VolKoren.tv brengt de koorwereld in beeld

 

11 augustus 2017

Op 1 oktober 2017 wordt VolKoren.tv gelanceerd, hét nieuwe online videonetwerk van de Nederlandse koorwereld. De ambitie van VolKoren.tv is om de koorwereld zichtbaar te maken voor een groot en breed publiek. Daarom worden elke week nieuwe hoogwaardige video’s gepubliceerd, rechtstreeks uit het hart van de koormuziek: van recente concertclips en interviews met dirigenten en componisten tot toegelichte meesterwerken en koorportretten uit alle genres.

 

Draag bij aan hét videokanaal voor de koorwereld

Met duizenden koren en meer dan een miljoen (amateur)zangers is Nederland een echt korenland. Maar een videonetwerk dat zich uitsluitend op koormuziek richt, bestond tot op heden nog niet! VolKoren.tv blijft voortdurend bouwen aan het kanaal om zangers, koren en dirigenten in beweging te krijgen en om samen met hen koormuziek die plek te geven die zij verdient. Samen brengen we het kanaal en daarmee de etalage van de Nederlandse koorsector verder! Bouw daarom mee aan VolKoren.tv, geniet van het videoaanbod en draag ook nog eens bij aan het netwerk! Als u bij aanmelden gebruik maakt van actiecode ‘welkom’, geniet u ook nog eens van een exclusieve welkomstkorting!

 

Uw koor op VolKoren.tv

Met VolKoren.tv krijgt de koorwereld een eigen videokanaal. Tido Visser (directeur van het Nederlands Kamerkoor): “In het digitale tijdperk is koorzang een verademing. Maar niet zonder een eigen digitaal kanaal! VolKoren.tv is dat kanaal. Kwalitatief en informatief”. VolKoren.tv produceert daarom niet alleen zelf de video’s, maar biedt koren ook de mogelijkheid om eigen opnames in te sturen! Heeft u een kwalitatief hoogwaardige opname van een concert, interview of iets anders? Stuur de opname naar de redactie, en wie weet wordt het daarna gepubliceerd op VolKoren.tv! Wilt u in plaats hiervan met uw koor gegarandeerd te zien zijn bij VolKoren.tv én onze partners, waaronder televisiezenders Stingray Brava en Parmando 24 Culture? Laat dan door VolKoren.tv een opname maken! Neem voor meer informatie contact op via info@volkoren.tv.

 

 
Delen: