Duo-concert met Voice Male?

Elk koor heeft wel zijn reden tot een jaarlijks concert. Soms wil je wel eens een andere insteek of ben je nog niet rond met je repertoire en zoek je een andere mogelijkheid om alsnog dat jaar weer op de planken te staan. Voice Male biedt de mogelijkheid een concert met jullie te delen!Beide groepen zorgt voor een eigen programma en brengen enkele gezamelijke stukken. De opzet van het concert wordt in overleg samengesteld.

 

De 6-koppige vocal-pop-band Voice Male brengt arrangementen die makkelijk in het gehoor klinken. Dat doen ze met een repertoire van leuke up-tempo nummers, ballads, wauw-momenten en uiteraard ook nummers met een knipoog, waarbij ze, laten we zeggen, zichzelf niet al te ernstig nemen.

 

Omdat er op cd dikwijls op meerdere sporen wordt opgenomen en Voice Male deze in een live uitvoering enkel met 6 stemmen kan brengen, is het voor de uitvoerders en het publiek een unieke manier om eens het totale plaatje van enkele nummers te beleven.

 

Hoe werkt het?

Je boekt via www.voice-male.com (let op: het gaat om een gedeeltelijke samenwerking, d.w.z. maximaal 8 nummers). Voice Male geeft je een lijst met nummers waaruit jullie een keuze kunnen maken. Hierbij wordt gekeken naar de opzet van het concert en het niveau van het koor. Toonaarden blijven zo goed als hetzelfde maar de arrangementen kunnen worden afgestemd op jullie groep. D.w.z. het koor zingt backing-tracks van het arrangement mee. Het koor krijgt de bladmuziek en in de meeste gevallen kunnen jullie oefenen met opnames van cd’s van Voice Male. Er komt eenmaal iemand langs op een repetitie om nog wat dingetjes strak te trekken. Na een uitgebreide soundcheck op de dag zelf, zijn jullie klaar voor een goede berg zangplezier.

 

“Wij, met Vocal Popgroup Re-flax, hebben samen met die mannen geweldige avonden gehad. Hun workshop om ons gezamelijk optreden voor te bereiden was zeer leerzaam, en met hun samen zingen een waar feestje.

Voice Male’s professionaliteit, maar ook hun alom bekende humor maakte deze avonden compleet. Een absolute aanrader voor elk koor.”

Dennis van der Veght, (Ex-songcoach Re-flax)

Voor video van het optreden van Re-flax en Voice Male, klik hier ►

 


(Publicatiedatum: 03-02-2016)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: