat uit een mix van ‘gouwe ouwe’ en hedendaagse popnummers die wij vier- tot zesstemmig zingen.
Wij repeteren op dinsdagavond (20:00-22:15u).
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: www.popkoorremix.nl.
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een berichtje naar Leo Elferink (bestuur@popkoorremix.nl).


Ed Poelwijk  - bestuur@popkoorremix.nl
Flevoland

Gezocht gedreven dirigent

23-10-2017    Wij, T-Blend uit Tilburg, zoeken per januari 2018 een nieuwe dirigent. Wij zijn een enthousiast en swingend meerstemmig gemengd koor bestaande uit 17 leden. Wij zingen een breed repertoire van jazzy feeling, close harmony a-cappellamuziek tot hedendaagse popmuziek met pianobegeleiding.
We repeteren op dinsdagavond van 20:00 – 22:00 uur in Tilburg.
Kun je naast dirigeren tevens pianospelen, neem dan contact met ons op.


Eric van Dun  - hp.van.dun@breda.nl  - 0628932237
Noord-Brabant

Firma Vocaal zoekt dirigent per maart 2018

20-10-2017    Firma Vocaal is een ambitieus en hecht koor uit Weesp.
Wij zingen popsongs en musicalsongs.
Repetitieavond is nu maandagavond.
Wij zoeken een dirigent met diploma koordirectie en een scherp muzikaal gehoor, die
- begeleidt op piano
- maar openstaat voor het aantrekken van een pianist
- partijen op mp3 wil inzingen
- kwaliteit en performance belangrijk vindt
- negatieve en positieve feedback kan geven
Heeft u interesse?
Email: harten.7@planet.nl
https://www.youtube.com/watch?v=Hi-XSAfGOzM


Hanneke van Harten  - harten.7@planet.nl  - 0618521386
Noord-Holland

Dirigent gezocht

19-10-2017    Sound Around, een eigenzinnige dameszanggroep in Maarssen, zoekt voor de dinsdagavond een enthousiaste dirigent die ervaring en affiniteit heeft met vierstemmige a-cappellazang in diverse stijlen. We zijn op zoek naar een dirigent die ons koor laat groeien in zangtechniek en ons kan inspireren.
www.sound-around.nl


José Loermans  - info@sound-around.nl  - 06 49253263
Utrecht

Dirigent-e gezocht

17-10-2017    Wij zijn zes vrouwen, zingen gevarieerd repertoire, vierstemmig a cappella en zijn op zoek naar (beginnend) dirigent. Bedoeling is om koor daarna ook uit te breiden, repetitie is op maandagavond. We zingen al jaren samen, wie brengt ons verder.....


Effair  - effair@hotmail.com  - 06-18191860
Gelderland

Popkoor Spirit (Dongen) zoekt enthousiaste dirigent

16-10-2017    Popkoor Spirit zoekt een inspirerende dirigent met affiniteit voor popmuziek, dans en theater.
Popkoor Spirit is een enthousiaste groep van 20-25 mensen die veel plezier beleeft aan het samen muziek en theater maken. Spirit heeft haar sporen verdiend met het maken en uitvoeren van theatershows. Met diverse orkesten en op verrassende locaties zijn zeer verschillende producties op de planken gezet.
meer info: www.popkoorspirit.nl; https://www.facebook.com/popkoorspirit/ of Hans Ruis: 06-51105419


Hans Ruis  - ruis.hans1@gmail.com
Noord-Brabant

Divina Close Harmony te Utrecht zoekt nieuwe dirigent!

11-10-2017    Ben je dirigent, heb je ervaring en gaat je hart sneller kloppen van Divina? Dan zoeken we jou! Kijk voor meer info op www.divinacloseharmony.nl. Solliciteren kan tot 7 november a.s.


Rianne Vink  - ikwildirigerenbijdivina@gmail.com  - 0653835686
Utrecht

Dirigent gezocht

26-09-2017    Wij zijn het koor Mixed Emotions uit Silvolde en zijn een middenkoor d.w.z. dat we 1 keer in de maand in een kerk zingen. Ook worden we regelmatig gevraagd om een avondwake te zingen. We zingen GEEN kerkliederen maar moderne popsongs. We oefenen op dinsdagavond van 19:15 tot ongeveer 20:45 uur


Silvia  - silviavandewetering@hotmail.com
Gelderland

Moving Voices (Maassluis Z-H) zoekt dirigent M/V

24-09-2017    Moving Voices is een enthousiast gemengd Swing Choir met 25 leden (M/V).
Wij bestaan bijna 30 jaar en zingen klassiekers zoals ‘Let the sunshine', maar ook hits zoals ‘Royals’ van Lorde. Bijpassende choreografieën en afwisseling met cabaretnummers maken het geheel af.
Het koor repeteert op woensdagavond van 20:15 uur tot 22:15 uur.
Ben jij de dirigent die wij zoeken? Mail naar movingvoices@live.nl of bel 0628637723. Zie www.movingvoicesmaassluis.wordpress.com


Joyce Leijendekkers  - joyce.busker@gmail.com  - 0642133175
Zuid-Holland

Ervaren koordirigent gezocht

21-09-2017    Wij zijn een gemengd close harmony koor van 24 zangers en zingen voornamelijk pop, af en toe klassiek.
Wij zoeken een dirigent (m/v) die:
· het conservatoriumdiploma koordirectie heeft;
· ervaring heeft met 4 tot 8 stemmig a capella zingen;
· een scherp muzikaal gehoor
Wij repeteren iedere zondagavond van 19:30 tot 22:00 uur in Utrecht.
Meer info zie: www.closefocus.nl.
Contact: Camiel van der Burg,
camielvanderburg@gmail.com of 06-18110175.


Rob van der Male  - rvandermale@hotmail.com  - 0622020266
Utrecht

Dirigent(e) gezocht!

19-09-2017    Wij zoeken een enthousiaste dirigent(e) voor ons gemengd gezelligheidskoor in Doetinchem van ongeveer 35 mensen (55+).
Profiel:
- Bevlogen
- 2e stem aan kunnen leren
- Nederlandse en Engelstalige liedjes
- Optredens verzorgen
- Liefst kunnen begeleiden op keyboard of piano
- Op de maandagavond beschikbaar!
Reacties graag naar bertesmeijer@gmail.com
of mobiel: 06-51240179


Kim Hendrix  - k.hendrix@hotmail.com
Gelderland

Dirigent gezocht voor operettekoor

05-09-2017    Operettekoor zoekt z.s.m. een dirigent die ook piano kan spelen.
Voor meer informatie, bel: 06 19412387


frans teunisse  - secretaris@cantiamo.nl  - 0636159860
Zuid-Holland

Wie neemt het stokje bij Popolo over?

30-08-2017    Popkoor Popolo (+/-40 leden) is een van de grootste popkoren van Nijmegen, met een uiteenlopend repertoire van eigenwijze pop/rock met een 'edge'. We zingen vier- tot zesstemmig en gaan uitdagingen niet uit de weg.
We zoeken een dirigent voor repetities op woensdagavond (20:00-22:15) in het centrum van Nijmegen en onze optredens. Neem jij het stokje over? Meer informatie op www.popkoorpopolo.nl. Of stuur direct een korte motivatie en cv naar popoloinfo@gmail.com.


Popkoor Popolo  - popoloinfo@gmail.com  - 0641469864
Gelderland

Welke koordirigent(e) brengt ons zijn/haar muzikaliteit, teamgeest en inspiratie

27-08-2017    Wij zijn een koor van 24 enthousiaste zangers in Utrecht. Wij zingen voornamelijk pop met een beetje klassiek en folk. Wij zoeken een dirigent(e) met als achtergrond: conservatorium, veel ervaring met 4-8 stemmig, pop is top, scherp gehoor, stevigheid, humor.
Onze repetieavond is op zondag van 19:30 tot 22:00u.
Meer informatie: www.closefocus.nl.
Contact: camielvandenburg@gmail.com of 06-18110175


Close Focus  - info@closefocus.nl  - 0618110175
Utrecht

Zinge! zoekt (junior-) zangcoach

23-08-2017    Ben jij, of ken jij iemand met een goede zangstem en ruime ervaring in meerstemmige zang? Iemand die razendsnel kan schakelen tussen stempartijen en wil werken met kids? Dan hebben wij de perfecte (bij)baan!
Kijk op: https://www.zinge.nl/vacature-junior-zangcoach/


Oscar Groenewout  - oscar@zinge.nl  - 078-8804590
Zuid-Holland

Dirigent zoekt koor

Dirigent zoekt koor voor dinsdagavond of overdag

25-10-2017    Ervaren en muzikaal gedreven dirigent zoekt een koor voor dinsdagavond of doordeweek overdag. Werken aan koorklank en interpretatie in een prettige, ontspannen sfeer. Liefst binnen een straal van 50 km van Tilburg.
Mailt u voor meer info naar pvraak@hotmail.com


Peter van Raak  - pvraak@hotmail.com
Noord-Brabant

Dirigent beschikbaar

23-09-2017    Alexej Romanov - professioneel dirigent en arrangeur met ruime ervaring met koordirectie (ook met orkesten en combo's) is beschikbaar in de regio Noord.
Repetities en concerten met pianobegeleiding, oefenrooster, arrangementen, bladmuziek, oefen-bestanden etc.
Uitgebreide kennis van verschillende muziekstijlen: operette, musical, religieuze muziek, pop en licht klassiek.
Voorbeelden van arrangementen (PDFs, MP3s) en video-opnames te vinden op de website van E.F.Re Music: www.efre.nl
E-mail: romanov@efre.nl
Mobiel: 06 20 84 39 30


Alexej Romanov  - romanov@efre.nl  - 0620843930
Groningen

Muzikant/begeleider zoekt koor

Mix & Match koor met Slagmoals

20-08-2017    Als onderdeel van uw concert, als rode draad, los percussieduo of met een speciale act maken wij van uw presentatie iets bijzonders. Slagmoals maakt humoristisch slagwerktheater en heeft een ruime ervaring in samenwerkingsprojecten, zowel groot als klein. Kijk op onze site voor (koor)referenties, mogelijkheden en verdere informatie.
Ga naar www.slagmoals.nl.
Een orienterend gesprek hoort ook tot de mogelijkheden en werkt vaak beter en sneller!


Jos Taken  - info@slagmoals.nl  - 06 13948347
Gelderland

Workshops, cursussen, zangweken

"Adem als Inspiratie" Lichtenberger® Themadag in Alkmaar

30-10-2017    Inspiratie betekent inademen en bezieling. Hoe ga jij met je adem om? Moet je adem ‘halen’ of adem je vanzelf? Welke invloed heeft het ademen op zingen en spreken? In de workshop ontdek en ervaar je de mogelijkheden van een natuurlijke ademhaling en hoe deze je stem inspireert. De docenten Susanne Mink en Damaris Kort werken volgens de Lichtenberger® Methode.
10-16 uur €60 inclusief vegetarische lunch.


Damaris Kort  - damariskort@gmail.com  - 0641128709
Noord-Holland

Koor wil optreden

Frans gemengd koor zoekt optreden 10 - 11 mei 2018

07-11-2017    Frans gemengd koor, bestaande uit 45 personen, zou graag willen optreden met een koor in Nederland, voorkeur 10 of 11 mei 2018 liefst in de omgeving van Utrecht.


jaap tolenaars  - tolenaars@orange.fr  - 0553206921
Utrecht

Te koop & te huur

Risers te koop

12-11-2017    Voormalig barbershop en nu a-capellakoor The Singing Pearls uit Oisterwijk heeft 4 risers te koop. Prijs nader overeen te komen. Interesse?
Mail naar thesingingingpearls@gmail.com


The Singing Pearls  - thesingingpearls@gmail.com
Noord-Brabant

Bladmuziek

Operapartituren Mozart en Wagner aangeboden, als nieuw

31-10-2017    TE KOOP:
Pianopartijen
1. Don Giovanni Mozart
2. Der fliegende Holländer Wagner
3. Tannhäuser Wagner
4. Die Walküre Wagner
5. Parsifal Wagner
6. Die Meistersinger von Nürnberg Wagner
7. Lohengrin Wagner

Orkestpartituren
8. Die Zauberflöte Mozart
9. Die Entführung aus dem Serail Mozart
10. Das Rheingold Wagner
11. Tristan und Isolde Wagner
12. Siegfried Wagner
13. Parsifal Wagner

Alle partijen als nieuw van Könemann Music Boedapest


Jan Kwast  - ingejankwast@kpnmail.nl  - +31742916893
Overijssel

NL-bladmuziek Little Shop Of Horrors Marcel Jonkers

11-09-2017    Wij zijn op zoek naar de bladmuziek van Little Shop Of Horrors in de 2012-vertaling van Marcel Jonkers met de bijgeschreven Nederlandse vertaling op de bladmuziek.
Van ALMO / Grand Circle is alles apart en voor instuderen moeilijk en tijdrovend.
Welke collega wil ons helpen? Grote dank!


Roy Koops - Voorzitter Music All Enschede  - voorzitter@music-all.nl  - 06-53928811
Overijssel

Delen:
Plaats gratis een zoekertje

Zoekertjes blijven drie maanden op deze pagina staan. 
Help deze pagina actueel te houden door te laten weten wanneer je Zoekertje verwijderd kan worden.

Dank je wel en succes met de zoektocht!