Nieuws van het BALK Bureau!

Nieuwe officemanager van het BALK Bureau: Léontine van Duin

Léontine van DuinGraag stel ik mij voor als de nieuwe officemanager van het BALK bureau, opvolgster van Marcelle Immerzeel per 1 februari a.s. In het sollicitatiegesprek met Pepijn en Erica en Nicole vanuit het bestuur werd ik direct enthousiast gemaakt door de allerhande activiteiten die het BALK bureau organiseert om het plezier van het zingen bij de (koor)leden nog verder te vergroten. En ook de plannen voor de (nabije) toekomst om andere disciplines zoals muziektheater nog meer te betrekken bij de te organiseren activiteiten. En even zo belangrijk voelde ik direct een klik in de manier van communiceren met elkaar. Heel erg belangrijk voor een plezierige en succesvolle samenwerking.

 

Naast mijn werkzaamheden voor het BALK bureau ben ik al ruim 14 jaar part time werkzaam bij Muziektheater Hollands Diep in Dordrecht, eerst als office manager en de laatste 5 jaar als zakelijk leider. De afgelopen jaren hebben wij in onze professionele producties in het kader van participatie en educatie veel samengewerkt met projectkoren. Het viel mij altijd op hoeveel plezier en enthousiasme deze samenwerking gaf bij de koorleden, maar ook bij de professionele uitvoerders De afgelopen periode heb ik naast mijn werk bij Muziektheater Hollands Diep ook andere opdrachtgevers gehad zoals het Nationale Bachfestival en Theater Nomade in Amsterdam.

 

Ik zie het als een uitdaging om de leden van BALK adequaat te ondersteunen bij allerhande vragen op bestuurlijk, artistiek en productioneel vlak en om samen met Pepijn en het bestuur, BALK verder te laten ontwikkelen met nieuwe samenwerkingen en initiatieven. Daarnaast kijk ik ernaar uit om de leden te spreken en te ontmoeten bij te organiseren activiteiten.

 

Léontine van Duin

 


(Publicatiedatum: 30-01-2018)
 
30-06-2020 - Zingen mag weer!
14-12-2017 - Zinge! nodigt je uit!
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: