Kurt Thomas Cursus koordirectie

Aanmelding Kurt Thomas Cursus Gestart

Wie deelneemt aan de Kurt Thomas Cursus beleeft de tijd van z’n leven: negen dagen dirigeren en zingen met collega’s… het is de droom van iedere dirigent die immers in zijn dagelijkse praktijk vaak niet aan enige reflectie toekomt. 

 

Voor wie

Tijdens deze intensieve en compacte cursus leer je de kneepjes van het vak, het heuse handwerk, je maakt kennis met gevarieerd repertoire, je wordt begeleid door gerenommeerde docenten, je hebt les in kleine groepen en het contact met de andere (ook internationale) deelnemers is een verrijkende ervaring. Dirigenten die zich willen bijscholen en/of verder ontwikkelen worden van harte uitgenodigd zich voor deze cursus aan te melden. Een aantrekkelijk lesprogramma, fantastische docenten, gevarieerd repertoire en een gedegen organisatie staan borg voor een heel bijzondere cursus.

 

Niveaus

De Kurt Thomas Cursus kent verschillende niveaus, zodat zowel beginners als gevorderden van harte welkom zijn. De A en B groepen werken met a capella repertoire (ook lichte muziek), groep C werkt met klein instrumentaal ensemble. De groepen A, B en C vormen elk met elkaar hun eigen koor. Groep D werkt met kamerkoor Meesters&Gezellen en groep E met Avondkoor (de cursisten van alle groepen gezamenlijk) en orkest, the Utrecht Conservatory Strings.

Alle groepen hebben dagelijks ‘s ochtends, ‘s middags en ’s avonds les (09:30 – 21:00 uur)

 

Het is tevens mogelijk bij deze groepen te hospiteren: je zingt en kijkt mee tijdens het complete cursusprogramma.

Alle deelnemers werken mee aan het slotconcert op zaterdag 11 juli in de Nicolaïkerk in Utrecht.

 

Cursusdata: vrijdag 3 t/m zaterdag 11 juli 2015

locatie: HKU Utrechts Conservatorium

Info en aanmelding: www.hku.nl/ktc of mail naar ktc@muziek.hku.nl

 


(Publicatiedatum: 10-02-2015)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: