Regio West (Noord-Holland - Zuid-Holland - Utrecht - Almere

Naam Plaats Aantal leden Samenstelling
't KOOR! Wijdemeren > 25 Gemengd
Wijdemeren
> 25
Gemengd
De amateurzangers en -zangeressen van ’t KOOR! komen uit Wijdemeren (bestaande uit de dorpen Kortenhoef, ’s‑Graveland, Loosdrecht, Ankeveen en Nederhorst den Berg) en wijde omgeving.

Ons repertoire bestaat voornamelijk uit musical- en filmmuziek. Daarnaast staan evergreens en andere populaire muziek op het menu. Ook een klassiek stuk wordt niet geschuwd.
't KOOR!
7th Street Pop & Rockkoor Rotterdam > 25 Gemengd
Rotterdam
> 25
Gemengd
Voor informatie bezoek onze Facebook pagina of onze website: www.7thstreetpopenrockkoor.com
www.facebook.com/7thStreetPopenRockkoor
7th Street Pop & Rockkoor
8 Zonder UTRECHT <= 9 Gemengd
UTRECHT
<= 9
Gemengd
8 Zonder
A cappella kwartet Klinkklaar Utrecht <= 9
Utrecht
<= 9
Wij zijn a capella kwartet Klinkklaar. We zijn eind 2022 opgericht. Onze leden komen uit de stad Utrecht en directe omgeving. Het repertoire bestaat uit een breed scala aan zangstijlen uit de moderne muziek, zoals: Close Harmony, Doo Wop, Barbershop, Jazz, Pop en Cabaret. Om de begintoon aan te geven gebruiken we een pitchpipe (een soort stemfluitje, afkomstig uit de Barbershop-wereld). Hierdoor hebben we weinig plaats nodig en kunnen we bijna overal optreden.
A cappella kwartet Klinkklaar
Absolutely Music Hoorn 9 t/m 25 Gemengd
Hoorn
9 t/m 25
Gemengd
Absolutely Music
Alchemilla veel-ZIJ-dig vocaal HOUTEN 9 t/m 25 Vrouwen
HOUTEN
9 t/m 25
Vrouwen
Alchemilla veel-ZIJ-dig vocaal
Alkmaars PrachtKoor ALKMAAR 9 t/m 25 Gemengd
ALKMAAR
9 t/m 25
Gemengd
Het Alkmaars PrachtKoor is een koor voor mensen met een verstandelijke beperking. Al vanaf 2008 zingen we iedere donderdagavond met het grootste plezier. Elk optreden is een feest voor publiek, dirigent en de koorleden zelf, zie www.alkmaarsprachtkoor.nl
Alkmaars PrachtKoor
All Xclusive IJsselstein <= 9 Vrouwen
IJsselstein
<= 9
Vrouwen
All Xclusive is een vocal group bestaande uit zes vrouwen. Ieder met een exclusief stemgeluid en samen met een geheel eigen sound. We zingen 6-stemmig a capella lichte muziek; pop, soul, of jazz, in het Engels, Nederlands, Frans, Italiaans en wie wiet wat we er ooit nog bij kunnen doen.
All Xclusive
Alles voor de Buurvrouw HOUTEN <= 9 Vrouwen
HOUTEN
<= 9
Vrouwen
Amazing Singers Stellendam 9 t/m 25 Mannen
Stellendam
9 t/m 25
Mannen
Amazing Singers uit Stellendam is een mannenkoor dat elke dinsdag avond, vierstemmig, populaire muziek met elkaar zingt en af en toe optreed.
Amazing Singers
Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal Amersfoort 9 t/m 25 Gemengd
Amersfoort
9 t/m 25
Gemengd
"Totaal richt zich als amateurvereniging op het beoefenen van innovatief muziektheater en brengt met eigen leden, onder professionele leiding, multidisciplinaire producties met veel ambitie en bezieling in de regio Amersfoort op de planken."
Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal
Amsterdam Gay Men's Chorus Amsterdam > 25 Mannen
Amsterdam
> 25
Mannen
The AMSGMC performs for acceptance of the gay community in all its variety.
Amsterdam Gay Men's Chorus
Anyway De Koog <= 9 Vrouwen
De Koog
<= 9
Vrouwen
Anyway is een groep van 3 vrouwen van Texel– Irisabella Bakker, Anneke Brons en Ruthie Vazana – die al sinds 1999 met elkaar zingen. Ooit met elkaar bij de Texelse musicalvereniging, maar toen deze ophield te bestaan, zijn ze met z'n drieën verder gegaan. Eerst met verschillende soorten van muzikale begeleiding, totdat het kwartje viel doordat het acapella zingen veel beter beviel. Natuurlijk moet het goed klinken en verantwoord zijn, maar daar waar de dames de kans krijgen worden de grapjes niet gemeden…Hun liedjes zijn geniaal en met humor gearrangeerd, en in diverse stijlen, van cabaret tot klassiek ‘and all in between’. A capella gezongen verschaffen hun optredens een tinteling voor oog en oor. Je zou daarom gerust kunnen zeggen: Anyhow, Anywhere, Anyway.
Anyway
Appassionato LEIDERDORP > 25 Gemengd
LEIDERDORP
> 25
Gemengd
Appassionato
B-Sharp, Musical & More Oegstgeest > 25 Gemengd
Oegstgeest
> 25
Gemengd
B-Sharp is in 2020 ontstaan vanuit het Stadsgehoorzaal Musicalkoor te Leiden. We hebben momenteel ruim 35 leden in de leeftijd van 18-80 jaar. We zingen nummers uit klassieke en moderne musicals, aangevuld met nummers uit andere genres. Tijdens de repetities onder de professionele leiding van onze dirigent Robert Jan Kamer en een vaste pianist is er aandacht voor het ontwikkelen van ieders stem en het koor als geheel, maar voorop staat altijd het plezier van samen zingen.
B-Sharp, Musical & More
Basic & Full Color AMERSFOORT > 25 Gemengd
AMERSFOORT
> 25
Gemengd
Basic & Full Color
Be Sharp! UTRECHT 9 t/m 25 Gemengd
UTRECHT
9 t/m 25
Gemengd
Be Sharp! is een a capella vocal group, bestaande uit 18 ambitieuze zangers en zangeressen. We maken al jaren producties voor kleinere theaters of op maat voor een locatie onder leiding van een professioneel creatief team. Be Sharp! wordt vaak geroemd om de originele manier waarop ze a capella muziek met theater verbindt.
Be Sharp!
Beatles op Maandag Amsterdam 9 t/m 25 Gemengd
Amsterdam
9 t/m 25
Gemengd
Beatles op Maandag
BHQ S.P.A.M. ZAANDAM <= 9 Mannen
ZAANDAM
<= 9
Mannen
BHQ S.P.A.M.
Bloemenkoor Den Haag 9 t/m 25 Gemengd
Den Haag
9 t/m 25
Gemengd
Bloemenkoor
BLooMM Werkhoven <= 9 Vrouwen
Werkhoven
<= 9
Vrouwen
Zingen doen we al ons hele leven. Muziek maken is onze Passie. Dit doen we graag voor enthousiast publiek. Onze muzikale keuze is divers: Country, Jazz, Ballads, NL-talig etc.
We zijn geheel zelfvoorzienend.
Bel vrijblijvend voor meer informatie: 06-52895646
BLooMM
Blue Wednesday ALKMAAR 9 t/m 25 Vrouwen
ALKMAAR
9 t/m 25
Vrouwen
Blue Wednesday
Blueprint Gouda 9 t/m 25 Vrouwen
Gouda
9 t/m 25
Vrouwen
Blueprint is een enthousiaste en gepassioneerde vocalgroup uit Gouda en bestaat uit 20 meiden tussen de 22 en 30 jaar. Thema’s waar de groep zich mee bezig houdt zijn gelijkheid, zelfbeschikking en inclusie. Marlou Vriens begeleidt de muzikale ambities, zowel muzikaal en ritmisch, als met beleving en performance.
Blueprint
Cantare Nieuwegein Nieuwegein > 25 Vrouwen
Nieuwegein
> 25
Vrouwen
Vrouwenkoor, repertoire licht populair, licht klassiek en ballades.
Cantare Nieuwegein
Cantaremos Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Cantaremos Wereldmuziek uit de Domstad
Wereldmuziek, is daar eigenlijk een definitie van? En zo nee, is dat erg?
Wat Cantaremos betreft is het een prettige mix van melancholisch Armeens, driftig Italiaans, stampend Zuid-Afrikaans, smeuïg Vlaams, opzwepend Argentijns en wat al niet meer. ‘Eigenlijk alles behalve de Hollandse klompendans,’ aldus dirigent Fred Abbingh.
En daarmee legt hij de lat direct best hoog, want het koor zelf is zo Hollands als een molen aan een plas.
Cantaremos is in 2018 begonnen als cursus van het UCK en is sinds januari 2019 een zelfstandig koor. Het bestaat op dit moment uit zes mannen, veertien vrouwen en een dirigent: ze zullen zingen.
Cantaremos
Cantatori del Duomo Utrecht 9 t/m 25 Mannen
Utrecht
9 t/m 25
Mannen
Sinds 1990 zingt Cantatori del Duomo,,de Utrechtse Zangers van de Dom vrolijk en trots over het leven en de liefde.
Het (homo)leven wordt in al zijn facetten bezongen. Meestal met een knipoog, soms weemoedig en altijd recht uit het hart. Of het nou popklassiekers zijn of prachtige stukjes Nederlandse kleinkunst.
Capella con Sensus Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Wij brengen een breed repertoire aan acapella liedjes naar mensen die zelf niet ( meer) naar concerten kunnen komen. Daarom zingen wij in verpleeg- en ziekenhuizen, (penitentiaire) inrichtingen en hospices in de regio Utrecht.
Capella con Sensus
Chapeau Rotterdam 9 t/m 25 Vrouwen
Rotterdam
9 t/m 25
Vrouwen
Chapeau
Chorus Line Soest > 25 Mannen
Soest
> 25
Mannen
Een popkoor dat meer doet dan liedjes zingen. Met theater- en verhaalelementen in onze voorstellingen, met aankleding, beweging en uitstraling maken we het niet alleen leuker voor onszelf, maar ook voor ons publiek.

Wij zijn een koor van ruim 30 mannen en vrouwen. Wij zingen pop- en musicalnummers in de breedste zin van het woord en zoeken daarbij steeds naar verrassend repertoire. De vier- of meerstemmige arrangementen zijn vaak speciaal voor ons geschreven.

Chorus Line geeft meerdere optredens per jaar. Eens in de twee jaar maken we een grote eigen muziektheater-productie.

We repeteren elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 in Artishock in Soest. Wie zin heeft, blijft daarna gezellig nog wat drinken in de bar van onze repetitieruimte.

Bekijk ook eens ons YouTube kanaal!
Chorus Line
Close 4 You DORDRECHT 9 t/m 25 Vrouwen
DORDRECHT
9 t/m 25
Vrouwen
Ons koor bestaat al 65 jaar. We zingen met veel enthousiasme en zonder bladmuziek een licht repertoire, zoals popsongs, ballades en een enkel musical- en filmnummer
.Verder hebben we een uitgebreid kerstrepertoire.
Close Focus UTRECHT 9 t/m 25 Gemengd
UTRECHT
9 t/m 25
Gemengd
Close2Gospel Leiden > 25 Vrouwen
Leiden
> 25
Vrouwen
Close2Gospel is een internationaal koor uit Leiden. Gedreven en ambitieus. Een koor dat wil inspireren en motiveren. We houden van een muzikaal feestje maar het koor brengt ook troost en warmte daar waar het nodig is. Close2Gospel is een koor dat staat voor acceptatie, inclusiviteit en diversiteit. Wij zingen vanuit ons hart en willen een liefdevolle boodschap brengen.
Close2Gospel
Close2U BEVERWIJK 9 t/m 25 Gemengd
BEVERWIJK
9 t/m 25
Gemengd
Close2U
CVZI Capelle aan den IJssel > 25 Gemengd
Capelle aan den IJssel
> 25
Gemengd
Iedereen is welkom bij ons te zingen. Wij gebruiken geen notenschrift en houden geen audities.
CVZI
Da Capo's Popkoor Uithoorn > 25 Gemengd
Uithoorn
> 25
Gemengd
Da Capo's Popkoor uit Uithoorn is een gemengd koor (hoge sopranen, mezzo sopranen hoog & laag, alten hoog & laag, tenoren en bassen) dat zich volledig toelegt op de vertolking van poprepertoire van alle tijden.
Da Capo's Popkoor
De Bollenmina's LISSE > 25 Vrouwen
LISSE
> 25
Vrouwen
De Bollenmina's
De Hollandse Nieuwe Leiden <= 9 Gemengd
Leiden
<= 9
Gemengd
De Hollandse Nieuwe is jonge vereniging, opgericht in januari 2014 en heeft de doelstelling "het ten tonele brengen van muziektheater".

De Hollandse Nieuwe bestaat uit een groep creatieve en ervaren theatermensen en brengt vernieuwende eigen producties vol, met bekende Nederlandse liedjes. Nieuwe verhalen met een bekende melodie, vernieuwend en vertrouwd tegelijk dus!

De Hollandse Nieuwe zorgt voor kostelijk vermaak en gegarandeerd een geboeid publiek.

Naast het theater komt De Hollandse Nieuwe graag op locatie. Zij treden op bij bedrijven, winkelcentra, zorginstellingen etc.
De Hollandse Nieuwe
De Meeste Stemmen HEEMSKERK > 25 Gemengd
HEEMSKERK
> 25
Gemengd
De Meeste Stemmen
de Swingende Kerstbubbels Den Haag 9 t/m 25 Gemengd
Den Haag
9 t/m 25
Gemengd
de Swingende Kerstbubbels zijn een jaarlijks projectkoor van Vokaal Totaal, die in de maanden oktober tot december repeteren met voornamelijk moderne Engelstalige kerstliederen, om deze in de binnenstad van Den Haag en bij ouderen in woongemeenschappen ten gehore te brengen.
de Swingende Kerstbubbels
de Vechtsche Parels Utrecht, Van Esveldstraat > 25 Vrouwen
Utrecht, Van Esveldstraat
> 25
Vrouwen
de Vechtsche Parels
Die Jazz Past Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Die Jazz Past
DivAssorti Amsterdam 9 t/m 25 Vrouwen
Amsterdam
9 t/m 25
Vrouwen
DivAssorti is een vierstemmige vocal group met - de naam zegt het al - een diverse verzameling songs. Het koor bestaat uit 19 zangeressen. Geert Bremer begeleidt het koor als pianist/arrangeur.

Het koor vindt een levendige en afwisselende presentatie van de diverse nummers erg belangrijk.
DivAssorti
DomTiDom Utrecht > 25 Gemengd
Utrecht
> 25
Gemengd
DomTiDom
Dune & Forest NOORDWIJK > 25 Gemengd
NOORDWIJK
> 25
Gemengd
Dune & Forest
East Dock Voices Amsterdam 9 t/m 25 Mannen
Amsterdam
9 t/m 25
Mannen
East Dock Voices
EDOG Muzikaal Theater Diemen > 25 Gemengd
Diemen
> 25
Gemengd
Een enthousiast koor met vele actieve leden, dat zich de laatste jaren met veel succes toelegt op het uitvoeren van een jaarlijkse musical, in de tot musicaltheater omgebouwde sporthal in Diemen. Bovendien verzorgt EDOG jaarlijks een concert in de Omval in Diemen.
EDOG Muzikaal Theater
EigenWijs Musicalgroep Nieuwkoop Nieuwkoop > 25 Jeugd
Nieuwkoop
> 25
Jeugd
De vereniging heeft ten doel om jeugd en jongeren les te geven in (koor)zang, dans en acteren;
te ondersteunen bij ontplooiing en versteviging van zelfvertrouwen, eigenwaarde en durf;
eigen talenten te laten ontdekken en verder te ontwikkelen;
te stimuleren in lichamelijke activiteiten;
te adviseren en begeleiden bij landelijke musicalproducties.
EigenWijs Musicalgroep Nieuwkoop
Eigenwijz Acapella Julianadorp 9 t/m 25
Julianadorp
9 t/m 25
Eigenwijz Acapella
Encore ROTTERDAM <= 9 Vrouwen
ROTTERDAM
<= 9
Vrouwen
Encore is een a cappella vrouwenkoor met een gevarieerd repertoire dat zich uitstrekt van flowerpower en pop tot wereldmuziek en jazz.
Encore
Enthousiable Oudkarspel <= 9 Gemengd
Oudkarspel
<= 9
Gemengd
Enthousiable is een in 2014 opgericht enthousiast amateur musicalgezelschap. Wij denken dat onze naam alles omvat wat wij willen uitstralen: zingen, dansen en acteren op een steeds hoger niveau. En wat voor ons het meest belangrijk is, met enorm veel passie en plezier! Wij denken en hopen onze spelers naar een steeds hoger niveau te brengen en met z’n allen jaarlijks een prachtige productie neer te zetten.
Enthousiable
Fellows Rhenen Rhenen <= 9 Mannen
Rhenen
<= 9
Mannen
Ensemble van 4/6 zangers. In 2016 brachten ze 'Vaderdag' en in 2018 'Man,man,man op de planken Zingen met een dikke knipoog en interactie naar het publiek. Ook pop-kerstrepertoire. Deelnemers 2e ronde Holland's Got talent
Fellows Rhenen
Flashback 'S-GRAVENHAGE > 25 Gemengd
'S-GRAVENHAGE
> 25
Gemengd
Flashback
Flower Sound POELDIJK 9 t/m 25 Vrouwen
POELDIJK
9 t/m 25
Vrouwen
Flower Sound
Fmajeur7 ZOETERMEER 9 t/m 25 Gemengd
ZOETERMEER
9 t/m 25
Gemengd
Fmajeur7
Fun2sing Harmelen 9 t/m 25 Vrouwen
Harmelen
9 t/m 25
Vrouwen
Fun2sing
Gem. zangver. Bel Canto Oostzaan Oostzaan > 25 Gemengd
Oostzaan
> 25
Gemengd
Gem. zangver. Bel Canto Oostzaan
Goed Gebekt Amersfoort 9 t/m 25 Vrouwen
Amersfoort
9 t/m 25
Vrouwen
Vocal Group Goed Gebekt bestaat uit zestien enthousiaste zangeressen uit de omgeving van Amersfoort. Goed Gebekt is opgericht in 2009 en heeft tot 2021 onder leiding gestaan van dirigent Paul-Michèl Thijssen.

De zangeressen delen sinds hun oprichting niet alleen een grote liefde voor het zingen, maar ook voor chocola én lief & leed. De vriendschap die is ontstaan is duidelijk zichtbaar in de intieme sfeer die zij op het podium laten zien.

Laat je verrassen!
Goed Gebekt
Goois Vocaal Ensemble Naarden > 25 Gemengd
Naarden
> 25
Gemengd
Met 30 tot 40 enthousiaste mannen en vrouwen vormen wij sinds 1983 het Goois Vocaal Ensemble.
Onder leiding van dirigent Hans van Rutten en pianist Alwin Kluit zingen wij iedere dinsdagavond in Naarden Vesting.
Goois Vocaal Ensemble
Gorinchem Gospel Company Gorinchem 9 t/m 25 Gemengd
Gorinchem
9 t/m 25
Gemengd
Gorinchem Gospel Company
Gouds Muziektheater Gouda 9 t/m 25 Gemengd
Gouda
9 t/m 25
Gemengd
Het Gouds Muziektheater produceert eigen nieuw geschreven muzikale komedies in het Nederlands met muziek uit alle denkbare genres, waarin het talent van alle leden aan bod komt.
Gouds Muziektheater
Grof Volkoor'n AMSTELVEEN 9 t/m 25 Gemengd
AMSTELVEEN
9 t/m 25
Gemengd
Er is geen extra informatie beschikbaar op dit moment.
Haarlem Haarmonix Choir Haarlem > 25 Vrouwen
Haarlem
> 25
Vrouwen
Haarlem Haarmonix Choir
Haarlems Jazzkoor Haarlem > 25 Gemengd
Haarlem
> 25
Gemengd
Het Haarlems Jazzkoor is een gemengd koor met ongeveer 30 enthousiaste leden. Het koor staat sinds 2015 onder leiding van Bas 't Hart en werkt aan een afwisselend repertoire met diverse stijlen jazz zoals: swing, latin, blues.
Het Haarlems Jazzkoor treedt doorgaans op met begeleiding van hun jazztrio (piano, contrabas, drums), maar wordt bij kleine optredens begeleid door pianist Jasper Swank.
Het koor kenmerkt zich door een swingende, enthousiaste uitstraling. Er wordt tijdens de repetities in een gezellige sfeer hard gewerkt aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Het plezier van met elkaar muziek maken is voor het koor essentieel en dat plezier overbrengen is een belangrijke missie van het koor. Aan de reacties van het publiek te merken tijdens uitvoeringen lukt dat aardig.
Haarlems Jazzkoor
Hale Bopp4 ANDIJK <= 9 Mannen
ANDIJK
<= 9
Mannen
Hale Bopp4
Harlem Jive Haarlem 9 t/m 25 Gemengd
Haarlem
9 t/m 25
Gemengd
Harlem Jive is een vocal group. Er wordt a capella of met simpele begeleiding jazzy, swingend en funky repertoire gezongen. Elk nummer heeft daarbij een eigen performance. Daarnaast wordt er gelegenheidsrepertoire (kerst/speciale gelegenheden) gezongen. De zangers kiezen bij elk nummer zelf voor een partij die hen het beste ligt of de meeste uitdaging biedt. Daardoor zijn er geen vaste stemgroepen.
Harlem Jive heeft een eigen vocal school. De zangers krijgen vocale coaching/zangles, en ondersteunen daarnaast elkaar in een roulerend systeem met het ontwikkelen van a capella zangtechnieken en het krijgen van een optimale koorklank. Harlem Jive is een auditiekoor. Bij de audities wordt gekeken naar de kwaliteit van de stem, performance, harmoniezang, flexibiliteit, inzet en ambitie.
Harlem Jive treedt meerdere malen per jaar op, afwisselend met kleine groepjes of met de hele groep.
Harlem Jive repeteert elke week op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Seinwezen te Haarlem.
Harlem Jive
Hartkoor Utrecht UTRECHT 9 t/m 25 Gemengd
UTRECHT
9 t/m 25
Gemengd
Hartkoor Utrecht is een vocal group, voortgekomen uit de popkoren van het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK). Sinds het najaar van 2015 is het koor een zelfstandige vereniging geworden. Ongeveer twintig enthousiaste zangers en zangeressen vormen Hartkoor, waarin ze onder leiding van Jurriaan Grootes vier- (of meer-)stemmige popsongs instuderen. In principe a capella en uit het hoofd. Het koor zingt voornamelijk In Utrecht (en omstreken) en af en toe op een korenfestivals. De meeste arrangementen zijn van de hand van dirigent Jurriaan Grootes.
Hartkoor Utrecht
Het Nederlands Zangtheater Amsterdam 9 t/m 25 Gemengd
Amsterdam
9 t/m 25
Gemengd
Het Nederlands Zangtheater is een vereniging van gevorderde amateurzangers, gericht op het ontwikkelen en uitvoeren van eigenzinnig en onconventioneel muziektheater.
Het NZT beschikt over een stabiele kern van zeer gemotiveerde leden die veel ervaring hebben met (amateur) muziektheater. Het koor is gewend om muziek uit het hoofd te leren en in eigen productie een voorstelling neer te zetten, compleet met decors, kostuums en rekwisieten.
Het Nederlands Zangtheater
High Hopes Acapella Amersfoort <= 9 Gemengd
Amersfoort
<= 9
Gemengd
Wij zijn een acapella sextet dat vindt dat je heel goed buiten de gebaande paden kan zingen. We houden niet alleen van pop maar ook van rock en symfonisch. Dus zingen we repertoire dat je niet snel bij anderen hoort. Radiohead, Crosby, Stills Nash & Young.

Ons lijflied is oorspronkelijk van David Gilmour. Ook hebben we eigen arrangementen van Stairway to heaven, The Chain en Carry on/Questions. Of we geven een eigen sausje aan een bestaand arrangement.
High Hopes Acapella
Jammin' AMERSFOORT 9 t/m 25 Gemengd
AMERSFOORT
9 t/m 25
Gemengd
vocal group Jammin' uit Amersfoort zingt a capella pop, rock en een vleugje jazz.
Jammin'
Jeugdpopkoor Zinge! HENDRIK-IDO-AMBACHT > 25 Gemengd
HENDRIK-IDO-AMBACHT
> 25
Gemengd
Zinge! is het jeugdpopkoor uit Hendrik-ido-Ambacht.
Zinge! bestaat uit 6 leeftijdsgroepen van in totaal 120 jongens en meiden van 4 tot 19 jaar en zingt het liefst nummers die nu in de top40 staan. Deze verschillende zanggroepen treden regelmatig op. Soms doen ze dit samen en soms apart. De twee oudste groepen nemen deel aan festivals en wedstrijden.
Naast les in zangtechniek, samenzang en ademhaling, wordt er ook veel aandacht besteed aan tekstbeleving en performance.
Het repertoire varieert van mooie ballads tot stevige dance.

Zinge! werd in de zomer van 2013 opgericht heeft leden uit Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Zwijndrecht. 

De jongste Zinge! groepen staan onder leiding van Marlous Luiten en de oudste tiener zanggroep staat onder leiding van Dennis van der Vegt. .

Ook nieuwsgierig geworden of nog meer overtuigd raken? Kijk dan eens op www.zinge.nl of op de Zinge! Facebook of YouTube pagina.
Jeugdpopkoor Zinge!
Jongerenkoor Twentysomething Rotterdam 9 t/m 25 Gemengd
Rotterdam
9 t/m 25
Gemengd
Twentysomething is een energiek jongerenkoor van 25 zangers in de leeftijd 18-30 jaar, met een veelzijdig repertoire van wereldmuziek, pop, klassiek, musical en filmmuziek. We zingen meerstemmig, a capella of met begeleiding van piano of percussie. Daarnaast is ons koor dé ontmoetingsplek voor jongeren, waarbij koorleden ook buiten de repetities veel tijd met elkaar doorbrengen in diverse gezellige activiteiten.

Onze repetities zijn beslist het beste begin van je weekend: we repeteren op vrijdagavond in Rotterdam, er wordt lekker hard gewerkt en wie zin heeft blijft daarna gezellig hangen voor een drankje. Wil je meezingen kom dan eens een paar keer meedoen om te zien hoe het bij ons is. Onze zangers zijn studenten, middelbare scholieren en jong-volwassenen, je past er gegarandeerd tussen! Welkom!
Jongerenkoor Twentysomething
Joy BARENDRECHT 9 t/m 25 Gemengd
BARENDRECHT
9 t/m 25
Gemengd
Joy
Joyful Soest > 25 Gemengd
Soest
> 25
Gemengd
Joyful
Juice Vocal Band UTRECHT <= 9 Gemengd
UTRECHT
<= 9
Gemengd
Juice is een swingende vocal band. We zingen pop, jazz, (licht) klassiek, tikje gek en eigenzinnig, eigenlijk alles wat we mooi vinden. Altijd sprankelend en vol energie!
Met onze vocal percussion en juicy sound krijgen we elke zaal plat. Als je ons op de planken hebt gezien, ga je zingend naar huis. Gegarandeerd.
Juice zingt versterkt met eigen microfoons, maar in kleinere zalen ook ‘unplugged’. Veel van onze arrangementen en teksten maken we zelf, er zit op alle fronten veel creativiteit in de groep.
We brengen sfeer op je bedrijfsfeest, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. In overleg stellen we dan vast wat we zingen. Wil je een meezinger met toepasselijke tekst, lekkere popliedjes, stemmige tussendoortjes, het kan allemaal. Mail naar info@juicevocalband.nl voor meer informatie.
Juice Vocal Band
Kamerkoor Lamusa Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Kamerkoor Lamusa
Kix Leusden 9 t/m 25 Gemengd
Leusden
9 t/m 25
Gemengd
Kix
KLINK! GORINCHEM 9 t/m 25 Gemengd
GORINCHEM
9 t/m 25
Gemengd
KLINK!
Koor 4Fun Naaldwijk > 25 Gemengd
Naaldwijk
> 25
Gemengd
Koor 4Fun is een gemengd koor dat nu 10 jaar bestaat. We zingen licht populaire Nederlands- en Engelstalige muziek. We treden graag op bij diverse evenementen en organisaties. Ons doel is leuke en mooie liedjes met elkaar met veel plezier te zingen.
Koor 4Fun
Koor bizniz HAARLEM 9 t/m 25 Gemengd
HAARLEM
9 t/m 25
Gemengd
Nee, Koorbizniz uit Haarlem wéigert zich vocal group te noemen in plaats van koor.
En nee, het is geen koor dat houdt van verbinding en gezelligheid.
Want voor je het weet neem je jezelf als koor te serieus.
Maakt de lol om te zingen plaats voor knellende ambitie.
Wordt zes-, zeven-, acht stemming zingen de norm.
Moeten de mappen eruit en moet je naar je dirigent kijken.
Of nog erger: naar het publiek! Gaat het niet meer om noten maar om “beleving”.

Geen beleving. Geen vocal group. Zelfs geen koor. Gewoon een clubje vrienden dat zo fijn kan zingen dat je het bijna gaat beleven. Bijna hoor. Bijna.

Op dinsdagavond zingt Koorbizniz onder leiding van Rens Boerke de sterren van de hemel en organiseren ze regelmatig optredens in en rond Haarlem.
Koor bizniz
Koor Invasion ZOETERMEER > 25 Gemengd
ZOETERMEER
> 25
Gemengd
Wij zijn een zeer actief koor en zingen van pop tot klassiek!
Koor Invasion
Koor Jade Krimpen aan de IJssel > 25 Vrouwen
Krimpen aan de IJssel
> 25
Vrouwen
Vocal Group Jade is een sprankelend, swingend
vrouwenkoor met zeer divers, verrassend repertoire.
Niet in een hokje te plaatsen; van
luisterliedjes, kleinkunst, musical tot jazz met soms een uitstapje naar klassiek.
Naast het harde werken is er natuurlijk ook ruimte
voor plezier en gezelligheid.
Karin Schipper is de dirigente, Henk Elderson de
vaste gitarist.
Koor Jade
Koor Mozaïek Zoetermeer 9 t/m 25 Gemengd
Zoetermeer
9 t/m 25
Gemengd
Wij zijn het koor Mozaïek en zingen Nederlands talige liedjes. Woon je rondom Zoetermeer en wil zingen dan staan wij open voor nieuwe zangers en zangeressen in het Koor Mozaïek uit Zoetermeer.
Koor Mozaïek
Koor Windkracht 8 Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Het koor is opgericht voor iedereen die wil zingen, ook als je zelf denkt dat je dat niet kan. Bij Koor Windkracht 8 staat plezier op de eerste plaats. We zingen muziek in alle stijlen en talen, eigenlijk alles wat ons ontroert en blij maakt. We oefenen om de drie weken op zondagochtend in Buurthuis Sterrenzicht te Utrecht. Nieuwe leden zijn altijd welkom.
Koor Windkracht 8
Kwasi Kloos Zoetermeer 9 t/m 25 Gemengd
Zoetermeer
9 t/m 25
Gemengd
Kwasi Kloos is een kleine (M/V) Haagse Vocal Group. We zingen afwisselende lichte muziek van een uitdagend niveau, grotendeels a capella, 4 tot 6 stemmig. We combineren dat met een leuke presentatie, waardoor een dynamisch geheel ontstaat.
We zoeken zangers M/V!
Kun jij goed zingen en ben je niet bang voor een stukje 'choreo'? Neem dan contact op - zie www.kwasikloos.nl
We repeteren op maandagavond in de zaal van de Jasmijn, 2e Braamstraat 11 in Den Haag.
Kwasi Kloos
Lady's Voice BEVERWIJK 9 t/m 25 Vrouwen
BEVERWIJK
9 t/m 25
Vrouwen
Vocal Group Lady’s Voice
Is in 2003 opgericht en bestaat momenteel uit 10 enthousiaste muzikale vrouwen. Het koor is ambitieus en beschikt over een veelzijdig repertoire, variërend van licht klassiek tot swingende pop-nummers. We zingen nummers a capella of met pianobegeleiding en soms in kleine groepjes. Samen zingen en samen werken aan een mooie koorklank staat voorop. Mindel Smid is sinds 202 de vaste dirigent. Wij repeteren op de dinsdagavond in Velsen-Noord. Ben jij die stem die ons kan versterken? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.
Lady's Voice
Leeuwenhart Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Leeuwenhart zingt Nederlandstalige Close Harmony van de bovenste plank. In het Nederlands, of een hertaling van een buitenlands nummer, want een goed verhaal vertel je het beste in je moedertaal.
Bij Leeuwenhart geldt: kwaliteit is belangrijk, van het arrangement tot de uitvoering, het liefst op meerdere vlakken tegelijk.
Leeuwenhart
Maat 41 Houten <= 9 Gemengd
Houten
<= 9
Gemengd
MAAT 41 is een sprankelend vocaal sextet uit de omgeving van Utrecht. Het repertoire is gevarieerd: pop, klassiek, jazz, wereldmuziek en close harmony. Soms aangrijpend, dan weer met een knipoog en een gezonde dosis zelfspot is nooit ver weg. Er worden hoogstens ritme-instrumenten gebruikt, maar meestal wordt er a capella gezongen.

De zangers en zangeressen van MAAT 41 hebben ieder hun muzikale sporen wel verdiend en dat is te horen. Schoenmaat 41 is niet per se een vereiste, maar absoluut een voordeel.

De maat in MAAT 41 verwijst bovenal naar muziek en vriendschap.
Maat 41
Madame Jeanette Den Haag > 25 Vrouwen
Den Haag
> 25
Vrouwen
Een Madame Jeanette is zo’n kleine, ontzettend hete Surinaamse peper. Maar in dit geval staat het voor een pittige vocal group voor 20- tot 35-jarige vrouwen. Uitstraling, lef en zingen of je leven er vanaf hangt, met plezier op het podium staan, zingen zoals we zijn: recht voor z’n raap. We zingen meerstemmig, 3 of 4 stemgroepen, afhankelijk van het liedje. Madame Jeanette zingt vooral popmuziek, maar maakt ook uitstapjes naar andere genres. Van Beyoncé, BLØF, Michael Jackson, Glee tot Joni Mitchell.
Madame Jeanette
MAZE Rotterdam 9 t/m 25 Gemengd
Rotterdam
9 t/m 25
Gemengd
Tweeëntwintig talentvolle zangers en zangeressen vormen samen MAZE. Het is een diverse groep met zangers uit het hele land. Onder leiding van Merel Martens komen zij op woensdagavond afwisselend samen in Rotterdam en Den Haag. De Vocal Group put uit eigen repertoire maar zingt ook bijzondere covers. Verlies jezelf in een lijnenspel van melodieën en laat je a-MAZE-en. Verdwaald zijn was nog nooit zo heerlijk!
MAZE staat voor vocale muziek die uitdagend en toegankelijk is!
De identiteit van de groep wordt grotendeels bepaald door de leden en hun creatieve inbreng.
MAZE
Midway Joy Singers Halfweg NH 9 t/m 25 Gemengd
Halfweg NH
9 t/m 25
Gemengd
De Midway Joy Singers is een theaterkoor dat zich richt op de uitvoering van mooie musical- en popnummers met een thema. We zijn altijd op zoek naar nieuwe koorzangers (m.n. alten en tenoren / bassen).
Midway Joy Singers
Moonliners WOGNUM 9 t/m 25 Gemengd
WOGNUM
9 t/m 25
Gemengd
Moonliners
Moving Voices Maassluis 9 t/m 25 Gemengd
Maassluis
9 t/m 25
Gemengd
Moving Voices is een enthousiast Swing Choir uit Maassluis dat bestaat uit 22 leden, onderverdeeld in vier stemgroepen: sopranen, mezzosopranen, alten en baritons (de mannen!).
Moving Voices zingt al 30 jaar de meest uiteenlopende nummers. Van swing zoals Moondance van Michael Bublé tot moderne hits zoals ‘Budapest’ van George Ezra. Deels gebruiken wij eigen arrangementen. Zo geeft het koor een unieke sound aan haar optredens. Naast de ‘gewone’ liedjes onderscheiden wij ons door het brengen van cabaretnummers ingestudeerd door de leden zelf. Wij hebben creatieve leden die bijpassende choreografieën maken en leden die muzikale begeleiding verzorgen (denk aan piano, percussie, mondharmonica) zo maken wij het geheel helemaal af.
Moving Voices
Music Train Castricum > 25 Gemengd
Castricum
> 25
Gemengd
Music Train
Musical & Operette Purmerend Purmerend > 25 Gemengd
Purmerend
> 25
Gemengd
Musical & Operette Purmerend brengt jaarlijks haar uitvoeringen in de maand november in theater de Purmaryn te Purmerend. Veel liefhebbers van musicals en authentieke operette houden hun agenda vrij om deze uitvoeringen te komen bezoeken. Zij komen voor het prachtig spelende professionele orkest, de goede solisten en het grote en sterk spelende koor waar M&O over beschikt. Het unieke aan M&O zijn de stemmen die qua verhouding mannen/vrouwen 40/60 bedraagt. De laatste jaren melden zich veel nieuwe leden aan. Dat zorgt ervoor dat M&O het ballet in eigen beheer kan uitvoeren. De voorstellingen onderscheiden zich door de mooie kostuums, geweldige pruiken en sfeervolle decors.
Musical & Operette Purmerend
Musical Popkoor BROADWAY HOORN > 25 Gemengd
HOORN
> 25
Gemengd
Musical Popkoor BROADWAY uit Hoorn is een 155 leden tellend gemengd koor onder leiding van dirigent Patrice van Opstal. Wekelijks repeteren wij in wijkcentrum Grote Beer in Hoorn met begeleiding van een 5-koppig live combo.
Musical Popkoor BROADWAY
Musical- en Popkoor Delft Delft > 25 Gemengd
Delft
> 25
Gemengd
Musical- en Popkoor Delft zingt Musical-, Pop- en Rocksongs onder begeleiding van een pianist en met ondersteunende bewegingen. Eens per 2 à 3 jaar geven wij twee grote avondvullende optredens in een theater. Verder treden we op op festivals en evenementen.
Musical- en Popkoor Delft
MuziekTheater Odes Den Haag > 25 Gemengd
Den Haag
> 25
Gemengd
MuziekTheater Odes werd als ODES (Operette Door Eendracht Sterk, hierna Residentie Operette ODES), opgericht op 16 januari 1933.

De schuifdeuren heeft ODES jaren geleden vaarwel gezegd en is gewend de lat zelf hoog te leggen. Hierdoor is ODES doorgegroeid naar de grote theaters en kan zij rekenen op een behoorlijke vaste groep bezoekers. Jarenlang was ODES te gast in het World Forum Theatre ( het voormalige Nederlands Congresgebouw ) waar zij haar jaarlijkse productie op de planken bracht. In 2009 werd voor het eerst de productie opgevoerd in de Rijswijkse Schouwburg. Dit theater is wat minder kolossaal en geeft de spelers meer contact met het publiek. Bovendien bestaat hier de mogelijkheid om meerdere voorstellingen te geven.

Voor de musicalproducties selecteert Odes zoveel mogelijk de solisten uit het eigen koor, aangevuld met eventuele gast solisten en/of projectleden. Uit het koor wordt ook de dansgroep geselecteerd. Om een productie tot een goed eind te brengen maakt Odes ook gebruik van een professioneel productieteam bestaande uit een regisseur, een dirigent, een choreografe en een repetitor. Door eigentijdse accenten aan te brengen, zonder het verhaal of de muziek van de oorspronkelijke musical geweld aan te doen, tracht zij de voorstellingen toegankelijker te maken voor een breed publiek, jong en oud.

Tevens verzorgt ODES jaarlijks musical classes voor haar leden. In deze classes kunnen leden die zich hiervoor aanmelden zich bekwamen op het gebied van musical. In een zeer korte periode wordt een low-budget productie ontwikkeld waarvan het resultaat op een besloten avond aan de leden wordt getoond. Op die manier kunnen de leden zich ontwikkelen en kan het productie team zich op de hoogte stellen van de vorderingen van de leden op het gebied van muziektheater. Deze producties worden zowel door de leden als hun gasten ervaren als een feestje.

Door al deze mogelijkheden hoopt ODES een kweekvijver te zijn voor die gene die willen zingen, dansen en acteren of achter de schermen actief willen zijn met het theater vak, maar bovenal hoopt zij nog vele jaren de mensen te kunnen laten genieten van mooie producties.


MuziekTheater Odes
N.O.G.Muziektheater Haarlem 9 t/m 25 Gemengd
Haarlem
9 t/m 25
Gemengd
Gemengd koor uit Haarlem, met een veelzijdig repertoire.
N.O.G.Muziektheater
Nederlied Amsterdam 9 t/m 25 Gemengd
Amsterdam
9 t/m 25
Gemengd
Emotioneel, verstild, kritisch, rauw, ongezouten, hartverscheurend en soms vol humor zingt Nederlied juweeltjes uit de schatkist van het Nederlandse musical- en kleinkunstlied. De stemgroepen zijn sopraan, alt (hoog/laag), mannen (tenor/bas). We repeteren met bladmuziek en je krijgt van je partij MP3 oefenbestanden om thuis te studeren. We leren de partij en teksten uit het hoofd voor onze theatervoorstellingen, concerten en uitvoeringen.
Nederlied
Never Mind BEUSICHEM 9 t/m 25 Vrouwen
BEUSICHEM
9 t/m 25
Vrouwen
Never Mind
New Sound Delft Delft > 25 Gemengd
Delft
> 25
Gemengd
New Sound Delft
Noord-Hollands selectiekoor Zuidoostbeemster 9 t/m 25 Jeugd
Zuidoostbeemster
9 t/m 25
Jeugd
In het Noord-Hollands selectiekoor (“NHSK”) zitten jongens en meisjes van 10 t/m 19 jaar die niets liever doen dan zingen. De hele dag door. Samen zingen ze meerstemmig klassiek. Bij NHSK staat het plezier in zingen en de ontwikkeling van de stem centraal.
Noord-Hollands selectiekoor
One Up Naarden > 25 Gemengd
Naarden
> 25
Gemengd
One Up
Ooker, een koor met spirit HOORN 9 t/m 25 Gemengd
HOORN
9 t/m 25
Gemengd
Ooker, een koor met spirit
OVA Musicals Amsterdam > 25 Gemengd
Amsterdam
> 25
Gemengd
OVA Musicals taartmoment Petticoat
OVA Musicals
Paleiskoor Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Het Paleiskoor is een enthousiast gemengd koor in Utrecht met rond de 20 leden verdeeld over vijf stemgroepen. Het repertoire is breed en gevarieerd en beslaat allerlei stijlen binnen de lichte muziek: pop, jazz en folk. Van vrolijk en humoristisch tot stemmig en melancholiek, van swingend tot gedragen en van eenvoudig tot zeer pittig.
De laatste jaren wordt er vanuit een thema gewerkt bijv. "Het Paleiskoor komt Thuis" of "Het Paleiskoor verkent haar grenzen", waarbij een passend en gevarieerd repertoire wordt gezocht.
Paleiskoor
Pepperoni Den Haag > 25 Gemengd
Den Haag
> 25
Gemengd
Pepperoni is een gemengd koor met pit, en bestaat uit zo’n 40 leden in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid en mooie vocale wisselingen.
Wat we zingen? Frisse en vrolijke popsongs, ook Nederpop, ballads en latin, en soms een uitstapje naar andere muziekstijlen. voor zingen met passie.
Pepperoni
Phoenix Vocals Den Haag > 25
Den Haag
> 25
Phoenix Vocals is de gloednieuwe zanggroep van muzikaal leider en arrangeur Richard FitzHugh. We staan voor samenwerking, kwaliteit en performance op hoog niveau. Ons motto is: steengoed, creatief, gezellig én uitdagend. Op eigenzinnige wijze zetten we theatrale nummers neer in onze eindvoorstelling.

Samen werken we met veel energie en passie aan de mooiste musicalsongs, popnummers en klassieke muziek. Dat doen we met nieuwe arrangementen en verrassende bewerkingen van zowel tophits als minder bekende nummers. Alle arrangementen zijn speciaal geschreven voor de zangers uit de groep, zodat iedereen altijd op de top van zijn of haar kunnen kan performen.

We vinden de ontwikkeling van de groep als geheel belangrijk, maar ook die van jou als individu. Daarom verzorgen per jaar vier professionals een uitgebreide workshop waarin je o.a. nieuwe technieken leert. Omdat de focus ligt op theatermuziek, verpakken we onze nummers en optredens in een eindvoorstelling met professionele regie, ontwerp en techniek.
Phoenix Vocals
Pitch Control Den Haag 9 t/m 25 Gemengd
Den Haag
9 t/m 25
Gemengd
Pitch! Hilversum 9 t/m 25 Gemengd
Hilversum
9 t/m 25
Gemengd
Wij zijn Pitch! Wat ons bindt, en wat ons als koor zeer bijzonder maakt, is de liefde voor muziek die ons letterlijk met de paplepel is ingegoten. Omdat we praktisch allemaal één of meerdere jaren aan Kinderen voor Kinderen hebben meegewerkt, hebben we een stevige gemeenschappelijke basis. We zijn enthousiast en vinden het heerlijk om dat op het publiek over te brengen.
Ons repertoire is zeer breed te noemen: van middeleeuwse liederen tot bewerkingen van pop melodieën welke 4-stemmig worden uitgevoerd. Om een indruk te geven:
Cantique de Jean Racine, Bohemian Rhapsody, Java Jive, Signor Abate, One (Chess), All the things you are, Anthem (Chess), Ave verum corpus, Eén stem, Pavane, Kalinka, Amor Vittorioso, Ma Julieta Dama en nog veeeeel meer!
Pitch!
Poly Hymnia Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Poly Hymnia maakt muziektheater op een zo’n hoog mogelijk niveau. Elk jaar brengen we een bekende of minder bekende productie uit het muziektheaterrepertoire op de planken. Onder leiding van een professionele dirigent en regisseur staan we voor kwaliteit. Samen weten we precies wat er nodig is om iedereen een prachtige avond te bezorgen.
De naam ‘Poly Hymnia’ doet wellicht vermoeden dat die naam gekozen is om de veelheid van muzieksoorten aan te geven die op het repertoire staan. ‘Polyhymnia’ was echter volgens de Griekse mythologie één van de 9 dochters van Zeus en de muse van de zang. Haar naam betekent ‘Rijk aan gezangen’. De vereniging is opgericht op 29 september 1948 en is Koninklijk goedgekeurd op 10 september 1957
Poly Hymnia
Pop- en Jazzkoor Flexible Sound Gouda > 25 Gemengd
Gouda
> 25
Gemengd
Pop- & Jazzkoor Flexible Sound Gouda
Pop- en Jazzkoor Flexible Sound
Pop-Musicalkoor Purmerend PURMEREND > 25 Gemengd
PURMEREND
> 25
Gemengd
Pop-Musicalkoor Purmerend
PopArt WestGraftdijk > 25 Gemengd
WestGraftdijk
> 25
Gemengd
PopArt
Popformatie Something Else RIDDERKERK > 25 Vrouwen
RIDDERKERK
> 25
Vrouwen
Popformatie Something Else is een van de onderdelen binnen muziekvereniging Harmonie Slikkerveer in Ridderkerk. De ‘pop’ in popformatie staat voor populair. Het repertoire is dan ook gevarieerd in stijl: pop, rock, R&B of Nederlandstalig, veel is mogelijk, zo lang het maar een bekend nummer is en altijd bewerkt met een eigen twist door de dirigent. Ons doel is om een popformatie van kwaliteit neer te zetten, waarbij elke klankkleur evenredig is verdeeld. Om kwaliteit te bereiken is inzet, eenheid en, minstens zo belangrijk, een goede sfeer nodig, maar dat zit wel goed bij muziekvereniging Harmonie Slikkerveer.
Popformatie Something Else
Popkoor 0183 GORINCHEM > 25 Gemengd
GORINCHEM
> 25
Gemengd
Popkoor 0183
Popkoor Alive Zoetermeer > 25 Gemengd
Zoetermeer
> 25
Gemengd
Popkoor Alive is in het voorjaar van 2019 opgericht, met als belangrijkste doel: lekker samen zingen!
Iedere dinsdagavond wordt er onder leiding van dirigent Bart de Jong geoefend op allerlei popnummers in -meestal- vierstemmige zetting, begeleid door orkestband.
Popkoor Alive
Popkoor Attitude Zoetermeer > 25 Gemengd
Zoetermeer
> 25
Gemengd
Popkoor Attitude
Popkoor Bes'Tof Gemeente Westland > 25 Gemengd
Gemeente Westland
> 25
Gemengd
Popkoor Bes'Tof
Popkoor BinnensteBuiten Almere > 25 Gemengd
Almere
> 25
Gemengd
Popkoor BinnensteBuiten
Popkoor Bloom NOORDWIJKERHOUT > 25 Gemengd
NOORDWIJKERHOUT
> 25
Gemengd
Popkoor BLOOM (Noordwijkerhout) zingt meerstemmige Engelse en Nederlandse ballads en uptempo songs. Met dirigent Tim Quak maakt BLOOM van elk optreden een feest!
Popkoor Bloom
Popkoor FIRMA VOCAAL WEESP 9 t/m 25 Gemengd
WEESP
9 t/m 25
Gemengd
Firma Vocaal is een ambitieus, enthousiast en gezellig gemengd popkoor uit Weesp. Wij zingen up tempo popnummers en mooie ballads. Wij zingen meerstemmig, voornamelijk met piano, maar ook a capella. Onder muzikale leiding van Rolinde Zieverink is elke repetitie een gedisciplineerd feest van samenwerken aan een mooie koorklank en plezier in zingen.
Popkoor FIRMA VOCAAL
Popkoor Focus Den Haag > 25 Gemengd
Den Haag
> 25
Gemengd
Popkoor Future Rhenen > 25 Gemengd
Rhenen
> 25
Gemengd
Popkoor Future is een swingend, eigentijds koor uit Rhenen onder leiding van dirigent Erik Fortier. Met 40 leden, verdeeld over vijf stemgroepen, brengen we een gevarieerd repertoire. We verzorgen diverse kleine optredens per jaar en staan daarnaast met regelmaat in het theater om een spetterende show neer te zetten. Onze nummers worden dan voorzien van professionele choreografie. We zien het als een uitdaging om onze zang, dans en uitstraling, steeds weer naar een hoog niveau te brengen. We maken plezier, stimuleren elkaar en als kers op de taart delen we onze passie met het publiek! Tijdens de wekelijkse repetities studeren we nieuwe nummers in en slijpen we bestaand repertoire fijn. Met humor en met energie!
Popkoor Future
Popkoor Given Rozenburg > 25 Gemengd
Rozenburg
> 25
Gemengd
Wij zijn een gemengd popkoor uit Rozenburg. Ons repertoire bestaat uit zowel oude als nieuwe popnummers. Denk bijvoorbeeld aan Queen, U2 en Pentatonix, maar ook aan Danny Vera.
We repeteren op vrijdag in Muziektheater de Ontmoeting in Rozenburg onder de bezielende leiding van onze dirigent Mathieu Smit.
Wij zijn nog op zoek naar leuke mannen om ons koor te versterken. Heb je interesse? Stuur even een mailtje naar secretariaat@popkoorgiven.nl.
Popkoor Given
Popkoor Harlem Nocturne Haarlem > 25 Gemengd
Haarlem
> 25
Gemengd
Popkoor Harlem Nocturne
Popkoor Huizen 'N Joy Huizen > 25 Gemengd
Huizen
> 25
Gemengd
Popkoor Huizen 'N Joy
Popkoor In Between Leidschendam > 25 Gemengd
Leidschendam
> 25
Gemengd
Popkoor In Between
Popkoor Just for Fun Zoetermeer > 25 Gemengd
Zoetermeer
> 25
Gemengd
Popkoor Just for Fun
Popkoor Koffer Utrecht > 25 Gemengd
Utrecht
> 25
Gemengd
Onder leiding van dirigent Marleen Spierings (1989) zingt Popkoor Koffer covers van popsongs door de jaren heen: van Queen tot Adele en van Aretha Franklin tot The Backstreet Boys. Het koor zingt minimaal vierstemming, zowel a capella als met muzikale begeleiding (piano en/of gitaar). Koffer is in 2015 opgericht door drie vriendinnen en bestaat inmiddels uit ruim twintig leden. De leeftijd varieert van halverwege de twintig tot begin veertig. Koffer treedt verschillende keren per jaar op. De ene keer een eigen concert, de andere keer een optreden op een bruiloft of festival. Benieuwd naar het eerstvolgende optreden? Kijk dan in de agenda of op onze Facebookpagina of volg ons via Instagram!
Popkoor Koffer
Popkoor La Luna Dordrecht 9 t/m 25 Vrouwen
Dordrecht
9 t/m 25
Vrouwen
Popkoor La Luna
Popkoor LEF! Zaandam 9 t/m 25 Vrouwen
Zaandam
9 t/m 25
Vrouwen
Popkoor LEF! uit Zaanstad staat voor uitdaging. Samen met dirigent, zang- en danscoach Louis van Dijk zijn de enthousiaste zangeressen van LEF! steeds op zoek naar net weer anders dan andere popsongs met eigen arrangementen en bijzondere choreo.
LEF! richt zich de laatste jaren voornamelijk op muziektheatervoorstellingen en optredens in eigen beheer.
Popkoor LEF!
Popkoor Mikado Alphen a/d Rijn > 25 Gemengd
Alphen a/d Rijn
> 25
Gemengd
Popkoor Mikado
Popkoor MixedUP Weesp > 25 Gemengd
Weesp
> 25
Gemengd
Wij zijn een enthousiast 'out of the box' koor en staan onder leiding van een enthousiaste dirigente. Wij repeteren op de woensdagavond van 20:00 - 22:00 uur in Weesp. Meer weten? Neem dan eens kijkje op onze website
Popkoor MultiVocaal DRIEHUIS 9 t/m 25 Gemengd
DRIEHUIS
9 t/m 25
Gemengd
MultiVocaal is een gezellig popkoor van 24 leden waarvan 5 heren. We hebben vooral veel ballads in ons repertoire maar gelukkig kunnen we ook af en toe aan de bak met een lekker up-tempo nummer. Wie zin heeft om te komen kijken, we zoeken vooral lage alten die ook een tenorpartij zouden kunnen zingen en een paar mannen voor de broodnodige verjonging :)
Repetitie elke woensdagavond in Driehuis. Check de site.
Popkoor MultiVocaal
Popkoor New Pop-Art Rijswijk > 25 Gemengd
Rijswijk
> 25
Gemengd
New Pop-Art, het gezelligste popkoor uit Oud-Rijswijk is opgericht in 2011. Het koor bestaat uit ruim 40 mannen en vrouwen in de leeftijd van 35-70 jaar. Het repertoire bestaat uit swingende, voornamelijk Engelstalige liedjes uit de jaren '60 tot heden. Het koor biedt een gezellig en afwisselend optreden onder de inspirerende leiding van onze enthousiaste dirigente Roos Meuleman. Zangplezier en enthousiasme maken van elke repetitie én optreden een feestje!
Popkoor New Pop-Art
Popkoor O Jee Rotterdam > 25 Gemengd
Rotterdam
> 25
Gemengd
Popkoor O Jee
Popkoor Pebbles Hoogland > 25 Gemengd
Hoogland
> 25
Gemengd
Popkoor Pebbles is een koor in Amersfoort dat populaire liedjes zingt van de jaren '60 tot nu. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of auditie te doen, iedereen is van harte welkom.
Popkoor Pebbles
Popkoor Rebound LEIDSCHENDAM Voorburg > 25 Gemengd
LEIDSCHENDAM Voorburg
> 25
Gemengd
Popkoor Rebound
Popkoor Sonority AALSMEER 9 t/m 25 Gemengd
AALSMEER
9 t/m 25
Gemengd
Popkoor Sonority uit Aalsmeer is een zeer enthousiaste gemengde groep van ca. 25 leden die leuke popmuziek en ook ballads ten gehore brengt op korenfestivals, braderien en partijen.
Popkoor Sonority
Popkoor Together ALKMAAR > 25 Gemengd
ALKMAAR
> 25
Gemengd
Popkoor Together
Popkoor Utrecht Utrecht > 25 Gemengd
Utrecht
> 25
Gemengd
Wij zijn een enthousiaste club mannen en vrouwen uit Utrecht en omgeving. Onze twee popkoren hebben samen ruim 40 leden. We zingen popsongs van de jaren ‘60 tot nu, van de Beach Boys tot Imagine Dragons. Onze dirigent Jurriaan Grootes maakt veelal zelf de songs tot mooie meerstemmige arrangementen. Hij begeleidt ons op de piano, en soms zingen we a capella.

Vereniging Popkoor Utrecht is in 2019 ontstaan uit het popkoor van het voormalig Utrechts Centrum voor de Kunsten. Onze vereniging heeft betrokken leden die zich bezig houden met het repertoire, de communicatie, PR, choreografie en het organiseren van optredens. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat onze mooie vereniging goed loopt.

Je kunt twee keer komen meezingen om kennis met ons te maken. Zang- of koorervaring en noten kunnen lezen is niet noodzakelijk. Een redelijke stem, plezier in zingen en liefde voor popmuziek wel!
Popkoor Utrecht
Popkoor Vocal Invention ZAANDAM > 25 Gemengd
ZAANDAM
> 25
Gemengd
Popkoor Vocal Invention
Popkoor Zilt DE ZILK > 25 Gemengd
DE ZILK
> 25
Gemengd
Popkoor Zilt
Poprockkoor Sweet Pepper Papendrecht 9 t/m 25 Gemengd
Papendrecht
9 t/m 25
Gemengd
Poprockkoor Sweet Pepper is in 2010 opgericht. Op dit moment hebben wij 26 leden..Sweet staat voor onze rustige ballads en Peppers hoort bij onze stevigere rocknummers. Wij gaan voor plezier tijdens het zingen en dat stralen we uit, mede dankzij onze dirigent Jazzmarea.
Projectkoor 'A lot of...' BARENDRECHT > 25 Gemengd
BARENDRECHT
> 25
Gemengd
Projectkoor  'A lot of...'
Projectkoor De Poldermodellen LOENEN AAN DE VECHT > 25 Gemengd
LOENEN AAN DE VECHT
> 25
Gemengd
Projectkoor De Poldermodellen
Projektkoor Rijswijk Rijswijk > 25 Gemengd
Rijswijk
> 25
Gemengd
Projektkoor Rijswijk is een veelzijdig koor dat voor elk project een nieuw thema en een nieuwe soort muziek kiest. Elk project sluiten we af met een mooie voorstelling. Daarbij werken we vaak samen met andere musici of bijvoorbeeld een dansgroep.
Projektkoor Rijswijk
Prove It Veenendaal 9 t/m 25 Gemengd
Veenendaal
9 t/m 25
Gemengd
Prove It is een projectkoor dat bestaat uit totaal ca. 20 mannen en vrouwen. Regelmatig werken wij toe naar een theatervoorstelling, waarbij we steeds weer zoeken naar een alternatieve of soms actuele invalshoek. Daarnaast treden we ieder jaar in de Kerstperiode op met een steeds wisselend repertoire.
Prove It wil tijdens optredens het publiek het liefst deelgenoot maken van onze eigen persoonlijke gevoelens en emoties; raken en beroeren, dat is wat wij graag doen!
Prove It
Pulze Studentenkoor Amsterdam Amsterdam 9 t/m 25 Vrouwen
Amsterdam
9 t/m 25
Vrouwen
Pulze is een a-capella koor voor ambitieuze en gemotiveerde zangers en zangeressen. Pulze is een echte vereniging waarin elk lid wordt uitgenodigd mee te denken over de muzikale koers en waarin ieders stem telt. Zo hebben we ons eigen bestuur en verscheidene commissies, zoals een repertoirecommissie en een kledingcommissie.
De gezamenlijke harmonie en groove vinden, kan volgens Pulze echter niet zonder vriendschap. Borrels, uitjes en repetitie-weekenden zorgen ervoor dat er oog is voor elkaar zowel binnen als buiten de repetities.
Pulze Studentenkoor Amsterdam
Quintessa UTRECHT <= 9 Vrouwen
UTRECHT
<= 9
Vrouwen
Rebounce Vocal Group Alkmaar <= 9 Gemengd
Alkmaar
<= 9
Gemengd
refreshSing NIEUWEGEIN > 25 Vrouwen
NIEUWEGEIN
> 25
Vrouwen
refreshSing
Regionaal Operette- en Musicalkoor Mijdrecht Mijdrecht > 25 Gemengd
Mijdrecht
> 25
Gemengd
Het Regionaal Operette- & Musicalkoor, ook wel bekend als ROMkoor, is een gemengd koor dat zingt met pianobegeleiding. Onder enthousiaste leiding van dirigent Ferdinand Beuse zingen zij een divers repertoire met operette en musicalmuziek, waarbij ook regelmatig opera en filmmuziek gezongen wordt. In de kerstperiode verzorgen zij regelmatig a capella kerstoptredens in Dickens-stijl.
Regionaal Operette- en Musicalkoor Mijdrecht
Remix ALMERE > 25 Gemengd
ALMERE
> 25
Gemengd
Remix
Rhythm & Friends Harmelen > 25 Gemengd
Harmelen
> 25
Gemengd
Zingen, muziek maken en vriendschap

De leden van Rhythm & Friends komen elke vrijdagavond naar Harmelen (ten westen van Utrecht) om gezellig met elkaar te zingen en muziek te maken.


Rhythm & Friends heeft een heel afwisselend Nederlandstalig en buitenlandstalig repertoire op het programma staan. Van swingende nummers tot gevoelige ballads en van Afrikaanse volksmuziek tot Hollandse meezingers.Met 37 zingende leden, 5 muzikanten en onze professioneel dirigente Yolanda Brouwer maken we van elk optreden een feestje.
Rhythm & Friends treedt regelmatig op in zorgcentra, winkelcentra, concertzalen, op braderieën en festivals.

Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek aan onze website en wij hopen u te zien bij een van onze optredens!
Rhythm & Friends
Rotterdam Improvoices Rotterdam <= 9 Gemengd
Rotterdam
<= 9
Gemengd
De Rotterdam ImproVoices (RIV) is een groep zangers die muzikaal improviseren met de stem. Zij geven een volledig geïmproviseerd concert in de traditie van WeBe3 en Bobby McFerrin. In hun improvisaties nemen ze het publiek langs diverse muziekstijlen mee op een reis naar het onbekende. Fantasiewerelden onstaan ter plekke door originele melodische lijnen, vette grooves en poëtische ingevingen.
Rotterdam Improvoices
SarahBande 'S-GRAVENHAGE 9 t/m 25 Vrouwen
'S-GRAVENHAGE
9 t/m 25
Vrouwen
SarahBande is een klein maar ambitieus en veelzijdig vrouwenkoor dat bij ieder koorproject muzikale groei laat zien. Onder de deskundige leiding van dirigent en vocal coach Sarah Mareels studeert een hechte groep van ongeveer twintig zangers ieder koorseizoen nieuw meerstemmig repertoire in. Ze wagen zich daarbij telkens aan een ander muziekgenre, van klassiek tot jazz en volksmuziek. Het koor repeteert elke week op woensdagavond. Tijdens de repetities en extra studiedagen werken de leden aan het repertoire, maar ook aan hun individuele stemontwikkeling en zangtechniek. Gedrevenheid en discipline gaan hierbij samen met gezelligheid en samenhorigheid.
SarahBande
Scala OUDE WETERING > 25 Gemengd
OUDE WETERING
> 25
Gemengd
Sing2Enjoy zangkoor Den Haag > 25 Gemengd
Den Haag
> 25
Gemengd
Sing2Enjoy is het popkoor uit Ypenburg - Nootdorp - Leidschenveen, waar zowel professionaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Wij treden ook regelmatig op.
Ons koor staat onder de deskundige leiding van dirigente Nadja Voigt.
Zang-genres: pop, musical, Nederlandstalig, a cappella, Afrikaans.
Sing2Enjoy zangkoor
Singalicious Delft 9 t/m 25 Vrouwen
Delft
9 t/m 25
Vrouwen
Wij zijn Singalicious!

Een ambitieus, eigenzinnig en gezellig meerstemmig koor, voor vrouwen tussen de 30 en 45 jaar oud.

Bij Singalicious willen we steeds beter worden en met elkaar een mooie koorklank ontwikkelen, die mensen raakt.

Samen zingen geeft energie en zorgt tegelijkertijd voor ontspanning. Er is dan even niets anders dan de muziek. Heerlijk!
Singalicious
SingerG Amsterdam <= 9 Gemengd
Amsterdam
<= 9
Gemengd
SingerG
Snowe Vocal Group Loosdrecht 9 t/m 25 Gemengd
Loosdrecht
9 t/m 25
Gemengd
Snowe Vocal Group & Snowe Band uit Loosdrecht, opgericht in 2001, is een actief eigentijdse groep van 25 muzikale jongeren (m/v) in de leeftijd van 20 t/m 40 jaar.

We zijn een enthousiast koor met groot en verschillend repertoire van klassiek tot pop!

We hebben aan meerdere competities meegedaan en dit jaar zelfs 3de geworden met programma ZING op EO!
Snowe Vocal Group
Song and dance company Vocal Motion Almere muziekwijk > 25 Gemengd
Almere muziekwijk
> 25
Gemengd
Song and dance company Vocal Motion
Sound Waves Voorne aan Zee 9 t/m 25 Vrouwen
Voorne aan Zee
9 t/m 25
Vrouwen
Vierstemmig zingen zonder instrumentale begeleiding van toffe popsongs, mooie ballads, opzwepende up-tempo's en vrolijke musical nummers door 25 enthousiaste vrouwen. Dat is Sound Waves! Deze fijne zanggroep staat onder de bezielende begeleiding van Norman Ebicilio. Wekelijks werken wij op woensdagavond van 19.45 tot 22.15 aan toffe popsongs, mooie ballads, opzwepende up-tempo’s en vrolijke musicalnummers. Na afloop van de repetitie wordt er uiteraard vaak genoeg verder gezongen onder het genot van een drankje. De leeftijden van de Sound wives variëren van 30 tot in de 70 jaar. Maar dat gaat heel goed samen omdat zingen nu eenmaal niet leeftijdsgebonden is. Zing je zelf graag en klinkt deze omschrijving je als muziek in de oren? Kom dan een keer langs tijdens een repetitie en doe mee! Wij verwelkomen graag nieuwe leden!
Sound Waves
SOZ Cantiamo ZOETERMEER > 25 Gemengd
ZOETERMEER
> 25
Gemengd
Cantiamo speelt al jaren verrassend mooie operettes voor een breed publiek. We hopen het begrip operette ieder jaar een goede injectie te geven.
SOZ Cantiamo
Sparkling GEERVLIET > 25 Vrouwen
GEERVLIET
> 25
Vrouwen
Sparkling
Starlight Boulevard Utrecht > 25 Gemengd
Utrecht
> 25
Gemengd
Starlight Boulevard is een kleurrijke musicalgroep uit Utrecht en omstreken. Onze passie is muziektheater. Met onze producties willen wij ons publiek plezier geven en prikkelen door een verhaal met diepgang.
Starlight Boulevard
Sterallures Woerden 9 t/m 25 Gemengd
Woerden
9 t/m 25
Gemengd
Sterallures is een leuke, gezellige en actieve Woerdense vereniging die ieder jaar een spetterende musical op de planken brengt.
Sterallures
Stichting Korensound Zoetermeer > 25 Vrouwen
Zoetermeer
> 25
Vrouwen
Stichting Korensound
Stichting Overdagkoor Amsterdam en verspreid > 25 Gemengd
Amsterdam en verspreid
> 25
Gemengd
Begin je dag met muziek!
Iedereen is welkom, jong en oud, klein en groot.
Muziek is voor iedereen, wij begeleiden je naar een hoger niveau, zorgen voor een leuk moment in de week en we kunnen je begeleiden naar het niveau om mee te zingen bij een concert.
Stichting Overdagkoor
Stichting Theaterwerkgroep Zpinazie Zoetermeer 9 t/m 25 Gemengd
Zoetermeer
9 t/m 25
Gemengd
Hou je van theater? Dan ben je bij Theaterwerkgroep Zpinazie aan het goede adres!

Theaterwerkgroep Zpinazie bestaat uit een enthousiaste groep mensen. We werken ieder jaar naar een tweetal voorstellingen toe; een musical en een toneelstuk.

Bij Theaterwerkgroep Zpinazie is iedereen welkom. Tijdens repetities wordt elke keer weer het beste uit jou naar boven gehaald; op dans-, zang- en spelgebied, om zo samen een geweldige productie neer te zetten.

Inbreng van alle spelers, op alle gebieden, staat bij Zpinazie centraal.

Wordt jij enthousiast van theater, zang en dans? Wil jij met één van onze volgende producties meedoen? Kijk dan onze website; www.zpinazie.nl !
Stichting Theaterwerkgroep Zpinazie
Studio Voices Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Wij zijn een veelzijdige vocal group met de ambitie om onze stemmen naar elkaar te kleuren tot een nieuw geluid. We improviseren, ontwikkelen en co-creëren nieuwe muziekstukken. Op een speelse en energieke manier verleggen we voortdurend onze grenzen met een variërend repertoire van pop, jazz, soul en klassiek
Studio Voices
TAIKA Den Haag 9 t/m 25 Vrouwen
Den Haag
9 t/m 25
Vrouwen
TAIKA (‘magie’ in het Fins) is een Finse koor gevestigd in Den Haag, met Tuuli Korte als dirigent.
TAIKA’s missie is om, vaak samen met partners, de Finse cultuur en vrouwelijke koormuziek in Nederland te promoten. Een ander belangrijk onderdeel van TAIKA’s missie is om een peer-community te bieden voor Finse zangeressen.

Het koor heeft een breed repertoire, variërend van folk tot pop, met de nadruk op Finse vrouwelijke koormuziek. Het koor voert echter enthousiast liedjes van over de hele wereld uit.

TAIKA treedt op in een breed scala aan evenementen georganiseerd door bedrijven en organisaties. In het voorjaar van 2015 trad het koor voor het eerst op in het buitenland – in Finland. In de zomer van 2017 reisde TAIKA naar Verona voor een koorfestival en in het najaar van 2018 bezocht TAIKA een ander festival in Londen. In april 2018 nam TAIKA voor de eerste keer deel aan een koorcompetitie en werd geprezen voor zijn goede discipline en uitstekende presentatie.
TAIKA
Thalia Muziektheater Hollands Kroon Den Oever > 25 Gemengd
Den Oever
> 25
Gemengd
Thalia is een echte muziektheatervereniging. In een klein jaar werken we vanuit ‘niets’ toe naar onze voorstellingen half maart in Het Vikingschip in Den Oever, door koorrepetities, regierepetities, choreografieën oefenen en het organiseren van alles wat nodig is om de uitvoeringen tot een succes te maken. En dat is nog al wat! Iedereen draagt daaraan zijn steentje bij en daarom staan we samen aan het eind van zo´n jaar te stralen op (en achter) het toneel.
Thalia Muziektheater Hollands Kroon
That's It koor voor lichte muziek Hoogvliet -rt > 25 Gemengd
Hoogvliet -rt
> 25
Gemengd
That's It is een gemengd koor bestaande uit enthousiaste liefhebbers van hedendaagse popmuziek. Ook zingen we nog enkele klassiekers uit de vorige eeuw.
That's It koor voor lichte muziek
That's Life Almere > 25 Gemengd
Almere
> 25
Gemengd
Interkerkelijk koor That’s Life werd in 1987 opgericht. Het koor telt zo’n 40 leden, in de leeftijd tussen globaal 35 en 70 jaar. Het repertoire bestaat uit Nederlands- en Engelstalige kerkmuziek, gospels, wereldmuziek, maar ook liederen uit musicals, lichte popmuziek en diverse arrangementen, geschikt gemaakt voor gebruik tijdens een kerkdienst.
That’s Life is een kerkkoor in de breedste zin van het woord. We zingen 1x per maand voor bezoekers van katholieke-, protestantse- en oecumenische kerkdiensten, zowel in kerkcentra als in tehuizen. Buiten kerkdiensten om geven we 1x per 2 jaar een benefietconcert.
That's Life
The Amsterdam Vocals Amsterdam 9 t/m 25 Gemengd
Amsterdam
9 t/m 25
Gemengd
The Amsterdam Vocals
The Blue Stocking Singers Nieuwe-Tonge > 25 Gemengd
Nieuwe-Tonge
> 25
Gemengd
We zijn een gemengd popkoor en we worden begeleid door ons eigen combo (5 personen).We zijn een heel enthousiaste groep zangers en hebben een uitgebreid repertoire van Engels talige en wat Nederlands talige liedjes.
The Blue Stocking Singers
The Hugo Barber Ladies Heerhugowaard > 25 Vrouwen
Heerhugowaard
> 25
Vrouwen
The Hugo Barber Ladies is opgericht in 1995 en bestaat uit ca. 30 vrouwen. Onze leden komen niet alleen uit Heerhugowaard maar uit de hele regio. Van oorsprong is het een barbershopkoor, maar in de loop der tijd zijn er ook close harmony songs op het repertoire gekomen. We zingen vooral Engels- en Nederlandstalig, maar altijd vierstemmig a cappella. Dat maakt het juist zo leuk.

www.barbershopheerhugowaard.nl
The Hugo Barber Ladies
The Lipsticks Utrecht 9 t/m 25 Vrouwen
Utrecht
9 t/m 25
Vrouwen
Ons koor zoekt nieuwe leden
The Lipsticks
The Monday Singers DUIVENDRECHT > 25 Gemengd
DUIVENDRECHT
> 25
Gemengd
The Popstones Amersfoort 9 t/m 25 Gemengd
Amersfoort
9 t/m 25
Gemengd
Popstones is een swingend en enthousiast popkoor uit Amersfoort. We zingen 4 en 5 stemmig. We hebben 20 leden. Voor meer info:zie onze website
The Popstones
Theater Toemaar Egmond aan Zee 9 t/m 25 Mannen
Egmond aan Zee
9 t/m 25
Mannen
Theater Toemaar
Theatergroep Parbleu Amsterdam 9 t/m 25
Amsterdam
9 t/m 25
Theatergroep Parbleu
Theatergroep SPOT Den Haag 9 t/m 25 Gemengd
Den Haag
9 t/m 25
Gemengd
Theatergroep SPOT is in 1986 ontstaan als onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater en vanaf 1996 als zelfstandige vereniging doorgegaan in Den Haag. Dat betekent dat we inmiddels 30 jaar lang producties maken en daar zijn we natuurlijk trots op. Ieder seizoen brengen we een grote musical naar Den Haag, geven we concerten in verzorgingstehuizen, produceren we kindervoorstellingen en doen we tal van kleinschalige projecten.
Theatergroep SPOT
Theaterkoor Houten Houten > 25 Gemengd
Houten
> 25
Gemengd
Theaterkoor Houten is een muziektheatergroep die voorstellingen uitvoert met een breed licht repertoire (Musical, Film en Popmuziek). Het Theaterkoor Houten bestaat uit zo’n 30 amateurs die vol enthousiasme en met liefde voor theater wekelijks repeteren voor kleine en grote producties.
Theaterkoor Houten
Theaterkoor Marcello MONTFOORT 9 t/m 25 Gemengd
MONTFOORT
9 t/m 25
Gemengd
Wij zijn een enthousiast gemengd koor, dynamisch en ambitieus. Graag verrassen wij het publiek met musical medleys, modern klassieke, populaire en wereldmuziek. Bovendien vermaken wij onze toeschouwers met een vleugje theater. Om de week op dinsdagavond repeteren wij in Montfoort.
Theaterkoor Marcello
Theaterkoor Vinger in je Oor Utrecht > 25 Gemengd
Utrecht
> 25
Gemengd
Wij zijn Theaterkoor Vinger in je oor. Ook wel kortweg Vijo. Over het ontstaan van die naam verschillen de meningen. Eén ding weten we wel zeker: zingen helpt! Bij alles.
Theaterkoor Vinger in je Oor
Theaterzanggroep Prestige Voorburg/Leidschendam 9 t/m 25 Gemengd
Voorburg/Leidschendam
9 t/m 25
Gemengd
Theaterzanggroep Prestige is opgericht in februari 2009 en bestaat uit een twintigtal getalenteerde en ervaren zangers. De groep maakt deel uit van muziekvereniging St. Caecilia uit Leidschendam-Voorburg.

Het ambitieniveau bij Prestige ligt hoog en er wordt wekelijks keihard en met veel plezier gerepeteerd. Het musicalrepertoire is divers en gedurfd en beslaat solo- en ensemblestukken. Regelmatig wordt een uitstapje gemaakt naar ander repertoire zoals klassiek of pop.

Naast optredens en andere activiteiten, voeren wij jaarlijks meerdere dagen, begeleid door een live combo, een show uit in het theater.
Prestige wordt muzikaal geleid door Alejandro Orozco
Theaterzanggroep Prestige
TOP Theaterproducties Almere > 25 Gemengd
Almere
> 25
Gemengd
TOP is een producent van (amateur) muziektheater.
TOP staat voor Theater Ontwikkeling en Performance. We maken muziektheatervoorstellingen met liefhebbers van 12 tot 80+ jaar van beginnend tot vergevorderd en (semi) professioneel niveau.
We richten ons op een breed scala aan genres als musical, operette en opera.
Teves organiseren we workshops zang, acteren en dans.

We werken projectmatig. Voor elke productie stellen we een theatergroep samen van ongeveer 7-15 personen.
We maken verschillende voorstellingen per jaar.
Dit kunnen grote producties voor grote podia in de schouwburg zijn. Maar we maken ook kleine producties voor kleine podia en op locatie van woon-zorgcentra of basisscholen.
Al onze voorstellingen worden live begeleid door orkest of combo. Met grote projecten werken we veelal samen met gezelschappen en ensembles uit de omgeving die een eigen aandeel verzorgen in de voorstellingen (zoals als orkest, koor, dansgroep)

Onder Artistieke leiding van Dick Schaar maken wij theater met bezieling. Alle producties staan o.l.v. een professioneel, ervaren en een bekwaam artistiek team. dat bestaat uit een regisseur, repetitor en/of vocal coach, choreograaf en pianist.
Wij houden geregeld audities.

lees meer over ons op onze website: www.topalmere.nl
TOP Theaterproducties
Transkoor010 Stichting Humanitas Rotterdam 9 t/m 25 Gemengd
Rotterdam
9 t/m 25
Gemengd
Transkoor010.
Een gemengd Transgender koor voor alle leeftijden.
Transkoor010 Stichting Humanitas
Uteregs Koor Laat Maar Waaien utrecht > 25 Gemengd
utrecht
> 25
Gemengd
Gezellig en enthousiast gemengd koor met uiteenlopend repertoire: nederlandstalig, engelse popliedjes, gospel en smartlappen. Repetities op de woensdagavond in het centrum van Utrecht.
Uteregs Koor Laat Maar Waaien
Valsch & Gemeen DE BILT > 25 Gemengd
DE BILT
> 25
Gemengd
Valsch & Gemeen
van Zingkel & Co DORDRECHT 9 t/m 25 Vrouwen
DORDRECHT
9 t/m 25
Vrouwen
van Zingkel & Co
Vereniging Zangkoor Tourdion Amersfoort > 25 Gemengd
Amersfoort
> 25
Gemengd
Enthousiast gemengd koor met afwisselend repertoire, van pop tot klassiek en alles wat daar tussen zit.
Vereniging Zangkoor Tourdion
Very Vocal Baarn <= 9 Gemengd
Baarn
<= 9
Gemengd
Very Vocal
Vfier Haarlem <= 9 Vrouwen
Haarlem
<= 9
Vrouwen
Vier fiere vrouwen die harmonieus zingen op de ritmes van swingende muziek. Met de flair, warmte en wijsheid der jaren, ontroerend, verrassend en gewoon fijn om naar te luisteren.
Vfier
vigorosa alkmaar 9 t/m 25 Vrouwen
alkmaar
9 t/m 25
Vrouwen
Vrouwenkoor Vigorosa staat al ruim 30 jaar onder professionele en bezielende leiding van Saskia Diel. De naam ‘Vigorosa’ is afgeleid van de Italiaanse muziekterm ‘vigoroso’ dat krachtig betekent. De vrouwelijke uitgang ‘rosa’ duidt ons vrouwzijn en ‘Vigorosa’ symboliseert ons vrouwzijn als geheel: krachtig en gevoelig.
Het repertoire betreft grotendeels wereldmuziek met uitstapjes naar andere genre’s muziek.

 Saskia Diel heeft een voorkeur voor mooie en/of pregnante melodieën in vaak bijzondere toonsoorten. Zodoende kenmerkt haar persoonlijke muzikale ontwikkeling de verschillende samengestelde programma’s. Zij arrangeert regelmatig voor het koor en geeft veel aandacht aan de vormgeving van de muziek. Extra dimensies ontstaan door de toevoeging van begeleidende en uitvoerende musici, waaronder vaste begeleider musicus: Geert Hoes. Instrumenten als gitaar, viool, panfluit, accordeon en percussie verhogen de sfeer en de feestelijkheid van een bepaald programma, zorgen voor rust en tevens afwisseling. Dit alles is waarom een publiek optimaal kan genieten van een concert uitgevoerd door Vigorosa!
vigorosa
Vocaal Dubbelkwartet Cigale VELSEN <= 9 Gemengd
VELSEN
<= 9
Gemengd
Vocaal Theater Groep UniCorno Grootebroek 9 t/m 25 Gemengd
Grootebroek
9 t/m 25
Gemengd
Vocaal Theater Groep UniCorno is voor alle leeftijden en richt zich op het zingenvan semi-klassieke muziek bij voorkeur in theatrale setting.
UniCorno is meer dan alleen een koor: méértheater, méér contact met het publiek en méér aandacht voor elke zanger(es).
De uitvoeringen vinden zoveel mogelijk plaats met eigen solisten en een eigen misen scène.
Vele instellingen deden al een beroep op ons, want wij kunnen een koorprogramma opmaat aanbieden aangevuld met solistische bijdragen.
Het instuderen van duetten en andere ensembles is namelijk onderdeel van onze individuelebegeleiding.
Vocaal Theater Groep UniCorno
Vocadoca Gouda 9 t/m 25 Gemengd
Gouda
9 t/m 25
Gemengd
Vocadoca is een vocal group in Gouda. We zingen voornamelijk a capella maar ook begeleid aan de piano.

Het repertoire is gevarieerd, onder meer van The Real Group en King's Singers maar ook Jetse Bremer en Kirby Shaw. Vocadoca repeteert op donderdag.
Vocadoca
Vocal Center Kids Lopik 9 t/m 25 Gemengd
Lopik
9 t/m 25
Gemengd
Van 7 t/m 15 jaar gaan we los!
Vocal Center Kids
Vocal Group Buzzz Haarlem 9 t/m 25 Gemengd
Haarlem
9 t/m 25
Gemengd
Vocal Group Buzzz is een jonge, frisse zanggroep in Haarlem, opgericht in februari 2017. We zingen a capella lichte muziek van de jaren 2000 tot nu, met soms een klein uitstapje naar een ander genre of muziek die iets ouder is. Onder leiding van Pepijn Lagerwey zingen wij elke week in Haarlem de sterren van de hemel en organiseren regelmatig optredens in (de omgeving van) Haarlem.
Vocal Group Buzzz
Vocal Group Close-Up ALKMAAR 9 t/m 25 Gemengd
ALKMAAR
9 t/m 25
Gemengd
Vocal Group Close-Up bestaat uit maximaal 22 zangers en zangeressen, verdeeld over acht stemgroepen. Onder leiding van dirigent Sjoerd Jansen zingen we eigentijdse close harmony arrangementen op hoog niveau, veelal a capella. Behalve close harmony, pop en rock zingen we ook gevoelige ballads, cabaret- en jazznummers. We hebben jarenlange ervaring en zijn een ambitieus koor.
Veel van ons zijn ook nog eens professioneel actief in de muziek. Dat hoor je terug in onze koorklank. Als wij optreden gebeurt er iets: kippenvel, een traantje of een lach. De juiste groove in nummers leggen is minstens zo belangrijk als zingen met gevoel. Dit alles in combinatie met ons plezier in samen zingen maakt ons uniek!
Vocal Group Close-Up
Vocal group Colourful Voices Gorinchem 9 t/m 25 Vrouwen
Gorinchem
9 t/m 25
Vrouwen
Ons koor bestaat uit 18 dames uit Gorinchem en omgeving die close harmony zingen onder leiding van onze dirigent Marcell Vroeijenstein. We hebben een kleurrijk repertoire (o.a. pop, evergreens, musical, vrolijke middeleeuwse liedjes), wat we uit het hoofd zingen met beleving en uitstraling. Voor ons staat het plezier in het zingen voorop, maar we hebben ook een zekere kwaliteits-ambitie.

Vocal group Colourful Voices
Vocal Group Lava Rotterdam <= 9 Vrouwen
Rotterdam
<= 9
Vrouwen
Wij delen het plezier van het sámen zingen en dat doen we a capella … onze stem is ons instrument, puur en kwetsbaar, maar zo mooi om met en naar elkaar te kleuren in klank en ritme.
Vocal Group Lava
Vocal Group Men at Work SPIERDIJK 9 t/m 25 Mannen
SPIERDIJK
9 t/m 25
Mannen
Men@Work uit Spierdijk en omgeving, is een enthousiaste mannen vocal group die in 2011 werd opgericht, en al aardig aan de weg timmert. De groep zingt meerstemmig, van diepe bassen tot hoge tenoren. Sommige nummers worden ondersteund door Franks virtuoze pianospel, andere nummers worden a capella gezongen. Alle zangers hebben meerdere jaren ervaring in zanggroepen of koren.
Het repertoire is veelzijdig, van Queen tot De Poema’s, van Elton John tot Adèle. De arrangementen zijn grotendeels van de hand van dirigent Frank Hoebe en staan garant voor originaliteit en mooie harmonieën.
Kijk op onze website www.vocalgroupmenatwork.nl voor meer informatie of volg ons op Facebook.
Vocal Group Men at Work
Vocal Group MINT Zeist 9 t/m 25 Vrouwen
Zeist
9 t/m 25
Vrouwen
MINT is een ambitieuze vocal group uit Zeist die met plezier en passie samen zingt. Sinds een jaar zingen zij onder leiding van Kim Verest. Haar veelal zelf gearrangeerde creaties van bestaande nummers leveren originele en eigen nummers op die met veel enthousiasme worden gezongen.
Vocal Group MINT
Vocal Group Reset Santpoort Zuid 9 t/m 25 Vrouwen
Santpoort Zuid
9 t/m 25
Vrouwen
Wij zijn een groep van 18 enthousiaste vrouwen die graag op uitdagend niveau willen zingen. Voornamelijk pop maar ook andere genres vinden wij een leuke uitdaging.
Vocal Group Reset
Vocal Group SONAR Amsterdam 9 t/m 25 Vrouwen
Amsterdam
9 t/m 25
Vrouwen
Wij zijn SONAR, een female vocal group uit Amsterdam. We houden van de betere popnummers in 4-, 5- of 6-stemmig a capella. Hoe meerstemmiger hoe beter!
Vocal Group SONAR
Vocal Group Timeless HELLEVOETSLUIS 9 t/m 25 Gemengd
HELLEVOETSLUIS
9 t/m 25
Gemengd
Vocal Group Timeless
Vocal Group TimeLEZ Utrecht > 25 Vrouwen
Utrecht
> 25
Vrouwen
Vocal Group TimeLEZ zingt 100% a capella en bestaat uit een twintigtal pittige vrouwen uit Utrecht (e.o.)
Wij zingen vier min tot zesstemmige, veelal Engelstalige, swingende, jazzy, populaire pop en musicalnummers en prachtige ballads.
Vocal Group TimeLEZ
Vocal Group Utrecht Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Vocal Group Utrecht is een close harmony zanggroep, bestaande uit 15 getalenteerde musici. Sinds 2023 zingen zij onder leiding van dirigent Marije Peters. Een voorstelling van Vocal Group Utrecht is niet alleen genieten van de verschillende prachtige stemmen die een geheel vormen, maar ook luisteren naar creatieve eigen arrangementen en kijken naar een sprankelende performance.
Vocal Group Utrecht
Vocal Heart Popkoor Zwijndrecht 9 t/m 25 Vrouwen
Zwijndrecht
9 t/m 25
Vrouwen
Vocal Heart Popkoor
Vocal Pop group Re-flax Hendrik Ido Ambacht > 25 Gemengd
Hendrik Ido Ambacht
> 25
Gemengd
Vocal Popgroup Re-flax is een popkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht met ca. 80 zangers en zangeressen. Een warme en hechte groep, die vier- tot zevenstemmig hun repertoire zingt. In vijftien jaar is Re-flax uitgegroeid tot één van de beste popkoren van ons land.

Re-flax is niet alleen bekend in Hendrik-Ido-Ambacht, maar als koor ook in Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Ridderkerk en verder in de regio. Door het TV programma Korenslag en het optreden op Koningsdag is Re-flax landelijk bekend.

Wij treden een aantal keer per jaar op. Met eigen shows in Cultureel Centrum Cascade en op festivals. Vocal Popgroup Re-Flax kun je ook voor een optreden boeken. Het publiek is altijd enthousiast over de show en onze zangkwaliteit, kleding, choreografie en uitstraling.
Vocal Pop group Re-flax
Vocal Vision ZEIST 9 t/m 25 Gemengd
ZEIST
9 t/m 25
Gemengd
Vocal Vision
Vocalband Experience AMERSFOORT 9 t/m 25 Gemengd
AMERSFOORT
9 t/m 25
Gemengd
Wij van Experience denken dat de menselijke stem een geweldig instrument is waar je nog veel meer emotie mee kan bereiken als je gebruik maakt van effectapparatuur zoals loopers, octavers en distortion. Wij willen met vocal band Experience deze emotie opzoeken.
Experience is voor zangers met ervaring die deze kant van de a-capellazang samen willen ervaren.
Vocalband Experience
Vocalgroup Lsia Woerden > 25 Gemengd
Woerden
> 25
Gemengd
Vocalgroup Lsia
Vocalgroup WE Moordrecht 9 t/m 25 Gemengd
Moordrecht
9 t/m 25
Gemengd
Vocalgroup WE
Vocality Bunnik 9 t/m 25 Vrouwen
Bunnik
9 t/m 25
Vrouwen
Vrouwenzanggroep Vocality
Vocality
Vocallure Hoorn 9 t/m 25 Gemengd
Hoorn
9 t/m 25
Gemengd
Vocallure is een close harmony koor uit Hoorn (NH). We zingen jazz- en swing-nummers uit het Great American Songbook en melodieuze pop- en latin-nummers vanaf de jaren '60 tot vandaag. Vocallure geeft concerten, doet mee aan vocale festivals en evenementen in en rond Hoorn en organiseert zangworkshops waar iedereen aan mee kan doen.
Vocallure
Voice Box Soest > 25 Gemengd
Soest
> 25
Gemengd
Theaterkoor Voice Box in Amersfoort bestaat uit een groep van ongeveer 75 enthousiaste zangers; mannen en vrouwen tussen de 25 en 70 jaar. We repeteren elke dinsdagavond onder leiding van de dirigent Florian Auls.


Voice Box is een theaterkoor; dat wil zeggen dat de zang altijd gecombineerd wordt met een of meer andere vormen van kunst. Theaterkoor Voice Box maakt voorstellingen rond een thema. Locatie, repertoire en ondersteunende kunstvormen worden uitgezocht, passend bij dit thema.


De zang wordt altijd op een of andere manier gecombineerd met theatrale effecten uit andere kunstvormen zoals dans, drama, vertelkunst, film en schilderkunst.


Een echte Voice Box voorstelling bevat veel verrassing en humor, en vindt plaats op niet voor de hand liggende plekken, zoals een zwembad, een weide langs de beek, een parkeergarage of een spoorwegloods.
Voice Box
Voices Unlimited DEN HAAG > 25 Gemengd
DEN HAAG
> 25
Gemengd
VOISZ Vocal Projects Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
VOISZ Vocal Projects is een a capella zanggroep vol talent en passie, die het publiek inpakt en inspireert met vernieuwende projecten die steeds weer raken. Samen met andere kunstdisciplines zoekt VOISZ ieder project naar nieuwe manieren om zich muzikaal te uiten en elkaar te versterken. VOISZ won in oktober 2022 de eerste prijs in de topklasse van het BALK TOPfestival. Sinds 2019 wordt VOISZ geleid door de ervaren en bevlogen dirigent Ruben Grevelink, die niet alleen succes heeft met VOISZ, maar ook met zijn andere koren. Laat VOISZ je meenemen op een reis vol emotie en muzikale verbinding.
VOISZ Vocal Projects
Voix Vocal Group Utrecht 9 t/m 25 Vrouwen
Utrecht
9 t/m 25
Vrouwen
Voix Vocal Group brengt meerstemmig nummers in een eigen jasje. In het repertoire passeren onder andere Man In The Mirror van Michael Jackson, Helplessy Hoping van Crosby Stills & Nash, een medley van Beyoncé, Homeless van Paul Simon en Fly Me To The Moon van Frank Sinatra de revue. Voix treedt op verschillende events op. Van huiskamerconcert tot bruiloft of bedrijfsfeest.

Voix Vocal Group bestaat uit een groep gemotiveerde jonge vrouwen en pianist/ bas Sjoerd, allen in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. De achtergrond van de leden is divers: van vormgever tot kenner van biologische producten, van student tot journalist. Voix is gebaseerd in Utrecht, maar haar leden komen van over het hele land: van Eindhoven tot Den Haag en de Achterhoek. Elke twee weken komt iedereen naar het midden van het land om een gezamenlijke passie te delen: samen zingen! Zo maken zij Voix tot een enthousiaste en ambitieuze vocal group.

De zanggroep staat onder de bezielende leiding van Leonie Tielemans. Zij richtte Voix Vocal Group in 2014 op. In 2018 is ze haar eigen zangschool Songbird begonnen, waar Voix onderdeel van is.
Voix Vocal Group
Vrouwe IJsselstein Swingt IJsselstein 9 t/m 25 Vrouwen
IJsselstein
9 t/m 25
Vrouwen
Vrouwe IJsselstein Swingt in nieuwe outfit. Fotoshoot door Alex van Empel
Vrouwe IJsselstein Swingt
Vrouwenkoor De Heksenketel DEN HAAG 9 t/m 25 Vrouwen
DEN HAAG
9 t/m 25
Vrouwen
Vrouwenkoor De Heksenketel
Werkhovens Popkoor Mammas en Pappas Werkhoven > 25 Gemengd
Werkhoven
> 25
Gemengd
Werkhovens Popkoor Mammas en Pappas
Wim Egz Ensemble Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
Wij zijn een Utrechts koor dat a capella koorwerken uit alle tijden en windstreken zingt. Van een zestiende-eeuwse mis tot een moderne compositie op een tekst van Shakespeare; van een Japans visserslied tot een gezongen recept voor Chili con carne en nog veel meer.

Variatie dus. We houden ervan. Daarom bestaat het Wim Egz Ensemble uit veel verschillende soorten mensen en combineren we serieus repeteren met pret maken.

Het koor is opgericht in maart 2011. Onder leiding van dirigent Rozemarijn Kalis willen we uitgroeien tot een gedurfd koor van maximaal 24 zangers, met een goede verdeling over de verschillende stemsoorten. Daar zijn we nog niet, dus nieuwe leden zijn welkom!

We repeteren elke donderdagavond in Utrecht en gaan na afloop graag een glaasje doen.
Wim Egz Ensemble
Xing Rocks Dordrecht > 25 Gemengd
Dordrecht
> 25
Gemengd
Xing Rocks!

Hét Rockkoor van Nederland

Xing laat zien dat een koor stevige rockmuziek kan laten horen. Het repertoire varieert van oude bekenden van Aerosmith, Queen, Pink Floyd en Guns N’ Roses tot recentere nummers van Pearl Jam, Linkin Park, Fall Out Boy en Within Temptation.

Rock to the core is het motto! “Zowel met de keuze van de nummers, als met de arrangementen, hebben we niet voor de makkelijke weg gekozen”, aldus Jan Plomp, de coach van Xing Rocks. “Maar we zijn dan ook een koor met ambitie. We willen echt iets goeds neerzetten, onderscheidend zijn en dat met veel passie!”
Xing Rocks
Zanggroep AmuZing 's-Gravendeel > 25 Gemengd
's-Gravendeel
> 25
Gemengd
Voor meer informatie bezoek onze website of facebookpagina:
www.amuzing.nl
www.facebook.com/bijamuzing
Zanggroep AmuZing
Zanggroep L.O.S. Ladies on Stage VLAARDINGEN 9 t/m 25 Vrouwen
VLAARDINGEN
9 t/m 25
Vrouwen
Zanggroep LOS, oftewel the Ladies On Stage, is een groep uitbundige vrouwen die graag met elkaar zingt en optreedt. Zij maken van ieder optreden een feest voor oog en oor.
LOS heeft leden uit Vlaardingen, Maassluis en omstreken en zij zingen bekende pop-, rock- en disconummers van vroeger en nu.
Zanggroep LOS is zeker geen statig koor. Zij zoeken altijd naar een manier om zich te onderscheiden van andere koren. Soms door speciale kleding, soms door een speciale choreografie, soms door een verhaallijn aan te brengen in een blok van liedjes, maar meestal door een combinatie van alle drie.
Zanggroep L.O.S. Ladies on Stage
Zanggroep Ratatouille VLAARDINGEN 9 t/m 25 Gemengd
VLAARDINGEN
9 t/m 25
Gemengd
De naam Ratatouille betekent mengelmoes. Dit staat voor de afwisseling en variatie die wij tijdens onze optredens brengen. Niet alleen door de keuze in de nummers die wij zingen, maar ook door onze choreografie en het gebruik van beatboxing, bodypercussion en eventuele attributen tijdens het zingen. Wij maken er graag één geheel van zodat je je oren maar ook je ogen goed de kost kunt geven!

Ons repertoire doet onze naam eer aan. Wij zingen een heel gevarieerd repertoire, waaronder: pop, jazz, gospel, klassiek, cabaret en wereldmuziek. Ook bij de uitvoering zoeken we naar afwisseling: a capella of met begeleiding van muzikanten.
Zanggroep Ratatouille
Zanggroep To The Point HAARLEM 9 t/m 25 Gemengd
HAARLEM
9 t/m 25
Gemengd
Zanggroep To The Point
Zanglust Hauwert Hauwert 9 t/m 25 Gemengd
Hauwert
9 t/m 25
Gemengd
Zanglust Hauwert
Zilt (Zingen is leuk, toch?) Utrecht 9 t/m 25 Gemengd
Utrecht
9 t/m 25
Gemengd
ZILT is een Utrechts koor. Met 14-20 mannen en vrouwen zingen wij ons de longen uit het lijf, want: Zingen Is Leuk, Toch? Ons repertoire is gevarieerd, plezier in zingen staat bij ons voorop. We repeteren op donderdagavond, Bouwstraat 55 in Utrecht, en treden onregelmatig op.
Zilt (Zingen is leuk, toch?)
Zoetermeers Musical Koor Zoetermeer > 25 Gemengd
Zoetermeer
> 25
Gemengd
We zijn een enthousiast gemengd musicalkoor dat wordt begeleid door een ervaren dirigent. Repetities op dinsdagavond. Heb je belangstelling? Voor meer informatie kun je terecht op onze website, www.zoetermeersmusicalkoor.nl. Of stuur een mail aan voorzitter@zoetermeersmusicalkoor,nl.
Zoetermeers Musical Koor
Zwingin Utrecht > 25 Gemengd
Utrecht
> 25
Gemengd
Welkom in de wereld van Zwingin Close Harmony Koor Utrecht! Wij vormen een divers gezelschap met in elk geval één ding gemeen: heel veel plezier in het samen zingen! We zoeken graag de connectie op met elkaar tijdens het zingen én daarbuiten. Op muzikaal vlak speelt onze bevlogen dirigent en componist Martin Rudolph hierin een belangrijke rol. Martin deinst niet terug van ingewikkelde partituren en daagt ons Close Harmony Koor iedere keer weer uit tot meer, wat tot een prachtig resultaat en trots gevoel leidt.
Ons repertoire kent weinig grenzen; in dans, cultuur, genre en zelfs taal! Martin weet bekende jazz standards, soul-hits of swing-nummers elke keer weer geheel om te toveren tot nieuwe Zwingin Close Harmony sounds: in vier, vijf of soms zelfs zes-stemmige arrangementen. Deze zingen we onder pianobegeleiding, maar ook a capella! Denk bijvoorbeeld aan de volgende nummers: Dream a little, Chain of Fools en It don’t mean a thing. Lees op www.zwingin.nl verder over de soul van Zwingin Close Harmony Koor Utrecht.
Zwingin
Delen: