BALK festival Zuid: 22 april 2017

BALK festival Zuid 2017 staat geheel in het teken van Elvis Presley! De groepen die zich inschrijven worden uitgedaagd om aan dit thema deel te nemen, door één nummer uit hun repertoire te wijden aan Elvis, al is dit niet verplicht. Het is een pré als je het nummer in een ander ‘jasje’ steekt, dus bijvoorbeeld van een reggae uitvoering van Blue Suede Shoes of een jazz-uitvoering van In The Ghetto zullen wij niet staan te kijken. Leef je uit, a little less conversation, a little more singing please!

Meer info vind je hier ►

Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan ►

 


License to Sing - Celebrating the Music of James Bond

Op zaterdag 28 mei 2016 vond in Theater De Borgh in Zevenbergen het regionale festival "De Fendert Zingt / BALK Festival Zuid" plaats.

 

Meedoen aan het thema is niet verplicht, maar wel leuk! Het James Bond thema houdt in, dat aan deelnemers wordt gevraagd om in ieder geval één nummer te brengen dat gerelateerd is of uitgevoerd in een van de inmiddels 24 officiële James Bond-films.

Naast de Brabantse gezelligheid, biedt BALK festival Zuid aan alle deelnemers een professioneel belicht en versterkt podium, video-opnames van je optreden en natuurlijk opbouwende feedback van een professionele jury. Alhoewel het festival niet is gericht op een rangschikking, worden bijzondere prestaties van deelnemers graag beloond. Zo is er naast de themaprijs, een prijs voor het beste arrangement, de beste podiumpresentatie, een aanmoediginsprijs en een prijs die de jury naar eigen believen aan een bijzondere prestatie mag toekennen.
 


 

De Fendert Zingt op Facebook

Wil je direct op de hoogte blijven? Volg dan de laatste ontwikkelingen op de Facebook pagina. Gedurende de festival dag worden hier al berichten geplaatst en kort na het festival zullen daar alle foto's van de optredens terug te vinden zijn.

 

Website De Fendert Zingt

 

 

Delen: