In the spotlight: KLIK

 

Voel, hoor en beleef de KLIK!

 

KLIK op de trapKLIK, dat zijn wij. Een zang- en theatergroep bestaande uit zestien gedreven zangers en zangeressen uit de regio Oost-Brabant (driehoek Eindhoven-Vught-Oss). Niet alleen willen wij kwalitatief goed zingen, maar ook ons plezier en enthousiasme voor muziek overbrengen.

 

KLIK bestaat uit drie sopranen, vier mezzo's, vier alten, twee tenoren, een bariton en twee bassen. Ons streven is een goede show neer te zetten. En dus zorgen we ervoor dat we niet alleen tijdens de repetities actief zijn, maar ook daarbuiten. We werken aan de juiste uitstraling en vinden het belangrijk dat iedereen durft te bewegen. Om dit bij alle KLIK'ers voor elkaar te krijgen, worden we begeleid door muzikaal leider Loek van Vugt uit Oss en Martine Grünwald uit Reek die verantwoordelijk is voor regie en choreografie.

 

Onze shows

Ieder jaar met kerst voeren we een interactieve kerstshow op, we treden geregeld op voor bedrijven, op feesten en evenementen en elke twee jaar verzorgen we een eigen muziektheaterproductie. We hebben dit helemaal in eigen beheer: een eigen bedachte verhaallijn met eigentijdse passende muziekstukken.

 

 

 

KLIK - Chateau MigraineVan HoteldeBoot naar Chateau Migraine

Onvermoede relaties en familiebanden, onverwachte wendingen en vooral overweldigende muziek. Dat was HoteldeBoot, ons theaterspektakel in 2012. Een verhaal over een tiendaagse reis op een cruiseschip met een bijzondere bemanning en een excentrieke kapitein. Dit jaar duiken we weer in familie-intriges, met Chateau Migraine . Het verhaal speelt zich af in de jaren dertig, waar de 75 jaar oude Constance haar familie uitnodigt op haar kasteel met wijngaard. Het wordt een weekend vol ups en downs en bovenal een weekend met swingende en ontroerende muziek.

 

Première

De première van Chateau Migraine vindt plaats op 9 mei 2014 in Oss en daarna zijn we te zien op 10 mei in Oss, 16 en 17 mei in Zijtaart en op 23 en 24 mei in Best. Kaartjes kosten €15 per stuk en zijn te koop via www.vocalklik.nl.

 

Oh ja, we zijn trouwens nog op zoek naar een pianist ter ondersteuning bij onze repetities! Interesse? Neem contact met ons op via info@vocalklik.nl

Voor meer informatie over zang- en theatergroep KLIK kun je terecht op www.vocalklik.nl.

 

Delen: