Jeugdpopkoren festival

 

Het coolste jeugdpopkoren festival van Nederland

 

14 mei 2017: de tweede Zinge! Open

Na het succes van vorig jaar nodigt Jeugdpopkoor Zinge! uit Hendrik-ido-Ambacht alle jeugdzanggroepen van Nederland en Vlaanderen uit voor een te gekke wedstrijd: Het grootste jeugdzanggroepen festival van Nederland.

 

Wie zet het beste optreden op het podium neer? Een deskundige jury, zal bepalen wie zich, aan het einde van de dag, de winnaar mag noemen. In dat geval ga je niet met lege handen naar huis. In totaal zal er voor de winnende groepen €850,- aan workshops te verdienen zijn.

 

Dit festival is bedoeld voor alle jeugdkoren of -groepen die popmuziek zingen (en 75% van de deelnemers moet jonger zijn dan 21 jaar).

 

Locatie: Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht

Deelnamekosten: €7,50 per deelnemend groeps- of koorlid

 

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar de website van Zinge! ►

 


Jeugdkoorplan Nederland organiseerde in samenwerking met BALK het eerste jeugdpopkorenfestival van Nederland! Deze te gekke wedstrijd vond plaats op zondag 13 maart 2016 in Theater 'Het Kruispunt' in Barendrecht.

 

Een deskundige jury, bestaande uit niemand minder dan Hans Cassa, Esmee Denter en Charly Luske bepaalde wie zich, aan het einde van de dag, de winnaar mocht noemen. En dat was de groep Harmonice uit Barendrecht.

 


Website: http://www.jeugdkoorplannederland.nl/de-zinge-open-invitational
Bel 078-8804590 of mail naar info@jeugdkoorplannederland.nl.

Meer informatie over Zinge! vind je op www.zinge.nl

 

Delen: