Arrangeermiddag bij BALK op 5 oktober

BALK houdt op zaterdag 5 oktober 2019 een Arrangeermiddag. Die vindt plaats in het Akoesticum in Ede. Beginnende en ervaren arrangeurs zijn van harte welkom.

 

De Arrangeermiddag is informatief en tegelijkertijd een mooie gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Gespreksleiders zijn Tijs Krammer (hoofddocent BALK Arrangeercursus en Hoofddocent opleiding Dirigent Licht Vocaal) en Pepijn Lagerwey (directeur BALK). De bijeenkomst begint om 13.00 uur en sluit of met een borrel tot 17.30 uur. Kijk op Facebook voor de evenementpagina.

 

Het is een middag vol ontmoeting, discussie en uitwisseling. Zo komen de rechten en plichten van arrangeurs - de do's en de don'ts - aan de orde. Met welke instanties heb je als arrangeur te maken en waarin kan BALK ondersteuning bieden?

 

Pitch

Een boeiend onderdeel is de pitch: iedere deelnemer mag één arrangement meenemen om dat onder de loep te laten nemen. Het moet om een gereed arrangement gaan waarvan liefst ook al een opname beschikbaar is (geen midi-file!). Die opname wordt vooraf toegezonden aan Pepijn en staat tijdens de middag dan klaar om beluisterd te worden. De deelnemer neemt zelf een aantal kopieën mee van het nummer op papier voor de collega-deelnemers. Na een korte pitch geeft de rest van de groep feedback en stelt vragen over het arrangement en de keuzes die gemaakt zijn. Op basis van vooraf opgegeven stemsoorten kan het arrangement eventueel ook nog ter plekke worden gezongen.


Aanmelden

Deelname aan de Arrangeermiddag is gratis, de kosten voor koffie/thee en borrel zijn voor eigen rekening. Aanmelden voor de Arrangeermiddag kan per e-mail bij Pepijn Lagerwey: directeur@balknet.nl.

 

 


(Publicatiedatum: 03-09-2019)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: