Nieuwe directeur BALK: Pepijn Lagerwey

 

Even voorstellen

 

Wie ben je, hoe oud ben je, verliefd/verloofd/getrouwd en waar woon je?

Ik ben Pepijn Lagerwey, 36 jaar, getrouwd met Sanne, ik heb 3 kinderen (Wolf (9), Elvie (7) en Dante (5) ) en woon in Spaarndam

 

Waar kunnen mensen je van kennen? Wat doe je in het dagelijks leven?

Mensen kunnen mij kennen als dirigent van Divina en Close Up. Voorheen was ik muzikaal leider en zanger bij Rhyhtm & Juice en dirigent bij Voice Noise.

Maar wie weet kennen mensen me ook van @omdenken #omdenken van Twitter of Facebook. Ik geef trainingen in Omdenken voor het bedrijf Ja Maar®.

In het dagelijks leven werk ik dus als dirigent, als arrangeur, geef ik de omdenktrainingen en ben ik vader voor mijn kinderen.

 

Heb je vrije tijd en zo ja, hoe besteed je die het liefst?

Vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin. Dan gaan we leuke dingen doen, zoals wandelen in de duinen en het strand, naar een museum of concert of lekker spelletjes doen in en om het huis.

Verder loop ik 3x per jaar een halve marathon met m’n broer, met vrienden en buren en train ik daar dus ook minimaal 2x in de week voor. Ik organiseer ook zo af een toe een bierproeverij, al dan niet met eigen gemaakt bier.

 

Noem één goede en één slechte eigenschap van jezelf en wat die kunnen betekenen in je functie van directeur.

Ik ben ambitieus, dus ik kan BALK verder brengen in haar en mijn ambitie. Maar ik ben ook ambitieus, dus zal ervoor moeten waken dat ik iedereen mee krijg in deze ambitie.

 

Waar zie je het meest naar uit om voor BALK mee bezig te gaan?

Alle ontzettend enthousiaste leden van de BALK club. Mij is al jaren duidelijk dat BALK zoveel ontzettend geweldige vrijwilligers heeft die vol leuke ideeën zitten en geweldige dingen organiseren.

Ik vind het heel leuk om daarin te mogen faciliteren, samen te werken en ook mijn ideeën daarin te voegen.

 

Wat is je mooiste ambitie om als directeur te verwezenlijken?

Ik zal eerst bezig gaan om met voorzitter Hans van den Brand een visie te ontwikkelen voor lichte muziek koorzingen in Nederland voor de komende periode. In een enorm dynamische wereld vooruit durven kijken en het landschap van de lichte vocale muziek vooruit helpen, daar heb ik heel veel zin in. En tot slot wil ik daarbij aantekenen dat we de frisheid van BALK willen behouden, dus ook zorgdragen dat de organisatie en haar leden leuke, nieuwe, spannende en uitdagende dingen blijft doen. En dat mag wat mij betreft met alle huidige leden, maar ook met heel veel nieuwe en jonge leden.

 

Delen: