27 mei 2018 in Drachten

 

Solid Sound Pop Vocals uit Drachten organiseert in samenwerking met BALK het grootste korenfestival van Noord-Nederland voor popkoren en vocal groups met lichte muziek op het repertoire.

Naast optredens van de deelnemende popkoren en vocal groups zijn er workshops, inspiratiemomenten, gastoptredens, promotiestands, trends en ontwikkelingen.

 

Wanneer: Zondag 27 mei 2018
Waar: Schouwburg De Lawei te Drachten
Tijd: ca. 10:30 – 17:00 uur

 

Inschrijving is geopend!

De inschrijving voor BALK festival Noord is geopend voor popkoren en vocal groups uit het noorden van het land. Te denken valt aan pakweg de lijn ten noorden van Urk – Coevorden. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 januari 2018. Koren uit bovengenoemde regio Noord en die lid zijn van BALK krijgen voorrang bij toelating.

 

Er kunnen maximaal 24 koren deelnemen, dus wij adviseren jullie om je zo snel mogelijk in te schrijven. Na ontvangst van het formulier ontvang je een bevestiging per mail en uiterlijk 1 maart 2018 krijg je te horen of je definitief mee kunt doen, of dat je op een wachtlijst wordt geplaatst.

 

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor deelnemende koren bedraagt:
• voor BALK leden: €100 per koor + €5 per koorlid
• voor niet BALK leden: €125 per koor + €5 per koorlid

Na bevestiging van deelname zal een factuur worden toegezonden. Deelname is pas definitief als het bedrag binnen de gestelde termijn is overgemaakt. Restitutie van inschrijfgeld is na 1 april 2018 niet meer mogelijk.

 

Klik hier voor het inschrijfformulier ► (Google formulier)


Inspireren, ervaren, zingen, luisteren, beleven, ontmoeten, genieten!

 


Verslag van BALK festival Noord 2014

Lees hier een verslag van van dit festival.

 

Delen: