BALK festival Centraal - 17 maart 2018

 

Op zaterdag 17 maart 2018 wordt in het Amersfoortse ICOON theater de volgende editie gehouden van het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal/BALK festival Centraal.

Dit festival wordt georganiseerd voor lichte muziek koren & vocal groups met name binnen een straal van een half uur reistijd van Amersfoort. Het festival is interessant voor koren van alle groottes, van kwartetten tot aan grote popkoren.
Voor de duidelijkheid, we bedoelen met lichte muziek: pop, jazz, rock, etc. kortom alles wat niet klassiek is. Als je koor vindt dat het lichte muziek zingt dan is dit festival voor jou!

16 groepen krijgen op dit festival de gelegenheid geven van elkaar te leren, schriftelijke feedback te krijgen van deskundige juryleden en deel te nemen aan de workshops.

Voor meer info ga je naar de website: http://www.vocaalcentraal.nl.

 


BALK festival Centraal - 11 maart 2017

 

Alle informatie over dit festival vind je hier: http://www.vocaalcentraal.nl

 

Dit festival wordt georganiseerd voor lichte muziek koren & vocal groups met name binnen een straal van een half uur reistijd van Amersfoort. Het festival is interessant voor koren van alle groottes, van kwartetten tot grote popkoren.
Voor de duidelijkheid, we bedoelen met lichte muziek: pop, jazz, rock, etc. kortom alles wat niet klassiek is. Als jouw koor vindt dat het lichte muziek zingt, dan is dit festival voor jou!

 


Editie 2016

Op zaterdag 2 april 2016 werd in het Amersfoortse ICOONtheater alweer de vijfde editie gehouden van het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal/ BALK festival Centraal.


 

Editie 2015

Op zaterdag 28 maart 2015 werd in het Amersfoortse ICOONtheater de vierde editie gehouden van het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal/ BALK festival Centraal.

 

Er was een fijne jury geregeld die zich zeer professioneel van haar taak heeft gekweten, tot op het laatste moment toe. Het was weer super!

Foto's vind je o.a. hier ►


Editie 2014

Op zaterdag 29 maart 2014 werd in het Amersfoortse ICOONtheater de derde editie gehouden van het lichte muziek korenfestival Vocaal Centraal/ BALK festival Centraal.

Zestien koren en zanggroepen presenteerden zich aan het publiek en het programma werd afgesloten met een optreden van Vocalicious onder leiding van Tijs Krammer.

Verslag van BALK festival Centraal 2014


Editie 2012

Op zaterdag 3 november 2012 werd in het Amersfoortse ICOONtheater de tweede editie gehouden van het lichte muziek korenfestival Totaal Vokaal Centraal.

Verslag van Totaal Vokaal Centraal, november 2012 ►

 

Delen: