Het BALK Bureau fungeert als serviceloket van BALK. Het bureau wordt gerund door Léontine van Duin. Bij haar kunnen alle bij BALK aangesloten groepen terecht met vragen en andere zaken. Hiernaast verzorgt het bureau alle zaken met betrekking tot de ledenadministratie en betalingen.

 

Wie zijn het BALK-Bureau?

 

Bureau-coördinator: Ramon van den Boom

Sinds mei 2022 verzorg ik de dagelijkse leiding van het BALK Bureau op tijdelijke basis. Ik combineer mijn werkzaamheden met het directeurschap van korenbond KBZON. Ik ben daarnaast dirigent van drie koren in Tilburg, Middelburg en Hilvarenbeek. Daarnaast bespeel ik het klavecimbel.

 

 

Léontine van DuinAdministratie: Léontine van Duin

Ik ben in februari 2018 begonnen bij BALK en zie het als een uitdaging om de leden van BALK adequaat te ondersteunen bij allerhande vragen op bestuurlijk, artistiek en productioneel vlak. Samen met Ramon, Jan en het bestuur wil ik BALK verder ontwikkelen met nieuwe samenwerkingen en initiatieven. Daarnaast kijk ik ernaar uit om de leden te spreken en te ontmoeten bij te organiseren activiteiten.

 

 

Jan van DeursenWebredactie: Jan van Deursen

In januari 2019 begon ik aan deze prachtige klus bij het BALK Bureau. Ik kan er mijn hobby's - zingen, zingen en zingen - op een heerlijke manier combineren met mijn vak als tekstschrijver en (eind)redacteur. Ik houd me bezig met deze website, onze Facebookpagina, andere sociale media en de digitale nieuwsbrief die BALK maandelijks verstuurt aan muziek- en zangminnend Nederland.

 

Contact

De bij BALK aangesloten groepen kunnen bij het bureau terecht met vragen op alle gebieden waarop BALK service verleent. Niet-aangesloten groepen kunnen bij het bureau terecht voor algemene vragen over BALK. Stuur een mailbericht voor al je vragen aan: administratie@balknet.nl.

 

 

Openingstijden

Het BALK-bureau is twee dagen per week telefonisch bereikbaar via 06-43411657 op de volgende tijdstippen:

Dinsdag: 10:00 - 13:00 uur

Woensdag: 09:00 - 12:00 uur

 

Delen: