BALK is jarig en trakteert!

BALK viert in 2014 het 15-jarig jubileum en heeft daarom voor de leden een bijzondere jubileumactie georganiseerd. Elk lid van BALK kan aanspraak maken op een educatiebon voor een workshop naar keuze ter waarde van € 100,-. Belangrijke voorwaarde om van deze bon gebruik te kunnen maken, is dat de gekozen workshop dient ter bevordering van de kwaliteit van het koor door een extern persoon.

Kijk hier voor een overzicht van het aanbod: Workshop-pagina 

 

Het was Ko Burger die de eerste initiatieven nam om in 1999 BALK op te richten. Naar eigen zeggen vooral om uitkomst te bieden voor de vragen en het zoeken van velen. De oplossing: een bond op maat, een bond voor a cappella koren, vocal groups, popkoren en nog veel meer, die het zingen van lichte muziek een warm hart toedragen. BALK ondersteunt en stimuleert deze vorm van vocale amateurkunst op talrijke manieren.

 

Nu, 15 jaar later, staat het ledenaantal op meer dan 10.000 zangers en zangeressen!

 

De belangrijkste reden om voor een actie in de vorm van een vergoeding voor een workshop te kiezen, is dat BALK de leden (verdeeld over meer dan 400 koren en groepen), op een laagdrempelige manier wil stimuleren om zichzelf te blijven ontwikkelen. Dit lukt het best wanneer deze groepen de keuze en organisatie van de workshop (qua inhoud en dag) zoveel mogelijk zelf in de hand hebben. Alle koren die lid zijn van BALK hebben inmiddels bericht ontvangen over deze actie en de voorwaarden die eraan verbonden zijn.

 

BALK staat bekend om het hoge niveau van de lidkoren (50% van de deelnemers aan de finale van het Nederlands Koor Festival was BALK-lid), maar iedere piramide heeft een basis. Om deze basis sterk te houden is het stimuleren van ontwikkeling en blijven bijscholen heel belangrijk. Educatie zal daarom altijd een van de belangrijkste speerpunten van BALK blijven.

 

Nog meer workshops vind je op www.workshopsvoorkoren.nl

Volg BALK op Facebook: www.facebook.com/balklichtvocaal

Volg BALK op Twitter: @BALKvocaal

 


(Publicatiedatum: 05-07-2014)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: