Workshops

 

Workshopdag voor dirigenten

25 juni 2017

 

Workshopleider Marco de BruinAls dirigent moet je vaak verschillende ballen in de lucht houden. Aan de ene kant ben je een creatief persoon, terwijl je tegelijkertijd je zakelijk moet opstellen ten opzichte van je koor. Welke digitale middelen kan je inzetten om jezelf te presenteren om meer opdrachten binnen te halen? Het is niet altijd makkelijk om hiermee om te gaan en wellicht mis je gewoon de handvatten om verder te kunnen.

 

Zijn deze vragen voor jou herkenbaar? Worstel jij ook met je verschillende rollen? Je bent niet alleen! BALK nodigt je graag uit voor onze workshopdag voor dirigenten, o.l.v. Marco de Bruin: componist, docent, theatermusicus én ondernemer.

Lees hier meer over deze dag, wat het kost en hoe je kan aanmelden ►


Workshops koorregie

De docenten: Tessa, Oda, Panda, Maarten, Marlous en EvaKoren blijven altijd op zoek naar de beste manier om zich op het podium te presenteren. Naast de kwaliteit van de zang wordt er steeds meer waarde gehecht aan het 'totale plaatje'.

BALK organiseerde vanaf 14 januari 2017 een nieuwe serie regieworkshops.

Klik hier voor alle informatie over deze workshopserie ►

 


Workshops PA-techniek

Na lang repeteren is het dan zover! Het concert waar alle koorleden zo naar uit hebben gekeken. Hoe vervelend als het harde werken en de kwaliteit van de koorzang niet tot zijn recht komt doordat de techniek niet optimaal is. BALK organiseert regelmatig workshops voor alle technici, die met koren werken en zich meer willen bekwamen in het uitversterken van het koor of de zanggroep.

Workshop PA-techniek basis

Workshop PA-techniek vervolg

 


Workshopbank

BALK biedt met enige regelmaat workshops aan, maar er is nog veel meer aanbod in het land. Ben je op zoek naar een specifieke workshops voor jouw koor? Raadpleeg dan vooral onze goedgevulde workshopbank!

Klik hier ►

 

 

Delen: