BALK-fonds Meters Maken: naar een grotere repetitieruimte in coronatijd

 

BALK-fonds Meters Maken: naar een grotere repetitieruimte in coronatijd

Heeft jouw koor tijdelijk een grotere repetitieruimte nodig om weer te kunnen zingen op 1,5 meter afstand? Maar is die duurder dan de reguliere accommodatie? Dan kun je een aanvraag indienen voor financiële ondersteuning uit het tijdelijke BALK-fonds Meters Maken.

 

Veel zanggroepen durven nog niet te repeteren omdat de repetitieruimte te klein is om voldoende afstand te houden. Een grotere ruimte kán uitkomst bieden maar soms biedt de clubkas geen ruimte voor extra uitgaven. Om jouw groep te helpen, is er nu het tijdelijke BALK-fonds Meters Maken (BMM). Daarop kun je eenmalig een beroep doen voor een bijdrage van € 100,-.

 

Misschien geeft dat jullie koor net het zetje in de rug dat je nodig hebt om weer op te starten. Natuurlijk lost deze bijdrage niet alle problemen op, maar hopelijk is het wel de positieve prikkel om weer te gaan zingen.

 

Dit zijn de voorwaarden:

  • je groep is lid van BALK
  • je kunt aantonen dat de tijdelijke, nieuwe locatie duurder is dan de bestaande ruimte (via kopieën/scans van huurcontracten of ander bewijsmateriaal van de bestaande en de tijdelijke, grotere accommodatie)
  • je stuurt BALK achteraf een foto van een repetitie in de tijdelijke locatie (dat vinden we leuk: zien waar jullie repeteren)
  • vermeld in de aanvraag het lidmaatschapsnummer van BALK, de naam van de contactpersoon met e-mailadres en een geldig bankrekeningnummer waarop de bijdrage kan worden gestort
  • BMM is qua middelen beperkt; aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld: wie het eerst komt, die het eerst maalt
  • de aanvraag moet uiterlijk 1 december 2020 zijn ingediend.

 

Stuur je aanvraag met alle vereiste informatie naar administratie@balknet.nl. Daar kun je ook terecht voor meer informatie. Het kan zijn dat BALK om aanvullende informatie vraagt.


 

 


(Publicatiedatum: 25-09-2020)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: