BALK heeft een nieuwe website op het vertrouwde adres www.balknet.nl, met alle informatie over koorzang lichte muziek. Met het groeien van de activiteiten had BALK de behoefte aan een website met meer mogelijkheden en een beter overzicht. Om de uitstraling nog meer vorm te geven heeft BALK ook een nieuw logo ontwikkeld. Daarmee nemen we afscheid van de (condensator)microfoon die jarenlang als beeldmerk heeft gediend.

 

Voor BALK-leden wordt binnenkort een nieuwe service aangeboden. Via een eigen login kunnen de leden:

 

• Een concert op de agenda plaatsen

• Een oproep plaatsen voor een nieuwe dirigent, nieuwe koorleden e.d.

• De eigen gegevens controleren en zo nodig aanpassen, indien er een wisseling heeft plaatsgevonden van bestuursleden en/of contactpersonen.

• Rekwisieten en koorkleding te koop of te huur aanbieden

 

Alle gegevens zullen na controle van onze webmaster worden geplaatst.

 

Help ons om de website te vullen met relevante informatie

Heb je succesvol samengewerkt met een regisseur/choreograaf of zangcoach? Wijs deze personen op de mogelijkheid om een link te plaatsen op onze website. Koren zijn namelijk op zoek naar professionals en zo kunnen wij deze koren via onze website van dienst zijn.

Ook ontvangen wij graag tips over bijvoorbeeld cursussen of festivals, die het vermelden waard zijn op de website. Deze informatie kan rechtstreeks naar de webmaster redactie@balknet.nl worden gemaild.

 

»  Actie voor de leden  «

BALK introduceert met de nieuwe website tevens een actie voor de koren lichte muziek in Nederland die bij BALK zijn aangesloten. BALK daagt alle leden uit om een actieve link te plaatsen op hun eigen koorsite (homepage) met het nieuwe logo van BALK, zodat bezoekers van hun site direct kunnen zien dat ze bij de BALK-familie horen.

 

Daarnaast roept BALK de aangesloten leden op om de Nieuwsbrief maandelijks actief door te sturen. Daarvoor zijn twee mogelijkheden: of alle leden geven individueel hun mailadres door aan BALK of het koor regelt zelf het doorgeven van de adressen via aanmelding van de nieuwsbrief op www.balknet.nl. Op deze wijze denkt BALK iedereen nog beter te kunnen bereiken en kan het vermeden worden dat teleurgestelde leden niet op de hoogte waren van een activiteit, festival of workshop.

 

Koren die vóór 31 oktober ons logo met actieve link hebben geplaatst en mailadressen hebben doorgegeven, maken kans op een tegoedbon voor een workshop naar keuze ter waarde van € 100,--!!

Hoe kan BALK dit controleren? Als alle leden zich hebben aangemeld, stuur je een ledenlijst naar administratie@balknet.nl en stuur ook de link naar de pagina waarop de link naar BALK is geplaatst. Wij verloten dan enkele tegoedbonnen onder de deelnemende koren. Uiteraard worden de ledenlijsten vertrouwelijk behandeld en alleen voor dit doeleinde gebruikt.

 

Deze actie loopt t/m 31 oktober 2012!

 

BALK dankt haar bestaan aan haar leden, is er voor haar leden en zal zich derhalve ook in de toekomst blijven inzetten voor kwaliteit en nog meer zangplezier.

 

Delen: