Het BALK Bureau fungeert als serviceloket van BALK. Het bureau wordt gerund door Léontine van Duin. Bij haar kunnen alle bij BALK aangesloten zanggroepen terecht met vragen en andere zaken. Hiernaast verzorgt het Bureau alle zaken met betrekking tot de ledenadministratie en betalingen.

 

Wie zijn het BALK-Bureau?

 

Léontine van DuinBALK Bureau - Administratie: Léontine van Duin

 

 

 

 

 

 

 

Pepijn LagerweyBALK Bureau - Directeur: Pepijn Lagerwey

Sinds september 2014 ben ik directeur van BALK en mag ik als zodanig een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van lichte vocale muziek in Nederland.
Samen met Marcelle en het bestuur van BALK verzinnen we allerlei leuke activiteiten, faciliteren we festivals en ondersteunen we organisaties. In deze functie komen mijn activiteiten als dirigent en mijn opleiding als kunstmanager geweldig bij elkaar.

 

 

 

 

 

 

 

Contact

De bij BALK aangesloten koren en zanggroepen kunnen bij het bureau terecht met vragen op alle gebieden waarop BALK service verleent.

Niet-aangesloten koren en zanggroepen kunnen bij het bureau terecht voor algemene vragen over BALK.

Stuur een mailbericht voor al je vragen aan: administratie@balknet.nl.

 

Voor specifieke vragen over het TOPfestival en Educatie kan je terecht bij Pepijn, via het mailadres directeur@balknet.nl.

 

Openingstijden

Het BALK-bureau is bereikbaar per telefoon op dinsdagochtend van 10:00 tot 13:00 uur en op woensdag van 09:00 tot 12.00 uur: 078 6313848 (bgg: 06 43411657).

Dinsdag: 10:00 - 13:00 uur

Woensdag: 09:00 - 12:00 uur

 

Delen: