Korting op VolKoren.tv: neem een koorabonnement!

Korting op VolKoren.tv: neem een koorabonnement!

Het is nu mogelijk om met het hele koor extra voordelig VolKoren.tv te kijken! Zo kunnen alle zangers van jouw ensemble, koor of vocal group opnames terugzien, zoals van het BALK TOPfestival, of van de Limburgse Koordagen! Ook inspirerende interviews, toelichtingen en reportages zijn dan voor iedereen extra voordelig toegankelijk. Ga naar volkoren.tv/abonnementskeuze/.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Als koor of contactpersoon voltooi je één inschrijving voor jouw hele groep. Stuur daarna de namen en e-mailadressen van de personen die meedoen. De redactie schrijft de namen binnen een paar dagen handmatig voor jullie in het systeem bij, waarna iedereen direct kan beginnen met kijken! Tip: vraag ook aan je achterban wie er nog meer met jullie zou willen meedoen in een abonnement. Zo kan je misschien een uitgebreider, en daardoor nog goedkoper, abonnement afsluiten!

 

Word lid en steun het platform

Wat is de bedoeling van VolKoren.tv? Zoveel mogelijk laten zien van de koren, de muziek en de mensen in de Nederlandse koorwereld. We vinden het namelijk belangrijk dat koormuziek zichtbaarder wordt en de plek krijgt die het verdient. Jouw abonnement draagt daar direct aan bij. Geniet dus op VolKoren.tv van prachtige registraties en help meer aandacht te vestigen op onze koorwereld!

 


(Publicatiedatum: 09-01-2018)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: