Zoekertjes

 

Zoeken

Categorie
Provincie
 
   

Koor zoekt zanger(s)

VocalMINT

20-03-2018    Wij zijn een a cappella / close harmony groep van negen enthousiaste zangers. Sinds 2017 werken wij aan de opbouw van ons repertoire, deels eigen arrangementen en met een jazzy tintje. Het thuis ingestudeerde wordt 1x in de twee weken in Den Bosch samengevoegd tot muziek olv. een ervaren coach. Ben jij de BAS of TENOR die interesse heeft? Bel of mail ons.
tel.06.37299795
email: info@VocalMINT.nl


Will Meijer  - info@VocalMINT.nl
Noord-Brabant

Vocal Group 8 To The Bar zoekt zangeres

11-03-2018    Vocal Group 8 To The Bar bestaat uit 8 enthousiaste,
a capella zingende vrouwen uit Son en Breugel en omgeving. Met een divers repertoire, vaak met een boodschap of twist maar altijd met veel lol!! Ben jij de sopraan of mezzo of alt die met ons mee wil zingen, mail dan vocalgroup8tothebar@gmail.com.
We repeteren eens in de twee weken op maandagavond.


Heleen  - vocalgroup8tothebar@gmail.com
Noord-Brabant

Ouderen jongeren popkoor Canzone zoekt leden/ Den Haag

05-03-2018    Kun je zingen, houd je van performen en vind je kwaliteit belangrijk, dan ben jij wat wij zoeken! Onze leden zijn tussen de 45 en 70, M/V. We zingen oude en nieuwe popmuziek en pop/jazz. Repertoire is 3, 4 en 5 stemmig. Kom een keer langs! We repeteren op de maandagavond vanaf 19:30 uur in Den Haag
Voor meer informatie kun je mailen naar:
info@trittico.nl


Wendy Vos  - info@trittico.nl  - 0620114913
Zuid-Holland

Ensemble Chubritsa zoekt zangers en zangeressen

02-03-2018    Hou je van Bulgaarse muziek en zing je graag? Dan is Ensemble Chubritsa zeker iets voor jou. We zoeken versterking bij alle stemmen, maar vooral bji de tenoren. Iedereen die kan zingen is welkom om auditie te doen en als jongere heb je helemaal een streepje voor. Kom gerust een keer kijken (en meedoen).
Meld je via info@chubrica.nl of via onze website www.chubrica.nl


Nadia Oreshkova  - n.oreshkova@upcmail.nl  - +31633628488
Noord-Holland

Theaterkoor Tot&Met! zoekt sopranen!

25-02-2018    Theaterkoor Tot&Met! zoekt versterking! Ben jij een sopraan die graag zingt in combinatie met toneelspel, ben je op zoek naar een gezellig gemengd koor met heel gevarieerd repertoire en ben je jonger dan 55 jaar? Stuur een mail aan Conny, op info@theaterkoortotenmet.nl, dan nodigt zij je uit om een repetitie bij te wonen en (als je dan nog steeds enthousiast bent) om auditie te doen. Voor meer info: www.theaterkoortotenmet.nl.


Conny van Loon  - info@theaterkoortotenmet.nl
Noord-Brabant

Gezocht tenoren en een mezzosopraan

25-02-2018    De Moonliners, een vocalgroup bestaande uit twaalf zangers en zangeressen, zoekt 2 tenoren en een mezzosopraan.
Onder leiding van Jessica Huisman, brengen wij een breed scala aan overwegend a-cappellamuziek met soms een vleugje humor.
Lijkt het je wat? Meld je dan aan bij Annemarie: 0229-573466 of mail ons. Dan kun je vrijblijvend komen kijken tijdens een van onze repetities op maandagavond in Wognum. Voor meer info: www.moonliners.nl.


Moonliners  - Larsmartine@quicknet.nl
Noord-Holland

Sing and Swing zoekt zanger(s)

22-02-2018    Sing and Swing is op zoek naar leden!
Repetities elke woensdagavond te Hoogezand


Hj van der Kooi  - singandswing@gmail.com  - 0652642920
Groningen

Stanislaus in Der Vogelhändler

21-02-2018    Gezocht hoge tenor voor de rol van Stanislaus in Der Vogelhändler. Opvoeringen 2, 3 en 4 november 2018 in theater De Muze te Noordwijk. Mozaiek Operette.
Max. 10 regierepetities en 10 repetities met koor.


Ineke Engelhard  - i.engelhard@casema.nl  - 0640397393
Zuid-Holland

Popkoor Bloom zoekt 2 bassen

17-02-2018    Popkoor Bloom, een ambitieus koor uit de bollenstreek, zoekt twee bassen met talent en mogelijk wat ervaring. Wij repeteren op dinsdagavond in Noordwijkerhout. Jaarlijks minimaal 12 optredens.


Mary Andringa  - info@popkoorbloom.nl
Zuid-Holland

Jazzmatazz zoekt naar vocal jazzers! Met name een bas!

15-02-2018    Wij zijn conservatoriumstudenten en goede amateurs en repeteren op dinsdagavonden op conservatorium Artez Zwolle. Zing je onder andere graag vocal jazz repertoire, ben je geïnteresseerd in zingen met microfoon, experimenteren met de sound van bijvoorbeeld de swingle singers, a cappella maar ook begeleid door een jazzcombo? Laat even wat van je horen! Eerste optreden: BALK festival Noord! Aanmelding: mathieuvulto@gmail.com


Mathieu Vulto  - mathieuvulto@gmail.com  - 06-33055621
Overijssel

Vocal group INSTEAD! zoekt ambitieuze bassen

14-02-2018    We zoeken twee bassen die snel en zelfstandig hun eigen partij kunnen instuderen, die elke woensdagavond komen repeteren en vooral heel veel zin hebben om samen muziek te maken! Kun je ook beatboxen? Dan is dat een leuke plus.
We repeteren zonder dirigent, maar krijgen periodiek coaching op podium-presentatie en muzikaliteit, o.a. door Annemiek van der Ven (ex-Wishful Singing). Zo werken we toe naar enthousiaste optredens met hoog niveau!


Elvira Nijhof  - Elvira.Nijhof@hetnet.nl  - 0612397471
Utrecht

Gemengd Koor Appassionato zoekt BASSEN

12-02-2018    Appassionato geeft in november een concert en daar hebben we nog wat mannenstemmen voor nodig, vooral BASSEN. Schroom niet en kom gewoon eens op een dinsdagavond bij ons langs in de basisschool ‘t Bolwerk, Klerkenhof 1, 2353WB in Leiderdorp, van 20:00 tot 22:00 uur.
Ons repertoire is afwisselend, van licht-klassiek tot hedendaags, altijd vierstemmig. Meer informatie www.appassionato.nl, of stuur een email naar info@appassionato.nl


Lenie van Dijk-Homan  - lahoman@tiscali.nl  - 071 5899088
Zuid-Holland

Zaans popkoor zoekt zangeressen met LEF!

09-02-2018    Popkoor LEF! staat voor uitdaging. Samen met dirgent, zang- en danscoach Louis van Dijk zijn wij steeds op zoek naar anders dan andere popsongs, eigen arrangementen met een verrassende twist en swingende choreo. LEF! treedt regelmatig op en voor dit jaar hebben we weer een paar spannende dingen op het programma.
Wil je afwisseling, energieke repetities op donderdagavond waarbij je ook zangtechniek leert en leuke optredens? Kom bij Popkoor LEF!


Ria den Hollander  - riadenhollander@gmail.com  - 06-52496297
Noord-Holland

Gezocht: 2 sopranen voor acapella vocalgroup Be Sharp!

02-02-2018    Be Sharp! is een a cappella vocalgroup van 17 ambitieuze zangers en zangeressen. www.besharp.nl
Be Sharp! maakt producties voor de kleinere theaters. In 2018 brengen we de gloednieuwe kindervoorstelling "Het Schaap zonder Jasje" voor de leeftijden 4-8 jaar.
Onze dirigent is Jetse Bremer.
We zoeken twee sopranen, waarvan één op tijdelijke basis. Heb je tijd en zin om op woensdagavonden met ons te repeteren? Stuur een bericht naar info@besharp.nl.


Eszter Herczenik  - e_herczenik@yahoo.com
Utrecht

Vocal Group CLose2U uit Beverwijk zoekt bas,tenor en hoge sopraan

02-02-2018    Wij zijn een close harmony koor uit Beverwijk en hebben onze repetities op woensdagavond in Heemskerk. We zingen a cappella en met begeleiding. Ons repertoire is veelzijdig; jazzy, soft pop,
Nederlandstalig, enz. Check de website: www.close2u.nl


Helma Kuyper  - helma.m.kuyper@ziggo.nl
Noord-Holland

Vocalgroup 8 To The Bar zoekt Sopraan, omgeving Eindhoven

30-01-2018    Vocalgroup 8 To The Bar bestaat uit 8 enthousiaste, a capella zingende vrouwen uit Son en Breugel en omgeving. Met een divers repertoire, vaak met een boodschap of twist maar altijd met veel lol!!
Ben jij de sopraan die met ons mee wil zingen, mail dan vocalgroup8tothebar@gmail.com. We repeteren eens in de twee weken op maandagavond.


Heleen  - vocalgroup8tothebar@gmail.com
Noord-Brabant

VocalMINT zoekt....

23-01-2018    Wij zijn een a cappella/close harmony groep van negen enthousiaste zangers. Sinds 2017 werken wij aan de opbouw van ons repertoire, deels eigen arrangementen met een Jazzy tintje. Het thuis ingestudeerde wordt 1x in de twee weken in Den Bosch samengevoegd tot muziek olv. een ervaren coach. Ben jij de tenor die interesse heeft? Bel of mail ons.


Will Meijer  - info@VocalMINT.nl  - 0637299795
Noord-Brabant

iNtrmzzo zoekt zanger/beatboxer (professioneel)

22-01-2018    - Uitgebreide vocaal ensemble ervaring heeft op professioneel niveau
- Kan beatboxen
- Redelijk tot goed van blad kan lezen
- Een groot bereik heeft (in principe bas/bariton, maar ook een goede kopstem/lead)
- Affiniteit heeft met een breed repertoire (pop, klassiek, wereldmuziek)
- In bezit van rijbewijs
Denk jij hier goed bij te passen? Stuur dan een mail met je gegevens naar management@intrmzzo.com.


Tjidde Luhrs  - management@intrmzzo.com  - 030-2120876
Utrecht

Next zoekt Alt!

13-01-2018    Vocalgroup Next bestaat uit 5 zangeressen en we zingen a cappella. We zingen lichte muziek en treden meerdere keren per jaar op. We zoeken een enthousiaste, ambitieuze alt met ervaring, die zelfstandig partijen kan instuderen zodat we op onze wekelijkse Next-avond direct aan de slag kunnen. We repeteren elke week bij een van de leden thuis (in het Gooi).
www.vocalgroupnext.org.


Lieke Heerschop  - lieke@heerschop.nu  - 06 - 1865 1996
Noord-Holland

Vocal Group Midnight zoekt een countertenor

08-01-2018    Wij zijn een kleine vocalgroup (12 mannen) en zijn projectmatig bezig. We repeteren 1x per maand en bij een project 6 à 7 weken achter elkaar. We repeteren thuis bij onze muzikaal leider Gerard van Amstel in Weesp op dinsdagavonden. Wij zoeken een countertenor met ervaring. We studeren thuis partijen in om op de repetitie muziek te kunnen maken en geen noten te hoeven studeren. Contact: Gerard van Amstel 0651702598


Gerard van Amstel  - gerardvanamstel@me.com  - 06 51702598
Noord-Holland

Nieuwe vocal group (omg. Apeldoorn) zoekt zangers!

06-01-2018    Twaalf of meer ervaren samenzangers (m/v, alle stemgroepen) gezocht voor nieuw op te richten a cappella vocal group o.l.v. Annemarie Homan. Lichte muziek, jazz-/popsongs, 4-6 stemmig, omgeving Apeldoorn.
Heb je zin om in een ambitieuze, niet-standaard groep te zingen? Kan je o.a. zelf je noten instuderen? Zie je het zitten om samen een nieuwe groep vorm te geven? Meer info en aanmeldingsformulier via: annemariehoman@gmail.com. Audities: maart 2018.


Annemarie Homan  - annemariehoman@gmail.com
Gelderland

Vocal Group No Romeo's zoekt zangeressen

04-01-2018    Wij zijn een energieke, ambitieuze groep vrouwen die verslingerd zijn aan close harmony. Hou je van zingen op hoog niveau en treed je graag op? Kom dan naar een van onze repetities in Gorssel en doe een stemtest. Ervaring en wil ook om thuis te studeren is vereist. Ons mailadres is vocalgroup.noromeos@gmail.com


Henny Lokhorst  - hennylokhorst@gmail.com
Gelderland

Hoge tenor voor de tenorsolo in de Carmina Burana

03-01-2018    Gemengd koor Chordanova zoekt een geschoolde hoge tenor om de solo OLIM LACUS COLUERAM (de gebraden zwaan) te zingen op onze jubileumuitvoering van de Carmina Burana in het weekend 29-30-31 maart 2019 in de Schouwburg in Oosterhout. De solo gaat t/m de hoge D.
Bij belangstelling graag een mailtje naar info@chordanova.nl of bel 06 41716074.
www.chordanova.nl geeft een indruk van ons koor.


Jan Herrmann  - info@chordanova.nl  - 0641716074
Noord-Brabant

A capella kwartet in oprichting zoekt zangers/zangeressen

28-12-2017    Het repertoire (lichte muziek zoals close harmony, barbershop, doo-wop en jazz) wordt in onderling overleg vastgesteld. Afhankelijk van het aanbod wordt het een mannen- resp. gemengd kwartet. De oefenavonden worden bij de leden thuis (in of rond de stad Utrecht) gehouden.
Van de deelnemers wordt verwacht:
- enige zangervaring
- redelijk noten kunnen lezen
- zelfstandig noten en tekst kunnen studeren
- en vooral: plezier in zingen!


Ton Verweij  - tonacv@yahoo.com  - 06-37420471
Utrecht

Vocal Group zoekt zangers (en zangeressen)

26-12-2017    Vocal Vision uit Zeist zingt a cappella close harmony. Pop, jazz en wereldmuziek. Recente songs of wat ouder. We repeteren op woensdagavonden met een professionele dirigent. Op www.vocalvision.nl vind je meer info.


Bram de Vries  - info@vocalvision.nl  - +31651245577
Utrecht

KLINK! zoekt man (audities@groepklink.nl)

24-12-2017    KLINK! (www.groepklink.nl) is een projectgroep uit Gorinchem die begin 2011 is opgericht voor fanatieke zangers/zangeressen die op hoog niveau willen zingen. Een project duurt ca 1 jaar en wordt afgerond met uitvoeringen. Ieder project wordt vooraf gegaan door 2 auditieronden. KLINK! bestaat uit 10 tot 12 personen, die minimaal 5-stemmig zingen. Dit maakt ieders aandeel belangrijk.


Peter van Asseldonk  - p.v.asseldonk@gmail.com
Zuid-Holland

Madame Jeanette uit Den Haag zoekt nieuwe leden!

25-01-2017    Hou jij van zingen? Ben je tussen de 20 en 35 jaar? Heb je enige aanleg voor muziek?
Wij zingen van Beyoncé tot Michael Jackson, zoals we zijn, recht voor z'n raap en staan met plezier op het podium. Kom een keer bij ons langs! We zingen op maandag van 19:15 tot 21:15 in de Daguerrestraat 16. Voor meer informatie kun je maile naar madamejeanette@vokaaltotaal.nl of kijk op: www.vokaaltotaal.nl


Petra van Waarden  - petra@vanwaarden.net  - 0618373488
Zuid-Holland

Zanger zoekt koor

Zangers/zangeressen gezocht voor nieuw op te richten vocal group

05-01-2018    Voor een nieuw op te richten hippe a-cappella vocal group (denk Pentatonix, Pitch Perfect) ben ik op zoek naar gemotiveerde zangers/zangeressen (ong. 20-35 jr) in de omgeving van Eindhoven (of bereidheid om te reizen).
Bij interesse, stuur een mailtje naar irisrensen@hotmail.com, graag ook je stemsoort vermelden.


Iris  - irisrensen@hotmail.com
Noord-Brabant

Koor zoekt dirigent

Dirigent(e) gezocht per september 2018

14-03-2018    Musicalkoor Happy Together uit Spijkenisse zoekt een enthousiaste dirigent(e) voor de dinsdagavond. Wij hebben ook belangstelling voor andere muziekgenres.
Op www.musicalkoorhappytogether.nl vind je meer informatie over ons koor.


Musicalkoor Happy Together  - info@musicalkoorhappytogether.nl
Zuid-Holland

whale city sound zoekt inspirerende dirigent m/v

14-03-2018    Barbershop - Showkoor Whale City Sound uit Zaandam zoekt een bevlogen en inspirerende dirigent (m/v).
Ons koor is plm. 50 man sterk, gem. 6 tot 10 optredens per jaar, repetities op dinsdagavond. Ervaring en /of affiniteit met de barbershop-stijl is een vereiste en onze nieuwe dirigent (e) moet de “skills” hebben om daar op een kundige manier invulling en leiding aan te geven. Interesse? Uitdaging? Mail met CV naar bestuur@whalecitysound.nl


whale city sound  - dickklijnman@gmail.com  - 06 53265740
Noord-Holland

Gospelgroep Desire uit Hellevoetsluis zoekt een dirigent!

13-03-2018    Gospelgroep Desire uit Hellevoetsluis zoekt per direct een dirigent!
Ben jij…. muzikaal, gezellig, teamplayer en beschikbaar op maandagavond?
Heb je…. affiniteit met de gospelstijl, een dirigentenopleiding, inlevingsvermogen op geloofs- en sociaal gebied?
Kun je…. dat ook uitdragen, jezelf begeleiden op piano, solisten coachen, onze live band begeleiden en de algehele muzikale leiding dragen?
Dan zoeken wij jou!! Mail ons op info@gospelgroepdesire.nl.
Meer informatie is te vinden op onze website: www.gospelgroepdesire.nl.


Gospelgroep Desire  - info@gospelgroepdesire.nl  - 06-40419242
Zuid-Holland

Duivendrechts Pop- en Musicalkoor zoekt dirigent

07-03-2018    Per september 2018 zoeken wij een ervaren dirigent, die met enthousiasme en inspirerend leiding kan geven aan een diverse groep en hierbij beschikt over humor en geduld. Affiniteit heeft met ons pop- en musicalrepertoire is een voorwaarde.
Opleiding koordirectie strekt tot aanbeveling.
Een proefles maakt deel uit van de selectieprocedure.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marijke Wigboldus, secretaris, 06-46154143, m.wigboldus@upcmail.nl.
Sollicitaties vóór 1 mei naar m.wigboldus@upcmail.nl.


Marijke Wigboldus  - m.wigboldus@upcmail.nl
Noord-Holland

Vocal group Jammin' uit Amersfoort zoekt dirigent

07-03-2018    Ben jij dirigent? Wij zoeken jou! Met ingang van 1 september 2018 hebben we een nieuwe dirigent nodig.
Voor meer informatie zie: www.jammin-vg.nl


Roland Verweij  - sollicitatie@jammin-vg.nl  - 0611342248
Utrecht

Ben jij dirigent? Wij zoeken jou! Vocal group Jammin uit Amersfoort zoekt per 1 september 2018 een nieuwe dirigent!

06-03-2018    Vanwege het vertrek van onze huidige dirigent zoeken we een nieuwe dirigent. Wij repeteren iedere donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in Amersfoort.
Voor de hele vacature kijk op http://www.jammin-vg.nl/


Roland Verweij  - sollicitatie@jammin-vg.nl  - 0611342248
Utrecht

Vocal Group Basic Light (Berlicum) zoekt dirigent

04-03-2018    Van een nieuwe dirigent verwachten we dat hij/zij beschikbaar is op de dinsdagavond, ervaring heeft met dirigeren en het koor kan begeleiden op piano.
Het zou prettig zijn om de partijen voor de verschillende stemgroepen te kunnen inzingen.
Voor informatie: Gert van de Liefvoort (tel. 06-22203298), Petra van den Hombergh (tel. 06-12657510) of Jan van Berlo (tel. 06-51066013).
Zie ook onze website www.koorbasiclight.nl
Schriftelijke reacties graag via info@koorbasiclight.nl


Gert van de Liefvoort  - gertvdliefvoort@hotmail.com  - 0622203298
Noord-Brabant

Koor Sing Now zoekt dirigent

03-03-2018    Wij zijn een gezellig gemengd koor, in Utrecht Noord. We oefenen elke woensdagavond van 20:00-22:00 uur. We zingen geestelijke liederen, Nederlands- en Engelstalig, Gospel, Praise & Worship, etc. In de verzorgingshuizen zingen we graag het Hollandse levenslied. We zoeken een dirigent die ons verder kan helpen. En die ons kan begeleiden op de piano. Na de vakantie stopt onze huidige dirigent. Contact: wilma.jubels@ziggo.nl


Wilma Jubels  - wilma.jubels@ziggo.nl  - 0302442895
Utrecht

Koor Voluum zoekt per half april een nieuwe dirigent

21-02-2018    Koor Voluum is een dynamisch en energiek koor uit 's-Hertogenbosch dat bestaat uit ongeveer 35 leden. We zingen op korenfestivals, maken ook zelf grotere producties, waarbij ook de choreografie en presentatie ook belangrijk zijn. Voluum zingt een combinatie aan pop-, rock- en musicalnummers. Wij zoeken een nieuwe creatieve, enthousiaste dirigent. Zelf arrangeren en piano spelen is een pré maar niet noodzakelijk. Repetities op donderdagavond in de Stolp in 's-Hertogenbosh.
www.koorvoluum.nl


Peggy van der Burg  - Bestuurvoluum@gmail.com  - 0638668785
Noord-Brabant

Popkoor Del Core uit Delden zoekt dirigent!

08-02-2018    Popkoor Del Core is opgericht door de Muziekschool De Reggehof te Goor i.s.m. de huidige dirigent. Zij zijn gestart in augustus 2014 en zingen sindsdien iedere dinsdagavond met veel plezier in Delden (vlakbij Hengelo). Zo'n vier keer per jaar treden ze op, zoals bij korenfestival Amusing Hengelo.
Repertoire is hedendaagse popmuziek. Proefrepetities zullen plaatsvinden (vanaf) 20 maart. Ben je geinteresseerd en/of wil je meer informatie? Mail dan naar info@nyandavandijk.nl


Nyanda van Dijk  - nyandavandijk@gmail.com
Overijssel

NeXT Level zoekt muzikaal leider M/V

05-02-2018    Vocal Group NeXT Level zoekt per september 2018 een ervaren, enthousiaste, inspirerende en motiverende muzikaal leider, die ervaring heeft met a-cappellamuziek. Ervaring met pianobegeleiding en arrangeren zou fijn zijn.
Ons repertoire bestaat uit populaire nummers die afwisselend, divers en overwegend a cappella.
Voor meer info bekijk onze website www.vocalgroupnextlevel.nl of stuur een mail naar bea.v.engeldorp@gmail.com


Bea Otten  - bea.v.engeldorp@gmail.com
Noord-Brabant

Chorus Line zoekt (inval)dirigent!

27-01-2018    Wie: Chorus Line
Waar: Soest
Wanneer: iedere donderdagavond 20:00-22:00 uur met daarna drankje aan de bar
Wat: gemengd popkoor; repetities met pianobegeleiding (door dirigent zelf); studeren met mp3'tjes; eigen of aangekochte arrangementen
Waarom: iedere 2 jaar een eigen voorstelling en tussendoor losse optredens
Hoe verder: kijk op www.chorus-line.nl of mail meteen naar info@chorus-line.nl voor meer info en een profielschets.


Chorus Line, Soest  - info@chorus-line.nl
Utrecht

Nederlandstalig koor zoekt dirigent, Den Haag

20-01-2018    We repeteren op dinsdagavond om de week.


Tineke Hollander  - tok.kee@12move.nl
Zuid-Holland

Dirigent met 1000 poten!

16-01-2018    Ben jij de sterke, verbindende, muzikale 1000-poot met affiniteit met theater, die ons openhartig, positief kan coachen wanneer we dreigen naast onze schoenen te lopen? Die temperament in goede banen kan leiden en ons beter leert zingen/acteren/spelen? Die ons uitdaagt en inspireert?
DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!
Ben je beschikbaar op maandagavond, laat ons dan je motivatie weten via info@musesi.nl
We hopen je snel van je te horen!


Musesi Apeldoorn  - info@musesi.nl
Gelderland

A cappella dameskoor zoekt dirigent

12-01-2018    Gezocht: enthousiaste dirigent die ervaring en affiniteit heeft met a cappella zang in diverse stijlen. We zoeken een dirigent die kan inspireren en ons koor kan laten groeien. Repetitie: wekelijks op dinsdagavond in Maarssen. Voor meer info: www.sound-around.nl. Reacties naar info@sound-around.nl


Sound Around  - info@sound-around.nl  - 06 51053309
Utrecht

Vocal Heart Popkoor zoekt een dirigent(e)

11-01-2018    Wij zijn een (dames)koor van 26 leden met uiteenlopend repertoire van golden oldies t/m hedendaagse pop (Engels/Nederland). Daar onze dirigente ziek is geworden en ze na haar herstel niet meer zal terugkeren, zijn wij op zoek naar een dirigent(e). Wij repeteren op maandagavond van 19:45-22:00 uur in Cultureel Centrum Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht. Wordt u onze nieuwe dirigent(e)? Mail ons via Zanggroepvocalheart@gmail.com of via onze website www.vocalheart.nl.


Rian Janssen-van't Leven  - zanggroepvocalheart@gmail.com
Zuid-Holland

Theaterkoor After-Eight zoekt dirigent in Veldhoven

08-01-2018    Theaterkoor After-Eight uit Veldhoven (19 leden, 30 tot 60 jaar) is op zoek naar een nieuwe dirigent. We zingen populaire nummers en doen ook aan theater. We zoeken een muzikaal leider met ervaring, enthousiasme en een relevante opleiding, die ons kan dirigeren en begeleiden op de piano. Bent u degene die we zoeken? Neem dan contact op met Angela Verstraaten (secretariaat, 06-42049452) of via mail op secretariaat@theaterkoor-aftereight.nl.


Nan Kassies  - nan.kassies@gmail.com
Noord-Brabant

Nederlandstalig populair koordirigent

30-12-2017    Wij zoeken een koordirigent op de vrijdagavond van 20:00- 22:15 uur.
Wij zijn een Nederlandstalig 4-stemmig gemengd koor, bestaan uit ongeveer 40 leden.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen.


koor leedvermaak  - bestuurleedvermaak@gmail.com  - 0637292707
Zuid-Holland

Dirigent zoekt koor

Dirigent beschikbaar

26-12-2017    Alexej Romanov - professioneel dirigent en arrangeur met ruime ervaring (ook met orkesten en combo's) is beschikbaar in de regio Groningen, Drenthe en Friesland.
Repetities en concerten met pianobegeleiding, oefenrooster, arrangementen, bladmuziek, oefen-bestanden etc.
Voorbeelden van arrangementen (PDFs, MP3s) en video-opnames zijn te vinden op de website: www.efre.nl
E-mail: romanov@efre.nl
Mobiel: 06 20 84 39 30
E.F.Re Music - www.efre.nl


Alexej Romanov  - romanov@efre.nl  - 0620843930
Groningen

Koor zoekt muzikanten/begeleiders

Productieleider voor semi professionele operavereniging

30-01-2018    Vacature productieleider voor semi professionele operavereniging uit Weert voor onze uitvoering in november 2018 van Le Villi van Puccini en Cavalleria Rusticana van Mascagni.
Functie: verantwoordelijk voor operationele organisatie
Taak: bewaakt de uitvoering van het draaiboek.
Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover.
Kortom: de productieleider is de spin in het organisatorische web
WOKmuziektheater, John van Cauteren, 06-12673414
www.wokmuziektheater.nl Facebook.com/wokmuziektheater
info@wokmuziektheater


M.Coolen  - mary.coolen11@gmail.com  - 06-45116760
Limburg

Workshops, cursussen, zangweken

Doe mee met het musical koorproject!

05-03-2018    DOE MEE MET HET UNIEKE MUSICAL KOORPROJECT. Dit vind plaats op 2 en 9 juni 2018.
Wegens het verpletterende succes van het MUSICAL koorproject in februari, komt er een herhaling in juni.
Iedereen kan zich hier voor inschrijven!
We gaan nummers zingen van internationaal bekende musicals.
Ga voor meer informatie naar:
https://www.jetsebremer.nl/nl/75-muziek/1559-musical-koorproject


Jetse Bremer  - info@jetsebremer.nl
Utrecht

Workshop Body Percussion voor koren en (a cappella) vocal groups!

26-02-2018    Deze workshop behandelt verschillende 'bodysounds' (o.a. klappen, stampen, wrijven). Uiteindelijk gecombineerd tot de zg. 'basic body grooves'.
Sounds/grooves worden met het koor geoefend en tenslotte samengebracht in een door kleine groepjes gemaakte 'choreografie'.
Inhoud van de workshop:
- inleiding/overzicht stijlen
- werken met handen/vingers, benen, voeten, torso (bovenlijf)
- stijlen (pop/rock, blues/shuffle, hip-hop/rap)
- opbouw naar groeps-performance
Duur: ca. 2 uur (inclusief pauze)
Locatie: in overleg
Prijs: op aanvraag


Lex Hakker  - lexhakker@hetnet.nl
Zuid-Holland

Te koop & te huur

Te koop aangeboden:

29-12-2017    Theaterschool Teylingen biedt een schitterend 19e-eeuws straatbeeld decor aan, eigenhandig gemaakt, gebruikt voor producties van de musical Oliver.
Uitermate geschikt ook voor les Misérables, Ciske de Rat, Sweeney Todd.
Het bestaat uit 9 schotten van 120 x 360, 2 schotten van 120 x 240, 2 schotten van 120 x 300 en 1 schot van
300 x 40.
Daarbij behoren: brug, bar, ton, boekenkar, soepkar, doodskist, uithangbord, bootje, bed.
Vraagprijs: €2000


Theaterschool Teylingen  - info@theaterschoolteylingen.nl  - 0252218466
Zuid-Holland

9 prachtige identieke blouses zwart met wit + bijpassende kettingen te koop

27-12-2017    9 Helderwitte blouses met bijpassende kettingen.
Misschien precies wat u zoekt voor uw koor!
Deze blouses zijn 100% polyester en machinewasbaar op 30 graden
4 x maat 42 okselwijdte 50 cm ruglengte 71 cm
3 x maat 44 okselwijdte 55 cm ruglengte 72 cm
2 x maat 46 okselwijdte 60 cm ruglengte 73 cm
9 blouses + bijpassende kettingen, alles samen voor €50
Foto's op aanvraag beschikbaar via mail.


Paula van der Zouw  - quinta-essentia@outlook.com
Gelderland

Delen:
Plaats gratis een zoekertje

Zoekertjes blijven drie maanden op deze pagina staan. 
Help deze pagina actueel te houden door te laten weten wanneer je Zoekertje verwijderd kan worden.

Dank je wel en succes met de zoektocht!