Een nieuwe webredacteur: Christiaan Deurloo

Hierbij stel ik me graag voor als nieuwe medewerker van het BALK bureau. Ik neem vanaf begin juli de werkzaamheden over van coördinerend webredacteur Annemarie Homan.

 

Annemarie werkt al sinds 2012 met veel enthousiasme, vrolijkheid en positiviteit voor BALK; eerst vanuit Italië en sinds februari 2018 weer vanuit Nederland. Ze blijft nauw betrokken bij BALK én ze blijft uiteraard zingen en dirigeren. De tijd die ze besteedde aan onder meer de website, Facebook en de nieuwsbrieven gaat ze nu aan andere mooie dingen besteden.

 

Favoriete hobby

Toen ik begreep dat deze plek bij BALK vrijkwam, wist ik dat dit echt wat voor mij zou zijn. Het biedt me de kans om met mijn vakgebied communicatie aan de slag te gaan voor mijn favoriete hobby. Al zingend heb je me kunnen horen bij vocal group Close-Up uit Alkmaar en sinds een jaar zing ik bij The Amsterdam Vocals. Door het zingen bij die groepen stond ik meer dan eens op de planken bij BALK-festivals.


Voor die tijd was ik aangesloten bij de theater- en musicalgroep Lef! uit Haarlem. In het dagelijks leven werkte ik in diverse communicatierollen bij Albert Heijn en UWV, op dit moment ben ik als zelfstandige actief voor mijn bedrijf Factor D. Ik zie mezelf in deze rol bij BALK vooral als contentdirigent: ervoor zorgen dat de juiste informatie de doelgroep op het goede moment en via het juiste kanaal bereikt, en bijdragen aan onderlinge interactie.

 

Input is altijd welkom

Al pratend met Annemarie, Léontine en Pepijn merkte ik snel dat er veel leuks te doen is op het gebied van communicatie voor BALK. Veel meer dan er tijd is, dat wel. Dus ik zal af en toe mijn enthousiasme een beetje moeten bedwingen. Ook zal ik aan alle betrokkenen en leden veel om input vragen: alle verslagen, aankondigingen, beeld en geluid zijn welkom, want ik laat graag zo veel mogelijk zien én horen hoeveel moois er op vocaal en theatergebied te beleven is in heel Nederland. Dus heb je iets dat ik niet mag missen, stuur het me dan op redactie@balknet.nl.

 

Samen met mijn cluppie The Amsterdam Vocals bij de Koorbiënnale 2017 in Haarlem

 

 

 


(Publicatiedatum: 06-07-2018)
 
23-11-2017 - BALK Logo
07-03-2016 - Zing Jheronimus!
04-12-2014 - BALK festival Oost
23-06-2014 - Geslaagd!
20-05-2014 - LEO Sings!
Delen: