Vertrek Marcelle Immerzeel

Met veel enthousiasme en met grote betrokkenheid heeft Marcelle Immerzeel zich de afgelopen 11 jaar ingezet als officemanager van het BALK-bureau.
Voor veel koren en zangers was zij hét aanspreekpunt van BALK. Ze heeft meegewerkt aan vele festivals, cursussen en andere BALK-activiteiten en was echt een administratieve kracht voor ons!

 

Het BALK-bestuur en BALK-bureau vinden het dan ook jammer dat Marcelle heeft besloten om per 1 januari 2018 onze bond te verlaten. Uiteraard feliciteren we haar heel hartelijk met haar nieuwe baan!

 

Zelf zegt Marcelle over haar vertrek:

11 jaar heb ik met ontzettend veel plezier voor BALK gewerkt in samenwerking met Pepijn Lagerwey, Annemarie Homan, Ruut te Velthuis en het bestuur. Het was ontzettend leuk om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken en die ‘mevrouw van BALK’ te zijn. In die jaren is de bond uitgegroeid van 100 naar 540 koren. Ik heb ontzettend veel sympathieke mensen ontmoet en mooie festivals en cursussen georganiseerd. Tijdens het werk was er altijd een fijne sfeer, want zingen heeft een enorm positief effect op mensen. Het was mooi om te zien hoe koren en zanggroepen zich in de 11 jaar ontwikkelden en dat zie je terug op onze regionale festivals en landelijke TOPfestival. Ik ben enorm trots dat BALK mede door mijn inzet zo sterk gegroeid is en nog steeds aan het groeien is.

Maar het is ook goed om weer verder te kijken, mezelf te ontwikkelen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. En mijn opvolger zal ook weer met frisse nieuwe inzichten zijn/haar eigen invulling geven aan het werk voor BALK. Ik zal BALK zeker blijven volgen en jullie zullen mij met Jeugdpopkoor Shake It! zien bij BALK festivals. Ik wil alle vrijwilligers, docenten en koren bedanken voor de fijne samenwerking! En blijf vooral zingen altijd en overal.

 

De sollicitatieperiode voor de vacature die door Marcelles vertrek is ontstaan, is inmiddels afgesloten en we zijn overspoeld met reacties. Iedereen hartelijk dank voor jullie interesse! Vóór het eind van het jaar zullen de eerste gesprekken plaatsvinden.

 

 


(Publicatiedatum: 20-11-2017)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: