Doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2021!

De verkiezing Club van het Jaar 2021 gaat van start. Het is een mooie gelegenheid om te laten zien hoe jullie vereniging zich met een hoop veerkracht door een moeilijke periode weet te slaan. Doe dus mee en treed in de voetsporen van BALK-lid Music All Enschede, de winnaar in 2019!

 

De verkiezing Club van het Jaar 2021 kent twee winnaars: een in de categorie cultuur en een in de sport. Typhoon en Erben Wennemars (foto) zijn dit keer de ambassadeurs van de verkiezing. Music All Enschede, lid van BALK, was twee jaar geleden (toen de verkiezing voor het laatst plaatsvond) de landelijke winnaar in de sector cultuur.

 

Nomineren

Dit jaar staat de verkiezing in het teken van de creativiteit en de veerkracht waarmee verenigingen een moeilijke periode weten door te komen en in verbinding blijven met hun leden en met de buurt. Onderscheid jullie vereniging zich ook? Nomineer je club dan vóór 5 mei via www.clubvanhetjaar.nl en geef je club de erkenning en waardering die hij verdient.

 

Embleem

Als landelijke winnaar win je naast de titel ‘Club van het Jaar 2021’ een masterclass naar keuze van een expert, een professionele promovideo van de vereniging en krijg je het podium in de regionale en landelijke media om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast zijn er winnaars op gemeentelijk en provinciaal niveau: zij ontvangen een online embleem dat ze een jaar lang mogen uitdragen in hun communicatie.

 

Bekendmaking

Als jullie je vereniging nomineren, kan iedereen op jullie stemmen van 19 april t/m 24 mei. Je kunt voor de campagne gebruikmaken van gratis promotiemateriaal. Op 26 mei worden de winnaars per gemeente en provincie bekendgemaakt, op 9 juni volgen de landelijke winnaars.

 

Wildcards

Overigens reikt de jury dit jaar ook een wildcard uit aan de sport- en cultuurvereniging met de gaafste initiatieven. Het aantal verkregen stemmen is hierbij niet relevant. De wildcard-winnaars mogen zich, net als de provinciewinnaars, online presenteren aan de jury en maken kans op de landelijke titel.

 

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport, en wordt mede ondersteund door NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende.

 


(Publicatiedatum: 10-04-2021)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: