Pop-Up Vocal Projects: stralende energie!

 

Op 31 oktober 2021 had ik het genoegen om namens BALK getuige te zijnFoto: Mark Arends - Team BAM Productions van het fenomeen Pop-up Vocal Projects. Onder de enthousiaste begeleiding van Ruben Smits en Panda van Proosdij werkte een groep met een grote diversiteit aan zangers aan 10 musicalnummers.

 

Ervaren zangers die op eigen kracht de nummers instudeerden en tijdens de repetitiedagen met Ruben intensief werkten aan de samenklank en met Panda aan de choreografie. Om deze nummers vervolgens in het ZIMIHC theater in Zuilen op te voeren met een swingend live orkest onder leiding van Christoph Mac-Carty.

Het resultaat: 45 minuten aan afwisselende muziek, mooie samenklanken, eenFoto: Mark Arends - Team BAM Productions stralende energie en verrassende choreografieën. De voorstelling liet maar weer eens zien wat vakman- en vrouwschap kan doen voor een groep bevlogen zangers die zich een aantal maanden op hun doel storten om weer in het theater te kunnen stralen. Met als absolute hoogtepunt voor mij een compilatie van nummers uit Hamilton, waar voor mij alles samenkwam. Ik heb genoten!

 

Hilde Kauffman, bestuurslid BALK

 

Delen: