DBGA 2016: Hét a-cappella feestje van Nederland dat je niet mag missen

 

DBGA 2016: Hét a-cappella feestje van Nederland dat je niet mag missen

25 september is alweer de 9e editie van Den Bosch Goes A Cappella. Tot 15 mei aanstaande kun je inschrijven voor dit a-cappellaspektakel. Mis het niet, want ook deze editie belooft weer zeer bijzonder te worden met o.a. voor kinderen tot 12 jaar gratis entree én een speciale workshop voor kinderen van alle leeftijden!

Daarnaast een andere primeur. Gezien het grote aantal verzoeken daaromtrent de afgelopen jaren, is dit jaar (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) de Kleine Theaterzaal gereserveerd voor individueel versterkte optredens. Ensembles die daarvoor kiezen krijgen weliswaar geen 2 optredens in 2 verschillende zalen, maar 1 optreden in de Kleine Theaterzaal. Dit omdat er voor soundcheck net zoveel tijd dient te worden uitgetrokken als voor het optreden zelf. Per saldo krijgen de individueel versterkte ensembles dus evenveel zaaltijd als de andere deelnemers.

 

Gedurende de hele dag zijn er verder, zoals we inmiddels gewend zijn, talloze akoestische optredens in de overige zalen. Ook zijn er wederom, naast de speciale workshop voor kinderen, interessante en leerzame workshops voor alle deelnemers en bezoekers. Daarbij krijg je tools aangereikt waarmee je jouw ensemble net even dat beetje extra kunt geven. Binnenkort volgt er een nieuwsbrief met meer bijzonderheden.

 

En natuurlijk wordt ook dit jaar weer een professionele vakjury uitgenodigd, om voor de ensembles die dat op prijs stellen een leerzaam aanbevelingenrapport op te stellen. Slechts een beperkt aantal groepen kan beoordeeld worden. Ensembles die bij vorige edities buiten de boot zijn gevallen, krijgen voorrang. Voor de overige beschikbare plaatsen geldt wie het eerst komt die het eerst maalt. Schrijf daarom snel in!

 

Inschrijven als deelnemend ensemble kan tot 15 mei:

download het inschrijfformulier ►

 

 


(Publicatiedatum: 21-03-2016)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: