Regio Noord (Groningen - Friesland - Drenthe)

Naam Plaats Aantal leden Samenstelling
Amusementskoor Tusken Waad en Wiid Minnertsga > 25 Mannen
Minnertsga
> 25
Mannen
Amusementskoor Tusken Waad en Wiid
Balkankoor Zaedno Leeuwarden 9 t/m 25
Leeuwarden
9 t/m 25
Balkankoor Zaedno zingt meerstemmige liederen uit de Balkan en liederen verder naar het oosten
Balkankoor Zaedno
Bladgoud Groningen > 25 Gemengd
Groningen
> 25
Gemengd
Bladgoud is een energiek en ambitieus koor uit Groningen. Het repertoire bestaat voornamelijk uit vijf- of zesstemmige arrangementen van nummers van o.a. Coldplay, Pink, Katzenjammer en Fleet Foxes, maar ook Nirvana, Kensington, de Jeugd van Tegenwoordig en Queen.
Bladgoud
Blend Assen Assen > 25 Gemengd
Assen
> 25
Gemengd
Wij zijn een gemengd gezelschap van mannen en vrouwen in diverse leeftijdscategorieën. Zingen is onze passie. We doen het zó graag dat we er de week mee beginnen. Elke maandagochtend om 09.30 uur staan wij klaar om ons repertoire te oefenen. Blend is een popkoor dat ook uitstapjes maakt naar andere muziekstijlen. Denk aan musical, klassiek, gouwe ouwe, etc. Wij willen onze passie graag met iedereen delen dus ons doel is dan ook om zoveel mogelijk op te treden en een lach (en misschien soms een traan) op ieders gezicht te brengen.
Blend Assen
Chr. Gymnasium Beyers Naudé (jeugdkoor) Leeuwarden 9 t/m 25 Jeugd
Leeuwarden
9 t/m 25
Jeugd
Wij zijn een enthousiast koor, bestaande uit 18 leden uit alle leerjaren van het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé te Leeuwarden. We repeteren wekelijks onder leiding van onze muziekdocente Johanna Oudejans.
Ons repertoire varieert van pop- tot wereldmuziek. Meestal zingen we drie- tot vijfstemmige muziek. We treden een aantal keer per jaar op, zoals met Pasen, Kerst, het Benefietconcert en natuurlijk de Grote Avond.
Buiten school treden we op bij Lokaal Vocaal.
Chr. Gymnasium Beyers Naudé (jeugdkoor)
Chr. Gymnasium Beyers Naudé (kleinkoor) Leeuwarden <= 9 Gemengd
Leeuwarden
<= 9
Gemengd
Het 'Kleinkoor Beyers Naudé' bestaat uit 4 leerlingen uit de bovenbouw van het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé te Leeuwarden en uit 4 oud-leerlingen van de school. Het repertoire is divers; zowel wereldmuziek, klassiek als popmuziek.
Chr. Gymnasium Beyers Naudé (kleinkoor)
Damespopkoor Voor Schut Sneek 9 t/m 25 Vrouwen
Sneek
9 t/m 25
Vrouwen
Damespopkoor Voor Schut
De Dames Zuidlaren <= 9 Vrouwen
Zuidlaren
<= 9
Vrouwen
en wij zijn De Dames

Dames? Nou ja….
Doorgaans zijn we charmant, beschaafd en ladylike, maar soms tonen we onze ware muzikale aard….

Ons repertoire is verrassend en origineel, vrolijk en ontroerend, met (en zonder) diepgang, zelfs wel eens met een cabareteske, ietwat valse inslag.
Van jazzy tot ballads of popsongs maar ook een heel lief liedje in de Friese taal.

We zingen onder begeleiding of a-capella en doen dat met enthousiasme en veel plezier. Dat delen we graag met ons publiek, waarbij we vaak de juiste toon weten te raken.
De Dames
De Loozangers Zweeloo > 25 Gemengd
Zweeloo
> 25
Gemengd
De Loozangers: een gemengd koor uit Zweeloo (Z.O. Drenthe). Zo'n 35 enthousiaste amateurzangers en -zangeressen die op de dinsdagavond licht repertoire repeteren in De Spil (Eswegje 3 te Zweeloo). Nieuwsgierig? Kom gerust eens luisteren. U bent van harte welkom!
De Loozangers
Delfzijls Opera en Operette Koor (DOOK) Delfzijl 9 t/m 25 Gemengd
Delfzijl
9 t/m 25
Gemengd
geen
Delfzijls Opera en Operette Koor (DOOK)
Different Sound Minnertsga 9 t/m 25 Vrouwen
Minnertsga
9 t/m 25
Vrouwen
Different Sound uit Minnertsga (Fr) is een dameskoor waar je vrolijk van wordt. Een koor met ambitie maar zonder kapsones. De 24 enthousiaste leden brengen een repertoire dat bestaat uit onder meer pop, jazz, gospel en close harmony.
Different Sound
EigenWize Oudemirdum > 25 Gemengd
Oudemirdum
> 25
Gemengd
EigenWize
Femmes Pur Sang SNEEK 9 t/m 25 Vrouwen
SNEEK
9 t/m 25
Vrouwen
Femmes Pur Sang
Fluitenkruid Groningen <= 9 Vrouwen
Groningen
<= 9
Vrouwen
Fluitenkruid is een close harmony kwartet uit Groningen, ontstaan in 2017. Het kwartet bestaat uit zangeressen Diane Broersma, Gerdien Kuipers, Marleen Schoonhoff en Jildou Duiven. Ze komen tot bloei bij het zingen van (eigen) arrangementen reikend van jazz tot kleinkunst. Krachtig, ontroerend, groovy en fleurig bezingen ze zowel alledaagse als diepgaande onderwerpen.
Fluitenkruid
Froulju oer de flier Goutum <= 9 Vrouwen
Goutum
<= 9
Vrouwen
Er is geen extra informatie beschikbaar op dit moment.
GOOV Muziektheater Groningen > 25 Gemengd
Groningen
> 25
Gemengd
GOOV Muziektheater
H.E.M. Hesseler Eerste Mannenkoor Aalden 9 t/m 25 Mannen
Aalden
9 t/m 25
Mannen
Het koor heeft Oosterhesselen als thuisbasis en dit dorp wordt in de volksmond ‘Hesseln’ genoemd.
Het koor is opgericht in 2000. Initiator en dirigent vanaf het eerste uur is Jan Kruimink. Tegenwoordig bestaat HEM uit circa 20 actieve leden uit Oosterhesselen en omgeving, maar is altijd ruimte voor nieuwe leden, dus neem gerust eens contact op.
Het repertoire van HEM bestaat uit arrangementen van popsongs uit de afgelopen 50 jaren, met een evenwichtige balans tussen rustige, gedragen liederen en uitbundige, vlotte liederen. Er wordt gezongen in meerdere talen: Nederlands, Engels, Drents en soms Duits.
HEM heeft in haar programma actie en humor opgenomen, zodat het publiek kan rekenen op een gevarieerd muzikaal programma. Bij diverse nummers worden we ondersteund door piano, gitaar of accordeon.
H.E.M. Hesseler Eerste Mannenkoor
Hansl Leeuwarden <= 9 Mannen
Leeuwarden
<= 9
Mannen
Luisterliedjes in het Duits en het Jiddisch.
Egbert Menger, gitaar en zang. Roelof Veldhuizen, zang
Info: Roelof Veldhuizen 06-12356795 r.veldhuizen11@chello.nl


Hansl
Het Cantoor Leeuwarden 9 t/m 25 Gemengd
Leeuwarden
9 t/m 25
Gemengd
Het Cantoor zingt (licht)klassieke muziek en is daarbij altijd op zoek naar repertoire dat door andere koren niet of minder wordt uitgevoerd.
Het Cantoor
Hunzekoor Annen 9 t/m 25 Gemengd
Annen
9 t/m 25
Gemengd
Hunzekoor
Kleinoot ZUIDLAREN 9 t/m 25 Gemengd
ZUIDLAREN
9 t/m 25
Gemengd
Een repetitie van Kleinoot is samen musiceren. Zingen, luisteren, leren over stemgebruik, samen werken aan een mooie uitvoering van het stuk. Het repertoire van Kleinoot is zeer breed, het koor zingt muziek uit alle tijden en uit veel genres. Van een traditioneel lied als Thula baba, thula sana uit Afrika tot Ren, Lenny, ren van Acda & de Munnik, van Dvořák tot Lennon&McCartney, van de 15e tot de 21e eeuw.
Kleinoot
Mateloos Leeuwarden <= 9 Vrouwen
Leeuwarden
<= 9
Vrouwen
Mateloos is een vocaal collectief in Leeuwarden, dat in 2017 is opgericht. Wij zingen met vijf vrouwen verrassende, ontroerende, lieve en grappige nummers en brengen deze op theatrale wijze. En we houden van optreden!
Mateloos
Melomania Nij Beets 9 t/m 25 Gemengd
Nij Beets
9 t/m 25
Gemengd
Wij zijn een enthousiast, gemengd a-cappellakoor en ons repertoire is veelzijdig. Sfeer en beleving kenmerken onze optredens.
www.koor-melomania.nl
Melomania
Muziektheater de Kanaalstreek Stadskanaal 9 t/m 25 Gemengd
Stadskanaal
9 t/m 25
Gemengd
MUZIEKTHEATER de KANAALSTREEK.
Wij zijn een gemêleerd gezelschap van 30 enthousiaste leden. In onze repetities worden we begeleid/bijgestaan door een dirigent: Pim de Koning, regisseur: Gonda Jonker en een repetitor: Aleg Tryfanenkau. Daarnaast hebben wij een dagelijks bestuur voor de gang van zaken binnen onze vereniging. Ook zijn er diverse vrijwilligers actief in verschillende commissies, die zaken regelen die te maken hebben met onze vereniging. Zoals u kunt zien, regelen we bijna alles zelf voor onze uitvoeringen. Wij repeteren elke maandagavond van 19:30 - 22.00 uur in ons eigen clubgebouw “De Stoperette” aan de Julianastraat 29 te Stadskanaal.
Voor meer informatie kunt u bellen met de voorzitter/Henk Benus van onze vereniging, telefoonnummer 0599-610563 / 0613217062 of laat een bericht achter via het formulier op deze site.
Muziektheater de Kanaalstreek
New Ballad Kropswolde > 25 Gemengd
Kropswolde
> 25
Gemengd
New Ballad is gestart in april 2023 nadat een aantal enthousiastelingen tot het besluit kwam om een nieuw koor te starten met een geheel eigen geluid en entiteit. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot 42 zangers en zangeressen die met elkaar elke donderdagavond repeteren in dorpshuis 't Kropshuus te Kropswolde. Het repertoire bestaat uit arrangementen van rockballads en popsongs vanaf 1950 tot heden. Op dit moment worden de arrangementen 3 stemmig gezongen. In de toekomst werken wij dit uit naar 4 stemmig.
Kortom een verfrissend nieuwe groep met een breed scala aan muziek.
New Ballad
Operettevereniging Veendam Wildervank Veendam 9 t/m 25 Gemengd
Veendam
9 t/m 25
Gemengd
Operettevereniging Veendam-Wildervank is een levendige operettevereniging in het noordenvan het land. Waar nog een grote groep liefhebbers jaarlijks een nieuwjaarsconcert en operette, op de planken brengt.
Operettevereniging Veendam Wildervank
Pop- en musicalkoor Sjonge Jonge Grou 9 t/m 25 Gemengd
Grou
9 t/m 25
Gemengd
Pop- en musicalkoor Sjonge Jonge
Popkoor AfslagNijeveen Nijeveen > 25 Gemengd
Nijeveen
> 25
Gemengd
Popkoor Afslag Nijeveen is een gezellig, enthousiast en eigentijds koor uit Nijeveen. Het koor is in 2002 opgericht en zit alweer een aantal jaar rond de 40 leden. Het repertoire is zeer gevarieerd. We zingen de nieuwste popmuziek maar ook nummers van de jaren 60 en alles wat daar tussenin zit. Naast de gezelligheid wordt geprobeerd het beste uit de verschillende stemmen te halen.
Iedere maandagavond wordt er gerepeteerd. Afslag Nijeveen zingt altijd met hun eigen band!
Popkoor AfslagNijeveen
Popkoor De Diva's Westerbork > 25 Vrouwen
Westerbork
> 25
Vrouwen
Popkoor De Diva's
De Diva’s zijn 30 enthousiaste vrouwen die samen zingen in een popkoor in Westerbork. Het koor bestaat sinds september 2004 en zingt een mix van hedendaagse popmuziek en oude klassiekers van bijvoorbeeld Direct tot Abba. Jaarlijks worden verschillende nieuwe nummers ingestudeerd. Het repertoire gaat van ‘Streets’ en ‘Soldier on’ tot ‘Zo mooi' en ‘Don't stop me now’. Er wordt drie- of vierstemmig gezongen, verdeeld in sopranen, mezzosopranen en alten.
De dames repeteren elke woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in MFA Groene Borg in Westerbork om de kwaliteit en representativiteit steeds verder te verbeteren. Het koor staat onder leiding van Jan Kruimink. Jan heeft als muziekpedagoog en dirigent een inspirerende invloed op de ontwikkeling van het koor. Bij repetities en concerten begeleidt Mathijs Zuidema de zangeressen op de piano. .
Verspreid over het jaar geeft het koor verschillende optredens in Westerbork en omstreken. Met de Kerst in de kerk en soms een concert gezamenlijk met een ander koor of band, maar ook tijdens festivals en dorpsactiviteiten.
Zingen verbetert de stemming en samen zingen brengt mensen bij elkaar. Voor Popkoor De Diva’s staat het plezier in het zingen voorop. Vrouwen die dit ook willen ervaren (bij aanmelding jonger dan 50 jaar), zijn van harte uitgenodigd eens op een woensdag te komen kijken, luisteren en meezingen!
Popkoor De Diva's
Popkoor First Beat Leeuwarden > 25 Gemengd
Leeuwarden
> 25
Gemengd
Popkoor First Beat
Popkoor Just for Fun Grou > 25 Gemengd
Grou
> 25
Gemengd
Popkoor Just for Fun
Popkoor Just Fun Zuidwolde > 25 Gemengd
Zuidwolde
> 25
Gemengd
Just Fun is een enthousiast popkoor uit het Drentse Zuidwolde. Het repertoire bestaat uit zowel oudere als nieuwere popsongs, in zowel de Engelse als Nederlandse taal.
Popkoor Just Fun
Popkoor Musica E Emmen > 25 Mannen
Emmen
> 25
Mannen
Popkoor Musica E
Popkoor No Limits Franeker 9 t/m 25 Vrouwen
Franeker
9 t/m 25
Vrouwen
Popkoor No Limits uit Franeker
Wij zijn een groep enthousiaste vrouwen die popliedjes uit de 60er - 70er - 80er jaren en intussen ook al wat meer recente popmuziek, zingen onder leiding van dirigent Riemer Reijenga.
Popkoor No Limits
Popkoor Popkorn Siddeburen SIDDEBUREN 9 t/m 25 Vrouwen
SIDDEBUREN
9 t/m 25
Vrouwen
Popkoor Popkorn uit Siddeburen bestaat al sinds 1997 en telt momenteel ruim 20 gedreven en enthousiaste dames die, samen met de dirigent, werken aan een zeer gevarieerd repertoire van popsongs.

De swingende en actuele popliedjes, Nederlandstalige hits en mooie ballads vormen de basisingrediënten voor een sfeervol optreden van dit koor.
Popkoor Popkorn Siddeburen
Popkoor Reunited Leeuwarden > 25 Gemengd
Leeuwarden
> 25
Gemengd
Popkoor Reunited
Popkoor Ripa ZEERIJP > 25 Gemengd
ZEERIJP
> 25
Gemengd
Popkoor Ripa
Popkoor Session GIETEN > 25 Gemengd
GIETEN
> 25
Gemengd
Een gezellig 4 stemmig gemengd popkoor met circa 40 enthousiaste leden. Ons gevarieerde repertoire bestaat uit popsongs van de sixties tot op heden en uit door onze dirigent geschreven arrangementen en uitdagende medleys.
Popkoor Session
Popkoor Wergea Wergea > 25 Gemengd
Wergea
> 25
Gemengd
Popkoor Wergea
Projectkoor Roze Zaterdag Groningen Groningen > 25 Gemengd
Groningen
> 25
Gemengd
Projectkoor Roze Zaterdag Groningen is ontstaan vanuit de behoefte om rond Roze Zaterdag 2024 in Groningen met een gemengd koor onze seksuele vrijheid te vieren en aandacht te vragen voor het belang van seksuele en genderdiversiteit. Na Roze Zaterdag in juni 2024 zal het projectkoor waarschijnlijk doorgaan om een- of tweemaal per jaar een bijdrage te leveren aan evenementen die een gezicht en stem geven aan de LHBTQIA-gemeenschap in Noord-Nederland.
Projectkoor Roze Zaterdag Groningen
Prokkelkoor Leeuwarden Leeuwarden <= 9 Gemengd
Leeuwarden
<= 9
Gemengd
Mensen met, en mensen zonder verstandelijke beperking zingen samen met u, hooggeëerd publiek!
Prokkelkoor Leeuwarden
Solid Sound Pop Vocals Drachten 9 t/m 25 Gemengd
Drachten
9 t/m 25
Gemengd
Solid Sound Pop Vocals is opgericht op 31 augustus 2015 te Drachten. Ons popkoor bestaat uit enthousiaste amateurzangers en -zangeressen. Solid Sound Pop Vocals is een moderne, swingende vereniging met actieve leden. Onze doelen zijn gericht op zingen met plezier, kwaliteit, balans in stemmen en klankkleur en stage presence.
Solid Sound Pop Vocals
Sounds4You OOSTERHESSELEN > 25 Vrouwen
OOSTERHESSELEN
> 25
Vrouwen
Sounds4You is opgericht in 1994 onder de naam Happy Sound. Vanaf april 2017 is de naam veranderd en heet het Popkoor Sounds4You. Het bestaat uit ca. 38 enthousiaste vrouwen uit Oosterhesselen en omgeving.
Het koor staat vanaf de oprichting onder leiding van Jan Kruimink.
Sounds4You
SWEELODIE Zweeloo > 25 Vrouwen
Zweeloo
> 25
Vrouwen
SWEELODIE. een pop gerelateerd enthousiast koor, bestaat uit 39 zangeressen. Elke woensdagavond wordt stevig gerepeteerd in HCR Hegen te Wezup. Sweelodie treedt regelmatig op en organiseert elk jaar twee sfeervolle kerstconcerten in het historische kerkje van Zweeloo. Het geheel staat onder leiding van dirigent en arrangeur Jochem Weggemans.
SWEELODIE
Swingkoor Burgum BURGUM > 25 Gemengd
BURGUM
> 25
Gemengd
Swingkoor Burgum
Switch LEEUWARDEN 9 t/m 25 Vrouwen
LEEUWARDEN
9 t/m 25
Vrouwen
Switch
Thalia muziektheater Haren Haren Gn > 25 Mannen
Haren Gn
> 25
Mannen
De leden van Thalia muziektheater Haren gaan beginnen met het instuderen van de musical "Addams family" . Uitvoeringen zijn in maart 2024
Thalia muziektheater Haren
Tiepies HOOGHALEN 9 t/m 25 Gemengd
HOOGHALEN
9 t/m 25
Gemengd
Er is geen extra informatie beschikbaar op dit moment.
Tous les Oiseaux d'Europe Groningen 9 t/m 25 Gemengd
Groningen
9 t/m 25
Gemengd
Tous les Oiseaux d'Europe
Trust Appelscha <= 9 Gemengd
Appelscha
<= 9
Gemengd
Waar het precies naar toe zal gaan weet nog niemand helemaal zeker. Waar Trust vandaan komt: 4 vrienden met een gezamenlijke passie voor zingen.
We hebben elkaar leren kennen in een gospelkoor en kunnen ons gezamenlijk verwonderen over de pracht van menselijke stemmen in harmonie met elkaar.

We houden van mooie liedjes die ergens over gaan. Of daar nou het labeltje “gospel” aan hangt, of niet, als het verhaal ons raakt, ons bestaan, èn de basis van ons bestaan, dan zingen we het graag.
En zo vonden we “Trust”, bij elkaar, en bij de mensen die zich van harte bij ons wilden aansluiten.
Vertrouwen; in elkaar, in elkaars aanwezigheid, inzet en klank. Vertrouwen in het leven en de toekomst en dat er, hoe donker het soms ook lijkt, weer licht komt. Vertrouwen dat er meer is dan we kunnen zien en horen, en wat zelfs niet altijd voelbaar is, maar waarvan we allemaal geloven dat het er is, en waar we verschillende woorden aan geven.
Samen onderweg in vertrouwen, zoekend naar elkaars geluid, elkaars geloof, elkaars verhaal, met elkaar mee onderweg naar… wie zal het zeggen?

We zingen nu eens in de 2 weken op woensdagavond in Appelscha. We zoeken de balans van een gemengde groep met ongeveer 12 personen. We staan open voor enige akoestische instrumentale begeleiding op bijvoorbeeld piano, gitaar en percussie-instrumenten.

We willen anderen mee laten genieten van de muziek waar wij zo van genieten, anderen mee nemen in een stukje van die weg, met de verhalen die ons zo aanspreken. Dat kan op elke denkbare bijeenkomst zijn waarin de intimiteit van onze a capella zang tot z’n recht komt en waar oor en oog is voor de mooie verhalen van onze liedjes.
Trust
Van Hijck Het Hogeland <= 9 Gemengd
Het Hogeland
<= 9
Gemengd
Van Hijck
Vocaal Ensemble Collage DOKKUM 9 t/m 25 Gemengd
DOKKUM
9 t/m 25
Gemengd
Zestien zangers/zangeressen, een dirigent en af en toe pianobegeleiding.
Ziedaar de bouwstenen van Vocaal Ensemble Collage. Maar deze opsomming doet geen recht aan wat er gebeurt als deze groep samen muziek maakt. Dan voltrekt zich de magie, dan horen en zien we dat het geheel zoveel meer is dan de som der delen.

Collage stort zich tijdens concerten vol overgave op een groot aantal muziekstijlen. Muzikaal, creatief en gedreven zoeken de vocalisten met dirigent Albertus de Jong steeds de grenzen op van hun vocale kunnen. Met passie èn de nodige ervaring. Want dat Collage al 25 jaar stevig aan de weg timmert in vocaal Noord-Nederland is een feit.
Vocaal Ensemble Collage
Vocal Chain Harlingen 9 t/m 25 Gemengd
Harlingen
9 t/m 25
Gemengd
Vocal Chain
Vocal Group Flair Groningen 9 t/m 25 Vrouwen
Groningen
9 t/m 25
Vrouwen
Vocal Group Flair is een Vocal Group uit Groningen, bestaande uit 17 ambitieuze zangeressen onder muzikale leiding van Jildou Duiven. A capella of met pianobegeleiding zingen zij diverse stijlen uit de lichte vocale muziek. Van pop, jazz tot cabaret, met uitstapjes naar musical en wereldmuziek. Met bijzondere (eigen) arrangementen zoeken zij naar muzikaliteit, uitdaging, gezelligheid en diversiteit. Met ruimte voor creatieve stemverdelingen, individuele solo’s en muzikale uitdaging, genieten zij elke maandag weer van het samen zingen en treden een aantal keer per jaar op.
Vocal Group Flair
Vocal Group Stim REITSUM 9 t/m 25 Gemengd
REITSUM
9 t/m 25
Gemengd
Vocal Group Stim
Vocalips GRONINGEN 9 t/m 25 Vrouwen
GRONINGEN
9 t/m 25
Vrouwen
Wij zijn een damespopkoor en zingen lichte Engelstalige muziek. Er is ook ruimte voor andere samenstellingen zoals solo,duo enz. Onze dirigent is ook een talentvolle pianist.
Vocalips
Voormalig Klein Koortje GRONINGEN 9 t/m 25 Gemengd
GRONINGEN
9 t/m 25
Gemengd
Voormalig Klein Koortje
VOXnumero Drachten <= 9 Gemengd
Drachten
<= 9
Gemengd
Welkom bij VOXnumero

VOXnumero is een kwintet dat bestaat uit:
Ginet Tuinder, Vronie de Vreeze, Marjan van der Zwaag, Jacob Kingma, Bote Sijtsma en Rinze Ytsma

We bestaan uit vijf mensen uit Friesland en Groningen met verschillende muzikale achtergronden. We delen dat we met plezier muziek willen maken van een hoog niveau. We zingen voornamelijk (licht)klassiek, maar maken ook uitstapjes naar Close Harmony.
VOXnumero
Wereldkoor Dekoor Leeuwarden > 25 Gemengd
Leeuwarden
> 25
Gemengd
Dekoor zingt liederen die afkomstig zijn uit een groot aantal landen: van Ierland tot Corsica en van Nieuw-Zeeland tot Libanon. Het koor zingt meest a cappella, maar zoekt ook actief samenwerking met instrumentalisten en andere kunstvormen. We werken steeds aan verbetering van de zangkwaliteit en de koorklank. Daarbij verliezen we gezelligheid en een goede onderlinge band niet uit het oog.
Wereldkoor Dekoor
Zangformatie LINK! Exloo 9 t/m 25 Gemengd
Exloo
9 t/m 25
Gemengd
LINK! is een zangformatie uit Drenthe die begin 2014 is opgericht voor fanatieke zangers en zangeressen, die op hoog niveau willen zingen.

LINK! wordt begeleid door Tekke Withaar.

LINK! bestaat uit:
Erik, Aaltje, Marianne, Marijn, Mireille, Diane, Rense, Nelly, Wiebe, Wijnanda en Niels.

Er wordt een zeer breed repertoire gezongen. Klassieke, moderne, bekende, onbekende, nieuwe en oude muziek.

De muziek wordt a capella, met minimale begeleiding, met een geluidsband of met een live band gezongen en is meestal minimaal 5-stemmig, wat ieders aandeel heel belangrijk maakt.
Zangformatie LINK!
Zing en Swing Assen > 25 Vrouwen
Assen
> 25
Vrouwen
Popkoor Zing en Swing is een enthousiast dameskoor. Onder leiding van dirigente Suzanne Dullaart zingen zij meerstemmige arrangementen van popnummers uit de hele popgeschiedenis en ook wereldmuziek/Afrikaans.
Van rustig naar uptempo. Van ingetogen naar uitbundig, A capella of met pianobegeleiding. Met passie voor zingen en nadruk op gezelligheid altijd weer een feestje!
Zing en Swing
Delen: