BALK TOPfestival

 

balk top4 november 2017 | BALK TOPfestival

Op zaterdag 4 november 2017 zal het 6e BALK TOPfestival plaatsvinden.

Zet de datum alvast in je agenda!

 

Aanmelden

Informatie omtrent de organisatie en aanmelden etc. volgt in februari 2017.

 


31 oktober 2015 | de Doelen | Rotterdam

Zaterdag 31 oktober 2015 gaat de zanggeschiedenis in als een grootse dag voor lichte muziek zingend Nederland. Met meer dan 2000 zingende mensen in de Rotterdamse Doelen was het BALK TOPfestival 2015 een bijzonder mooi feest!

 

Er volgen nog veel sfeerimpressies en foto’s, maar het belangrijkste dat iedereen graag wil weten: wie heeft er gewonnen en hoe hebben alle andere groepen het gedaan? Hier vind je de volledige ranglijsten van alle competities.

 

Het BALK TOPfestival biedt dit jaar alweer voor de vijfde keer een landelijk podium aan koren en zanggroepen van alle leeftijden in verschillende genres licht vocale muziek: close harmony, pop, jazz met en zonder microfoons, a cappella, met geluids-CD of eigen combo. Door al deze groepen en genres op één plek samen te brengen willen we kwaliteit stimuleren door middel van competities en workshops in een inspirerende omgeving.

 

Het programmaboekje nog een keer doorbladeren? Dat kan hier: www.balktopfestival.nl.

 

BALK TOPfestival en Nederlands Koor Festival (NKF)

De winnaars van de TOPklasse Popkoren en Grote Vocal Groups plaatsen zich direct voor de finale van het NKF en er zijn wild cards voor de tweede plaatsen van dezelfde categorieën, mits de koren voldoen aan het NKF-reglement.


Foto's

Foto's kan je bekijken en bestellen bij EvenementFoto ►

 


Vragen

Met al je vragen over het BALK TOPfestival kan je terecht bij dit mailadres: topfestival@balknet.nl

 


Doelstellingen van het festival

♦ De belangrijkste doelstelling van het festival is het bieden van een landelijk podium voor Nederlandse licht vocale koren en zanggroepen.

 

♦ Verder moet het een ontmoetingsplaats zijn voor vocale groepen van verschillende genres: a cappella, close harmony, met en zonder microfoons, geluidversterking al dan niet met geluidsband of eigen combo.

 

♦ Stimuleren van de kwaliteit door het aanbieden van een inspirerende omgeving , competities en workshops.

 

 

 

 

 

 

 

Delen: