Er zijn verschillende manieren waarop je contact met BALK kunt opnemen

 

Het BALK Bureau is het landelijk informatie- en adviespunt van BALK. Het bureau wordt gerund door Léontine van Duin. De aangesloten koren en zanggroepen kunnen bij haar terecht met vragen op alle gebieden waarop BALK service verleent. Niet aangesloten koren en zanggroepen kunnen bij het bureau terecht voor algemene vragen over BALK. Stuur een mailbericht voor al je vragen aan: administratie@balknet.nl.

 

Het postadres is:

BALK Bureau

Dorresteinweg 30

3762 KJ Soest

 

Rohan Poldervaart is artistiek directeur van BALK en het BALK TOPfestival. Hij houdt zich bezig met de inhoudelijke invulling van de festivals en het educatieve programma van BALK. Je kunt hem bereiken via directeur@balknet.nl.

 

Ramon van den Boom is interim bureaucoördinator van het BALK-bureau. Het zwaartepunt van zijn werk ligt bij het management van het BALK-bureau. Je kunt hem bereiken via bureau@balknet.nl.

 

Telefonische bereikbaarheid Het BALK-bureau is bereikbaar per telefoon op maandag van 10:00 tot 13:00 uur en op woensdag van 09:00 tot 12.00 uur: 06-43411657.

 

Je kunt ons ook een vraag sturen door dit formulier in te vullen en verzenden:

 

Contact

 

naam *
e-mail *
telefoon
reactie
* verplicht

Redactie website en nieuwsbrief
De website en BALK Nieuws worden bijgehouden door Jan van Deursen, samen met het bureau en het bestuur. Naast de redactie zijn diverse leden actief als correspondent.

 

Insturen van informatie

Heb je leuke input, stuur dat dan naar redactie@balknet.nl. Meestal verwerken we het binnen een week. Schrijf bij voorkeur een originele (niet elders gebruikte) tekst die beknopt alles weergeeft wat van belang is (zie Schrijftips hieronder). Stuur je bericht in Word (niet in een pdf). Een link naar een bericht op een website of sociale-mediapagina is onvoldoende. Het staat ons vrij om berichten in te korten en/of aan te passen.

 

Foto's en illustraties

Foto's - liefst actiefoto's - en illustraties ontvangt de redactie het liefst als bijlage *.jpg-bestand met een bestandsgrootte tot ca. 1 MB. Voorkom zoekraken van je foto's door de naam van je koor of groep in de bestands­namen op te nemen.

 

Insturen van agendaberichten en zoekertjes (kleine advertenties)

Zet agendaberichten liefst gewoon in de mail. Zoekertjes kun je zelf op de website plaatsen. Na goedkeuring worden deze op de site geplaatst. Houd de tekst voor agendaberichten liefst zo kort mogelijk. Bij agendaberichten is een foto of illustratie op klein formaat mogelijk.

 

Het adres van de redactie: redactie@balknet.nl

 

Onkostenvergoeding voor recensenten

Voor schrijvers van recensies heeft BALK een speciale regeling: als je op verzoek van de redactie een concert of festival bezoekt en daar een recensie over schrijft, krijg je de toegangsprijs en je reiskosten terug van BALK. Let wel: dit geldt alleen na verkregen toestemming! Neem dus tijdig van tevoren contact op met de redactie.

 

Schrijftips

De lezers houden van korte, levendig geschreven stukken waarin alle relevante zaken duidelijk vermeld worden. Een hulpmiddel hiervoor zijn de 'vijf W's':

- Wie organiseert er iets?

- Wat wordt er georganiseerd en voor wie?

- Wanneer vindt het plaats?

- Waar vindt het plaats?

- Waarom, of anders gezegd: wat is de doelstelling?

Vergeet ook niet te vermelden, indien van toepassing:

- Wat zijn de kosten?

- Hoe kunnen belangstellenden zich aanmelden?

 

Redactiebeleid

Alle kopij wordt gelijk behandeld: voor plaatsing van een bericht maakt het niet uit of een koor bekend is of niet.

 

Aankondigingen van concerten en uitvoeringen plaatsen we uitsluitend in de agenda. Een uitzondering hierop vormen festivals, cursussen, evenementen e.d. die worden georganiseerd door BALK of door met BALK samenwerkende organisaties.

 

Audio- of videofragmenten worden niet geplaatst om auteursrechtelijke redenen. Wel is het mogelijk in een bericht een link op te laten nemen naar videofragmenten op YouTube, omdat die site daarvoor zelf een regeling heeft getroffen met BUMA/STEMRA (zie: BALK-pagina over auteursrecht).

 

Commerciële advertenties op Balknet zijn beperkt mogelijk. Neem voor nadere informatie over advertentiemogelijkheden contact op met het BALK-bureau: administratie@balknet.nl.

 

Aanbieders van voor zangers relevante diensten kunnen gratis een link naar hun website laten plaatsen op de pagina 'Links'. Voor arrangeurs en voor regisseurs / choreografen zijn onder deze links aparte pagina's beschikbaar waarop desgewenst een korte tekst geplaatst kan worden.

 

Vragen over of problemen met deze website?

De redactie van BALK is altijd bereikbaar via e-mail op adres redactie@balknet.nl.

 

Delen: