Zoekertjes

 

Zoeken

Categorie
Provincie
 
   

Jazzkoor Enschede zoekt jazzy muzikaal leider

15-09-2019    Bovenaan de wensenlijst staat dat deze persoon de jazzfeel/jazztiming moet beheersen. Piano spelen en directie-ervaring staan op een gedeelde tweede plaats.
Een jazzpianist die het een leuke uitdaging vindt om zich in koordirectie te bekwamen zou ook goed kunnen.
Zowel de dinsdag als de donderdag zijn opties als vaste repetitieavond.
We repeteren in Enschede, 15 minuten lopen van het station.
Zie verder: www.jazzkoorenschede.nl en facebook: jazzkoorenschede.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Esther Hageraats  - e.hageraats@home.nl  - 06-13628934
Overijssel

Tenoren gezocht

11-09-2019    Kamerkoor Estrivo uit Utrecht o.l.v. Enrique Lopez-Corton zoekt nog twee tenoren om het koor compleet te maken. Zangers moeten in staat zijn zelfstandig hun partij in te studeren. Repetities op dinsdagavond. www.estrivo.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Kamerkoor Estrivo  - Mail@estrivo.nl
Utrecht

Debuut zoekt dirigent

10-09-2019    Debuut is een koor bestaande uit 15 enthousiaste leden tussen de 13 jaar en 65 jaar. Wij repeteren elke vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur in de Burght in Uithoorn. Samen met ons combo - bestaande uit piano, gitaar en dwarsfluit - zingen wij ongeveer één keer per zes weken bij een viering.

Wij zoeken een enthousiast en muzikaal iemand die ons hierbij wil begeleiden.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Ayesha Timmer  - jongerenkoordebuut@hotmail.com
Noord-Holland

Popkoor Just4Fun zoekt dirigent

10-09-2019    Wij zijn 2 enthousiaste popkoren van elk circa 45 leden in Zuid-Oost Friesland en oefenen op de maandagavond na elkaar. Wij zingen nummers vanaf de jaren 60 tot recente hits. Wij hebben ambitie, maar het plezier in zingen staat voorop. Kijk voor de volledige tekst op www.popkoor-just4fun.nl.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Anja de Vries  - anjadevries_j4@hotmail.com  - 0648206814
Friesland

Popkoor TOP.nl zoekt dirigent

09-09-2019    Popkoor TOP.nl repeteert iedere maandagavond in Theater De Reggehof in Goor. TOP.nl is per direct op zoek naar een nieuwe dirigent. Wij zoeken iemand met een (bijna) afgeronde relevante opleiding in deze richting, of met ervaring als koordirigent, bij voorkeur met popkoren. Indien nodig kun je ook zelf repetities deels begeleiden op de piano. Sollicitaties met brief en CV kunnen voor 1 oktober gestuurd worden naar e.bril@mshvt.nl.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Evelien Bril  - e.bril@mshvt.nl  -  0547 284 889.
Overijssel

Zanggroep Rhythm and Friends zoekt een accordeonist

03-09-2019    We zoeken een ervaren accordeonist die, samen met de andere accordeonist en de overige muzikanten, het koor kan begeleiden. Met ruim 40 zingende leden, 5 muzikanten en professioneel dirigent Carole Kroese hebben we aandacht voor kwaliteit en voor gezelligheid. Het repertoire is afwisselend, van swingende nummers tot gevoelige ballads, en van Afrikaanse volksmuziek tot Hollandse meezingers. We repeteren in Harmelen op vrijdagavond.


Groep zoekt muzikanten/begeleiders
Minke Baak  - minke-baak@planet.nl  - 0348-460358
Utrecht

Stacked zoekt een sopraan

02-09-2019    We hebben een plekje vrij! Welke sopraan (liever geen mezzo) komt Stacked versterken? We zoeken een sopraan die haar mannetje staat. Eentje die solo's kan dragen. Een muzikale achtergrond is een pré. Stacked is een ambitieuze groep die regelmatig optreedt. Het repertoire is a cappella: edgy pop en een enkel jazznummer ertussen.We zingen met een beatboxer en gebruiken techniek. We repeteren op dinsdagavonden in Zevenbergen (NBr).


Groep zoekt nieuwe leden
Annalisa Schmad  - anna.schmad@gmail.com  - 0654621268
Noord-Brabant

Gemengd Koor Appassionato zoekt een pianist(e)

02-09-2019    Wij zoeken een enthousiaste pianist(e) die ons kan begeleiden tijdens een aantal repetities voorafgaand aan een optreden. Eventueel de dirigent vervangen is een pré. Het koor repeteert op dinsdagavond van 20.00 – 22.00 in Leiderdorp.

Het repertoire: wereldmuziek, filmmuziek en musicals, populair, licht-klassiek en religieus. Sluitingsdatum is 20 september 2019.

Bezoek voor meer informatie de website www.appassionato.nl. Bent u geïnteresseerd, stuur dan een mailtje met uw cv naar info@appassionato.nl.


Groep zoekt muzikanten/begeleiders
Lenie van Dijk  - lahoman54@gmail.com  - 0621659834
Zuid-Holland

Sound Around is op zoek naar jou!

29-08-2019    Vind je het leuk om samen met andere vrouwen te zingen in een groep ervaren zangeressen? Dan ben je bij Sound Around aan het juiste adres.
We zingen lichte muziek, vierstemmig a cappella, o.l.v. van Marijke van Leerzem.
Kun je zuiver zingen, is jouw ritmegevoel ontwikkeld, heb je zangervaring? Kom dan sfeerproeven op een dinsdagavond van 20.00-22.00 uur in basisschool de Tweesprong in Maarssenbroek. Laat vooraf even weten dat je komt. www.sound-around.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Geeske Benjamins  - info@sound-around.nl  - 06 51198692
Utrecht

Vocal Group XXL zoekt nieuw talent!

22-08-2019    Kom zingen bij de ‘Beste vocalgroup van Overijssel’! We zijn ambitieus én gezellig, zingen a cappella uitdagende arrangementen met eigen beatboxer, o.a. Dark Horse - Katie Perry, Caught a light sneeze - Tori Amos. Repetitie: 20.00–22.00, Esreinschool, Jan van der Heydenstraat, Hengelo. Carpoolen? info@vocalgroupxxl.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Simone Hanegraaff  - simone@hanegraaff.nl
Overijssel

Liturgisch koor Driehuis-Velsen zoekt dirigent

21-08-2019    Het liturgisch koor Driehuis-Velsen is, wegens overlijden van haar dirigent, per direct op zoek naar een dirigent. Het koor repeteert elke woensdagavond in de parochiezaal van de R.K. Engelmunduskerk te Driehuis. Het koor zingt meerstemmige gezangen en missen in diverse talen. Uitgebreide profielschets bevragen bij de voorzitter Loesvangalen@hotmail.com.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Loes van Galen-Capellen  - Loesvangalen@hotmail.com  - 06-83655305
Noord-Holland

Interim dirigent MMus Mathieu Vulto voor workshops en koorrepetities

21-08-2019    Voor leuke klussen ben ik als interim dirigent in te huren voor ritmische koren. Mijn specialiteiten: vocal painting, fijne repetitiesfeer, efficiënte werkhouding, nieuwe technieken. Pop en vocal jazz. www.mathieuvulto.nl


Dirigent/muzikaal leider zoekt groep
Mathieu Vulto  - mathieuvulto@gmail.com
Overijssel

Zang en Vriendschap Landsmeer zoekt dirigent

20-08-2019    Zang en Vriendschap, een klein gemengd koor in Landsmeer, zoekt m.i.v. januari 2020 een dirigent.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
N.Wals-Reekers  - nettie.wals@outlook.com  - 020-4821942
Noord-Holland

Studentenkoor Pulze zoekt nieuwe leden (Amsterdam)

18-08-2019    Pulze is het nieuwe koor voor studenten in Amsterdam. We zingen a cappella arrangementen van o.a. Kovacs, Imagine Dragons en Eefje de Visser. De ambitie is om te groeien naar een koor met 30 actieve leden. Kom naar de open repetitie om sfeer te proeven op 17 september 20:00 in CREA.

Repetities: iedere dinsdagavond in CREA
Gelijk opgeven voor audities door een mail te sturen naar Pulze.amsterdam@gmail.com.


Groep zoekt nieuwe leden
Mark Hilgenkamp  - markhilgenkamp@hotmail.com  - 0651634108
Noord-Holland

Pianist voor repetitie en optredens gevraagd

14-08-2019    Vocal Group Reset is een nieuwe groep van 20 vrouwen met ervaring in koorzang. Repertoire: voornamelijk popmuziek. Wij zijn op zoek naar een pianist voor repetities/optredens. Een halve avond of om de week een hele repetitie is zeker bespreekbaar. Repetitie: woensdagavond, Santpoort Zuid. Ben je geïnteresseerd en woon je in (de omgeving van) de gemeente Velsen, mail dan naar info@vgreset.nl Je vindt ons op Facebook.


Groep zoekt muzikanten/begeleiders
Jolanda Jansen  - jmgjansen@outlook.com
Noord-Holland

Vocal Band Experience zoekt bas

13-08-2019    Hallo lage bas! Kun je je partij zelfstandig instuderen m.b.v. midifiles? Ben je bekend met versterkt zingen, of tenminste bereid dat te leren? Dan zijn we op zoek naar jou!
VBE is een ambitieuze groep met een eigenzinnig repertoire. Als je ook VP-kwaliteiten hebt, is dat mooi meegenomen maar niet verplicht.
Repetities zijn op maandagavond in Amersfoort. Alle verdere informatie vind je op https://www.vocalbandexperience.nl/blog/bas-gezocht/


Groep zoekt nieuwe leden
Esther  - bestuur@vocalbandeperience.nl
Utrecht

Vocal group 21st Century Vox zoekt sopraan

11-08-2019    21st Century Vox is een kleine, opstartende a cappella groep met alt, alt/tenor, bariton en bas. We missen nog een sopraan. Repertoire: jazzy, pop, Real Group, Pentatonix, eigen arrangementen. Repetities om de 1 à 2 weken in Ter Aar, soms in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. We zoeken een sopraan die van blad kan lezen en haar partij thuis kan instuderen. Zoeken we jou? Neem dan contact op!


Groep zoekt nieuwe leden
Rob de Best  - Rob@debestmuziek.nl  - 0651102276
Zuid-Holland

Popkoor Popolo Nijmegen zoekt dirigent

09-08-2019    We zoeken een dirigent voor onze repetities op woensdagavond in het centrum van Nijmegen en voor optredens in Nijmegen en omgeving.

Popkoor Popolo is een van de grootste en leukste popkoren van Nijmegen. Al meer dan 30 jaar zingen we een uiteenlopend repertoire van eigenwijze pop en rock met een 'edge' gebaseerd op unieke arrangementen. Ons gevarieerde koor telt circa 35 leden. Mail vóór 1 september naar popoloinfo@gmail.com. www.popkoorpopolo.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Janneke Langen  - popoloinfo@gmail.com
Gelderland

Popkoor X - Stream Middelburg zoekt Dirigent

23-07-2019    We zoeken een dirigent die de touwtjes strak in handen heeft, maar op andere momenten juist met humor en souplesse weet te reageren. Ons koor repeteert op donderdagavond. Belangstelling? Wij nodigen u uit te solliciteren. Graag met uw motivatie, curriculum vitae en referenties voor 30 september 2019 naar Eef Seybel, lekabel@zeelandnet.nl, of Peter Noordhoek, pnoordhoek51@gmail.com. Dit is de beknopte versie, de gehele profielschets is op te vragen.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
John  - jovo@zeelandnet.nl  - 0650935451
Zeeland

Bas en sopraan gezocht in Amsterdam-Centrum

20-07-2019    Vocal groep INDIGO zingt a cappella jazz. Wij, twee mannen en twee vrouwen, zoeken versterking. Ervaring vereist. Repetities zijn op donderdagavond in Amsterdam-Centrum. Bel of mail met Robert van der Heijden voor meer info.


Groep zoekt nieuwe leden
Robert van der Heijden  - rvanderheijden1@gmail.com  - 0657337473
Noord-Holland

Gospelpopgroep PUUR! zoekt dirigent m/v

19-07-2019    Bent u een enthousiaste dirigent én wilt u graag leiding geven aan een leuk en enthousiast zingend koor? Misschien is PUUR! dan wel op zoek naar u!

Heeft u interesse?
Stuur dan vóór 1 september 2019 uw motivatie met cv naar info@puur-nootdorp.nl.
Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze voorzitter (tel. 06-10721530).
Voor meer info over PUUR! en de vacature kunt u terecht op onze website www.puur-nootdorp.nl.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Gospelpopgroep PUUR!  - info@puur-nootdorp.nl
Zuid-Holland

Harlem Jive zoekt nieuwe koorleden M/V

11-07-2019    Harlem Jive is een vocal group met ervaren zangers en zangeressen. Wij hebben ontzettend veel plezier in het zingen van swingend en jazzy repertoire met uitdagende arrangementen. Er wordt veel a cappella gezongen.
Vind jij het leuk om te zingen en heb je ambities, mail ons dan en kom langs op een van de open dagen in september. Mail: info@harlemjive.nl of kijk op www.harlemjive.nl; FB: Harlemjive


Groep zoekt nieuwe leden
Tjitske Binkhorst  - tjitskebinkhorst@gmail.com
Noord-Holland

Advendo Hooghalen zoekt per september een dirigent

08-07-2019    Wij zijn een gemengd koor en bieden het liefst een breed repertoire van Nederlandstalig, tot pop en licht klassiek. Ook uitstapjes naar musicals of een flashmob schuwen we niet.

Het koor heeft ca. 35 leden (11 sopranen, 17 alten, 3 tenoren, 3 bassen) en repeteert wekelijks op de dinsdagavond van 20-22 uur in Hooghalen. Elke 2 weken is onze pianist Yaroslav Kolpakov aanwezig bij de repetitie.

Meer informatie op www.advendohooghalen.nl.
Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Joke Kasemier-Bedeker  - voorzitter@advendohooghalen.nl  - 0621545335
Drenthe

Regisseur gezocht: Zanggroep Kwint in Loon op Zand

04-07-2019    Voor haar nieuwe voorstelling van 2021 zoekt Kwint een:

Regisseur: m/v

Uitgangspunten
• publiek boeien uit beleving
• procesmatig werken
• groeien als artiest

Wij zoeken iemand met / die
• ervaring, sterke didactische vaardigheden
• de individuele talenten van ons kan aanboren
• een positieve, creatieve attitude
• kan samenwerken

Wij bieden
• mooie klanken, motivatie, passend salaris

Aanvang project: oktober 2019

Voor informatie :
www.zanggroepkwint.nl
info@zanggroepkwint.nl


Groep zoekt regisseur/choreograaf/arrangeur
ZANGGROEP KWINT  - INFO@ZANGGROEPKWINT.NL  - 0613309054
Noord-Brabant

Popkoor TOP.nl zoekt dirigent

03-07-2019    Popkoor TOP.nl is opgericht door de Muziekschool Hof van Twente. Het koor repeteert op maandagavonden in De Reggehof in Goor.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en spontane dirigent die de repetities zelf kan begeleiden op de piano. Het koor streeft naar 5-8 optredens per jaar. Ben jij de TOP-dirigent die wij zoeken?
Neem dan contact op met Evelien Bril, coördinator van de muziekschool: e.bril@mshvt.nl of bel 0547-284 889.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Hinke Wissink  - publiciteit@mshvt.nl  - 0653109921
Overijssel

Theaterkoor de Midway Joy Singers zoekt repetitiepianist

26-06-2019    In verband met het plotseling overlijden van onze repetitiepianist zijn wij op zoek naar een pianist(e), die ons kan begeleiden bij het instuderen van nieuw pop- en musicalrepertoire. Graag komen wij in contact met kandidaten, die dit (tegen vergoeding) willen doen. Wij repeteren iedere donderdagavond van 20:00 - 21:30 u in Halfweg (NH).


Groep zoekt muzikanten/begeleiders
Hans van der Geest  - hans.vandergeest40@gmail.com  - +31652067327
Noord-Holland

Dirigent beschikbaar

21-06-2019    Alexej Romanov - professioneel dirigent, pianist en arrangeur met ruime ervaring (ook met orkesten en combo's) - is beschikbaar in de regio Groningen, Drenthe en Friesland.

Repetities en concerten met pianobegeleiding, oefenrooster, arrangementen, bladmuziek, oefen-bestanden,etc.

Video-opnamen en voorbeelden van arrangementen (PDF's, MP3's) zijn te vinden op de E.F.Re Music website - www.efre.nl.

E-mail: romanov@efre.nl
Mobiel: 06-20843930


Dirigent/muzikaal leider zoekt groep
Alexej Romanov  - romanov@efre.nl  - 0620843930
Groningen

Pianist gezocht voor popkoor The City Singers, Weesp

20-06-2019    Popkoor The City Singers uit Weesp bestaat volgend jaar 25 jaar. We hebben 35 leden tussen 35 en 80 jaar. Ons repertoire: golden oldies, musical, hedendaagse populaire muziek. Zie: www.thecitysingers.nl

Onze ideale kandidaat…
- is een flexibele begeleider achter de piano
- weet raad met verschillende (pop)stijlen
- kan moeiteloos van blad spelen
- kan goed improviseren
- helpt een amateurkoor graag verder.
Repetities: maandag, 20.00-22:00 uur, voor de pianist ± 1x per 3 weken + optredens.


Groep zoekt muzikanten/begeleiders
The City Singers / Els Ricke  - voorzitter@thecitysingers.nl
Zuid-Holland

Popkoren Just4Fun en 4Ever Fun zoeken een nieuwe dirigent

20-06-2019    Wij zijn 2 enthousiaste pop- en musicalkoren in Oosterwolde, Friesland en zingen op maandagavond na elkaar met behulp van een geluidsbestand. We zoeken een gedreven dirigent met aandacht voor presentatie. We zijn ambitieus, maar plezier in zingen staat voorop. We treden regelmatig op in de omgeving. Kijk op onze website voor meer informatie: www.popkoor-just4fun.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Anja de Vries  - anjadevries_j4@hotmail.com
Friesland

Close harmonygroep zoekt ervaren alt

20-06-2019    Close harmony groep Tough & Tender heeft plaats voor een ervaren alt.
Repertoire is veelal jazz maar ook andere stijlen komen aan bod.
Repetities 2x per maand op donderdag van 20.00-22.00 uur in het Muziekpakhuis in Amsterdam onder leiding van een vocal coach die ook arrangeert. Soms extra repetitie bij een van de leden thuis.
Gemiddeld 6 optredens per jaar bv. festivals, korendag, koorbiennale.


Groep zoekt nieuwe leden
Astrid Vriend  - astridvriend@gmail.com  - 0610484296
Noord-Holland

Gezocht: dirigent voor Popkoor Session

19-06-2019    Gezocht: een dirigent (m/v) met bij voorkeur ervaring met meerstemmige popkoren voor Popkoor Session in Gieten per september 2019.

Repetities zijn op maandagavond in Gieten van 19.45-21.45 uur.

Informatie over Popkoor Session en de volledige tekst van deze vacature zijn te vinden op onze website www.popkoorsession.nl (onder het kopje vacatures).
Solliciteren kan tot vrijdag 5 juli 2019.

Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij Nienke Pepping (nienkepepping@hotmail.com).


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Nienke Pepping  - nienkepepping@hotmail.com
Drenthe

Pianist gezocht voor Popkoor Session

19-06-2019    Gezocht: een pianist (m/v) voor Popkoor Session in Gieten per september 2019.

Repetities zijn op maandagavond in Gieten van 19.45-21.45 uur.

Informatie over Popkoor Session en de volledige tekst van deze vacature zijn te vinden op onze website www.popkoorsession.nl (onder het kopje vacatures).
Solliciteren kan tot vrijdag 5 juli 2019.

Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij Nienke Pepping. Gegevens: nienkepepping@hotmail.com


Groep zoekt muzikanten/begeleiders
Nienke Pepping  - nienkepepping@hotmail.com
Drenthe

ResetM2M Vocalgroup uit Almelo zoekt...

26-04-2019    Wij, 10 vrouwen uit Almelo, zijn op zoek naar zangeressen die van een uitdaging houden. We zingen diverse stijlen, move en groove en vocalpainting zijn onderdeel van onze repetities.
We repeteren op donderdagavond in het centrum van Almelo. Kom gerust eens luisteren, kijken en meedoen.
Tot gauw!


Groep zoekt nieuwe leden
ResetM2M  - ingeterhalle@gmail.com  - 06-46692635
Overijssel

Shantykoor zoekt dirigent én accordeonist

30-01-2019    Wij zijn een gezellig gemengd shantykoor. We zingen onze shanty's, en andere nummers die met water en scheepvaart te maken hebben, twee- en driestemmig. Door omstandigheden zijn we nu op zoek naar een dirigent en accordeonist.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Nel van Hengel  - shantykoorhorizon@gmail.com  - 0625048440
Zuid-Holland

Amateur-dirigent zoekt koor in Limburg of Noord-Brabant

30-01-2019    Mijn naam is Huub van den Brand. Ik ben als amateur-dirigent op zoek naar een koor voor de maandag-, dinsdag- of woensdagavond. Het liefst in de regio Midden-Limburg, oostelijk Noord-Brabant of zelfs Belgisch Limburg. Ik heb geen conservatoriumopleiding gehad, maar wel klassieke zang bij een privé-lerares. Met 50 jaar zangervaring ben ik daardoor in staat om muziek/zang over te brengen aan allerlei soorten koren.


Dirigent/muzikaal leider zoekt groep
Huub van den Brand  - huubvandenbrand@gmail.com  - 0638204121
Limburg

Haverstro uit Uden zoekt bas en sopraan

09-01-2019    Haverstro is een ambitieuze vocal group uit Uden en heeft zich toegelegd op het close harmony, swing en jazzy repertoire. Spreekt je dit aan laat dan van je weten.


Groep zoekt nieuwe leden
Ad de Vries  - Adevries54@icloud.com  - 0653807921
Noord-Brabant

Nieuwe vocal group in Utrecht voor ambitieuze en creatieve zangers

22-12-2018    Studio Voices is een creatieve vocal group voor zangers die open staan voor divers repertoire en nieuwe ervaringen. Verrassende arrangementen, internationaal vocal group-repertoire, en in het bijzonder het maken en uitvoeren van onze eigen liedjes zijn wekelijks onderdeel van de repetitie. We zijn ambitieus, en daarom gaan we ook naar festivals in het buitenland. Studio Voices staat onder leiding van Ruben Smits. Meer informatie: www.studiovoices.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Studio Voices  - info@rubensmits.nl
Utrecht

Treble & Bass heeft plaats voor een tenor en lage bas

17-12-2018    Vocaal Ensemble Treble & Bass uit Oosterhout heeft op dit moment nog plaats voor een tenor en lage bas. Het ensemble bestaat sinds 2011 en staat o.l.v. dirigent Marcella van der Heijde. Repertoire zeer gevarieerd, jazz, lichte muziek en licht klassiek.


Groep zoekt nieuwe leden
Laureanne van Dongen  - info@treble-and-bass.nl  - 31162467076
Noord-Brabant

Vocal Group Jammin' zoekt hoge sopraan en bas

17-12-2018    Jammin' is een enthousiaste gemengde a cappella vocal group, bestaande uit zeventien zangers en zangeressen.

We zingen samen meerstemmig lichte muziek, pop, rock en een vleugje jazz, voor een eigen show op een goed niveau.

We hebben 2 juni 2018 in de Finale van het Nederlands Koorfestival gestaan. We zijn vijfde geworden van Nederland! En hebben nu officieel het predikaat 'NKF Topkoor 2018'.

Kom een keer meezingen! https://jammin-vg.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Vera Bekendam  - info@jammin-vg.nl
Utrecht

Gezellig koor met ambitie zoekt pianist

16-12-2018    Wij zijn Popcorn Vocals; een gemengd koor (SATB) met een uitgebreid repertoire en we zoeken een pianist.

Kun jij een dinsdagavond vrijmaken om ons gemengde koor muzikaal te ondersteunen? Onze enthousiaste dirigente begeleidt ons koor. We zingen mede met orkestbanden.

We zingen pop, jazz en Nederlandstalig. Onze repetitieavond is op dinsdagavond in Schoonhoven. Nieuwsgierig? Kijk even op onze website: www.popcornvocals.nl.


Groep zoekt muzikanten/begeleiders
Mireille de zeeuw  - mireilledez@hotmail.com  - 0624343510
Zuid-Holland

Vocal group Lava uit Poortugaal zoekt enthousiaste repetitor

02-12-2018    De acht vrouwen van vocal group Lava zoeken iemand die vanaf 9 januari tot minimaal 1 mei (en misschien nog wel langer), drie woensdagavonden per maand als repetitor aan de slag wil. Op de vierde woensdag wordt zelfstandig gerepeteerd, ook optredens doen wij zelfstandig.

Hou jij van a cappella muziek, kun je coachen op muzikaal technisch gebied en heb je óók nog een beetje verstand van performen, bel of mail!


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
A.C. Beukelman  - anneke.beukelman72@gmail.com  - 0653572268
Zuid-Holland

Close2u zoekt sopranen!

02-12-2018    Hoge nood(t) ! Wij hebben voor onze zanggroep plaats voor meerdere sopranen. Kijk voor meer info op: www.close2u.nl.


Groep zoekt nieuwe leden
Els Castricum  - Els@cassen.nl  - 0623966493
Noord-Holland

Vocalgroup Femail zoekt versterking

27-11-2018    Vocalgroup Femail uit Almere o.l.v. Jetse Bremer zoekt een (mezzo)sopraan en lage alten. Vind jij het leuk om te zingen en regelmatig op te treden? Dan nodigen wij je van harte uit om een repetitie bij te wonen. Meld je aan via info@femail.nl. Wij repeteren op maandagavond in de Vrije School Raphaël, Lierstraat 7 in Almere, van 20.00 - 22.30 uur.


Groep zoekt nieuwe leden
Wilma Koolen  - koolenwilma@gmail.com  - 06 22219287
Noord-Holland

Delen:
Plaats gratis een zoekertje

Zoekertjes blijven drie maanden op deze pagina staan. 
Help deze pagina actueel te houden door te laten weten wanneer je Zoekertje kan worden verwijderd door een mail te sturen naar redactie@balknet.nl.

Dank je wel en succes met de zoektocht!