Zoekertjes

 

Zoeken

Categorie
Provincie
 
   

Popkoor In Between Spijkenisse zoekt nieuwe leden

24-01-2022    Popkoor in Between zoekt zangers en zangeressen, alle stemmen welkom, maar bassen, tenoren en alten in het bijzonder. Ons koor staat onder de inspirerende leiding van Ardjoena Soerjadi.


Groep zoekt nieuwe leden
Ineke van der Meer  - Info@popkoorinbetween.nl  - 0680123543
Zuid-Holland

Lang koorweekend in Frankrijk

24-01-2022    Alleen in april, 21-24 2022, zijn er nog plaatsen voor een lang koorweekend, donderdag tot en met zondag, in Noord-Frankrijk o.l.v. Jetse Bremer. We zoeken ervaren koorzangers.

Gezelligheid, hard werken, 10 arrangementen instuderen en een concert geven.

Voor alle informatie ga naar:
https://jetsebremer.nl/nl/75-muziek/1860-koorprojecten-in-frankrijk-het-negende-seizoen

Om je in te schrijven:
https://jetsebremer.nl/nl/inschrijfformulier-frankrijk


Workshops, cursussen, zangweken
Jetse Bremer  - info@jetsebremer.nl  - 0033.9.87885270
Flevoland

Sotto Voce in Tilburg zoekt nieuwe stemmen

24-01-2022    Vocaal Ensemble Sotto Voce, een a cappellakoor, heeft plaats voor een tenor, bas, sopraan en alt. Wij zingen als klassiek koor onbekende en wereldse liederen.
De repetitieavond is op dinsdag in Tilburg. Interesse? Zie onze website: sottovocetilburg.nl of kijk op Facebook.


Groep zoekt nieuwe leden
Will Meijer  - wilmer@roscopc.nl
Noord-Brabant

Vrouwenkoor Sirenen Den Bosch zoekt dirigent(e)

22-01-2022    Ons vrouwenkoor Sirenen uit Den Bosch zoekt per direct een enthousiasmerende, motiverende dirigent(e), die bekend is met Wereldmuziek. Wij zijn een groep van 25 vrouwen en bestaan als koor al meer dan 30 jaar. Ons voornaamste doel is fijn met elkaar te zingen op een zo goed mogelijk niveau. Kijk op onze website www.sirenenkoor.nl voor meer informatie over ons. Reacties te mailen naar nijenhuisjoke@gmail.com. We wachten op jou!


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Joke Nijenhuis  - nijenhuisjoke@gmail.com  - 0655830234
Noord-Brabant

Vocal group Dvoice zoekt dirigent of vocal coach

21-01-2022    Wij zijn een nieuw op te richten vocal group. Muzikaliteit, humor, a cappella, beleving en entertainen zijn steekwoorden die van toepassing zijn op vocal group Dvoice. Met een groep van maximaal 8 enthousiaste mannen willen we vier- tot zesstemmige werken ten gehore brengen. We repeteren op maandagavond, omgeving Enschede.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Henri Feddes  - vocalgroup.dvoice@gmail.com  - 0653720100
Overijssel

Vocal group Dvoice zoekt bassen

21-01-2022    Wij zijn een nieuw op te richten vocal group. Muzikaliteit, humor, a cappella, beleving en entertainen zijn steekwoorden die van toepassing zijn op vocal group Dvoice. Met een groep van maximaal 8 enthousiaste mannen willen we vier- tot zesstemmige werken ten gehore brengen. We zoeken hierbij nog bassen. We repeteren op maandagavond omgeving Enschede. Voor meer info neem contact met me op.


Groep zoekt nieuwe leden
Henri Feddes  - vocalgroup.dvoice@gmail.com  - 0653720100
Overijssel

Popkoor MixedUP zoekt inspirerende koorleider/dirigent

21-01-2022    Popkoor MixedUP is een enthousiast en laagdrempelig koor, en zingt volgens Singergy-methode.
Ons repertoire is gevarieerd, van oude rock tot moderne popsongs, en enkele mooie ballads.
We repeteren op woensdagavond van 20.00-22.00 uur in een mooie zaal in Weesp.
Heb jij affiniteit met techniek, uitstraling en dynamiek, ben jij samenwerkingsgericht, enthousiasmerend en inspirerend? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Reacties graag naar secretaris@popkoormixedup.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Wilma Groeneveld  - voorzitter@popkoormixedup.nl  - 0612669422
Noord-Holland

Koor zoekt dirigent

17-01-2022    Popkoor Koraal telt 36 enthousiaste leden (21 dames en 15 heren). We repeteren op maandagavond en hebben het streven om +/- 4 keer per jaar op te treden. We zingen 4-stemmig en worden begeleid door een combo van 3 leden (op keyboard, basgitaar, sax, dwarsfluit, sologitaar, slaggitaar). Ons repertoire bestaat uit Engelstalige en Nederlandstalige popmuziek, afgewisseld met ballads. Plezier en gezelligheid gaan samen met kwaliteit bij ons koor!


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Koor Koraal  - secretaris@koraal.net
Noord-Brabant

Bas gezocht!

16-01-2022    Heb jij een warme basstem en wil je bij een kleine a-cappellagroep (5 pers.) zingen? Wij zijn Vocal Group Còig en zoeken een enthousiaste én ervaren zanger die net als wij rond de 50 jaar oud is. Repertoire: melodieuze pop en jazz. Repetities: donderdagavond in Veenendaal, we zingen met microfoons. Heb je zin om eens uit te proberen of jouw stem en karakter met ons harmoniëren? Stuur ons een berichtje!


Groep zoekt nieuwe leden
Annemarie Homan  - annemariehoman@gmail.com
Gelderland

Theaterkoor After Eight zoekt scenarioschrijver/regisseur

16-01-2022    Theaterkoor After Eight zoekt een scenarioschrijver/regisseur die met ons een nieuwe show wil schrijven voor ons 50-jarig jubileum in 2024.
After Eight bestaat uit 18 leden, we repeteren op de vrijdagavond in Veldhoven. Naast zingen vinden we het erg leuk om ook toneel te spelen.

Heb je ervaring met scenarioschrijven? Vind je het leuk om met ons te werken aan een nieuw stuk? Neem dan contact met ons op: tk.aftereight@gmail.com


Groep zoekt regisseur/choreograaf/arrangeur
Jeanette van den Hombergh  - jeanettehombergh@gmail.com
Noord-Brabant

Koor Op Weg uit Schoonhoven zoekt per maart 2022 een dirigent (m/v)

14-01-2022    Ben je een inspirerende dirigent die ons gezellige en enthousiaste koor in goede sfeer kan begeleiden en ons muzikale niveau verbeteren? Wij repeteren op donderdagavond en hebben een piano beschikbaar waarop je ons kunt begeleiden. Ons koor telt 25 leden (SATB). Het repertoire bestaat uit popliedjes, Nederlandstalige muziek en gospels. Meer informatie op www.kooropweg.nl. Geïnteresseerd? Neem contact op via de site of mail voor 1 februari naar secretariaat@kooropweg.nl.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Ineke Tilman  - secretariaat@kooropweg.nl
Zuid-Holland

Zanggroep Chantemble zoekt dirigent per 1-8-2022

12-01-2022    Wij zijn met ingang van 1 augustus 2022 op zoek naar een inspirerende dirigent, die muzikale leiding geeft aan onze koorleden en het begeleidende combo. U gaat als dirigent de koorleden muzikaal coachen en door uw kennis en bevlogenheid, stimuleren om de muzikale koorlat net iets hoger te leggen. Kernwoorden van Chantemble zijn: 'natuurlijk' leiderschap, muzikale bevlogenheid, vriendschap, affiniteit met eigentijdse, vaak Engelstalige, religieuze koormuziek en gezelligheid.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
JGA van Arendonk  - johan.van.arendonk@planet.nl  - 0416375005
Noord-Brabant

AGOK zoekt nieuwe leden

11-01-2022    Het Amsterdams Gouwe Ouwe Koor zoekt nieuwe leden.
Wij willen weer terug naar ons oude ledenaantal van 60. Daarom kunnen er ongeveer 10 nieuwe bij ( een paar bassen is mooi meegenomen). Zie: www.agok.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Peter Verboom  - Peterverboom102@gmail.com  - 0630958033
Noord-Holland

Vocal Group Goed Gebekt zoekt nieuwe muzikaal leider

11-01-2022    Kun je ons begeleiden met piano en vind je het fijn om met een groep te werken die actief meedenkt in de invulling van het repertoire? Dan is dit de vacature voor jou!


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Angelique Zwart  - vacature@goedgebekt.com  - +31629208092
Utrecht

Vacature: Popkoor Multivox uit Nijmegen zoekt dirigent

08-01-2022    Wij zijn een enthousiast koor met zo’n 45 leden in zes stemgroepen. We zingen het liefst niet de meest voor de hand liggende popmuziek en willen ook een goede performance laten zien. We staan voor uitstraling en plezier, maar ook voor muzikale kwaliteit. Als we niet live kunnen repeteren, doen we dit online met Jamulus. Ben jij die veelzijdige, enthousiaste dirigent die we zoeken? Bekijk de volledige vacature via: https://www.multivox.nl/vacature-popkoor-multivox-uit-nijmegen-zoekt-dirigent/


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Popkoor Multivox  - dirigent@multivox.nl  - 06-46195515
Gelderland

Theaterkostuums te koop

03-01-2022    Helaas moeten wij stoppen met ons bedrijf. Alle kostuums zijn daarom te koop. Interesse? Neem contact met ons op via info@vanstatentheaterkleding.nl


Te koop & te huur
Annemarie van Staten  - info@vanstatentheaterkleding.nl  - 0725118006
Noord-Holland

Elster Mannenkoor zoekt nieuwe dirigent

27-12-2021    Het Elster Mannenkoor is een uit 40 mannen bestaand koor. We zingen een breed repertoire en als corona het weer toelaat repeteren we op de maandag. Onze huidige dirigent gaat verhuizen en moet ons helaas verlaten.
Interesse? Stuur een mail. (Onze website is uit de lucht).


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
A. Hurkens  - adhurkens@gmail.com  - 0616015951
Gelderland

Keskedee in Nuenen zoekt een dirigent(e)

22-12-2021    Wereldmuziekkoor Keskedee in Nuenen zoekt een nieuwe dirigent (m/v). We zijn een gemengd koor met vier stempartijen (sopranen, alten, tenoren en bassen) en repeteren op woensdagavond. Wij zingen a cappella, soms met ondersteuning van percussie. We zoeken een dirigent met passie voor wereldmuziek en ervaring in het leiden van een volwassen koor. Een proefrepetitie hoort bij de procedure. Mail (liefst met muziek-cv) naar keskedee@live.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Arnold Maas  - keskedee@live.nl  - 0622253059
Noord-Brabant

Vocal Association VEYA Wageningen zoekt dirigent

14-12-2021    Enthousiaste dirigent (offline/online) voor de periode februari t/m juni gezocht. We zijn een jong internationaal zangkoor met +- 40 leden. We zingen pop, jazz en wereldmuziek. Onze repetities zijn dinsdag en/of woensdag van 19:30 tot 21:30. Voor meer informatie zie onze website.
https://www.veyawageningen.com/
Dinsdag 4 en 11 januari zijn de online try-out’s.
Stuur een mail naar veya.wageningen@gmail.com als je interesse hebt!
Betaling volgens adviestarieven: https://koornetwerk.nl/tarieven-dirigenten/


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Ewout Luit  - veya.wageningen@gmail.com  - 0617960284
Gelderland

Dirigent gezocht voor popkoor Tuesday Fever

12-12-2021    Lijkt het je leuk om artistiek leider te worden van een enthousiast popkoor met eigen begeleidingsband? Ben je op dinsdagavond beschikbaar? En is het Twentse Tubbergen binnen jouw bereik? Bekijk of download dan de profielschets op https://www.tuesdayfever.nl/dirigent. Je krijgt daar ook een goede indruk van Tuesday Fever en hoe wij nu klinken. Wij zien uit naar jou!


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Roy Revet  - webmaster@tuesdayfever.nl  - 0610828412
Overijssel

Pianist(e) gezocht voor Zanggroep Sheliak in Veldhoven

09-12-2021    Zanggroep Sheliak in Veldhoven is op zoek naar een enthousiaste pianist(e) die het koor wil begeleiden tijdens repetities en optredens.

We repeteren op de dinsdagavonden van 20.00 - 22.15 uur in het Patronaat in Veldhoven.

Zanggroep Sheliak is een actief gemengd koor. We zingen Engels- en Nederlandstalige moderne muziek. Samen muziek maken is onze passie. We houden van een muzikale uitdaging, maar ook van gezelligheid.
website: www.sheliak.nl
contact: info@sheliak.nl.


Groep zoekt muzikanten/begeleiders
Hans Oerlemans  - info@sheliak.nl
Noord-Brabant

Kleine a cappella groep zoekt alt

09-12-2021    We zoeken een enthousiaste alt die een kleine acapellagroep mee wil uitbouwen. We zingen popnummers, vaak in een jazzy jasje. We repeteren om de week op donderdagavond in Den Bosch. Doe met ons mee!


Groep zoekt nieuwe leden
Heleen  - Heuvelm6@xs4all.nl
Noord-Brabant

Mannenkoor Mengelmoes zoekt enthousiaste dirigent(e)

08-12-2021    Heb je een stimulerende en overtuigende manier van repeteren en dirigeren, waarbij het plezier van de zangers niet ondergeschikt is en bij optredens het lied op een juiste manier gebracht wordt? Dan ben JIJ mogelijk degene waar we naar op zoek zijn.
Mengelmoes bestaat uit 32 zangers, begeleid door een 4-koppig combo.
Aanvullende informatie vind je op www.mengelmoesdidam.nl of bel Edwin Sonneveld: 06-52486255.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Edwin Sonneveld  - e.sonneveld@upcmail.nl  - 0652486255
Gelderland

Podium te koop

08-12-2021    Houten podium, bestaande uit 16 delen, 4 rijen.
1e rij: 20 cm (h) x 96 cm (br)
2e rij: 43 cm x 105 cm,
3e rij: 56 cm x 115 cm
4e rij: 73 cm x 122 cm.
Omheining aan achterzijde, 4 transportlorries en 2 trappen. Stuur je mailadres en ik zend foto`s.
Vraagprijs totaal: € 45,-.
Ook in 2 delen te koop: 1e en 3e rij en 2e en 4e rij.


Te koop & te huur
P. de Kler  - pietann@hetnet.nl  - 0615225720
Zuid-Holland

Operette pianopartijen

08-12-2021    Ik heb een heleboel operette partituren (piano-uittreksels) voor de liefhebber! Gratis af te halen in Wolvega. Graag voor 4 januari 2022.


Bladmuziek
Fia Zweers  - het4kant@ziggo.nl  - 0646529029
Friesland

Mannenkoor zoekt dirigent

07-12-2021    Wegens vertrek van onze dirigent zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent.
Het Interkerkelijk Streekmannenkoor de Schaffelaar is een mannenkoor op christelijke, oecumenische grondslag en heeft 50 leden afkomstig uit Barneveld en omliggende dorpen.
Wilt u meer informatie? Belt u dan met Harrie Siebelink, voorzitter, 06-48130452, of kijk op www.schaffelaarkoor.nl

Heeft u belangstelling? Stuur uw sollicitatie uiterlijk 25 december per e-mail aan: secretariaat@schaffelaarkoor.nl.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Kees Wolswinkel  - secretariaat@schaffelaarkoor.nl  - 0342421246
Gelderland

Vocalgroup Studio Voices zoekt bassen & sopranen

07-12-2021    Zing jij bas of hoge sopraan? Kom dan een keer vrijblijvend kennismaken en wie weet zing je binnenkort wel bij de leukste vocalgroup van Utrecht!

Meld je aan via https://www.studiovoices.nl/audities/

Bij StudioVoices wordt op goed niveau gezongen, geïmproviseerd en plezier gemaakt. We zingen zachte ballads, groovy pop, verfijnde jazzharmonieën, 4- 5- of 6-stemmige stukken, en bekende nummers die toch ineens verrassend anders klinken dankzij het arrangeerwerk van dirigent Ruben Smits.


Groep zoekt nieuwe leden
Studio Voices  - info@studiovoices.nl  - 0625125411
Utrecht

Popkoor Pepperoni zoekt tenoren en sopranen!

05-12-2021    Popkoor Pepperoni is een gemengd Haags koor. We repeteren elke dinsdagavond in het Regentessekwartier. We zingen oude en nieuwe popnummers van o.a. Adele, Anouk, Doe Maar, David Bowie, de Dijk, Keane en Aretha Franklin. Ben je tussen de 21 en 65 jaar en heb je zin om te zingen? Kom eens naar een repetitie! We zoeken met name tenoren en sopranen.

Voor meer informatie:
pepperoni@vokaaltotaal.nl
www.vokaaltotaal.nl


Groep zoekt nieuwe leden
Popkoor Pepperoni  - eugene@eugenevanveldhoven.nl  - 624256612
Zuid-Holland

Zanggroep Spirit uit Best zoekt een nieuwe dirigent

03-12-2021    Van breekbare luisterliedjes tot swingende pop: zanggroep Spirit uit Best weet met elk nummer het publiek te raken. De bijzondere arrangementen en originele podiumpresentatie zorgen voor een verrassend optreden. Pas jij bij ons en voeg je nieuwe hoofdstukken toe aan ons muzikale verhaal?

Stuur dan je motivatie en CV voor 30 december 2021 naar: dirigent@zanggroepspirit.nl
Kijk voor meer informatie op www.zanggroepspirit.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Rianne Kessels  - dirigent@zanggroepspirit.nl  - 0611390995
Noord-Brabant

Enthousiast dameskoor uit IJsselstein zoekt dirigent

29-11-2021    Na ruim 10 enthousiaste jaren gaat onze dirigente Meike Veenhoven ons koor verlaten. Daarom zijn wij per april 2022 op zoek naar een nieuwe inspirerende dirigent die met net zoveel passie ons leuke koor komt dirigeren en begeleiden.

Voor meer info, kijk op https://www.sing4fun.nl/

Ben jij die enthousiaste, gedreven, kritische, super-dirigent die ons wil begeleiden? Mail dan je reactie voor 5 december naar sing4fun2009@gmail.com


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Mariette Roelofsen  - marietteroelofsen@me.com  - 0654350627
Utrecht

Songlines zoekt een ervaren tenor!

28-11-2021    Achtkoppig ensemble (a cappella) zoekt ervaren tenor. Gevarieerd repertoire, met als hoofdgerecht ‘close-harmony’. Uitdagende stukken (4-8 stemmig), die je niet makkelijk wegzingt maar des te bevredigender wanneer het begint te swingen! Daarnaast muziek tussen renaissance en hedendaags werk.
Repetities op maandagavond, olv Bregje van Goudoever, in het centrum van Amsterdam.
Info: 0643757398 / bregjevangoudoever@outlook.com


Groep zoekt nieuwe leden
Marc Noom  - marcnoom@xs4all.nl  - 0624566395
Noord-Holland

Wouter-Jan Verhoeff

28-11-2021    Pop- en musicalkoor Tutti Frutti zoekt per maart '22 een dirigent die het koor op piano kan begeleiden, die bij voorkeur een afgeronde opleiding conservatorium (zang/koordirectie/piano) heeft, stemoefeningen geeft ter verbetering van de zangtechniek en bij voorkeur ook kan arrangeren en muzieknummers inzingt. Mail je motivatiebrief + CV vóór 22 december 2021 naar info@tuttifruttizingt.net
We repeteren donderdag van 20-22 uur in het Dorpshuis in Tricht (West Betuwe). www.tuttifruttizingt.net


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Wouter-Jan Verhoeff  - wjverhoeff@live.nl  - 0628662241
Gelderland

Koor zoekt dirigent

23-11-2021    Ben jij dirigent en zoek je een nieuwe uitdaging?
Met 60 leden is o|two|six een groot koor. We zingen zeer gevarieerde 5- tot 8-stemmige arrangementen; voornamelijk popliedjes. We zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste dirigent. We repeteren (20.00-22.30u) op donderdagavond in wijkcentrum Vredenburcht in Arnhem-Zuid. Mail je motivatiebrief naar: bestuur@otwosix.nl. Zie ook www.otwosix.nl of bel met onze voorzitter Jos Boleij, 06-46760211.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Jos Boleij  - boley0@kpnmail.nl  - 0646760211
Gelderland

Koor des Vaderlands

19-11-2021    In maart 2022 start er in Amsterdam een nieuw koor onder leiding van Tijs Krammer: Koor des Vaderlands. We gaan geëngageerde muziek zingen met ongeveer 20-25 zangers en repeteren op de maandagavond. Audities zijn in februari. Meer informatie kun je vinden op www.koordesvaderlands.nl.


Groep zoekt nieuwe leden
Tijs Krammer  - tijs@krammer.nl  - 0308777911
Noord-Holland

Pianist gezocht voor popkoor te Borne

16-11-2021    Wij zijn m.i.v. januari 2022 op zoek naar een pianist voor ons popkoor in Borne. We repeteren op maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur. We hebben een goede dirigent, een leuke band met twee gitaristen en een drummer. En nu hebben we ruimte voor een pianist. Wil jij ons bij iedere repetitie begeleiden en iets bijverdienen? Dan zoeken wij jou! Piano is aanwezig!


Groep zoekt muzikanten/begeleiders
Yvonne Simon  - simon.en.wiggemans@gmail.com
Overijssel

Wij zoeken een dirigent

12-11-2021    Gemengd koor van ongeveer 45 leden in de leeftijd van 55 tot 80 jaar zoekt een dirigent(e) die deskundig en inspirerend leiding kan geven aan ons koor. Arrangementen worden voor ons koor gemaakt en zijn meestal 3-stemmig of meer. Het koor werkt met muziekbanden en wordt tevens begeleid door een accordeonist. We geven regelmatig optredens.

Vergoeding nader overeen te komen.
Repetitie op maandagavond van 19.45 tot 22.30 in Oosterhout (N-B).


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Lisette Jansen  - Lisettejansen45@gmail.com
Noord-Brabant

Dirigent gezocht voor popkoor

10-11-2021    Popkoor CareforMusic in Eibergen(gemengd koor, ca. 40 leden) zoekt een dirigent per januari 2022. We zingen 4-stemmig oude en nieuwe popnummers. We repeteren op maandagavond in dorpshuis de Huve. We zoeken een enthousiaste dirigent.
Bekijk onze website, Careformusic.nl of kom vrijblijvend luisteren en praten. (Repetitie tot en met 20 december)
Welkom! Contact: herberttevelthuis@gmail.com
M: 06 28657659


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Karin Tankink  - karintankink@gmail.com  - 06 16902702
Gelderland

Zanggroep KLINK! zoekt een man en een vrouw (sopraan)

10-11-2021    KLINK! is een zanggroep, bestaand uit 10 fanatiekelingen die voor het hoogst mogelijke niveau willen gaan. Dit doen we samen met onze muzikale leider die hiervoor de arrangementen op de vocalist schrijft.
We repeteren om de twee weken in Gorcum en starten binnenkort met de voorbereidingen voor een nieuwe voorstelling. Kom gerust een keer luisteren!


Groep zoekt nieuwe leden
Peter van Asseldonk  - p.v.asseldonk@gmail.com  - 0610927925
Zuid-Holland

Vocalgroup Bluebird Voices uit Zwolle zoekt dirigent!

08-11-2021    Wij zijn Bluebird Voices: een jonge, frisse vocalgroup met pit! We zingen 4-8 stemmige popmuziek en gaan voor uitdagende, ritmische arrangementen (a cappella of begeleid op piano). Er is alleen 1 probleem: we zijn dirigentloos... :-( We kunnen niet wachten om een doorstart te maken en zoeken per 01-01-2022 een enthousiaste dirigent die ons naar the next level weet te brengen. (Repetitieavond: bij voorkeur maandag of dinsdag).


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Annemarie van Eck  - avanheek@hotmail.com  - 0612421109
Overijssel

Close harmony groep zoekt bas en tenor

07-11-2021    Close harmony zanggroep Dune and Forest is op zoek naar een bas en een tenor. Wij zingen lichte muziek (swing, pop, jazz) in veelstemmige, liefst close harmony arrangementen, a cappella en met pianobegeleiding. Zangkwaliteit staat voorop, maar gezelligheid vinden we ook belangrijk. Onze gemengde groep (SATB) bestaat uit 25 leden. Wij repeteren op dinsdagavond in Noordwijk (Z-H).


Groep zoekt nieuwe leden
Elma Hulspas  - duneandforest@ziggo.nl  - 06 11004129
Zuid-Holland

Enthousiast dirigent gezocht in Heerenveen

04-11-2021    De Norden Singers, een gemengd koor uit Heerenveen, zoekt per 1 januari 2022 een enthousiaste dirigent. Het koor telt 30 leden die van een uitdaging houden. Ons streven: een optimale balans tussen kwaliteit én plezier in zingen. Repertoire: musicals, licht-klassiek, soul, pop, jazz en volksmuziek. Repetitieavond: dinsdag. We zoeken een dirigent die meedenkt, plezier brengt en ons tijdens repetities begeleidt op piano. Kijk op norden-singers.nl en stuur een mail: nordensingers@live.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Sieta Goerres  - nordensingers@live.nl
Friesland

Popkoor (regio Breukelen/Woerden) zoekt een dirigent

03-11-2021    Popkoor Encore! (gemengd koor, ca. 40 leden) zoekt een dirigent. We zingen 4-stemmig eigentijdse popmuziek. Onze optredens worden begeleid door een vaste pianiste. We repeteren op dinsdagavond. We zoeken een ervaren dirigent die ons naar een hoger niveau kan tillen en die tijdens de repetitie ook kan begeleiden op de piano. Voor sollicitaties en vragen: mirjamdendaas@ziggo.nl


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
L Pam  - loekepam@gmail.com  - 0645752812
Utrecht

Rockkoor uit Waddinxveen zoekt vocal coach

03-11-2021    Rock Vocals is een van de eerste rockkoren in Nederland. Het repertoire van Rock Vocals bestaat o.a. uit nummers van: AC/DC, Anouk, Bon Jovi, Earring, Nirvana en Kiss. We oefenen op woensdagavonden in Waddinxveen.

Coaches die met ons willen werken, nodigen we van harte uit om te reageren en middels een gesprek en proefles te kijken of we matchen.

Stuur uw reacties of voor inlichtingen naar: info@rockvocals.nl of bel 06-38380643


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
willem Verduijn  - willem.verduijn50@gmail.com  - 0638380643
Zuid-Holland

Gezocht: leuke dirigent én een toetsenist in Buren/Geldermalsen

02-11-2021    Dithaga is een gezellig middenkoor van de rk-parochie Buren/Geldermalsen. Dithaga telt 25 leden in de leeftijd van 20 tot 60 jaar. De begeleiding wordt verzorgd door een combo. Dithaga is nu op zoek naar een leuke dirigent én een toetsenist.
Nieuwsgierig? Neem contact op met voorzitter Mascha van Treijen, 06- 36 17 86 66 én/óf mail je motivatiebrief vóór 15 december naar mascha@vantreijen.com.
Meer info op www.dithaga.nl.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Kyra van Zandbergen  - kmvanzandbergen@hotmail.com  - 0629424371
Utrecht

Urban Hiphop Choir zoekt enthousiaste musical director

01-11-2021    We zijn vernieuwend. Geen standaard koor maar een mix van urban stijlen waar rap/hiphop/R&B/gospel samenkomen in de vorm van een koor. Word jij enthousiast van urban muziek? Neem dan contact met me op: 06-40578941


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
naomi sonneveld  - naomisonneveld@gmail.com  - 0640578941
Gelderland

Project Vocaal Vrouwen Ensemble zoekt zangeressen 50+

31-10-2021    Ben jij een ervaren zangeres en 50+? Zing je gemakkelijk meerstemmig en kun je zelfstandig je partij instuderen? Ben je op vrijdagmiddag beschikbaar en heb je zin om mee te doen? Start vrijdagmiddag 12 november a.s. Sint-Oedenrode. Voor meer informatie: mail naar voixsi@yahoo.com


Groep zoekt nieuwe leden
Voix Si!, zangpraktijk  - voixsi@yahoo.com
Noord-Brabant

Dirigent/pianist zoekt koor

28-10-2021    Allround dirigent/pianist die zijn eigen arrangementen maakt, zoekt popkoor, gospelgroep en ook een overdag koor is mogelijk. Bel of mail voor meer info.


Dirigent/muzikaal leider zoekt groep
Henk Askes  - ascom@kpnmail.nl  - 0630523954
Drenthe

Popkoor Enjoy More Music zoekt dirigent

27-10-2021    Popkoor Enjoy More Music is een driestemmig dameskoor dat elke dinsdagavond repeteert en dringend op zoek is naar een dirigent. We zingen met band een divers repertoire en zijn onderdeel van Muziekvereniging.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Popkoor Enjoy More Music  - gambro@upcmail.nl  - 0651922614
Zuid-Holland

Leuke, goede dirigent zoekt koor

26-10-2021    Goede, enthousiasmerende dirigent met zeer brede ervaring en interesses (van renaissance tot hedendaags, van vocaal octet tot groot mannenkoor) zoekt een koor voor de dinsdag-, of vrijdagavond, of voor doordeweeks overdag.


Dirigent/muzikaal leider zoekt groep
René de Groot  - info@dezaakr.nl  - 0348785032
Utrecht

Zin in zingen?

04-10-2021    Ooit een straat- en strijdkoor, zijn we nu een verzetje. Treden op in concertzalen, feestjes, verzorgingshuizen. We zingen voor ons plezier, soms oude thema's. Het moet er wel uitzien, dus liefst uit het hoofd. We zingen liederen uit vele landen, talen, tijden, en muzikale tradities. Graag met iets tegendraads.
We hebben nu weer plaats voor nieuwe zangers en zangeressen, dus kom eens kijken, luisteren en meezingen.

Voor de details: www.verzetje.org


Groep zoekt nieuwe leden
koor 't Verzetje  - secretaris@verzetje.org  - 06 46 595 020
Utrecht

Popkoor Popkorn zoekt met spoed een dirigent(e)

03-10-2021    Een groepje enthousiaste dames zoekt een dirigent(e) die ons kan begeleiden op de dinsdagavond.

Popkorn is een dameskoor en telt ongeveer 20 leden. Wij hechten waarde aan een klein koor en de onderlinge verbondenheid. Als jij de intieme dynamiek van kleinschaligheid ook prettig vindt, dan ben je bij ons op je plek.
Mail naar: popkorn.siddeburen@gmail.com.

Voor info: http://popkoorpopkorn.nl/
of kijk/luister via https://www.youtube.com/watch?v=18A8wswzNEA


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Popkoor Popkorn  - popkorn.siddeburen@gmail.com
Groningen

7th Street Pop & Rockkoor: alten welkom!

30-09-2021    Okt-2021 - 7th Street kan vanaf nu weer alten gebruiken. Vind je het leuk om in een stoer koor te zingen? Kom dan eens kijken op de donderdagavond, bel even voor een afspraak.


Groep zoekt nieuwe leden
Erna van der Meulen  - popenrockkoor7thstreet@hotmail.com  - 0619761766
Zuid-Holland

Vierstemmige bewerking van liederen

21-10-2020    Heb je veel ervaring als arrangeur voor koren en lijkt het je leuk vierstemmige bewerkingen te maken van mystieke liederen? Ze zijn bestemd voor de volgende uitgave van mijn boek 'Jij zingt in mij Jouw naam, mystiek dagboek'. De tekst en melodie heb ik al gemaakt. De bewerkingen moeten goed in het gehoor liggen, maar wel modern zijn, en gezongen kunnen worden door een gemiddeld amateurkoor.


Groep zoekt regisseur/choreograaf/arrangeur
Carine Philipse  - carinephilipse@gmail.com  - 0703500752
Zuid-Holland

Popkoor zoekt dirigent

20-10-2020    Wij hebben 25 leden (dames) en zingen popsongs vanaf 2000 en uit de Top 2000.
Wie kan ons begeleiden voor 1 avond per week of per twee weken?


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Janny van de Kraats  - jannykraats@gmail.com  - 0625298435
Gelderland

Dirigent beschikbaar in noorden des lands

29-09-2020    Alexej Romanov - professioneel dirigent, pianist en arrangeur met ruime ervaring (ook met orkesten en combo's) - is beschikbaar in de regio Groningen, Drenthe en Friesland.

Repetities en concerten met pianobegeleiding, oefenrooster, arrangementen, bladmuziek, oefen-bestanden etc.

Video-opnames en voorbeelden van arrangementen (PDF's, MP3's) zijn te vinden op de E.F.Re Music website - www.efre.nl.

E-mail: romanov@efre.nl
Mobiel: 06 20 84 39 30


Dirigent/muzikaal leider zoekt groep
Alexej Romanov  - romanov@efre.nl  - 0620843930
Groningen

Vrouwenkoor zoekt per januari 2021 een muzikaal leider/dirigent

28-09-2020    Au bain Marie is een vocal group, bestaande uit twaalf zangeressen. We werken aan artistieke kwaliteit in sound & performance. We zingen graag a cappella en we worden ook begeleid op piano.
Ben je een ervaren dirigent en ben je vanaf januari 2021 beschikbaar? Dan horen we graag van je. Stuur je reactie z.s.m., maar in ieder geval voor 30 oktober 2020 naar info@aubainmarie.net.
Voor meer informatie: www.aubainmarienet


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Au bain Marie  - info@aubainmarienet  - 0627311684
Drenthe

De Muze in Noordwijk biedt zalen aan

23-09-2020    Theater De Muze in Noordwijk biedt zalen aan voor repetities van koren op de donderdag- en de vrijdagavond. Tarieven zijn (afhankelijk van het aantal leden) € 91,00 of € 110,00 per avond. Neem contact op met De Muze (onder verwijzing naar een aanbod voor BALK-koren): boeking@demuzenoordwijk.nl


Locatie aangeboden
De Muze
Zuid-Holland

Prima repetitielocatie in Den Helder

11-09-2020    Met koor Chantastic repeteren we iedere woensdagmiddag in de bioscoopzaal van Cinema Zevenskoop in Den Helder.
Een prima locatie om met het koor te repeteren, afstand houden is geen probleem.
Verder prima verzorging, goede hygiëne.
Centraal gelegen vlakbij station en binnenstad.
Ideaal voor koren die (tijdelijk) een andere optie zoeken.


Locatie aangeboden
Arjen Busscher  - arjen@koorchantastic.nl
Noord-Holland

Gezocht: gedreven koordirigent voor shantykoor Dokkum

31-03-2020    Shantykoor de Admiraliteitssjongers Dokkum is op zoek naar een gedreven koordirigent. Het koor telt 40 koorleden en 5 muzikanten. Er worden hoofdzakelijk meerstemmige partijen gezongen. De muzikanten bestaan uit 4 accordeonisten en 1 fluitiste. Het koor oefent drie keer per maand op de donderdagavond in het Vincentiusgebouw te Dokkum. Gepaste vergoeding. informatie: info@shantykoordokkum.nl / www.shantykoordokkum.nl. Meerstemmige partijen/schrijven muziek zang en accordeonisten/evt. spelen (bas) gitaar / affiniteit met shanty- en folknummers.


Groep zoekt dirigent/muzikaal leider
Shantykoor de Admiraliteitssjongers Dokkum  - info@shantykoordokkum.nl  - 0651514105
Friesland

Zangeressen gezocht in Oss

08-02-2020    Open repetitie-avond: dinsdag 18 februari, 20.00 uur.

Er is weer plek bij Vocal Group Muchoss. Wij zingen a cappella met een theatrale uitstraling. Ben je toe aan een muzikale uitdaging en ben je nieuwsgierig naar onze repetities? Wil je weten of Muchoss bij je past? Meld je aan via www.muchoss.nl of laat een pb achter op onze Facebookpagina.


Groep zoekt nieuwe leden
Marjon  - miep_43@hotmail.com
Noord-Brabant

Projectleden gezocht voor De Parelvissers

11-11-2019    Muziektheatervereniging Poly Hymnia uit Zeist voert op 1 en 2 mei 2020 de opera De Parelvissers uit in Theater Figi Zeist. Projectleden kunnen nog instappen! Vooral bassen zijn welkom. Repetities maandagavond 20.00-22.30 uur, Egelinglaan 2b in Zeist. Meer informatie of aanmelden: www.polyhymnia-zeist.nl / poly-hymnia@outlook.com


Groep zoekt nieuwe leden
Birgit Gantzert  - eylers@ziggo.nl
Utrecht

Delen:
Plaats gratis een zoekertje

Zoekertjes blijven drie maanden op deze pagina staan. 
Help deze pagina actueel te houden door te laten weten wanneer je Zoekertje kan worden verwijderd door een mail te sturen naar redactie@balknet.nl.

Dank je wel en succes met de zoektocht!