Zoekertjes

 

Zoeken

Categorie
Provincie
 
   

Koor zoekt zanger(s)

Next zoekt Alt!

13-01-2018    Vocalgroup Next bestaat uit 5 zangeressen en we zingen a cappella. We zingen lichte muziek en treden meerdere keren per jaar op. We zoeken een enthousiaste, ambitieuze alt met ervaring, die zelfstandig partijen kan instuderen zodat we op onze wekelijkse Next-avond direct aan de slag kunnen. We repeteren elke week bij een van de leden thuis (in het Gooi).
www.vocalgroupnext.org.


Lieke Heerschop  - lieke@heerschop.nu  - 06 - 1865 1996
Noord-Holland

Vocal Group Midnight zoekt een countertenor

08-01-2018    Wij zijn een kleine vocalgroup (12 mannen) en zijn projectmatig bezig. We repeteren 1x per maand en bij een project 6 à 7 weken achter elkaar. We repeteren thuis bij onze muzikaal leider Gerard van Amstel in Weesp op dinsdagavonden. Wij zoeken een countertenor met ervaring. We studeren thuis partijen in om op de repetitie muziek te kunnen maken en geen noten te hoeven studeren. Contact: Gerard van Amstel 0651702598


Gerard van Amstel  - gerardvanamstel@me.com  - 06 51702598
Noord-Holland

Nieuwe vocal group (omg. Apeldoorn) zoekt zangers!

06-01-2018    Twaalf of meer ervaren samenzangers (m/v, alle stemgroepen) gezocht voor nieuw op te richten a cappella vocal group o.l.v. Annemarie Homan. Lichte muziek, jazz-/popsongs, 4-6 stemmig, omgeving Apeldoorn.
Heb je zin om in een ambitieuze, niet-standaard groep te zingen? Kan je o.a. zelf je noten instuderen? Zie je het zitten om samen een nieuwe groep vorm te geven? Meer info en aanmeldingsformulier via: annemariehoman@gmail.com. Audities: maart 2018.


Annemarie Homan  - annemariehoman@gmail.com
Gelderland

Vocal Group No Romeo's zoekt zangeressen

04-01-2018    Wij zijn een energieke, ambitieuze groep vrouwen die verslingerd zijn aan close harmony. Hou je van zingen op hoog niveau en treed je graag op? Kom dan naar een van onze repetities in Gorssel en doe een stemtest. Ervaring en wil ook om thuis te studeren is vereist. Ons mailadres is vocalgroup.noromeos@gmail.com


Henny Lokhorst  - hennylokhorst@gmail.com
Gelderland

Hoge tenor voor de tenorsolo in de Carmina Burana

03-01-2018    Gemengd koor Chordanova zoekt een geschoolde hoge tenor om de solo OLIM LACUS COLUERAM (de gebraden zwaan) te zingen op onze jubileumuitvoering van de Carmina Burana in het weekend 29-30-31 maart 2019 in de Schouwburg in Oosterhout. De solo gaat t/m de hoge D.
Bij belangstelling graag een mailtje naar info@chordanova.nl of bel 06 41716074.
www.chordanova.nl geeft een indruk van ons koor.


Jan Herrmann  - info@chordanova.nl  - 0641716074
Noord-Brabant

A capella kwartet in oprichting zoekt zangers/zangeressen

28-12-2017    Het repertoire (lichte muziek zoals close harmony, barbershop, doo-wop en jazz) wordt in onderling overleg vastgesteld. Afhankelijk van het aanbod wordt het een mannen- resp. gemengd kwartet. De oefenavonden worden bij de leden thuis (in of rond de stad Utrecht) gehouden.
Van de deelnemers wordt verwacht:
- enige zangervaring
- redelijk noten kunnen lezen
- zelfstandig noten en tekst kunnen studeren
- en vooral: plezier in zingen!


Ton Verweij  - tonacv@yahoo.com  - 06-37420471
Utrecht

Vocal Group zoekt zangers (en zangeressen)

26-12-2017    Vocal Vision uit Zeist zingt a cappella close harmony. Pop, jazz en wereldmuziek. Recente songs of wat ouder. We repeteren op woensdagavonden met een professionele dirigent. Op www.vocalvision.nl vind je meer info.


Bram de Vries  - info@vocalvision.nl  - +31651245577
Utrecht

KLINK! zoekt man (audities@groepklink.nl)

24-12-2017    KLINK! (www.groepklink.nl) is een projectgroep uit Gorinchem die begin 2011 is opgericht voor fanatieke zangers/zangeressen die op hoog niveau willen zingen. Een project duurt ca 1 jaar en wordt afgerond met uitvoeringen. Ieder project wordt vooraf gegaan door 2 auditieronden. KLINK! bestaat uit 10 tot 12 personen, die minimaal 5-stemmig zingen. Dit maakt ieders aandeel belangrijk.


Peter van Asseldonk  - p.v.asseldonk@gmail.com
Zuid-Holland

M.A. de Vries

11-12-2017    A-cappellakoor in de omgeving Utrecht, zoekt ervaren zangers, alle stemsoorten. Het repertoire is verkennend, maar de oude muziek heeft nog de voorkeur. We repeteren in Bunnik. Vind je het een uitdaging om in een klein koortje te zingen, zonder dirigent maar met een zangcoach aan de piano, om in te studeren, reageer dan op dit zoekertje!


Meike de Vries  - meike.a.devries@gmail.com  - 0302683701
Utrecht

SOL zoekt allround man

05-12-2017    SOL is een 11-koppig a-cappellapopkoor uit Amsterdam. We zoeken een nieuwe man om onze bezetting compleet te maken. Ons repertoire varieert van U2 en the Police tot Adele en de Beach Boys. Repetities zijn 3 van de 4 woensdagen in Amsterdam Centrum. Neem contact op voor een kennismaking.


Dina  - solkoor@gmail.com
Noord-Holland

Vocal group Timeless zoekt alt en tenor.

03-12-2017    Vocal group Timeless uit Hellevoetsluis is op zoek naar nieuwe leden. We zijn een gemengde groep van rond de twintig personen en zingen a cappella.
Hou je hier ook van en ben je lage alt of hoge tenor? Kijk dan op onze website www.vocalgroup-timeless.nl voor meer informatie. Je bent van harte welkom om bij een repetitie te komen kijken of ons brede, tijdloze repertoire bij je past.


Monique Koenders  - moni.koenders@gmail.com
Zuid-Holland

Alt gezocht voor Braziliaans projectkoor Amsterdam

01-12-2017    Braziliaans koor "Galera de Holanda" is een gemengd projectkoor. Start begin januari en half maart een optreden met piano en percussie in een mooie ruimte in oud West.
We hebben een Braziliaanse dirigent/pianist en er heerst een gemoedelijke sfeer. Repetities op vrijdagavond in CREA en een repetitie in Den Haag bij de dirigent.
Affiniteit met Braziliaanse muziek gewenst.


Daniela Worm  - d.worm@chello.nl  - (06) 52 54 39 43
Noord-Holland

Koorbizniz Haarlem zoekt 1 tenor

30-11-2017    Koorbizniz is een kleine vocalgroup bestaande uit 6 mannen en 7 vrouwen. Graag wien wij de tenorensectie versterken met één tenor. Koorervaring is een pré. Maak kennis op www.koorbizniz.nl


Cecilia  - info@koorbizniz.nl
Noord-Holland

VocalMINT zoekt tenor.

29-11-2017    Zoek jij een leuke, enthousiaste a-capellagroep met ambitie, neem dan aub contact met ons op. Met jou erbij zijn we met 10 mensen en voelen ons dan compleet. Eens in de 2 weken brengen wij, in Den Bosch, het thuis ingestudeerde samen tot muziek.Onze vocal-coach weet ons te inspireren en te motiveren. Voor meer info bel of mail ons.


Will Meijer  - info@VocalMINT.nl  - 06.37299795
Noord-Brabant

Nieuw Buurtkoor Driebergen en omgeving (diverse muziekstijlen)

24-11-2017    Nieuw Buurtkoor Driebergen en omgeving zoekt zangers/zangeressen (alle stemsoorten), 1 x per 14 dagen repetitie op zaterdagochtend. Interesse?
Graag contact opnemen met Ilse via e-mailadres:
e.j.sorel@hotmail.com


Ilse Sorel  - e.j.sorel@hotmail.com
Utrecht

MAZE zoekt tenor en lage bas

22-11-2017    MAZE heeft nog plek voor die laatste tenor en groovy lage bas. Wij zijn een ambitieuze groep gelijkgestemden! Na het winnen van het TOPfestival, staan volgend op het programma: 3 buitenlandse reizen, CD opname, eigen concert, optredens (individueel versterkt) en natuurlijk veeleisende en hilarische repetities!
Nieuwsgierig? Kom dan eens langs op een woensdag in Rotterdam bij een repetitie of om meteen auditie te doen! Aanmelden kan via www.mazevoices.com


MAZE  - info@mazevoices.com
Zuid-Holland

8Zonder zoekt bariton/bas

16-11-2017    Door het vertrek van een van onze bassen zijn we momenteel 7Zonder en dus op zoek naar een bas/bariton die lol heeft in meerstemmig a capella zingen van lichte muziek. We repeteren eens in de twee weken op maandagavond, roulerend bij een van de leden thuis in Utrecht en (wijde) omgeving. Meer info: https://8zonder.wordpress.com/


Ger Palmboom  - gerp62@kpnmail.nl  - 06 15261200
Utrecht

Gezocht: swingende koorleden voor Jazzkoor Enschede

13-11-2017    Het Jazzkoor Enschede is op zoek naar enthousiaste sopranen, mezzosopranen, bassen en tenoren.
We repeteren iedere donderdag van 20:00-22:00 uur en studeren dan meerstemmige stukken uit het jazz-repertoire in en daarnaast bijzondere popsongs.
De helft van het repertoire is a cappella, voor de andere stukken verzorgt pianist/dirigent de begeleiding.
Een aantal keren per jaar verzorgen we een swingend optreden. Check onze website www.jazzkoorenschede.nl voor meer info of kijk op facebook!


Jazzkoor Enschede  - jazzkoorenschede@gmail.com
Overijssel

Gezocht: (lage) alt voor Mateloos vocaal collectief

13-11-2017    Mateloos vocaal collectief in Leeuwarden zoekt nieuwe (lage) alten. Repetities zijn op donderdagavonden; kom vrijblijvend langs voor een proefrepetitie!


Mateloos vocaal collectief  - mateloos@hotmail.com  - 06 42437589
Friesland

A-cappellagroep zoekt alten

12-11-2017    Ben je een echte alt? Zin in zingen op de maandagavond? Dan zoeken we jou! En ja, jou ook! Want Timeless, gemengde a-cappellagroep uit Hellevoetsluis, is op zoek naar twee alten. Noten lezen is geen must, we werken met midi/mp3 files. Kom gerust een keer kijken, luisteren en/of meezingen. kijk alvast even op:
www.vocalgroup-timeless.nl


Suzanne  - susang@verzont.nl  - 0640289291
Zuid-Holland

Vocal Group KIX zoekt een ervaren groovy bas!

12-11-2017    Wij zijn een groep van 10 zangers, waarin elke zanger z'n eigen partij in z'n eentje moet kunnen dragen. We zingen a cappella pop- en rocknummers en treden regelmatig op. We repeteren elke woensdagavond in Amersfoort.
Ben jij een bas die goed kan blenden en die helemaal blij wordt van optreden voor publiek? Kom dan eens bij ons kijken en meezingen! Meld je aan via onze website of Facebookpagina.


Petra van Zijst  - petravanzijst@hetnet.nl  - 06 1088 4105
Utrecht

A-capellakwartet zoekt sopraan

07-11-2017    Enthousiaste sopraan gezocht voor a-cappellakwartet. Ervaring met meerstemmig samenzang. Wekelijks repeteren (ma, wo, of do avond). Zelfstandig muziek kunnen instuderen, noten lezen is geen must, we werken ook met midi/mp3 files. Regelmatig leuk optredens verzorgen. Ook houden we van songs met een knipoog, humor! Regelmatig gecoacht: we streven naar kwaliteit en groei. Repertoire: poppy, jazzy, ballads, up tempo songs. Omgeving Tilburg, Eindhoven, Breda.
Loes, Marion, Greet


Greet Vervoort  - greetvervoort@ziggo.nl  - +31655165387
Noord-Brabant

Theaterkoor the Midway Joy Singers zoekt met spoed BASSEN/BARITONS!

04-11-2017    The Midway Joys Singers is een 50-koppig theaterkoor uit Halfweg-Zwanenburg dat zich enthousiast richt op spectaculaire (theater-)optredens met live band van ons pop- en musical repertoire (o.a. Bruno Mars, Adele, Finding Neverland). We zoeken met spoed 2-3 bassen / baritons, die ons willen komen versterken. Wij repeteren iedere donderdagavond in ons repetitielokaal in Halfweg. Neem contact op voor een kennismaking.


Hans van der Geest  - hans.vandergeest40@gmail.com  - +31652067327
Noord-Holland

Sopranen gezocht

01-11-2017    Vrouwenkoor Furore zoekt enthousiaste hoge sopranen.
Zangervaring gewenst.
We repeteren om de week op zaterdagochtend in
Utrecht (Wittevrouwen). Eerst een uur stemvorming o.l.v. een zangdocent en daarna 2 uur liederen instuderen o.l.v. een dirigent.
Heb je interesse kijk dan op
http://www.vrouwenkoorfurore.nl/ of mail naar holtvonk@12move.nl


Vrouwenkoor Furore  - vicca@hetnet.nl
Utrecht

Herendubbelkwartet Mannenkoorts heeft vacatures

30-10-2017    Mannenkoorts uit Den Haag, Delft en Gouda zingt a cappella een breed, licht repertoire. Momenteel hebben we een vacature voor een lage bas en een hoge tenor. En op korte termijn komt er vanwege een verhuizing ook plaats voor een nieuwe bariton. Ben je geïnteresseerd of weet je iemand? Kijk dan op onze site www.mannenkoorts.nl of op Facebook www.facebook.com/mannenkoorts.


Willem Jager  - willem.jager@hotmail.com  - 0616278117
Zuid-Holland

Raoul Boesten

26-10-2017    Jonge zangers gezocht voor het project Yoik in Den Haag! Op het programma muziek uit IJsland, Noorwegen, Zweden en Estland en het koor staat onder leiding van Raoul Boesten. Het projectkoor richt zich op zangers tussen de 18 en 35 jaar. Repetities en concerten in Den Haag. Meer info over het programma en aanmelden op www.yoik.nl.


Raoul  - raoul@kwintessensprodukties.nl  - 0703614278
Zuid-Holland

Vocalgroup JazzN zoekt zangers m/v omg. Den Bosch

25-10-2017    Opgelet!! JazzN heeft weer ruimte voor nieuwe zangers en zangeressen. Zin om met onze enthousiaste groep mee te zingen onder begeleiding van onze professionele dirigent Annalisa Schmad? Laat het dan aan ons weten en stuur een mailtje naar jazzndb@gmail.com.
Wij repeteren iedere woensdag tussen 20:00 en 22:00 uur in de Muzerije te Den Bosch. Kijk voor meer informatie op onze site: www.jazzn.nl. Zien we je snel?


Anne Lemmers  - jazzndb@gmail.com  - 0638740547
Noord-Brabant

popkoor SOL zoekt vrouwelijke leden

24-10-2017    SOL is een 11-koppig a-capellapopkoor uit Amsterdam. We zoeken nieuwe vrouwelijke leden. Sopraan, alt, het kan allemaal. Ons repertoire varieert van U2 en the Police tot Adele en de Beach Boys. Repetities zijn 3 van de 4 woensdagen in Amsterdam Centrum. Neem contact op voor een kennismaking.


Dina  - solkoor@gmail.com
Noord-Holland

LINK! zoekt tenor!

22-10-2017    Vanwege het stoppen van een van onze tenoren is Zangformatie LINK! met spoed op zoek naar een enthousiaste (lead) tenor.
LINK! is een moderne semi-professionele zangformatie uit Drenthe bestaande uit 11 zangers/zangeressen, onder leiding van Tekke Withaar. Deze enthousiaste groep zingt muziek uit allerlei genres. Van pop-, theater- en wereldmuziek tot klassiek, filmmuziek en luisterliedjes.
Meer informatie of aanmelden? Zie onze website: ‪www.zangformatielink.nl‬ of facebookpagina: ‪www.facebook.com/zangformatielink‬;.


Zangformatie LINK!  - info@zangformatielink.nl  - 0591-223553
Drenthe

Popkoor Firma Vocaal zoekt voornamelijk mannen!

20-10-2017    Firma Vocaal zoekt voornamelijk enthousiaste bassen en tenoren!
Wij zijn een ambitieus en hecht koor uit Weesp. We zingen popsongs en musicalsongs.
Kwaliteit en performance staan hoog in ons vaandel.
Onze dirigent stopt in maart 2018. Met ongeveer 30 mensen gaan we door o.l.v. een nieuwe dirigent.
Kom gerust een keer kijken, luisteren en/of meezingen.
Daarna volgt een afspraak voor een stemtest.
Interesse? We horen het graag!
Email: harten.7@planet.nl
https://www.youtube.com/watch?v=Hi-XSAfGOzM


Hanneke van Harten  - harten.7@planet.nl  - 0618521386
Noord-Holland

Zangers, zangeressen & beatboxers 20-35 regio Zwolle

19-10-2017    BlueBird Voices: een nieuwe vocal group in Zwolle voor ambitieuze zangers, zangeressen en beatboxers van 20-35 jaar. Een muzikaal avontuur met maar één doel: ons luisterend publiek wegblazen met de mooiste klanken en de gaafste performance. Langs diverse kleinere optredens in ons hometown Zwolle werken we toe naar een knallende concertreeks in het voorjaar van 2019. Nieuwsgierig geworden? Kom naar de open repetitie op maandag 6 november. Meer info: www.bluebirdvoices.nl.


Bert Schonewille  - bschonewille@gmail.om  - 0614195677
Overijssel

BANT2.0 zoekt ervaren koorzangers en/of ambitieuze natuurtalenten

17-10-2017    Vocal Group BANT is toe aan vernieuwing en inspiratie, vandaar BANT2.0. Wij willen niet alleen onszelf inspireren maar ook ervaren koorzangers en/of ambitieuze natuurtalenten. Zangers die kennis willen maken met BANT kunnen dit najaar aan onze workshops deelnemen. Wij hebben 5 workshops georganiseerd met diverse muzikanten/vocalisten/theatermakers: Yinske Silva, Sherwin Kirindongo, Sven Figee, Ronald Becker en Sander Buckers.
Voor meer informatie: www.vocalgroupbant.nl of onze Facebookpagina


Vocal Group BANT  - info@vocalgroupbant.nl
Noord-Holland

Madame Jeanette uit Den Haag zoekt nieuwe leden!

25-01-2017    Hou jij van zingen? Ben je tussen de 20 en 35 jaar? Heb je enige aanleg voor muziek?
Wij zingen van Beyoncé tot Michael Jackson, zoals we zijn, recht voor z'n raap en staan met plezier op het podium. Kom een keer bij ons langs! We zingen op maandag van 19:15 tot 21:15 in de Daguerrestraat 16. Voor meer informatie kun je maile naar madamejeanette@vokaaltotaal.nl of kijk op: www.vokaaltotaal.nl


Petra van Waarden  - petra@vanwaarden.net  - 0618373488
Zuid-Holland

Zanger zoekt koor

Zangers/zangeressen gezocht voor nieuw op te richten vocal group

05-01-2018    Voor een nieuw op te richten hippe a-cappella vocal group (denk Pentatonix, Pitch Perfect) ben ik op zoek naar gemotiveerde zangers/zangeressen (ong. 20-35 jr) in de omgeving van Eindhoven (of bereidheid om te reizen).
Bij interesse, stuur een mailtje naar irisrensen@hotmail.com, graag ook je stemsoort vermelden.


Iris  - irisrensen@hotmail.com
Noord-Brabant

Sopraan zoekt kwartet / octet / koor

08-12-2017    Ervaring in diverse koren zoals kamerkoor (Haags Kleinkoor), Kurt Thomaskoor, Ensemble 3+3 (Nocturnes van Mozart), als dirigent (MDO-opleiding) van diverse (kerk)koren.
Op dit moment ondersteun ik graag een kleinere formatie als sopraan, met de kerstuitvoering, winkel-zingen, klassiek, renaissance, christelijk, Sela etc.
Ook als inval ben ik beschikbaar mocht een andere sopraan uitvallen voor het kerstconcert.


Alderina Dill  - alderina@gmail.com  - 010-5190687
Zuid-Holland

Zoekt u een 1e tenor? (Overijssel/Drenthe/Gelderland)

26-10-2017    Misschien kan ik u uit de muzikale brand helpen.
Ik heb veel zangervaring en schroom ook niet om solo te zingen.
Het liefst zing ik a capella in een mannenkwartet of mannen(dubbel)kwartet. Maar… een echt klein mannenkoor (max. 20 zangers) zou evt. ook nog kunnen.
Aan mijn inzet kan het niet liggen. Thuis oefenen is voor mij een vanzelfsprekendheid.
Ries Wink - Overijssel
m.wink.ries@gmail.com - 0572-393747


Ries Wink  - m.wink.ries@gmail.com  - 0572393747
Overijssel

Koor zoekt dirigent

Dirigent met 1000 poten!

16-01-2018    Ben jij de sterke, verbindende, muzikale 1000-poot met affiniteit met theater, die ons openhartig, positief kan coachen wanneer we dreigen naast onze schoenen te lopen? Die temperament in goede banen kan leiden en ons beter leert zingen/acteren/spelen? Die ons uitdaagt en inspireert?
DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!
Ben je beschikbaar op maandagavond, laat ons dan je motivatie weten via info@musesi.nl
We hopen je snel van je te horen!


Musesi Apeldoorn  - info@musesi.nl
Gelderland

A cappella dameskoor zoekt dirigent

12-01-2018    Gezocht: enthousiaste dirigent die ervaring en affiniteit heeft met a cappella zang in diverse stijlen. We zoeken een dirigent die kan inspireren en ons koor kan laten groeien. Repetitie: wekelijks op dinsdagavond in Maarssen. Voor meer info: www.sound-around.nl. Reacties naar info@sound-around.nl


Sound Around  - info@sound-around.nl  - 06 51053309
Utrecht

Vocal Heart Popkoor zoekt een dirigent(e)

11-01-2018    Wij zijn een (dames)koor van 26 leden met uiteenlopend repertoire van golden oldies t/m hedendaagse pop (Engels/Nederland). Daar onze dirigente ziek is geworden en ze na haar herstel niet meer zal terugkeren, zijn wij op zoek naar een dirigent(e). Wij repeteren op maandagavond van 19:45-22:00 uur in Cultureel Centrum Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht. Wordt u onze nieuwe dirigent(e)? Mail ons via Zanggroepvocalheart@gmail.com of via onze website www.vocalheart.nl.


Rian Janssen-van't Leven  - zanggroepvocalheart@gmail.com
Zuid-Holland

Theaterkoor After-Eight zoekt dirigent in Veldhoven

08-01-2018    Theaterkoor After-Eight uit Veldhoven (19 leden, 30 tot 60 jaar) is op zoek naar een nieuwe dirigent. We zingen populaire nummers en doen ook aan theater. We zoeken een muzikaal leider met ervaring, enthousiasme en een relevante opleiding, die ons kan dirigeren en begeleiden op de piano. Bent u degene die we zoeken? Neem dan contact op met Angela Verstraaten (secretariaat, 06-42049452) of via mail op secretariaat@theaterkoor-aftereight.nl.


Nan Kassies  - nan.kassies@gmail.com
Noord-Brabant

Dirigent(e) gezocht

05-01-2018    Zanggroep Le Noci uit Hapert zoekt een dirigent(e). Wij zingen moderne eigentijdse muziek en repeteren op DINSDAGAVOND. Kun je repetities houden met focus en vaart, ben je een muzikaal leider en heb je een passende opleiding genoten neem dan contact op met Mariëtte van Sambeeck sambeeck16@hotmail.com
06 41547115
ps Je vindt ons op www.lenoci.nl


Mariëtte van Sambeeck  - sambeeck16@hotmail.com  - 0641547115
Noord-Brabant

Nederlandstalig populair koordirigent

30-12-2017    Wij zoeken een koordirigent op de vrijdagavond van 20:00- 22:15 uur.
Wij zijn een Nederlandstalig 4-stemmig gemengd koor, bestaan uit ongeveer 40 leden.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen.


koor leedvermaak  - bestuurleedvermaak@gmail.com  - 0637292707
Zuid-Holland

Zanggroep Le Noci uit Hapert zoekt dirigent(e)

29-12-2017    Wij zijn op zoek naar een dirigent(e) in het bezit van diploma koordirectie of een gelijkwaardig niveau (of die daarvoor wordt opgeleid).
Repetitieavond op dinsdag.
Informatie op de website www.lenoci.nl of bij Mariëtte van Sambeeck (sambeeck16@hotmail.com).


M van Sambeeck  - sambeeck16@hotmail.com
Noord-Brabant

Vlaardings Musical Gezelschap zoekt muzikaal leider

12-12-2017    Het Vlaardings Musical Gezelschap zoekt per 1 februari een nieuwe muzikaal leider!
Van een muzikaal leider verwachten wij:
⁃ Een conservatoriumopleiding
⁃ Het kunnen arrangeren van koorstukken
⁃ Piano kunnen spelen en kunnen componeren is een pre
⁃ Goede samenwerking met de overige leden van het Artistieke Team
⁃ Goed om kunnen gaan met de verschillende kwaliteiten in de groep.

Reacties of vragen graag vóór 31 december naar info@vmg.nl.


Marleen Hogeweg  - marleenhogeweg@gmail.com  - 0611621666
Zuid-Holland

Popkoor zoekt dirigent

11-12-2017    Enthousiast popkoor de POPstones uit Amersfoort zoekt zo snel mogelijk een gekwalificeerde dirigent met oog voor plezier en kwaliteit. Popstones bestaat uit ca. 25 leden en zingt 4/5 stemmig.
Repetities zijn elke woensdagavond.
Bij interesse/verdere info en voor profiel mail info@popstones.nl. Onze website www.popstones.nl is momenteel onder constructie.


Anja Postma  - info@popstones.nl
Utrecht

La Mascotte (opera / opera-light) zoekt dirigent

03-12-2017    Muziektheatervereniging La Mascotte uit Emmeloord zoekt voor haar koor (ca 55-60 mensen, alle leeftijden) per 1 mei een dirigent. Vaste repetitieavond dinsdagavond in Emmeloord. Eens per jaar in november geënsceneerde uitvoering in theater 't Voorhuys Emmeloord. Zie profielschets op www.lamascotte.nl. Solliciteren voor 1 februari 2018.


Muziektheatervereniging La Mascotte  - secretaris@lamascotte.nl  - 06-22971841

Muzikaal leider gezocht

02-12-2017    Vrouwen Vocal Group Muchoss zoekt een enthousiaste en gedreven man of vrouw met vooropleiding en kennis en ervaring op een breed muzikaal gebied.
Iemand die onze leden te inspireert, bindt en boeit en voor wie de kwaliteit van de a cappella zang de leidraad is. Iemand die medewerking geeft aan de beleving, de theatrale invulling en de uitstraling die Muchoss eigen is. Info op www.muchoss.nl.


Marjon van Pinxteren  - bac-muchoss@hotmail.com  - 0613088177
Noord-Brabant

Dirigent(e) gezocht

01-12-2017    Per 1 februrari 2018 is Poldertranen Almere op zoek naar een enthousiaste dirigent (e) die ons kan inspireren en motiveren. Muzikale ondersteuning is een pré. Poldertranen bestaat uit 55 leden (gemengd) en ons repertoire bestaat uit een mix van smartlap en moderne Nederlandstalige nummers die wij drie/vier stemmig zingen.
Repeteren op dinsdagavond van 19:45 tot 21:45 uur in buurthuis Cobra te Almere.
Voor meer informatie: www.poldertranen.nl
c.beentjes@live.nl of 0628596781


C.Beentjes  - c.beentjes@live.nl  - 0628596781
Flevoland

Dirigent gezocht!

27-11-2017    Gospelkoor in Emmen zoekt enthousiaste dirigent!


Hilda Baptist  - gospelkoorshare@gmail.com
Drenthe

A-capellakoor ZILT zoekt dirigent

13-11-2017    Klein koor (ca. 20 leden) in de stad Utrecht zoekt dirigent. We zingen een breed repertoire uit alle tijden, windstreken en stemmingen. Repetities zijn op de donderdagavond. Op onze website www.ZiltZingt.nl vind je meer informatie over ons koor en een uitgebreidere advertentietekst. Reacties aub voor 15 december 2017.


Zilt  - webmaster@ziltzingt.nl
Utrecht

Vacature Dirigent

13-11-2017    Galakoor is een LHBT+ koor voor amateurzangers met ambitie. We zingen grote en kleine koorwerken, van vroeg tot eigentijds klassiek. Standplaats is Amsterdam.
Er is een vacature voor een dirigent die we per 1 maart 2018 willen vervullen. Wij nodigen belangstellenden die voldoen aan de gevraagde kwaliteiten (zie onze website www.galakoor.nl) uit om hun CV vergezeld van een motivatie vóór 27 november 2017 te sturen naar secretariaat@galakoor.nl


Galakoor  - secretariaat@galakoor.nl
Noord-Holland

Popkoor Zuilen zoekt dirigent per 1 febr 2018

06-11-2017    Wij zijn op zoek naar een dirigent die het koor kan inspireren en motiveren. De afgelopen jaren hebben wij onder leiding van onze huidige dirigent een flinke kwaliteitsgroei doorgemaakt en deze trend willen wij graag vasthouden.
Wij zijn een enthousiast 4-stemmig koor met ca. 55 leden, incl. combo en veel gezelligheid. Repetities: donderdag avonden van 20 tot 22 uur in basisschool De Kleine Vliegenier in Utrecht Zuilen.


Popkoor Zuilen  - welkom@popkoorzuilen.nl
Utrecht

Dirigent gezocht

04-11-2017    Popkoor Bravoure uit Velden is op zoek naar een dirigent. Wij zingen moderne eigentijdse muziek en repeteren op donderdagavond. Kun je repetities houden in een ontspannen sfeer maar wel met focus en vaart, ben je een muzikaal leider en heb je een passende opleiding genoten, neem dan contact op met ons bestuurslid Mirjam Allard-Kusters, tel. 06-36060822. Kijk op www.popkoor-bravoure.nl voor meer informatie.


Mirjam Allard  - mirjam.allard@kpnmail.nl  - +31636060822
Limburg

Popkoor Remix Almere zoekt nieuwe dirigent

03-11-2017    Per september 2018 zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste dirigent die ons kan inspireren en motiveren.
Remix bestaat uit ca. 55 leden en ons repertoire bestaat uit een mix van ‘gouwe ouwe’ en hedendaagse popnummers die wij vier- tot zesstemmig zingen.
Wij repeteren op dinsdagavond (20:00-22:15u).
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: www.popkoorremix.nl.
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een berichtje naar Leo Elferink (bestuur@popkoorremix.nl).


Ed Poelwijk  - bestuur@popkoorremix.nl
Flevoland

Gezocht gedreven dirigent

23-10-2017    Wij, T-Blend uit Tilburg, zoeken per januari 2018 een nieuwe dirigent. Wij zijn een enthousiast en swingend meerstemmig gemengd koor bestaande uit 17 leden. Wij zingen een breed repertoire van jazzy feeling, close harmony a-cappellamuziek tot hedendaagse popmuziek met pianobegeleiding.
We repeteren op dinsdagavond van 20:00 – 22:00 uur in Tilburg.
Kun je naast dirigeren tevens pianospelen, neem dan contact met ons op.


Eric van Dun  - hp.van.dun@breda.nl  - 0628932237
Noord-Brabant

Firma Vocaal zoekt dirigent per maart 2018

20-10-2017    Firma Vocaal is een ambitieus en hecht koor uit Weesp.
Wij zingen popsongs en musicalsongs.
Repetitieavond is nu maandagavond.
Wij zoeken een dirigent met diploma koordirectie en een scherp muzikaal gehoor, die
- begeleidt op piano
- maar openstaat voor het aantrekken van een pianist
- partijen op mp3 wil inzingen
- kwaliteit en performance belangrijk vindt
- negatieve en positieve feedback kan geven
Heeft u interesse?
Email: harten.7@planet.nl
https://www.youtube.com/watch?v=Hi-XSAfGOzM


Hanneke van Harten  - harten.7@planet.nl  - 0618521386
Noord-Holland

Dirigent-e gezocht

17-10-2017    Wij zijn zes vrouwen, zingen gevarieerd repertoire, vierstemmig a cappella en zijn op zoek naar (beginnend) dirigent. Bedoeling is om koor daarna ook uit te breiden, repetitie is op maandagavond. We zingen al jaren samen, wie brengt ons verder.....


Effair  - effair@hotmail.com  - 06-18191860
Gelderland

Dirigent zoekt koor

Dirigent beschikbaar

26-12-2017    Alexej Romanov - professioneel dirigent en arrangeur met ruime ervaring (ook met orkesten en combo's) is beschikbaar in de regio Groningen, Drenthe en Friesland.
Repetities en concerten met pianobegeleiding, oefenrooster, arrangementen, bladmuziek, oefen-bestanden etc.
Voorbeelden van arrangementen (PDFs, MP3s) en video-opnames zijn te vinden op de website: www.efre.nl
E-mail: romanov@efre.nl
Mobiel: 06 20 84 39 30
E.F.Re Music - www.efre.nl


Alexej Romanov  - romanov@efre.nl  - 0620843930
Groningen

Per januari 2018 maandagavond beschikbaar

12-12-2017    Naast de info op de reeds geplaatste advertentie komt per Januari 2018 de maandagavond vrij. Voor meer informatie: pvraak@hotmail.com


Peter van Raak  - pvraak@hotmail.com
Noord-Brabant

Dirigent zoekt koor voor dinsdagavond of overdag

25-10-2017    Ervaren en muzikaal gedreven dirigent zoekt een koor voor dinsdagavond of doordeweek overdag. Werken aan koorklank en interpretatie in een prettige, ontspannen sfeer. Liefst binnen een straal van 50 km van Tilburg.
Mailt u voor meer info naar pvraak@hotmail.com


Peter van Raak  - pvraak@hotmail.com
Noord-Brabant

Koor zoekt muzikanten/begeleiders

Popkoor zoekt pianist

13-12-2017    Enthousiast popkoor de POPstones uit Amersfoort zoekt zo snel mogelijk een gekwalificeerd pianist met oog voor plezier en kwaliteit. Popstones bestaat uit ca. 25 leden en zingt 4-5 stemmig, deels a cappella.
Repetities zijn elke woensdagavond van 19:45-21:45 uur in Amersfoort. Bij interesse/verdere info en voor profiel mail info@popstones.nl. Onze website www.popstones.nl is momenteel onder constructie.


Anja Postma  - info@popstones.nl
Utrecht

Theatervereniging Thalia zoekt voorzitter en penningmeester

05-12-2017    Na beide 6 jaar in ons bestuur te hebben gezeten nemen zowel onze voorzitter als penningmeester afscheid van Thalia muziektheater.
Daarom zijn wij met spoed op zoek naar 2 mensen die ons bestuur willen versterken. Ben jij of ken jij iemand neem dan contact op via secretaris@thalia-hollandskroon.nl
Hier kunt u ook naar mailen voor meer informatie, of bezoek de site http://www.thalia-hollandskroon.nl/


Sandra  - secretaris@thalia-hollandskroon.nl  - 0611722332
Noord-Holland

Workshops, cursussen, zangweken

Moeder-Dochter Musical Project in april 2018

12-12-2017    DOE MEE MET HET UNIEKE MOEDER-DOCHTER MUSICAL KOORPROJECT.
1) 3 en 10 februari 2018 alleen nog plaats voor S.I en A.II
2) 7 en 14 april 2018 Hiervoor kan iedereen zich inschrijven, ook individuele zangeressen.

In navolging van de succesvolle Mamma Mia koorprojecten worden er in het nieuwe jaar opnieuw spetterende Moeder-Dochter Musical koorprojecten georganiseerd. We gaan nummers zingen van internationaal bekende Musicals.
Ga voor alle informatie naar: https://jetsebremer.nl/nl/75-muziek/1656-moeder-dochter-musical-project.


J. Bremer  - info@jetsebremer.nl
Flevoland

"Adem als Inspiratie" Lichtenberger® Themadag in Alkmaar

30-10-2017    Inspiratie betekent inademen en bezieling. Hoe ga jij met je adem om? Moet je adem ‘halen’ of adem je vanzelf? Welke invloed heeft het ademen op zingen en spreken? In de workshop ontdek en ervaar je de mogelijkheden van een natuurlijke ademhaling en hoe deze je stem inspireert. De docenten Susanne Mink en Damaris Kort werken volgens de Lichtenberger® Methode.
10-16 uur €60 inclusief vegetarische lunch.


Damaris Kort  - damariskort@gmail.com  - 0641128709
Noord-Holland

Koor wil optreden

Frans gemengd koor zoekt optreden 10 - 11 mei 2018

07-11-2017    Frans gemengd koor, bestaande uit 45 personen, zou graag willen optreden met een koor in Nederland, voorkeur 10 of 11 mei 2018 liefst in de omgeving van Utrecht.


jaap tolenaars  - tolenaars@orange.fr  - 0553206921
Utrecht

Te koop & te huur

Te koop aangeboden:

29-12-2017    Theaterschool Teylingen biedt een schitterend 19e-eeuws straatbeeld decor aan, eigenhandig gemaakt, gebruikt voor producties van de musical Oliver.
Uitermate geschikt ook voor les Misérables, Ciske de Rat, Sweeney Todd.
Het bestaat uit 9 schotten van 120 x 360, 2 schotten van 120 x 240, 2 schotten van 120 x 300 en 1 schot van
300 x 40.
Daarbij behoren: brug, bar, ton, boekenkar, soepkar, doodskist, uithangbord, bootje, bed.
Vraagprijs: €2000


Theaterschool Teylingen  - info@theaterschoolteylingen.nl  - 0252218466
Zuid-Holland

9 prachtige identieke blouses zwart met wit + bijpassende kettingen te koop

27-12-2017    9 Helderwitte blouses met bijpassende kettingen.
Misschien precies wat u zoekt voor uw koor!
Deze blouses zijn 100% polyester en machinewasbaar op 30 graden
4 x maat 42 okselwijdte 50 cm ruglengte 71 cm
3 x maat 44 okselwijdte 55 cm ruglengte 72 cm
2 x maat 46 okselwijdte 60 cm ruglengte 73 cm
9 blouses + bijpassende kettingen, alles samen voor €50
Foto's op aanvraag beschikbaar via mail.


Paula van der Zouw  - quinta-essentia@outlook.com
Gelderland

Te koop: prachtig Decor

06-12-2017    We bieden te koop aan (t.e.a.b.) een decor gebruikt bij de operette La Perichole van J. Offenbach in Stadsschouwburg de Harmonie. Aan belangstellenden mail ik graag enkele foto's.


L.O.O.V. Animato  - animato.bert@gmail.com
Friesland

Risers te koop

12-11-2017    Voormalig barbershop en nu a-capellakoor The Singing Pearls uit Oisterwijk heeft 4 risers te koop. Prijs nader overeen te komen. Interesse?
Mail naar thesingingingpearls@gmail.com


The Singing Pearls  - thesingingpearls@gmail.com
Noord-Brabant

Bladmuziek

Operapartituren Mozart en Wagner aangeboden, als nieuw

31-10-2017    TE KOOP:
Pianopartijen
1. Don Giovanni Mozart
2. Der fliegende Holländer Wagner
3. Tannhäuser Wagner
4. Die Walküre Wagner
5. Parsifal Wagner
6. Die Meistersinger von Nürnberg Wagner
7. Lohengrin Wagner

Orkestpartituren
8. Die Zauberflöte Mozart
9. Die Entführung aus dem Serail Mozart
10. Das Rheingold Wagner
11. Tristan und Isolde Wagner
12. Siegfried Wagner
13. Parsifal Wagner

Alle partijen als nieuw van Könemann Music Boedapest


Jan Kwast  - ingejankwast@kpnmail.nl  - +31742916893
Overijssel

Delen:
Plaats gratis een zoekertje

Zoekertjes blijven drie maanden op deze pagina staan. 
Help deze pagina actueel te houden door te laten weten wanneer je Zoekertje verwijderd kan worden.

Dank je wel en succes met de zoektocht!